Találatok a következő kifejezésre: Fáj a kőzben (602 db)

Miért érzem úgy szex közben, hogy fáj a méhem?

Óvatosan szeretkezünk a párommal. Ugy 3-4 hónapja vannak ilyen problémáim. Vagy esetleg mi más fájhat ott nekem?

Legjobb válasz: Nekem is igy van, van amikor fáj van amikor nem! Volt olyan aki azt mondta hogy azért mert nem vagyok felizgulva rendesen, de nem mert nem ott fáj! Menny el nogyogyászhoz, mert nekem azért fáj tobb mint valoszinu mert hpv virusom van. Munka társamnak is az volt és neki is fájt! Nem akarlak megilyeszteni, de inkább mennyél el! Lehet, hogy csak fel vagy fázva vagy egyszeruen érzékenyebb vagy. Vegyél forro furdot és tegyél bele kamilla teát, attol hát ha jobb lesz ha nem mulik mennyél orvoshoz! Remélem rendben jossz minél hamarabb és nincs semmi baj!

Nekem is igy van, van amikor fáj van amikor nem! Volt olyan aki azt mondta hogy azért mert nem vagyok felizgulva rendesen, de nem mert nem ott fáj! Menny el nogyogyászhoz, mert nekem azért fáj tobb mint valoszinu mert hpv virusom van. Munka társamnak is az volt és neki is fájt! Nem akarlak megilyeszteni, de inkább mennyél el! Lehet, hogy csak fel vagy fázva vagy egyszeruen érzékenyebb vagy. Vegyél forro furdot és tegyél bele kamilla teát, attol hát ha jobb lesz ha nem mulik mennyél orvoshoz! Remélem rendben jossz minél hamarabb és nincs semmi baj!
Ha a méhszájad fáj, akkor egyszerûen csak túl mélyre hatol és pont eléri. Ha nem vagy kellõen felizgulva, akkor jelentkezhet ilyen fájdalom. Én legalábbis ezt tapasztaltam magamon.
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy nincs semmiféle vírusfertõzésem illetve bármi komolyabb bajom. Elképzelhetõ, hogy nem vagyok annyira felizgulva mert nem minden helyzetben és minden alkalommal fáj. Van amikor egyáltalán viszont van amikor rendesen fáj a hasam alja.
Attól hogy szarul csinálod.
Sok mindentõl lehet.pl nem melegítesz be, túl nagy súlynak ugrasz neki, csonthártyagyulladás.

Miért fáj a hátam fekvõtámaszozás közben?

Pedig nem is dolgoztatja a hátizmokat...

Legjobb válasz: lehet rossz a technikád, közbe vagy utána fáj?

lehet rossz a technikád, közbe vagy utána fáj?
A kérdező hozzászólása: nagyon jó példát hoztál :D :D :D csak nem ex-ValóVilágos vagy? mert kb annyi eszed lehet
Csináld! Ennyi erõvel a sakkozók se sakkozzanak mert nem lesznek tõle izmosak.
A kérdező hozzászólása: okés, mondjuk pont nem érdekel a véleményed.. a kérdésre nem tudsz válaszolni, szóval inkább hanyagold az ide írogatást
Igen hallottam. Haverom egyáltalán nem nyomja a fegyencedzést, olyan mint a piszkavas és már évek óta tud egykezes szabályos fekvõtámaszt. Én is poénból fekvõzök, a kezdeti 25-rõl 50-re tornásztam magam és egy kicsit sem látszik a különbség, mondjuk nem is ez volt a célom. Fegyencedzéstõl nem leszel látványosan izmos. A börtönökben konditermek vannak...
A kérdező hozzászólása: fegyencedzésrõl hallottál már? célom eljutni az egykezes fekvõig azt a különbséget meg mát meglátni aki megtud csinálni 5-10 egykezes fekvõt és aközött aki egyet sem :D
Ne fekvõtámaszozz... Ha a testépítés a célod, akkor úgysem ér semmit, ránézésre nem különbözik egy kicsit sem az az ember, aki 100 fekvõt meg tud csinálni egyben, attól aki csak 20-at.
A kérdező hozzászólása: na most csináltam megint, és odafigyeltem még jobban az egyenes hátra..:S ugyanúgy fáj, kb a a hátam közepétõl picit balra.. amúgy mostanában ott szokott fájni mit tegyek ellene?
de, dolgoztatja a törzset is, mert végig tartani kell, neked meg az gyenge. akár napi szinten is tedd be az edzésbe a rövid hidat.
Nincs gerincferdülésed? Az is lehet, hogy rosszul csinálod. Vegyed fel kamerával amikor fekvõtámaszozol és nézd meg, hogy egyenesen tartod-e a hátadat.
rossz tartás is okozhatja, vagy ha gerincferdülésed van, esetleg ha bal kézzel erõsebbel nyomod ki magad
Tehát a mélyhátizom fáj? Arra ne felejtsd el a hídtartásokat.
A kérdező hozzászólása: az elsõ 3-4 ismétlésnél még nem fáj, aztán fokozatosan kezd el, kb a gerincem kellõs közepétõl balra
A fekvõtámasz igen is dolgoztatja a hátat. Szabályosan végzett fekvõtámasz közben az alkat, a tricepsz, a hasizom, a hátizmok, a váll, de kapaszkodj meg, még a comb is dolgozik. Persze fõleg a mellizmok dolgoznak.
Ha valaki nem tudja akkor ez a térdelõs/nõi fekvõ. Én egyébként nem értek hozzá.
még azt leírhatnád, hogy a gerinced fáj, onnan sugárzik ki a fájdalom? vagy olyan gyenge a törzsed, hogy nem tudod tartani, berogyasztod, túlfeszül a gerinced és azért fáj? vagy a hát izmaid fájnak?

