Találatok a következő kifejezésre: Fáj a a makk része. Mi (4 db)

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem, kicsit duci is.
Tudtommal azért olyan, mert ott sok ér fut össze, elvileg e természetes, úgy tudom... de én is kíváncsi lennék még pár válaszra... amúgy, nekem is olyan....
Szerintem meg nem fertõzés, csupán a fitymád szûkebb, mint kellene és a duzzadó pénisz szorítja el.Ha ez van.akár baj is lehet, ha ugyanis nagyon szûk, megeshet, hogy nem megy majd vissza a helyére.Nem jut eszembe a jelenség neve, de láttam képeket róla.Ha nem tévedek, talán "corona" vagy coronial is van a megnevezésében. EE tudna bõvebben hozzászólni...X

A makkom felső része kicsit piros enyhén ráncos érintésre érzékeny kelletmetlen, nem viszket nem fáj csak érzékeny kb 1 éve ilyen mit lehet tenni vele?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy száraz? Szappannal mosod? Mert az megbonthatja a makk nyálkahártyájának természetes védelmét.

Nem lehet, hogy száraz? Szappannal mosod? Mert az megbonthatja a makk nyálkahártyájának természetes védelmét.
Ja, a szûkületet azt látom hogy nincs :D Próbáld meg a Neogranormont a folt egy részén, nézd meg, okoz-e valami különbséget amíg el nem jutsz a dokihoz :)
A kérdező hozzászólása: köszi, megpròbàlom
A kérdező hozzászólása: 4 napja hasznàlom a neogronormont, a fitymàn èrzèkelhetõ a vàltozàs, a makk repedezettsège nem vàltozott èrzèkenysège nagyon minimàlisan vàltozott.
Érzékenység: jó vagy rossz irányba változott? :)
A kérdező hozzászólása: A fityma az teljesen jò lett olyan volt mintha eleven lett volna mèg az erek is kiültek rajta de most màr jò, a makk pedig kicsivel jobb màr nem annyira kellemetlen ha hozzà èrek de a fukciòjàt mèg mindig nem tudnà ellàtni
A kérdező hozzászólása: az nem lehet hogy be van gyulladva a makkom? mert mindig piros szine van a makkomnak , akkor mivel kenjem ?
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/121022/DSC_0055_www.kepfeltoltes.. Most igy nèz ki
Ez így egyáltalán nem tûnik gyulladtnak szerintem.
Egyáltalán nem gyulladt a makkod!!
A kérdező hozzászólása: akkor mièrt èrzèkeny a makkom? mitöl vannak piros foltok rajta ?
Én egy gyulladásnál sokkal erõsebb vörösségre számítanék... Szerintem nézesd meg dokival ^^ Valószínûleg jobban meg tudja állapítani, mi a baj.
A kérdező hozzászólása: Na tegnap voltam urulògusnàl, azt mondta hogy a pöttyök a makk tövèben zsirmirigyek teljesen normàlisak nem kell csinàlni vele semmit, ha zavar akkor co2lèzeres kezelèssel eltüntethetõ, a ràncossàga is normàlis az èrzèkenysègre meg azt mondta hogy a makk tul sok ingert kapott ezèrt igy reagàl erre , ugyhogy egy darabig kimeèljem bàrmilyen nemü ingertöl akkor fog javulni a helyzet.
A kérdező hozzászólása: megnèzetem, egy valamire ràjöttem a makk meg a fityma mindig össze van tapadva, egyszer ugy össze tapadt hogy azòta van az hogy èrzèkeny mintha eleven lenne , de nincs fityma szûkületem , olvastam hogy jò rà a neogronormon kenõcs mivel kèpezi a hàmsejteket, de tènyleg gombàsodàs tuti hogy nincs mert akkor viszketne stb
Köszi. Hát, a képen éppen csak kivehetõ, hogy más a teteje mint az oldala... és egyáltalán nem tûnik problémásnak (pl. ha mondjuk gombás fertõzés lenne vagy dermatitis, akkor ennél lényegesen nagyobb különbségre számítanék). Sajnálom, nincs ötletem a fenti kenõcsöt leszámítva, meg azt, hogy nézesd meg egy dokival. Aztán légyszi mondd majd el, mi volt a gond, hadd okosodjunk :)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/121017/DSC_0061_www.kepfeltoltes.. ez az csak mobilrol tudom rendezni a dolgokat nem szàmitogèpröl
És a tusfürdõk nem bonthatják meg ? Tudsz jobbat mint egy baba szappan ? A fiatal fiúk zömének mind ilyen . Majd 70éves korukban nem ilyen lesz, de akkor meg más gonddal állnak elõ .Amig nem volt net addig ennyi gond sem
