Találatok a következő kifejezésre: Fáj a a jobb (807 db)

Hol fáj a vakbél? Jobb vagy bal oldalon? Teljesen jobb oldalon? Csípő fölött? Szeméremdomb fölött vagy hol? Vagy a csípő és köldök között?

Legjobb válasz: Olyan kis alattomos, megtévesztõ a fájdalom jobb oldalon fáj a petefészek irányába, és átsugározhat a jobb oldalra is.

Olyan kis alattomos, megtévesztõ a fájdalom jobb oldalon fáj a petefészek irányába, és átsugározhat a jobb oldalra is.
Ha tényleg az fájna már valószínûleg a földön fetrengnél a fájdalomtól.
Én úgy tudom, hogy a vakbél jobb oldalon van (ill. ez tuti, mert anyukámnak és apukámnak is ott van a vakbélmûtét hege), de bal oldalra sugározva fáj.
Én köldöktáji fájdalmat éreztem. És nem mondhatom, hogy a földön fetrengtem volna a fájdalomtól. Fájdogált, 4-5x utaltak be sebészetre, ahonnan hazaküldtek, lázam nem volt, jegelni kellett. EGyszer csak az enyhe fájdalom mellé hányinger is társult. De akkor sem fájt jobban. Újra sebészet, azonnal operáltak. Szóval tényleg sunyi dolog ez a vakbél. (Apukámnak ugyanezekkel a tünetekkel kezdõdött a vesegörcs - veseköve volt.)

Mitől fáj/szúr a jobb herém? Csak a jobb. Nem állandóan

Legjobb válasz: Sok oka lehet, alaposabb vizsgálat kéne hozzá. Okozhatja gyulladás, vérellátási zavar, sérv, valamilyen ide kisugárzó fájdalom. Esetleg részletek? Mikor fáj? Terhelésre? Tapintasz valami szokatlant vagy nem szimmetrikusat?

Sok oka lehet, alaposabb vizsgálat kéne hozzá. Okozhatja gyulladás, vérellátási zavar, sérv, valamilyen ide kisugárzó fájdalom. Esetleg részletek? Mikor fáj? Terhelésre? Tapintasz valami szokatlant vagy nem szimmetrikusat?
A kérdező hozzászólása: 17 / F
A kérdező hozzászólása: csak úgy elkezdi vmikor, pl alvás elõtt..nem tapintok semmit, ugyanakkora mind2-de mondjuk a bal oldali jobban lóg, nemtom mióta régen nem figyeltem
Ha makacs a dolog, akkor a háziorvos elküdhetne urológushoz, mégiscsak az õ szakterülete.

Fevőtámasznál miért fájdul meg a jobb vállam?

Pedig egyenesen tartom meg minden! Olyan érzés mintha ki akarna ugrani a helyér?l! Nem elég er?s a vállam?

Legjobb válasz: lehet hogy porc kopás ha gyakran fáj akkor orvoshoz kell fordulni