Fáj a négyfejű combizmom, és tapintásra elég kemény is. ( a térdem is belül fáj azóta) tegnap futottam, de nem fájt közben, itthon lettem erre figyelmes, tegnap este. Nyújtani akartam, de fájt, feszült. Mi lehet ez?

Nem izomhúzódás szerintem, hisz azt olvastam, az olyan lett volna, mintha "jeges fuvallat" haladt volna át az izmon,de nekem ilyen nem volt.

Legjobb válasz: Izomláz.

Izomláz.
A kérdező hozzászólása: jaj..:D biztos, hogy nem az! :D

Miért fáj a fogam futás közben?

Ha futok, akkor az alsó fogsorom két els? foga nagyon elkezd fájni, nincs a fogaimmal semmi baj, és futás közben a leveg?t is szabályosan veszem. Nem tudom, hogy ez mit?l lehet, de nagyon fájdalmas és ez már évek óta így megy nálam. Elég gyors a futástempóm és rendesen étkezem. A súlyommal egy kevéske probléma talán van, de szerintem ez nem befolyásolja ezt a dolgot. Segítenétek, hogy ez mit?l lehet? És mivel lehetne elmulasztani? 12/L

Legjobb válasz: Ha hideg vízzel öblögetsz, fáj? Mert akkor lehet hogy a beáramló levegõ okozza. Az is lehet, hogy túlságosan összeszorítód a fogaidat futás közben. Próbálj odafigyelni, hogy ne szorítsd õket annyira, ne érjenek össze. Ha ezek közül egyik sem segít, akkor menj el a fogorvoshoz, hátha a fogad gyökerénél van valami gyulladás.

Ha hideg vízzel öblögetsz, fáj? Mert akkor lehet hogy a beáramló levegõ okozza. Az is lehet, hogy túlságosan összeszorítód a fogaidat futás közben. Próbálj odafigyelni, hogy ne szorítsd õket annyira, ne érjenek össze. Ha ezek közül egyik sem segít, akkor menj el a fogorvoshoz, hátha a fogad gyökerénél van valami gyulladás.
A kérdező hozzászólása: A hideg víztõl sosem fáj, de a fogaimat se szoktam nagyon összeszorítani, talán csak egy kicsit.
Valószínûleg csak az izom fáj. Nem lenne szabad hirtelen sokat mozogni.
én imádom ezt a DVD-t, de szerintem a bemelegítésre többet kellett volna szánni az elején, mert kapásból meghúztam vele a derekam elég rendesen

Kb 2 hete nem eszek húst, mert szeretnék áttérni a vegetáriánus életmódra, és tegnap óta egyre jobban fáj a hátam, van ennek köze ahhoz hogy nem eszek húst? És ha igen akkor milyen ételekkel pótoljam a tápanyagokat?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem jobban tennéd, ha fokozatosan állnál át, csökkentenéd a húsmennyiséget. De ahogy akarod, nyilván nem erõszakolhatok rád semmit. Nem hiszem, hogy a hátfájásodnak közvetlen köze lenne ahhoz, hogy nem eszel húst, de közvetett köze lehet. Például, ha vashiányod alakult ki, fáradékonyabb lettél, lusta vagy egyenesen állni és attól fáj. De ha még nincs is vashiányod, sajnos ez könnyen kialakulhat, hiába változatos a vegetáriánus étrended. Nézz utána, hogy milyen élelmiszerek tartalmaznak vasat, és - ami még fontosabb - hogy ez a vas mennyire hasznosul. A brokkoliban és a tojásban van sok vas például, és ezek jól is hasznosulnak, de tényleg nézz utána.

Szia! Szerintem jobban tennéd, ha fokozatosan állnál át, csökkentenéd a húsmennyiséget. De ahogy akarod, nyilván nem erõszakolhatok rád semmit. Nem hiszem, hogy a hátfájásodnak közvetlen köze lenne ahhoz, hogy nem eszel húst, de közvetett köze lehet. Például, ha vashiányod alakult ki, fáradékonyabb lettél, lusta vagy egyenesen állni és attól fáj. De ha még nincs is vashiányod, sajnos ez könnyen kialakulhat, hiába változatos a vegetáriánus étrended. Nézz utána, hogy milyen élelmiszerek tartalmaznak vasat, és - ami még fontosabb - hogy ez a vas mennyire hasznosul. A brokkoliban és a tojásban van sok vas például, és ezek jól is hasznosulnak, de tényleg nézz utána.
Nem fájhat attól a hasad hogy nem eszel húst.. jó dolog a húsevés, de azt nem lehet ráfogni, hogy ha pár hétig nem eszel akkor ilyen elvonási tüneteket okoz.. Viszont mivel vélhetõen ócskább kaját eszel helyette, az már okozhat gondot. Leginkább tojással és hallal pótold a tápanyagokat.. ha ezeket sem, akkor válogatott, sokféle zöldséget fogyassz, olajos magokat, gyümölcsöket, gyógynövényeket.

