Találatok a következő kifejezésre: Fáj a feszülnek a melleim, (33 db)

3 hete lesz kedden volt egy abortuszom es meg mindeg faj es feszulnek a melleim! Ez normalis?

Legjobb válasz: Mennyire fáj? Sajnálom :( A helyedben visszamennék dokihoz, azért ennyi ideig nem kellene annyira fájnia,hogy errõl kérdést kelljen írnod.

Mennyire fáj? Sajnálom :( A helyedben visszamennék dokihoz, azért ennyi ideig nem kellene annyira fájnia, hogy errõl kérdést kelljen írnod.
Nekem abortusz után szinte egyik napról a másikra elmúlt minden terhességi tünetem. Menj vissza az orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: 24
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj csak tudom hogy hany eves vagyok
A kérdező hozzászólása: hat anyira mint mikor terhes voltam vagy mint menstruacio elott

Holnap kéne megjönnie, de egyáltalán nem fájnak, és feszülnek a melleim. Ez normális?

Ilyenkor már szokott fájni.

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Remélem ezután is ilyen könnyen fogod viselni az összes menstruációt! :) Minden jót kívánok Neked!!! :)

Elsõ vagyok. Remélem ezután is ilyen könnyen fogod viselni az összes menstruációt! :) Minden jót kívánok Neked!!! :)
Örülj neki! Ebbõl is látszik, hogy nem mindenkit visel meg a menstruáció, és pont ezért nagy hülyeség már elõre ijesztgetni a még nem menstruáló lányokat, hogy a világ legszörnyûbb dolga a menstruáció!
A kérdező hozzászólása: Csak azért furi, mert mindig szokott elõtte 1 héttel már, most meg az összes elõjelbõl egyedül a pattanások jelentkeztek az arcomon, semmi más. Mondjuk fogytam is, a melegtõl gondolom.
Normális. Késés bármikor elõ fordulhat.
Ne hallgass az elsõre, mert hülyeségeket mond. Nekem akkor nem szokott fájni, amikor késni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nem késett, csak ilyen könnyû lefolyású volt :) , legalább mindig ilyen lenne.

Még 2 nap a mensisig, a melleim nagyot nőttek, kemények, inkább feszülnek, mint fájnak. Az étvágyam hatalmas, mint ha hiztam is volna egy kicsit. Lehetek terhes?

A Reggeli höm.37,2 nem vagyok beteg.A folyásom sürü fehér,ez a második hónap hogy probálkozunk.Köszönöm a válaszoka,nem görcsölök a dolgon mert a mult honapban ki akadtam amikor meg jött.De akkor nem voltak ilyen tünetek.KÖSZI

Legjobb válasz: Hát, ha a hõd nem esett még le, és tervezett a baba, akkor lehet, hogy sikerült. A mellednek feszülnie kell, ha babás vagy, és a folyásod is megváltozott. Várd meg azt a 2 napot, aztán tesztelj. Kívánom, hogy sikerüljön a zebrás teszt!