A szappanon nem csak a sima szappant értettem, hanem minden pipere készítményt (a tusfürdõ is ide tartozik). Vannak, akiknek érzékenyebb a makkjuk ezekre a készítményekre. Akkor elegendõnek kell lenni a sima meleg víznek, vagy be kell szerezni valamilyen gyógyszertári készítményt erre a célra.
A kérdező hozzászólása: nem, nem szàraz , èrdekes mòdon csak a makk felsõ rèsze ilyen amit ugye a mi szemszögünkböl làtunk , az oldala meg az alja nem ilyen nem tudom mit kellene tenni
A fitymád (ha van), teljesen fedi a makkodat?
A kérdező hozzászólása: persze teljesen fedi bõven
A kérdező hozzászólása: jobban mondva mindenhol ràncos de a teteje a legdurvàbb, kb olyan èrzès ha huzogatom a fitymàm(a maszturbàlàs lehetetlen) mint mikor megègetjük a nyelvünket forrò levessel ès jòdarabig èrzèkeny mindenre, na ilyen èrzèkeny a makkom , ha igy marad soha nemfogok tudni szexelni :-(
Ez nagyon fura. Egyrészt szerintem menj el orvoshoz, szakorvoshoz (értek ez alatt akár bõrgyógyászt is, ki tudja, hátha van értelmes mondanivalója; bár a bõrgyógyászatot ismerve eléggé olyan „hát akkor próbáljuk ki ezt, ha nem megy, próbáljuk ki amazt” a dolog. na mindegy). Másrészt pedig: • Történt akkoriban bármi szokatlan, amikor ez a folt megjelent? (bármilyen testi, lelki baj, betegség, egy ideig fürödni nem tudás, teljesen mindegy, bármi) • Vannak más bõrproblémáid esetleg? • Hámlik a folt? Változékony kinézetre, tapintásra, vagy teljesen állandó? • Mivel, hogyan tisztítod a makkodat, ha egyáltalán?
Még valami eszembe jutott: Neogranormon. (Természetesen kizárólag miután elolvastad a betegtájékoztatót) S ne az egész foltot, hanem próbaként csak egy kisebb darabját kend be.
A kérdező hozzászólása: fürödni tudtam vele mindig, de van tejalaergiàm amit hellyel közzel kinõnettem egy pàr ève nem volt kiütèsem, debkb egy idõben jelent meg az èrzèkenysèg hogy megjelentek a zsirmirigyeim a makk tövèben, de tegnap azt vettem èszre tūzetes vizsgàlat utàn hogy magàn a makk felületèn kb homok szemnyi mirigyek vannak egy pàr darab ha egyàltalàn mirigyek de csak erõs fènynèl làthatòak.
A kérdező hozzászólása: hàmlani nem hàmlott soha, nem is viszketettsemmi ilyen olvastam hogy ingernek kell kitenni, de mig nem jelentek meg a foltok meg èrzèkenyedett el addig volt inger, ugy hogy ez sem jött be, ha kèpet teszek fel az segit ?
Igen, az segítene az ötletelésben. Bár biztosat csak orvos tud mondani.
A kérdező hozzászólása: majd csak este tudok kèpet feltenni 8 körül
Szuper, kösz a visszajelzést :)
Pigmenthiány. Azért mutasd meg dokinak!
Vitiligo.Nézz utána a google-ban..
KedveS Kérdezõ! Mindeképpen mutasd meg orvosnak, mert ez rák-elõzõ állapot is lehet. Persze lehet vitiligo (körülírt pigmenthiány) is, de ezt nem tudod az internetes adatbázisok képei alapján eldönteni. Üdv: dr. Szalai Krisztián

Fáj a péniszemnek a makk része. Mi lehet a bajom? Hogy lehetne felismerni a fitymaszükületet?

Urulógus elküldött ideggyógyászhoz,mondván hogy ez nem az ? szakterülete, holnap megyek.Kicsit parázok.

Legjobb válasz: Ha az urológus máshová küldött, akkor valószínûleg nem látott urológiai problémát! Egy fitymaszûkületet könnyû felismerni: Ha nem tudod hátra húzni a fitymádat a makkról, akkor az az! Ha valami feldörzsölte volna, akkor biztos azt is látta volna! Nem ütötted meg valamivel? Az nem mindig hagy látható nyomot!

Ha az urológus máshová küldött, akkor valószínûleg nem látott urológiai problémát! Egy fitymaszûkületet könnyû felismerni: Ha nem tudod hátra húzni a fitymádat a makkról, akkor az az! Ha valami feldörzsölte volna, akkor biztos azt is látta volna! Nem ütötted meg valamivel? Az nem mindig hagy látható nyomot!
én nehezen tudom ha áll a farkam de ha nem áll akkor tudom ez szerintetek az a szükület válaszoljatok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!