Találatok a következő kifejezésre: Fáj a feszülnek a melleim, hányingerem (5 db)

5 napja késik, feszülnek a melleim, egész nap hányingerem van viszont fáj a hasam mintha meg akarna jönni. Lehet, h terhes vagyok?

Már rég óta próbálkozunk, többször csináltam már 3 napos késés után tesztet, ami mind negatív lett. A mellem szokott feszülni menzesz előtt, de hányinger sosem. Nem merek tesztet csinálni, mert mikor megcsinálom utána 1 nappal jön meg, és hétvégén amúgy sem tudok venni, mert itt a környéken nincs nyitva gyógyszertár.

Legjobb válasz: lehet. Szokott késni? Akkor hétfõn csinálj tesztet, aztán megtudod, mi a helyzet. Mi innen úgysem tudjuk megmondani, hogy az vagy-e vagy sem. Drukkolok, hogy összejöjjön!

lehet. Szokott késni? Akkor hétfõn csinálj tesztet, aztán megtudod, mi a helyzet. Mi innen úgysem tudjuk megmondani, hogy az vagy-e vagy sem. Drukkolok, hogy összejöjjön!
Ha késik a havid, nyilván lehet, de mivel írtad, hogy máskor is szokott késni, akkor azért még ne éld bele magad. Kicsit korai még hogy hányingered legyen (nekem legalábbis mindkét terhességgel 7 hetesen jött), de hátha! Én még nem tesztelnék pár napig, próbáld meg elterelni a gondolataidat valamivel, hátha nem jön meg és aztán már tudsz egy jó erõset tesztelni, ami emléknek is jó lesz :D Drukkolunk! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Persze, h innen nem tudtok segíteni. Próbálok nem gondolni rá, de nem könnyû. Holnap megyek a patikába. Remélem 2 csík lesz... Bár félek megcsinálni, nehogy negatív legyen.
A kérdező hozzászólása: ismét nincs baba. Mire hazaértem a gyógyszertárból minden elõzmény nélkül megjött. :(((((
Sajnálom! Remélem legközelebb sikerül!! MInden jót!
Vagyis Nektek :)
Sziasztok! Én is nov.1-körül nem várom.Tegnapelõtt estétõl éjfélig hánytam, másnap egész nap remegtem, enni nem tudtam, szédültem, gyenge voltam, ma meg tudtam volna enni egy lovat.A melleim feszülnek, de nem annyira , mint kb.1 hete.Szerintetek?Van remény, vagy csak valami vírus volt? :-) Ti mikor és mivel teszteltek majd?
Lehetséges , hogy van baba , de a hányinger sok mástol is lehet és a mellfeszülés is lehet mensi elõjele is. Egyébként egy cipõben járunk én is 1-re nem várom, nekem is van hányingerem , de mellfeszülés viszont nincs. Drukkolok magunknak !
Csatlakozom, nekem 31-én esedékes, hányinger tegnap egész nap, ma csak este, de annál intenzívebb... :) Mellfeszülés nincsen, hasfájás viszont van, de még bizakodom :) És drukkolok Nektet is! :)
Sziasztok! Én is csatlakozom, nálam szédülés, hasfájás, cicifájás van. De én már nem reménykedem.:(
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon bizakodó vagyok, és nagyon drukkolok nektek. Köszönöm a bíztatást!
A kérdező hozzászólása: Kedves Hozzászóló! Nekem nincsenek ilyen erõs tüneteim csak a melleim fájnak és feszülnek, de nagyon. Már elég régóta próbálkozunk, de nem merek már reménykedni. Még nem tudom mivel fogok tesztelni. Drukkolok neked! És mindnyájunknak.
Szasztok! Nekem már + a tesztem, csak azt szeretném leírni, hogy nekem mi volt más mint azelõtt. Nekem mindig nagyon fájnak a melleim, mensi elõtt. Most is fájt ugyanúgy, de a mellbimbóim hihetetlen érzékennyé váltak, ami eddig sosem volt. Ez volt az elsõ. A másik: folyamatosan sok volt a savam, olyan furán éreztem magam. Harmadik: tiszta pattanásos lett az álam, ami nem volt rám jellemzõ. Negyedik: nem volt semmilyen folyásom, pedig máskor mindig sok volt pé után, most tök száraz voltam, csak a nemvárt elõtt egy nappal lett, fehér, krémes. De én már szombaton egyértelmû +-at teszteltem, pedig csak hétfõn kellett volna megjönnie. Remélem segített az én példám. Nagyon sok boldogságot kivánok nektek, és eredményes babásodást! :)
Hát, ha addig nem jön meg, ki kéne bírnom szombatig, vagy talán vasárnapig a teszttel. De most egyre jobban erõsödik a hasfájásom, és hiába próbálom bemagyarázni magamnak, hogy ez még a terhességtõl is lehet... annyira ismerõs fájdalom, hogy félek, nem kell tesztelnem hétvégén :( Pedig most már semmire nem vágyom jobban, mint két csíkot látni... :)
Nekem egyik napról a másikra tûntek el a panaszaim(10hetesen) és vissza sem jöttek eddig.29hkm


Gyomorideg?
Én a helyedben megpróbálnék egy másik orvost is, az mit mond. Ezek a tünetek tipikus terhességi reakciók.
Amikor én elmentem a dokihoz, (6hetes) terhes voltam, és azt mondta hogy hormonháztartásom borult fel.Én nem hittem neki.Aznap elmentem egy másik városba, és ott egyértelmû volt a baba.Hihetetlen mennyire ellenkezõleg, és különbözõen vizsgálnak....
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat még várok egy kicsit aztán elmegyek egy másikhoz is.

Fáj a hasam, feszülnek a melleim, hányingerem van esténként. Csináltam tesztet, negatív lett. Lehet olyan hogy nem jó a teszt?

Legjobb válasz: A teszten 2 csík jelenik meg, ha pozitív, tehát terhes vagy. Az egyik a hormonváltozást mutatja (ha terhes vagy) a másik egy "ellenõrzõ csík". Ha az ellenõrzõ csík nem jelenik meg, akkor nem jó a teszt!!!! Akkor vegyél újat és csináld meg mégegyszer. Ha csak az ellenõrzõ csík jelent meg, akkor jó a teszt, de ha ennek ellenére nem jön meg a mensid, csinálj új tesztet.

A teszten 2 csík jelenik meg, ha pozitív, tehát terhes vagy. Az egyik a hormonváltozást mutatja (ha terhes vagy) a másik egy "ellenõrzõ csík". Ha az ellenõrzõ csík nem jelenik meg, akkor nem jó a teszt!!!! Akkor vegyél újat és csináld meg mégegyszer. Ha csak az ellenõrzõ csík jelent meg, akkor jó a teszt, de ha ennek ellenére nem jön meg a mensid, csinálj új tesztet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!