lehet hogy porc kopás ha gyakran fáj akkor orvoshoz kell fordulni
Csomó oka lehet. Csináld addig falnak támaszodva, vagy derékmagasságú bútorra támaszkodva. Úgy nem kap akkora terhelést és van ideje helyrejönni, megerõsödni.
mark86 honnan tudod hogy milyen amikor ki akar ugrani? mert én tudom, és ha ezt érzed akkor abnormális a testtartás vagy nagymértékû porckopásod van. mikor érzed? meddig engeded le magad? mióta csinálod? mióta érzed?
A kérdező hozzászólása: Nem régóta érzem és csak alig! porckopás ugyan már nem vagyok hipohonder fõleg nem 16 évesen! Kicsit fáj csak és nem tudom milyen amikor ki akar ugrani hála Istennek! Valószínû csak helytelen!
16 évesen még növésben vagy: sokminden fog még fájni. egy kis ízelítõ az öregkorodból, elõre. fekvõtámasz.. nyomd inkább 1 kézen. guggolásnál pl. biztos hogy úgy van, hogy a sima guggolás terheli a térdet, az egy lábas viszont máshogy osztja el a terhelést. nem emlékszem fekvõnél ez hogy van, de vagy pihentesd, vagy kenegesd és nyomd 1 kézzel :D illetve mutasd meg ortopédusnak..
Lehetséges gerincferdülés (?) , esetleg te jónak érzed a testtartást, de közben nem az, vagy más szerkezetû a jobb vállad, a balhoz képest (én is ilyesmi vagyok).
A kérdező hozzászólása: lehetséges az is hogy 2 perc mulva leszakad a vállam! Nem vagyok hipohonder! Egy kézzel gugolást vagy fekvõtámaszt? Hülye vagy te? 2 kézzel, 2 lábbal alig csinálok meg 10-et bameg!
az sza.r, én most néztem hogy 1 kézzel a 10 megvan, szabályosan.. de guggolás 2 "g". abból most.. kevesebb is elég volt, de utána mentem le bírkózni :D milyen bika vagyok? :PPP

Valami baj lehet? Reggel arra ébredtem, hogy fáj a hasam jobb felől. Egész nap ugyan ott fájt, feszített. Most meg barnás színű folyásom van.

8 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Én azonnal bemennék az ügyeletre, nem akarok vészmadár lenni, de megultrangoznak és ha minden rendben, legalább megnyugszol! Persze sokan mondják hogy elõfordul barnázás terhesség alatt,és hogy teljesen normális, de nem mindenkinél!! Nálam is bajt jelentett, de én már csak akkor rohantam amikor átment véres folyássá, és már késõ volt sajna.

Én azonnal bemennék az ügyeletre, nem akarok vészmadár lenni, de megultrangoznak és ha minden rendben, legalább megnyugszol! Persze sokan mondják hogy elõfordul barnázás terhesség alatt, és hogy teljesen normális, de nem mindenkinél!! Nálam is bajt jelentett, de én már csak akkor rohantam amikor átment véres folyássá, és már késõ volt sajna.
Szerintem is menj mihamarabb dokihoz. Sajnos nálam is ez volt. Méhenkívüli terhesség. Már holnap vizsgáltasd meg magad! Biztos ami biztos!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Mostmár a derekam is fáj, de a barnázás megszünt. Holnap orvoshoz fordulok.

36 hetes vagyok, és kb.1 hete minden éjjel meg reggel egyre jobban fáj a bordám jobb oldalt. Ez mitõl lehet?

Legjobb válasz: szia! én 35 hetes vagyok én is szoktam érezni de elõtte érzem mintha befúrná a lábát és akkor fáj szóval sztm. a baba miatt van. de nem akarok hülyeséget írni csak én így érzem!

szia! én 35 hetes vagyok én is szoktam érezni de elõtte érzem mintha befúrná a lábát és akkor fáj szóval sztm. a baba miatt van. de nem akarok hülyeséget írni csak én így érzem!
a baba csinálja. Nekem is állandóan fáj pár napja. És nekem is a jobb oldalt. Ennél már csak rosszabb lesz :D
hát én is biztatni foglak, ettõl még lesznek durvább dolgok is :D a babának egyre kevesebb a helye...

28 hetes vagyok és már most, főleg ha fekszem nagyon fáj a derekam, jobb oldalon a forgóm környékén! Tapasztaltok hasonlót?

Legjobb válasz: Szia! Igen, én is itten körül kezdtem el vele szenvedni, de mostanra elmúlt.Most a bordám fáj, ha nekitámasztja magát. Szóval valószínû tágul és azért, de majd jön más helyette.:) 31 hetes km

Szia! Igen, én is itten körül kezdtem el vele szenvedni, de mostanra elmúlt.Most a bordám fáj, ha nekitámasztja magát. Szóval valószínû tágul és azért, de majd jön más helyette.:) 31 hetes km
Igen, de én gerincsérült vagyok, és már a terhesség elõtt is voltak panaszaim.
28 hetes létedre elég jó a helyesírásod.Egyáltalán az meglep hogy írni tudsz.