Hát, ha a hõd nem esett még le, és tervezett a baba, akkor lehet, hogy sikerült. A mellednek feszülnie kell, ha babás vagy, és a folyásod is megváltozott. Várd meg azt a 2 napot, aztán tesztelj. Kívánom, hogy sikerüljön a zebrás teszt!
Eléggé úgy tûnik, sikerült! Szerintem hagyhatod késni egy kicsit a menzeszt, utána teszt! Drukkolok!
Szia! Én detto úgyanigy vagyok még 2 nap a menzesig.Nagyon félek nem akarom hogy megjöjjön mert babát szeretnék.Nekem is megnõttek a melleim na és az étvágyam is.Remélem szerencsések leszünk!
Vagyis Nektek :)
Sziasztok! Én is nov.1-körül nem várom.Tegnapelõtt estétõl éjfélig hánytam, másnap egész nap remegtem, enni nem tudtam, szédültem, gyenge voltam, ma meg tudtam volna enni egy lovat.A melleim feszülnek, de nem annyira , mint kb.1 hete.Szerintetek?Van remény, vagy csak valami vírus volt? :-) Ti mikor és mivel teszteltek majd?
Lehetséges , hogy van baba , de a hányinger sok mástol is lehet és a mellfeszülés is lehet mensi elõjele is. Egyébként egy cipõben járunk én is 1-re nem várom, nekem is van hányingerem , de mellfeszülés viszont nincs. Drukkolok magunknak !
Csatlakozom, nekem 31-én esedékes, hányinger tegnap egész nap, ma csak este, de annál intenzívebb... :) Mellfeszülés nincsen, hasfájás viszont van, de még bizakodom :) És drukkolok Nektet is! :)
Sziasztok! Én is csatlakozom, nálam szédülés, hasfájás, cicifájás van. De én már nem reménykedem.:(
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon bizakodó vagyok, és nagyon drukkolok nektek. Köszönöm a bíztatást!
A kérdező hozzászólása: Kedves Hozzászóló! Nekem nincsenek ilyen erõs tüneteim csak a melleim fájnak és feszülnek, de nagyon. Már elég régóta próbálkozunk, de nem merek már reménykedni. Még nem tudom mivel fogok tesztelni. Drukkolok neked! És mindnyájunknak.
Szasztok! Nekem már + a tesztem, csak azt szeretném leírni, hogy nekem mi volt más mint azelõtt. Nekem mindig nagyon fájnak a melleim, mensi elõtt. Most is fájt ugyanúgy, de a mellbimbóim hihetetlen érzékennyé váltak, ami eddig sosem volt. Ez volt az elsõ. A másik: folyamatosan sok volt a savam, olyan furán éreztem magam. Harmadik: tiszta pattanásos lett az álam, ami nem volt rám jellemzõ. Negyedik: nem volt semmilyen folyásom, pedig máskor mindig sok volt pé után, most tök száraz voltam, csak a nemvárt elõtt egy nappal lett, fehér, krémes. De én már szombaton egyértelmû +-at teszteltem, pedig csak hétfõn kellett volna megjönnie. Remélem segített az én példám. Nagyon sok boldogságot kivánok nektek, és eredményes babásodást! :)
Hát, ha addig nem jön meg, ki kéne bírnom szombatig, vagy talán vasárnapig a teszttel. De most egyre jobban erõsödik a hasfájásom, és hiába próbálom bemagyarázni magamnak, hogy ez még a terhességtõl is lehet... annyira ismerõs fájdalom, hogy félek, nem kell tesztelnem hétvégén :( Pedig most már semmire nem vágyom jobban, mint két csíkot látni... :)

5 napja késik a menzeszem, a mellem 2-3 napig feszült/fájt, de most nem és 2 napja hasmenésem van. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Ja és még annyi hogy majd 4 napja alhasi fájdalaim vannak mint menzi elõtt.

A kérdező hozzászólása: Ja és még annyi hogy majd 4 napja alhasi fájdalaim vannak mint menzi elõtt.
nem vagy terhes?
A kérdező hozzászólása: ma teszteltem, és negativ lett..

5 napja késik, feszülnek a melleim, egész nap hányingerem van viszont fáj a hasam mintha meg akarna jönni. Lehet, h terhes vagyok?

Már rég óta próbálkozunk, többször csináltam már 3 napos késés után tesztet, ami mind negatív lett. A mellem szokott feszülni menzesz előtt, de hányinger sosem. Nem merek tesztet csinálni, mert mikor megcsinálom utána 1 nappal jön meg, és hétvégén amúgy sem tudok venni, mert itt a környéken nincs nyitva gyógyszertár.

Legjobb válasz: lehet. Szokott késni? Akkor hétfõn csinálj tesztet, aztán megtudod, mi a helyzet. Mi innen úgysem tudjuk megmondani, hogy az vagy-e vagy sem. Drukkolok, hogy összejöjjön!

lehet. Szokott késni? Akkor hétfõn csinálj tesztet, aztán megtudod, mi a helyzet. Mi innen úgysem tudjuk megmondani, hogy az vagy-e vagy sem. Drukkolok, hogy összejöjjön!
Ha késik a havid, nyilván lehet, de mivel írtad, hogy máskor is szokott késni, akkor azért még ne éld bele magad. Kicsit korai még hogy hányingered legyen (nekem legalábbis mindkét terhességgel 7 hetesen jött), de hátha! Én még nem tesztelnék pár napig, próbáld meg elterelni a gondolataidat valamivel, hátha nem jön meg és aztán már tudsz egy jó erõset tesztelni, ami emléknek is jó lesz :D Drukkolunk! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Persze, h innen nem tudtok segíteni. Próbálok nem gondolni rá, de nem könnyû. Holnap megyek a patikába. Remélem 2 csík lesz... Bár félek megcsinálni, nehogy negatív legyen.
A kérdező hozzászólása: ismét nincs baba. Mire hazaértem a gyógyszertárból minden elõzmény nélkül megjött. :(((((
Sajnálom! Remélem legközelebb sikerül!! MInden jót!

