Találatok a következő kifejezésre: Fáj a Nem (5457 db)

Az mitől lehet, hogy az első menet után fáj a nemi szervem?

És emiatt sokszor nincs kedevem szeretkezni. ez ugye nem lehet attól, hoy méhnyakrákom van? Pedig nem is csináljuk durván.

Legjobb válasz: Lehet attól fáj, hogy száraz vagy,használjatok sikosító krémet, a patikában segítenek.Ha rendszeresen jársz (évi 1x)rákszûrésre,méhnyakráktól nem kell félned.Ne gondolj ilyenekre.

Lehet attól fáj, hogy száraz vagy, használjatok sikosító krémet, a patikában segítenek.Ha rendszeresen jársz (évi 1x)rákszûrésre, méhnyakráktól nem kell félned.Ne gondolj ilyenekre.
Szia, nem tudom, hany eves vagy, en 18 evesen kezdtem a nemi eletet, es mindig fajt.25 evesen lett egy allando kapcslatom, vele is honapokig fajt. de egy idõ utan elmultak a fajdalmak. megtanultam lazitani, maximalisan biztam a partnerben, most 30eves vagyok, de igazabol most kezdem csak elvezni a sexet. fel a fejjel! engedd el magad, oruljetek egymasnak:D

Hogyan bizonyítsam be, hogy a kutyáknak fáj a nemi kontaktus?

Apa és a n?vére pároztatni akarják a kutyámat mert az ? elvük szerint a kutya nem maradhat ki ilyen jó dolgokból.. Én mondtam nekik hogy nem engedem, hogy szaporítsanak és egyébként is fáj nekik. Erre jött a válasz, hogy hát akkor meg miért csinálják... Nem fogták fel,hogy ?k nem olyanok mint mi. Õk ösztönlények. Ekkor kezdtek el ordibálni és jött a "fantasztikus" megoldás, hogy bizonyítsam be. Mondtam nekik hogy én nem vagyok tudós, de nem egy helyen olvastam már és azért a tudósok csak jobban értenek hozzá mint a falusi emberek. Szóval most cikkeket keresek és szeretném megmenteni a kutyámat a pároztatástól. 16/L

Legjobb válasz: Szuka vagy kan kutyád van? Egyébként igen,fáj nekik.Mondd meg apudéknak,hogy nézzenek dokumentumfilmet.Az embereken kívül csak a delfin és a sertés él fajfenntartás ösztönétõl eltekintve nemi életet(nem tudom biztosan,lehet több állat is,de a kutya biztos nem.).Õk élvezik.A kutyák/macskák/lovak/tehenek,stb.,tehát a haszon-, és hobbyállatok nem élvezik a nemi kontaktust.(Kivéve a már említett sertést.)Ezért is van a szukáknál a tüzelés.Csak akkor élnek nemi életet,amikor termékeny idõszakban vannak,tehát évente kétszer.Azon kívül a kan nem ugorja meg a szukát,mert nincsenek azok az illatanyagok,amik erre késztetik. Tanácsolnék vmi szakkönyvet esetleg,de könyvcímeket sajnos nem tudok,nem onnan tudom ezeket.Talán ha találnál egy ilyen témájú könyvet és eléjük raknád,megértenék.Sok sikert!

