Találatok a következő kifejezésre: Fáj a feszülnek a melleim, (32 db)

3 hete lesz kedden volt egy abortuszom es meg mindeg faj es feszulnek a melleim! Ez normalis?

Legjobb válasz: Mennyire fáj? Sajnálom :( A helyedben visszamennék dokihoz, azért ennyi ideig nem kellene annyira fájnia,hogy errõl kérdést kelljen írnod.

Mennyire fáj? Sajnálom :( A helyedben visszamennék dokihoz, azért ennyi ideig nem kellene annyira fájnia, hogy errõl kérdést kelljen írnod.
Nekem abortusz után szinte egyik napról a másikra elmúlt minden terhességi tünetem. Menj vissza az orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: 24
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj csak tudom hogy hany eves vagyok
A kérdező hozzászólása: hat anyira mint mikor terhes voltam vagy mint menstruacio elott

Holnap kéne megjönnie, de egyáltalán nem fájnak, és feszülnek a melleim. Ez normális?

Ilyenkor már szokott fájni.

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Remélem ezután is ilyen könnyen fogod viselni az összes menstruációt! :) Minden jót kívánok Neked!!! :)

Elsõ vagyok. Remélem ezután is ilyen könnyen fogod viselni az összes menstruációt! :) Minden jót kívánok Neked!!! :)
Örülj neki! Ebbõl is látszik, hogy nem mindenkit visel meg a menstruáció, és pont ezért nagy hülyeség már elõre ijesztgetni a még nem menstruáló lányokat, hogy a világ legszörnyûbb dolga a menstruáció!
A kérdező hozzászólása: Csak azért furi, mert mindig szokott elõtte 1 héttel már, most meg az összes elõjelbõl egyedül a pattanások jelentkeztek az arcomon, semmi más. Mondjuk fogytam is, a melegtõl gondolom.
Normális. Késés bármikor elõ fordulhat.
Ne hallgass az elsõre, mert hülyeségeket mond. Nekem akkor nem szokott fájni, amikor késni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nem késett, csak ilyen könnyû lefolyású volt :) , legalább mindig ilyen lenne.

Még 2 nap a mensisig, a melleim nagyot nőttek, kemények, inkább feszülnek, mint fájnak. Az étvágyam hatalmas, mint ha hiztam is volna egy kicsit. Lehetek terhes?

A Reggeli höm.37,2 nem vagyok beteg.A folyásom sürü fehér,ez a második hónap hogy probálkozunk.Köszönöm a válaszoka,nem görcsölök a dolgon mert a mult honapban ki akadtam amikor meg jött.De akkor nem voltak ilyen tünetek.KÖSZI

Legjobb válasz: Hát, ha a hõd nem esett még le, és tervezett a baba, akkor lehet, hogy sikerült. A mellednek feszülnie kell, ha babás vagy, és a folyásod is megváltozott. Várd meg azt a 2 napot, aztán tesztelj. Kívánom, hogy sikerüljön a zebrás teszt!

Hát, ha a hõd nem esett még le, és tervezett a baba, akkor lehet, hogy sikerült. A mellednek feszülnie kell, ha babás vagy, és a folyásod is megváltozott. Várd meg azt a 2 napot, aztán tesztelj. Kívánom, hogy sikerüljön a zebrás teszt!
Eléggé úgy tûnik, sikerült! Szerintem hagyhatod késni egy kicsit a menzeszt, utána teszt! Drukkolok!
Szia! Én detto úgyanigy vagyok még 2 nap a menzesig.Nagyon félek nem akarom hogy megjöjjön mert babát szeretnék.Nekem is megnõttek a melleim na és az étvágyam is.Remélem szerencsések leszünk!
Vagyis Nektek :)
Sziasztok! Én is nov.1-körül nem várom.Tegnapelõtt estétõl éjfélig hánytam, másnap egész nap remegtem, enni nem tudtam, szédültem, gyenge voltam, ma meg tudtam volna enni egy lovat.A melleim feszülnek, de nem annyira , mint kb.1 hete.Szerintetek?Van remény, vagy csak valami vírus volt? :-) Ti mikor és mivel teszteltek majd?
Lehetséges , hogy van baba , de a hányinger sok mástol is lehet és a mellfeszülés is lehet mensi elõjele is. Egyébként egy cipõben járunk én is 1-re nem várom, nekem is van hányingerem , de mellfeszülés viszont nincs. Drukkolok magunknak !
Csatlakozom, nekem 31-én esedékes, hányinger tegnap egész nap, ma csak este, de annál intenzívebb... :) Mellfeszülés nincsen, hasfájás viszont van, de még bizakodom :) És drukkolok Nektet is! :)
Sziasztok! Én is csatlakozom, nálam szédülés, hasfájás, cicifájás van. De én már nem reménykedem.:(
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon bizakodó vagyok, és nagyon drukkolok nektek. Köszönöm a bíztatást!
A kérdező hozzászólása: Kedves Hozzászóló! Nekem nincsenek ilyen erõs tüneteim csak a melleim fájnak és feszülnek, de nagyon. Már elég régóta próbálkozunk, de nem merek már reménykedni. Még nem tudom mivel fogok tesztelni. Drukkolok neked! És mindnyájunknak.
Szasztok! Nekem már + a tesztem, csak azt szeretném leírni, hogy nekem mi volt más mint azelõtt. Nekem mindig nagyon fájnak a melleim, mensi elõtt. Most is fájt ugyanúgy, de a mellbimbóim hihetetlen érzékennyé váltak, ami eddig sosem volt. Ez volt az elsõ. A másik: folyamatosan sok volt a savam, olyan furán éreztem magam. Harmadik: tiszta pattanásos lett az álam, ami nem volt rám jellemzõ. Negyedik: nem volt semmilyen folyásom, pedig máskor mindig sok volt pé után, most tök száraz voltam, csak a nemvárt elõtt egy nappal lett, fehér, krémes. De én már szombaton egyértelmû +-at teszteltem, pedig csak hétfõn kellett volna megjönnie. Remélem segített az én példám. Nagyon sok boldogságot kivánok nektek, és eredményes babásodást! :)
Hát, ha addig nem jön meg, ki kéne bírnom szombatig, vagy talán vasárnapig a teszttel. De most egyre jobban erõsödik a hasfájásom, és hiába próbálom bemagyarázni magamnak, hogy ez még a terhességtõl is lehet... annyira ismerõs fájdalom, hogy félek, nem kell tesztelnem hétvégén :( Pedig most már semmire nem vágyom jobban, mint két csíkot látni... :)