Szex után (és néha közben is) fáj a punim. Ez normális?

Nem minden alkalommal, csak mikor kicsit döcögősebb a kezdés (tehát nedves vagyok, csak nem elég tág még). Élvezem, meg elélvezek, csak az elején kissé fáj, a "bejárata", a többi nem, csak ott. Azután ez elmúlik, minden rendben, majd mikor vége, akkor megint. Rögtön utána leülni is kissé fájdalmas. A barátom szerint ez nem normális, de nekem ez mindig is volt. Vannak időszakok, amikor ritkábban, és vannak időszakok, amikor szinte mindig. Neki lenne igaza? 20 éves vagyok, különben, kicsit több, mint 2 éve élek nemi életet. Az esetek 90%-ban igenis élvezem, tudom, hogy ez nők körében nem olyan egyértelmű. Csak ez ne lenne, és tökéletes lenne minden. Szóval ez normális? Vagy valami baj van velem?

Legjobb válasz: Húú, én is ettõl "szenvedek" néha hirtelen belémnyilal ott lennt a fájdalom és a bejárata is fáj szex közben, persze nem mindig. Szerintem normális.

Húú, én is ettõl "szenvedek" néha hirtelen belémnyilal ott lennt a fájdalom és a bejárata is fáj szex közben, persze nem mindig. Szerintem normális.
A kérdező hozzászólása: nekem nem nyilal, nekem olyan feszítõ, kicsit mintha szét akarna szakadni, de csak a bejárat. de megnyugtató, hogy nem vagyok csodabogár ezzel a problémával :D
Ajajj.. nekem is volt ilyen és mikor elmentem évi ellenõrzèsre hüvelygombát állapítottak meg .. utána is olvastam és tünete a fájdalmas szex..

Gyomorfájdalom tartozhat terhességi tünetek közé? Én nem vagyok hasfájós egyáltalán, de mostanában, ha picit többet eszek, nagyon tud fájni! Hasonló tapasztalat, akinek szintén sokat fájt a hasa terhessége elején?

Legjobb válasz: Tudom, hogy nem vigasztal Téged, hogy másnak is van gyomorfájása, de nekem van. Ha eszek, ha nem, folyamatosan kellemetlen feszítés van a gyomromban, és fájni is szokott. Én Espumisan gyöngyöket szoktam kaja közben bekapni, az enyhíti a problémám. Gyomorsav túltengésem is szokott lenni, de az valahogy másképpen fáj. Sajnos ez együtt jár a terhességgel, mi gyomofájósak vagyunk, ez van. Talán és késõbb enyhül. Kitartás.

Tudom, hogy nem vigasztal Téged, hogy másnak is van gyomorfájása, de nekem van. Ha eszek, ha nem, folyamatosan kellemetlen feszítés van a gyomromban, és fájni is szokott. Én Espumisan gyöngyöket szoktam kaja közben bekapni, az enyhíti a problémám. Gyomorsav túltengésem is szokott lenni, de az valahogy másképpen fáj. Sajnos ez együtt jár a terhességgel, mi gyomofájósak vagyunk, ez van. Talán és késõbb enyhül. Kitartás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod és minden jót!:)

31 hetes terhes vagyok, és kb.2 napja folyamatosan fáj a hasam alja és a petefészkem környéke. Nem görcsöl csak fáj. Ennek ugye még nincs köze a szüléshez? Kicsit korai volna.

Legjobb válasz: Csak azért válaszolok mert látom senki nem ír. Szóval szerintem nincs köze a szüléshez inkább arra gondolnék,h. talán felfázhattál kicsit. Állítólag a jóslófájások menstruációs fájásra vagy görcsre hasonlítanak, nekem asszem már volt is és az pont így kb. 31-31 hetesen de elmúlt és nem is volt vészes. Jó lenne dokival vagy védõnõvel beszélni ha nagyom kellemetlen és megijeszt. Üdv: 35 hetes kismama

Csak azért válaszolok mert látom senki nem ír. Szóval szerintem nincs köze a szüléshez inkább arra gondolnék, h. talán felfázhattál kicsit. Állítólag a jóslófájások menstruációs fájásra vagy görcsre hasonlítanak, nekem asszem már volt is és az pont így kb. 31-31 hetesen de elmúlt és nem is volt vészes. Jó lenne dokival vagy védõnõvel beszélni ha nagyom kellemetlen és megijeszt. Üdv: 35 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!