Szuka vagy kan kutyád van? Egyébként igen, fáj nekik.Mondd meg apudéknak, hogy nézzenek dokumentumfilmet.Az embereken kívül csak a delfin és a sertés él fajfenntartás ösztönétõl eltekintve nemi életet(nem tudom biztosan, lehet több állat is, de a kutya biztos nem.).Õk élvezik.A kutyák/macskák/lovak/tehenek, stb., tehát a haszon-, és hobbyállatok nem élvezik a nemi kontaktust.(Kivéve a már említett sertést.)Ezért is van a szukáknál a tüzelés.Csak akkor élnek nemi életet, amikor termékeny idõszakban vannak, tehát évente kétszer.Azon kívül a kan nem ugorja meg a szukát, mert nincsenek azok az illatanyagok, amik erre késztetik. Tanácsolnék vmi szakkönyvet esetleg, de könyvcímeket sajnos nem tudok, nem onnan tudom ezeket.Talán ha találnál egy ilyen témájú könyvet és eléjük raknád, megértenék.Sok sikert!
Jobban jársz, ha nem az élvezetre ("nem élvezetre") alapozod az érvelésedet, hanem sokkal kézenfekvõbb és egyszerûbb dolgokra, mint a szûrések, a beteg kiskutyák, a sok gazdátlan kutya és a te saját kutyád egészsége (gennyes méhgyulladás, emlõdaganat). Tanulmányozd az "olcsókutyát" és gyûjts érveket az igazad mellett: http://olcsokutya.info/ "hát akkor meg miért csinálják" Erre a legegyszerûbb a válasz: Azért, mert az élõlények legalapvetõbb ösztöne a fajfenntartás. A fekete özvegy nõsténye megeszi a hímet párzás után. Akkor ebbõl talán az következik, hogy a hím élvezi, ha megeszik?
már csak azért sem kéne õket feleslegesen pároztatni, mert utána mi lesz a kiskutyákkal? ma már szinte senki sem vesz meg keverék kiskutyát... csak a nyakatokon marad...
Apád erre élvez, vagy mi? Hihetetlen mik vannak...
Honnan veszed, hogy fáj neki???
Konkrétan ezt a fejezetet ajánlom édesapádnak és a nõvérednek: http://szex.uw.hu/sexelv03.htm
A neten van egy e-book ami az ember szexuális evoluciójáról szól, és aminek az elõszavát (vagy csak a magyar fordítás elõszavát) Csányi Vilmos írta - abban le van írva a kutyák "szaxualitása" is, és taglalja h a kutyák nem élvezetbõl szexelnek és h az ösztönök meg stb. Illetve vannak olyan kutatások, amelyek kimutaták, h a delfineken és a bonobono csimpánzokon kívül az állatok nem élvezik a szexet, szervezetükben nemi aktus során nem termelõdik endorfin, így a szexnek nincsen élvezeti értéke számukra. Valamint az állatvilágban nem is célszerû dolog, mivel elvonná minden másról a figyelmet. Ezen kívül pontosan ezért van az h a kutyák csak akkor fogadják a kant amikor éppen a termékeny pár napban vannak - semmikor máskor nem.
Talán azzal, hogy ez a Te kutyád, had döntsed el már Te, hogy mit csinálj, illetve csináltass a kutyáddal. Ugyan mivel lehetne meggyõzni valakit, aki nem hiszi el, hogy az állatok többsége nem élvezetbõl párosodik? Talán olvastasd el vele az itt kapott válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm utolsó, nagyon sokat segítettél! :)
Tessék - rosszul emlékeztem, nem az elõszavában, de az elsõ fejezetekben benne van. http://szex.uw.hu/
A kérdező hozzászólása: Én ezt mind tudom, de hogy gyõzzem meg?
... szóval, ha csak az élvezet kedvéért akarják a kutyát pároztatni, az jó nagy butaság. Szaporítani pedig még annál is nagyobb!
A kérdező hozzászólása: Fajtatisztát, de nem az a lényeg. Én úgyse engedem.
Legalább fajtatiszta, eladható kutyákat akarnak "gyártatni", vagy "majd csak lesz, aki elviszi õket" almot?
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek nagyon köszönöm :) Egyébként szuka. A másodikra meg csak annyit mondok, hogy gratulálok a szüleinek hogy ilyen intelligens gyereket hoztak a világra :)
Okos lány vagy, hogy nem akarsz így kölyköket! Becsületedre válik, hogy 16 évesen nem a cukimuki kiskutyákra vágysz, hanem felelõsen gondolkodsz! Gondolom nincs pénzed ivartalaníttatásra? Mert az lenne a megoldás, csak valószínûleg Apád nem fog adni rá... :( Hát ha tényleg a Te kutyád, akkor mondd meg, hogy a Te kutyáddal Te rendelkezel, és nincs kölyök, punktum. De amúgy nehéz a helyzet... Gondolom azt remélik, hogy majd csomó pénz bejön a kölykök eladásából, de ez valószínûtlen. Komoly tenyésztõ ismerõsöm is most épp hagyott fel a próbálkozással, egyszerûen senki nem vesz ilyen válságos idõszakban drága kiskutyát.
ha fiú vagy akkor nem
Fel_vagyok puffadva Meg_fog jönni
A kérdező hozzászólása: lány vagyok, bocsi telorol vagyok :S
azóta mióta kiírtad, biztos rájöttél mi a baj, de valószínû, hogy ezek menzesz elõtti tünetek vagy emésztési zavar...:S
A kérdező hozzászólása: Nem még mindig ugyan ugy fáj, és fel vagyok puffadva

Miert van feher, kis csomos folyadekom? Ez normalis? Es miert van ugy hogy viszket es faj a nemi szervem?