5 napja késik a menzeszem, a mellem 2-3 napig feszült/fájt, de most nem és 2 napja hasmenésem van. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Ja és még annyi hogy majd 4 napja alhasi fájdalaim vannak mint menzi elõtt.

A kérdező hozzászólása: Ja és még annyi hogy majd 4 napja alhasi fájdalaim vannak mint menzi elõtt.
nem vagy terhes?
A kérdező hozzászólása: ma teszteltem, és negativ lett..

5 napja késik, feszülnek a melleim, egész nap hányingerem van viszont fáj a hasam mintha meg akarna jönni. Lehet, h terhes vagyok?

Már rég óta próbálkozunk, többször csináltam már 3 napos késés után tesztet, ami mind negatív lett. A mellem szokott feszülni menzesz előtt, de hányinger sosem. Nem merek tesztet csinálni, mert mikor megcsinálom utána 1 nappal jön meg, és hétvégén amúgy sem tudok venni, mert itt a környéken nincs nyitva gyógyszertár.

Legjobb válasz: lehet. Szokott késni? Akkor hétfõn csinálj tesztet, aztán megtudod, mi a helyzet. Mi innen úgysem tudjuk megmondani, hogy az vagy-e vagy sem. Drukkolok, hogy összejöjjön!

lehet. Szokott késni? Akkor hétfõn csinálj tesztet, aztán megtudod, mi a helyzet. Mi innen úgysem tudjuk megmondani, hogy az vagy-e vagy sem. Drukkolok, hogy összejöjjön!
Ha késik a havid, nyilván lehet, de mivel írtad, hogy máskor is szokott késni, akkor azért még ne éld bele magad. Kicsit korai még hogy hányingered legyen (nekem legalábbis mindkét terhességgel 7 hetesen jött), de hátha! Én még nem tesztelnék pár napig, próbáld meg elterelni a gondolataidat valamivel, hátha nem jön meg és aztán már tudsz egy jó erõset tesztelni, ami emléknek is jó lesz :D Drukkolunk! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Persze, h innen nem tudtok segíteni. Próbálok nem gondolni rá, de nem könnyû. Holnap megyek a patikába. Remélem 2 csík lesz... Bár félek megcsinálni, nehogy negatív legyen.
A kérdező hozzászólása: ismét nincs baba. Mire hazaértem a gyógyszertárból minden elõzmény nélkül megjött. :(((((
Sajnálom! Remélem legközelebb sikerül!! MInden jót!
Nekem egyik napról a másikra tûntek el a panaszaim(10hetesen) és vissza sem jöttek eddig.29hkm

Fájnak, feszülnek a melleim görcsöl a hasamalja és szúr is pár napot késik igaz a menzeszem de nagyon félek!Miért nem jön meg?

Fel is voltam fázva lehet ez is közre játszik abban hogy késik és nagyon stresszel ez a dolog!A párommal nem védekeztünk ugyan de sztem semmi esélye mivel nem ment el bennem és egyb?l kivette ha volt valami!