Miért van az, hogy amikor nem verem minden nap ki a farkam és úgy kezdem el verni több nap szünet után, akkor mindig fáj a herémnél jobb oldalt fõleg?

Mert szeretem elhúzni és van, hogy több óráig el húzom és megállok és nem verem ki és ilyenkor fáj és már nem is jó az egész. De, ha naponta kiverem vagy max két naponta, akkor általában nem szokott fájni és semmi gond. Ezek szerint az a normális, ha naponta kiürítem a cuccot belõle, különben mindig fájni fog most már?:/

Legjobb válasz: Ha felhúzod magad és órahosszákig áll a péniszed akkor jó hogy megfájdul a heréd mert nem engeded szabadjára az anyagot. Ne húzd az idõt , amikor érzed hogy el fogsz élvezni hagyad legyen az akár 2 perc de inkább állj neki 1 nap többször és napi többször is élvezz el mint 1 nap csak 1 szer és fáj mert fél napig húzgálod.

Ha felhúzod magad és órahosszákig áll a péniszed akkor jó hogy megfájdul a heréd mert nem engeded szabadjára az anyagot. Ne húzd az idõt , amikor érzed hogy el fogsz élvezni hagyad legyen az akár 2 perc de inkább állj neki 1 nap többször és napi többször is élvezz el mint 1 nap csak 1 szer és fáj mert fél napig húzgálod.

Tegnap hajnal óta erősen fáj-húzódik a jobb lágyékom. Mitől lehet? 29 hetes vagyok.

Háziorvos látta, vizeletet nézett, megnyokodott, nem talált semmit. Szerinte húzódnak az izmok, de konkrétat nem tudott mondani. Hajnalban a legrosszabb, olyankor csak a bal oldalamon tudok feküdni, de az sem esik jól. Felkelésnél nehezemre esik kiegyenesedni, a lábamat felemelni, aztán nap közben "bejáratódik". Esetleg megfázhatott a hasam? Vagy normális jelenség, és már így marad szülésig?

Legjobb válasz: Szerintem normális ,nekem a bal oldalon fáj kb 1 hete,hol jobban hol gyengébben.Gondolom összefüggésben van a tágulással,ahogy nõ a baba,vagy esetleg épp Õ nyom valamit.30 hetes km

Szerintem normális , nekem a bal oldalon fáj kb 1 hete, hol jobban hol gyengébben.Gondolom összefüggésben van a tágulással, ahogy nõ a baba, vagy esetleg épp Õ nyom valamit.30 hetes km
A kérdező hozzászólása: Na, látom, van sostárs. :) Köszi a választ!
ne is mondd! :) Rettenetes izomlázszerû, húzódó fájdalmam van, fõleg elalvás körül. Reggelre úgy ahogy rendezõdik, ameddig nem mozdulok meg. Azt figyeltem, hogy amikor bal oldalra nyomja a baba a popsiját, akkor jobb oldalon fáj, amikor jobbra, akkor pedig balra fáj. Ha belegondolunk ez normális is, hiszen kinyomja magát, ellenkezõ oldalon megfeszül. Az orvosomat jól megnevettettem múltkor, mondtam, hogy heteken átittam a laevolacot, mert azt hittem belém van sülve a kaka, úgy fájt a belem... aztán rájöttem, hogy ez bizony nem a belem, csak ellenkezõ oldalon volt a kicsi fiam és húzódott mint a fene. 29+5 hetes kismama :)
Vesekõ. Ezt kb. aznap kellett volna látnia orvosnak, nem 10 nappal késõbb kiírogatni a gyakorira.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!