Találatok a következő kifejezésre: Fáj a környékén (150 db)

8 hónapja szoptatok, az utóbbi 2 hónapban már megjött. Előtte, kb.2 héttel, a peteérés környékén, nagyon fáj a hasam, más is van ezzel így?

Nagyon b? folyásom is van, kb. 1 hétig, tojásfehérjés. Többször 1 nap cserélek tisztasági betétet. Szülés el?tt is éreztem az ovulációt, de olyankor csak az egyik petefészkem szúrkált, most az egész hasam fáj.

Legjobb válasz: A szülés utáni elsõ mensi sokaknál tök más, mint a szülés elõtt volt. Nekem mondjuk nem fáj, de sokszor érzek én is szurkálásokat peteérés környékén, mensikor pedig sokkal jobban vérzem és sokkal tovább, mint azelõtt. Kérdeztem dokit is, azt mondta, hogy normális dolog, ha megváltozik ilyenkor a dolog, és az is lehet, hogy így marad, de az is lehet, hogy pár hónap múlva minden visszaáll az eredeti állapotba.

A szülés utáni elsõ mensi sokaknál tök más, mint a szülés elõtt volt. Nekem mondjuk nem fáj, de sokszor érzek én is szurkálásokat peteérés környékén, mensikor pedig sokkal jobban vérzem és sokkal tovább, mint azelõtt. Kérdeztem dokit is, azt mondta, hogy normális dolog, ha megváltozik ilyenkor a dolog, és az is lehet, hogy így marad, de az is lehet, hogy pár hónap múlva minden visszaáll az eredeti állapotba.
Nálam fordítva van: én régen pöccre tudtam, mi mikor van, most viszont a félidõt se érzem, meg azt se, hogy várhatóan pár nap múlva megjön.. Mindez normális, a hormonális változások miatt van.

Mit jelenthet, ha fáj a gát környéke?

Még csak 22 hetes vagyok, 3. baba lesz. Ilyet még nem éreztem. Egy hete nézték a méhszájat, teljesen zárt volt. Bár megemelték a magnézium adagomat, mert sokat keményedek! Ja, és tegnap este nyúlós valami jött ki bel?lem, méghozzá sok, pisiléskor. De nem olyan, mint a nyákdugó szerencsére.

Legjobb válasz: a gat kornyeke nekem is szokott fajni. 14 honapos a kisfiam, es most a masodikkal 25+4 vagyok. az elso szulesnel nagyon csunyan szakdtam annak ellenere, hogy elotte vagtak is. A seb gyorsan begyogyult es nem is erzekeny, de ahogy a baba no bennem es egyre nagyobb sullyal nehezedik az also reszemre, hat nekem is faj, sokszor olyan erzesem van, hogy mindjart kiszakad az egesz... de nem szakad ki, csak a babam no :-) a nyulos vmi kicsit ilyesztoen hangzik. kerdezd meg a dokidat.... tuti ami fix.

a gat kornyeke nekem is szokott fajni. 14 honapos a kisfiam, es most a masodikkal 25+4 vagyok. az elso szulesnel nagyon csunyan szakdtam annak ellenere, hogy elotte vagtak is. A seb gyorsan begyogyult es nem is erzekeny, de ahogy a baba no bennem es egyre nagyobb sullyal nehezedik az also reszemre, hat nekem is faj, sokszor olyan erzesem van, hogy mindjart kiszakad az egesz... de nem szakad ki, csak a babam no :-) a nyulos vmi kicsit ilyesztoen hangzik. kerdezd meg a dokidat.... tuti ami fix.
Ezen ne aggódj, biztos, csak a baba nyomja azt a részt. Nekem is fáj a gátam, kb 2 hete kezdõdött. 1 hete nézték a méhszájamat, teljesen zárt, minden OK. Tehát nem nyílástól van, pedig én már kezdtem az ördögöt a falra festeni. :) Néha úgy fáj, hogy úgy megyek, mint akinek tele a gatyája. :) 25 hetes kismama

Császárosok, akiknek fájt a heg környéke a többedik terhességnél, annak pontosan hol fájt?

A heg vonalában, föntebb, vagy hol? És milyen volt maga a fájdalom? Nyugalmi állapotban is fájt, vagy csak akkor, ha mozogtatok? Van egy pont, ahol fáj, de nem a hegem vonalában van, hanem fölötte, elég bizonytalan, hogy egyáltalán összefüggésben van-e a heggel. Az orvos nem lát semmit, szonográfus sem, rejtély, hogy mi ez. Ja, és már jó 10 hete érzem, szóval nézegették már eleget.

Legjobb válasz: ott fáj erõsen,ahol heg vonalába

ott fáj erõsen, ahol heg vonalába
Nekem a heg vonala , nem is azt mondanám hogy fáj hanem iszonyatosan viszket

Fáj a keresztcsontom/farokcsontom környéke (ilyen szúró/nyilalló fájdalom) és mensis görcseim vannak. Mi ez most tulajdonképpen? 39+1 hkm

csak a front teszi, vagy lassan már babázhatok is?