Legjobb válasz: mennyi idõs vagy? máskor mindig pontos? ha máskor is késik, lehet hogy most is csak errõl van szó, hogy rendszertelen még.. de.. a legfontosabb: miért nem védekeztetek? én mindenképpen azt tanácsolom hogy sürgõsen keresd fel a nõgyógyászod..

mennyi idõs vagy? máskor mindig pontos? ha máskor is késik, lehet hogy most is csak errõl van szó, hogy rendszertelen még.. de.. a legfontosabb: miért nem védekeztetek? én mindenképpen azt tanácsolom hogy sürgõsen keresd fel a nõgyógyászod..

Ma kellene megjönnie, már másfél hete feszülnek a melleim, fáj a bimbóm, pattanásosodok. A tegnapi együttlétkor belehasított a fájdalom a jobb oldalamba, lent. Terhesség miatt lehetett?

Hátrahajló petefészkem van, és már próbálkozunk a babán egy ideje. Mostanában ?rült álmosság gyötör, 3napig fura színtelen folyadék jött bel?lem...Reménykedhetek?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem lehet baba a dologban, de vegyél egy tesztet, és pl holnap, a reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg! Ha + gratula, irány a doki! :)) Ha negatív, nem szabad elkeseredni, mert lehet, hogy még nem elég a HCG szint a szervezetedben, s ezért nem mutatja ki a terhességet. Akkor vegyél rá pár nap múlva egy másik tesztet, és azt is csináld meg! Sok sikert! :))

Szia! Szerintem lehet baba a dologban, de vegyél egy tesztet, és pl holnap, a reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg! Ha + gratula, irány a doki! :) ) Ha negatív, nem szabad elkeseredni, mert lehet, hogy még nem elég a HCG szint a szervezetedben, s ezért nem mutatja ki a terhességet. Akkor vegyél rá pár nap múlva egy másik tesztet, és azt is csináld meg! Sok sikert! :) )
Nekem is ilyen tüneteim voltak, és teszteltem, + lett!Másnap akkor is +!Tesztelj te is!Hát ha már kimutatja!
Mindenféle képpen tesztelj!!! Nekem már mensi elmaradása elõtt kimutatta a babát!:-) Az alig látható halvány csíknak is nyugodtan örülhetsz! De azért inkább kettõt is csinálj, ha pozitív lesz. Ha negatív lesz, de két három nap múlva se jön meg, akkor ismételd meg a tesztelést. Sok sikert!!!! 6 hetes kismama

Terhesek! Lehet az terhességi tünet hogy a nemvárt elött és után nem fájt a melle nem is feszült, pedig elötte minden nemvárt elött fájt?

Lehet ez terhességi jel?Minden mensim elött fáj a mellem és most semmi.Az is furi hogy semmi folyásom nincs,ez is mindig szokott lenni.Nem értem,nem merek már reménykedni,annyiszor csalódtam.Viszont elég sok patti jött ki rajtam,az államon homlokomon és a mellkasomon.Holnapra nem várom,a h?m még magasan van.

Legjobb válasz: Nem akarlak elszomorítani, de úgy tudom akinél baba van a dologban, annak eléggé fáj a melle. Bár lehet ez is mindenkinél más. Nekem havim elõtt van, hogy fáj, van, hogy semmi fájdalom. Ja, és még nem volt baba egyik változat esetén sem. Más tüneted, eddigitõl eltérõ észrevételed nincs? Azért szurkolok, hogy baba legyen!

Nem akarlak elszomorítani, de úgy tudom akinél baba van a dologban, annak eléggé fáj a melle. Bár lehet ez is mindenkinél más. Nekem havim elõtt van, hogy fáj, van, hogy semmi fájdalom. Ja, és még nem volt baba egyik változat esetén sem. Más tüneted, eddigitõl eltérõ észrevételed nincs? Azért szurkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Ezek az észrevételeim amiket írtam, tudom ezek ellent mondanak, de azt érzem más ez a hónap..biztos bebeszélem magamnak.
Hát én félig megcáfolom az elsõt! Én most lettem terhes (kb. 10 pozi tesztem van:) ), és nekem a nemvárt elõtt kb. 2-3 napig feszült, ha megnyomtam fájt, viszont már 3 csak a mellbimbóm körül fáj, de csak az is, ha megnyomom. Véletlenül sem annyira, mint pár napja!
Szia! Én is most teszteltem pozitívat, és ez volt az elsõ hónap sok éve, amikor egyáltalán nem volt érzékeny a mellem az ovuláció után, csak a nemvárt napján kezdett el fájni, azóta is fáj. Szóval megvan minden esély, drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Ma kéne nem megjönnie, eddig még semmi.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok utolsó!
Hogy állsz? Csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Sajnos van már egy kis barna folyásom, biztos megjön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!