Találatok a következő kifejezésre: Fáj a a jobb petefészkemnél. Nem (4 db)

Ha kiderül a napokban hogy terhes vagyok meddig lesz duzzatt a mellem? Csak mert fáj és feszül és nyomásra érzékeny. Holnap nem kéne megjönnie. De szúr a jobb petefészkemnél. Jelenthet ez terhességet?

Legjobb válasz: Szerintem ebbõl még nehéz megmondani, hogy terhes vagy-e. Nekem ugyanolyan tünteteim voltak, mint mensi elõtt, csak nem jött meg. Várj legalább holnapig, vagy még 1-2 napot és tesztelj!

Szerintem ebbõl még nehéz megmondani, hogy terhes vagy-e. Nekem ugyanolyan tünteteim voltak, mint mensi elõtt, csak nem jött meg. Várj legalább holnapig, vagy még 1-2 napot és tesztelj!
Nekem nem a petefeszkemnel szurkalt, hanem a mehemnel. Es azota is. A mellem amugy kb. a 9.hetig volt erzekeny. Szovala tuneteid alapjan meg barmi lehet, varj par napot a teszttel.
A kérdező hozzászólása: Hát mostmár mindegy mert megjött!
A kérdező hozzászólása: majd a következõ hónapban sikerül, mindig ezt mondom magamnak! Azért szomorú vagyok

A 6. hét végén vagyok, megijedtem, mert egy napja fáj a jobb petefészkemnél, minden mozdulatra. Nem nyilall, csak tompán fáj, mintha izomlázam lenne. Baj van?

A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: ha voltál UH-n és jó helyen azaz méhedben a baba akkor ne aggódj, csak feküdj sokat, nekem is volt ilyen és másnapra elmúlt.

ha voltál UH-n és jó helyen azaz méhedben a baba akkor ne aggódj, csak feküdj sokat, nekem is volt ilyen és másnapra elmúlt.
Nekem is fájdogált néha a 7.hétig néha néha de sokat pihentem azt el is múlott lassan. Most csak néha szúr de azért mert tágulok azt mondta a doki. Sztem se aggódj! 9hetes kismama
Nekem is voltak hasonlo tuneteim, de kis fájdalmak normálissak hisz változik a tested ...

Fáj a hasam a jobb petefészkemnél. Nem mindig érzem, de pl. szex közben és némely esetben igen. Lehet hogy a peteérést érzem?

Legjobb válasz: A peteérés nem jár fájdalommal amit ilyen szinten éreznél. Jobb lenne ha felkeresnél egy nõgyógyászt aki kiderítené, hogy mitõl van ez a fájdalom. (lehet például egy apró ciszta, petefészekgyulladás , de nem szeretnélek megilyeszteni semmivel sem)

A peteérés nem jár fájdalommal amit ilyen szinten éreznél. Jobb lenne ha felkeresnél egy nõgyógyászt aki kiderítené, hogy mitõl van ez a fájdalom. (lehet például egy apró ciszta, petefészekgyulladás , de nem szeretnélek megilyeszteni semmivel sem)


32 hetes kismama vagyok. Mitől lehet, hogy a petefészkemnél fáj, meg olyan megjön érzésem van? Ha pihenek, akkor jobb, de nem feküdhetek egész nap. Magnéziumot folyamatosan szedem a kezdetektől.

Legjobb válasz: Orvossal konzultálj ha erõs a megjön érzés. Ha csak gyenge, akkor normális, most nõ a legtöbbet a baba, nyúlnak a szalagok, nõ a méh és néhány héten belül megkezdõdnek a jóslók is. Én tegnap voltam terhesgondozáson, a dokimnak mondtam hogy görcsölgetek, enyhén de gyakran, azt mondta annak van itt az ideje, a szervezetem edz a szülésre. Ha erõsödnek a görcsök, mindenképp orvos! Addig meg csak szedd a magnéziumot (3x2 a napi adag akik görcsölnek, 36. hétig szedhetõ ennyi) és pihenj amennyit tudsz. 34 hetes

Orvossal konzultálj ha erõs a megjön érzés. Ha csak gyenge, akkor normális, most nõ a legtöbbet a baba, nyúlnak a szalagok, nõ a méh és néhány héten belül megkezdõdnek a jóslók is. Én tegnap voltam terhesgondozáson, a dokimnak mondtam hogy görcsölgetek, enyhén de gyakran, azt mondta annak van itt az ideje, a szervezetem edz a szülésre. Ha erõsödnek a görcsök, mindenképp orvos! Addig meg csak szedd a magnéziumot (3x2 a napi adag akik görcsölnek, 36. hétig szedhetõ ennyi) és pihenj amennyit tudsz. 34 hetes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!