4-5 hetesen, a terhesség legelején mindenkinek fájt/feszült a melle? Ez a legelsõ tünet?

Mert akkor én már nem reménykedek,nekem a fáradtságon kivül semmi bajom,bár ha összejött volna a baba,akkor még 4 hónapos se lennék. Tesztelni sem merek még,ugyis negativ...

Legjobb válasz: Kétszer voltam terhes, az elsõnél semmilyen tünetem se volt, se mellfeszülés, se semmi... A másodiknál már volt, de csak a 7-8. héten éreztem elõször.

Kétszer voltam terhes, az elsõnél semmilyen tünetem se volt, se mellfeszülés, se semmi... A másodiknál már volt, de csak a 7-8. héten éreztem elõször.
Nekem egyszer sem feszült a mellem. Inkább az elején csak enyhe hányingerem volt és mindjárt megjön érzés.
Elsõ terhességem elején feszült a mellem, másodiknál egyáltalán nem jelentkezett ez a tünet.
Nekem a mellfeszülés volt az elsõ tünet, de nagyon durván feszült, ahogy azelõtt menzi elõtt még soha. és én is nagyon fáradékony voltam. lehet, hogy nálad a mellfeszülés csak késõbb jön, vagy nem is biztos, hogy lesz ilyen tüneted. minden terhesség más, hiszen más és más szervezet vagyunk.
Nekem egyik napról a másikra tûntek el a panaszaim(10hetesen) és vissza sem jöttek eddig.29hkm

Fájnak, feszülnek a melleim görcsöl a hasamalja és szúr is pár napot késik igaz a menzeszem de nagyon félek!Miért nem jön meg?

Fel is voltam fázva lehet ez is közre játszik abban hogy késik és nagyon stresszel ez a dolog!A párommal nem védekeztünk ugyan de sztem semmi esélye mivel nem ment el bennem és egyb?l kivette ha volt valami!

Legjobb válasz: mennyi idõs vagy? máskor mindig pontos? ha máskor is késik, lehet hogy most is csak errõl van szó, hogy rendszertelen még.. de.. a legfontosabb: miért nem védekeztetek? én mindenképpen azt tanácsolom hogy sürgõsen keresd fel a nõgyógyászod..

mennyi idõs vagy? máskor mindig pontos? ha máskor is késik, lehet hogy most is csak errõl van szó, hogy rendszertelen még.. de.. a legfontosabb: miért nem védekeztetek? én mindenképpen azt tanácsolom hogy sürgõsen keresd fel a nõgyógyászod..

Ma kellene megjönnie, már másfél hete feszülnek a melleim, fáj a bimbóm, pattanásosodok. A tegnapi együttlétkor belehasított a fájdalom a jobb oldalamba, lent. Terhesség miatt lehetett?

Hátrahajló petefészkem van, és már próbálkozunk a babán egy ideje. Mostanában ?rült álmosság gyötör, 3napig fura színtelen folyadék jött bel?lem...Reménykedhetek?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem lehet baba a dologban, de vegyél egy tesztet, és pl holnap, a reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg! Ha + gratula, irány a doki! :)) Ha negatív, nem szabad elkeseredni, mert lehet, hogy még nem elég a HCG szint a szervezetedben, s ezért nem mutatja ki a terhességet. Akkor vegyél rá pár nap múlva egy másik tesztet, és azt is csináld meg! Sok sikert! :))

Szia! Szerintem lehet baba a dologban, de vegyél egy tesztet, és pl holnap, a reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg! Ha + gratula, irány a doki! :) ) Ha negatív, nem szabad elkeseredni, mert lehet, hogy még nem elég a HCG szint a szervezetedben, s ezért nem mutatja ki a terhességet. Akkor vegyél rá pár nap múlva egy másik tesztet, és azt is csináld meg! Sok sikert! :) )
Nekem is ilyen tüneteim voltak, és teszteltem, + lett!Másnap akkor is +!Tesztelj te is!Hát ha már kimutatja!
Mindenféle képpen tesztelj!!! Nekem már mensi elmaradása elõtt kimutatta a babát!:-) Az alig látható halvány csíknak is nyugodtan örülhetsz! De azért inkább kettõt is csinálj, ha pozitív lesz. Ha negatív lesz, de két három nap múlva se jön meg, akkor ismételd meg a tesztelést. Sok sikert!!!! 6 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!