Legjobb válasz: nekem is fáj :( pedig csak 27 h km vagyok,de nekem már a terhesség eleje óta fáj sokszor nem birok megmozdulni,pedig terhesség elött sportoltam és most is mozgok nem híztam sokat és sportolok :( ez a természet,de rosszat nem jelent,esetleg felfázást... ne aggódj :)

nekem is fáj :( pedig csak 27 h km vagyok, de nekem már a terhesség eleje óta fáj sokszor nem birok megmozdulni, pedig terhesség elött sportoltam és most is mozgok nem híztam sokat és sportolok :( ez a természet, de rosszat nem jelent, esetleg felfázást... ne aggódj :)

Mitől fáj a bal oldalam? Pont a szívem környékén. Már régotá fáj. Nagyon sürgős!

Legjobb válasz: 1. Rengeteg dologtól fájhat a bal oldalad. 2. A szív nem pont a bal oldalon van, jórészt középen helyezkedik el, ha fáj, az leginkább a bal karba, vagy a gyomor felé sugárzik. 3. Ha régóta fáj, nem nagyon sürgõs.

1. Rengeteg dologtól fájhat a bal oldalad. 2. A szív nem pont a bal oldalon van, jórészt középen helyezkedik el, ha fáj, az leginkább a bal karba, vagy a gyomor felé sugárzik. 3. Ha régóta fáj, nem nagyon sürgõs.
Ha már régóta fáj, annyira nem sûrgõs, hogy itt keress rá választ. Be kell jelentkezni a háziorvoshoz, aki majd elküld vizsgálatokra ha úgy látja jónak.
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál.De semmit sem mondott.Januárba megyek majd kardiológiára.
savtultengés (reflux) is okozhatja, de gondolom azt éreznéd ha savad lenne.

2napja fáj a fejem homlokom környéken főleg ha hirtelen mozdulok meg gyakran tüsszögök akkor lehet megfáztam? :S

Legjobb válasz: Vagy az idõ változástól fáj. Ha nem javul egy két napon belül, menj orvoshoz.

Vagy az idõ változástól fáj. Ha nem javul egy két napon belül, menj orvoshoz.
Sógornõmnél így kezdõdött az arcüreg gyulladás. Úgyhogy szerintem inkább menj orvoshoz, ne várj vele!

Tegnap (egy normál felállás után) óta nagyon fáj a bal lábamon az achilles ínem környéke. Mi okozhatja?

Ma reggel egy lábon ugráltam, mert annyira fájt az éjszakai alvás után, hogy nem bírtam ráállni. Lüktet és nagyon fáj. Kicsit piros a környéke. Milyen orvoshoz menjek vele?

Legjobb válasz: Sebészetre kell menni vele. Lehet, hogy megrándult, de ha nem tudsz ráállni és nagyon fáj, akkor akár szakadás is lehetséges. Mindenképpen mutasd meg orvosnak.

Sebészetre kell menni vele. Lehet, hogy megrándult, de ha nem tudsz ráállni és nagyon fáj, akkor akár szakadás is lehetséges. Mindenképpen mutasd meg orvosnak.

Hetek óta fáj a jobb oldali petefészkem és a környéke! vmikor fáj vmikor szúr! Mitől lehet? Ma meg nem csak a petefészkem fájt hanem az egész hasam alja görcsölgetett!

Legjobb válasz: Nem irtad,hogy volt menzeszed vagy nem.Ha nem,akkor terhes vagy,ez természetes.Ha nem vagy az,akkor felfáztál!Ird meg mi a helyzet!

Nem irtad, hogy volt menzeszed vagy nem.Ha nem, akkor terhes vagy, ez természetes.Ha nem vagy az, akkor felfáztál!Ird meg mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: folyásom is van!olyan krémszerû
A kérdező hozzászólása: megvolt a menszeszem de ennek ellenére erõsen bennem van a gyanú h terhes vok!nem a fájdalmaim mitt hanem egy belsõ hang, egy megérzés azt súgja!ilyen még nem volt velem h menszi után azt éreztem volna h terhes vok!csak ez a fájdalom aggaszt....!
Nekem is ugyanez van, csak bal oldalon. kíváncsi lennék, mi az oka
nem tudom
Nekem is van hogy 3-4 napig fáj. Szerintem normális. Én úgy tapasztaltam hogy amikor a legjobban fáj akkor szabadul ki nekem ilyenkor minden mozdulat fáj. Ha már nem fáj annyira akkor szerintem már kiszabadult...
Hát pont így fáj! :) ) Jó babavárást!
Nekem teljesen máshogy fájt, mint menszi elõtt.De kb a 7. héttõl kezdõdött, és olyan mintha le akarna szakadni.Fõleg reggel pihenés után rossz nagyon, meg kell fognom annyira fáj.15 hetes km
A kérdező hozzászólása: Hát majd kiderül ! 30-ra nem várom.
Baba lett? Így semmit nem ér ez az oldal. Olyan sokat segítene, ha kiderülnének a tanulságok is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!