Legjobb válasz: Lehet valami fertõzés, hüvelygomba stb. Menj el orvoshoz, nõgyógyászhoz. Muszáj, mert ez nem fog elmúlni! Ha szûz vagy akkor is lehet ilyened, akár nyilvános wc-n is elkaphattad, ne félj, menj orvoshoz és ad rá gyógyszert és minden ok lesz.

Lehet valami fertõzés, hüvelygomba stb. Menj el orvoshoz, nõgyógyászhoz. Muszáj, mert ez nem fog elmúlni! Ha szûz vagy akkor is lehet ilyened, akár nyilvános wc-n is elkaphattad, ne félj, menj orvoshoz és ad rá gyógyszert és minden ok lesz.
Ajjaj nekem is pont ez volt, és a nõgyógyász azt mondta, candida. Írt egy kapszulát, nekem viszont attól elmúlt. Neked is le kell menned orvoshoz. Ilyeneket is mondott, hogy ne tisztálkodjak túl mert a "candida a tiszta nõk betegsége", meg ne hordjak tisztasági betétet, stb. de szerintem meg igenis fontos tisztán tartani az altestet, pl. ha alapos tisztálkodás mellett is ha csak teheted, wc használat utánra idõzíteni a tusolást. Én (ultravékony, nem illatosított) tisztasági betétet is használok, és évek óta nem jött vissza a hüvelyi fertõzés. Viszont intim mosakodót nem használok, de látod, másnak az vált be. Magadnak kell kitapasztalnod - de az orvost nem kerülheted el!
Hidd el az ügyben, hogy mitõl lehet az itt jelenlévõk csak találgatni tudnak. De attól, hogy ha eltaláljuk is, hogy mi a gondod, nem fog sz meggyógyulni. A közvélemény kutatás nem igazán segít, az orvos annál inkább.
Viszketés, fájdalom, folyás, már hogy lenne normális..?? Látogasd meg a nõgyógyászt, ez gombás vagy baktériumos fertõzés.
használj intim lemosót, és ha tudsz otthon, legyél 1-2 órát bugyi nélkül, hogy szellõztesd (nem hülyeség!) és ha fehérnemût húzol, használt illatos tisztasági betétet. Nekem is volt ilyenem, az orvos SEMMIT nem adott rá, ellenben kitalálta, hogy candida gombám van, adott rá majdnem 3 ezerért krémet + gyógyszert, és a páromnak is ugyanezt, nem változott semmi. Elkezdtem intim lemosót használni (akár napi 2x is) és elmúlt..

Miért viszket és fáj a nemi szervem?

14 éves lány vagyok, pár napja viszket a nemi szervem és fájt is. Elkezdtem kenni ken?ccsel és már nem viszket, csak egy kissé fáj. Ha pisilek, akkor csíp. Talán lehet attól, hogy valamelyik nap az iskolában nagyon kellett pisilnem, és nem volt nálam zsepi, így nem tudtam magam odalent megtörölni?

Legjobb válasz: Több oka lehet (de majdnem biztos nem az, amit írtál.) Lehet, hogy felfáztál, de az is elõfordulhat,hogy valami fertõzést kaptál. Ezt lehet Wc-ülõkétõl, de lehet pasitól is... Ha van barátod, a helyedben elmennék nõgyógyászhoz, mert aztán oda-vissza fertõzgethetitek egymást. Ha nem múlik el pár napon belül, akkor is menj el, ha nincs barátod!

Több oka lehet (de majdnem biztos nem az, amit írtál.) Lehet, hogy felfáztál, de az is elõfordulhat, hogy valami fertõzést kaptál. Ezt lehet Wc-ülõkétõl, de lehet pasitól is... Ha van barátod, a helyedben elmennék nõgyógyászhoz, mert aztán oda-vissza fertõzgethetitek egymást. Ha nem múlik el pár napon belül, akkor is menj el, ha nincs barátod!
Fertozes, fordulj nogyogyaszhoz.
Attól, hogy nem törlöd meg magad nem valószínû, hogy elkaptál volna vmit. Nincs vmilyen folyásod? Gondolom canestennel kened, használd még 1-2 napig, kamillás vízben fürödjél, naponta. De ha nem javul, el kell menni dokihoz. Írd meg mi lett, jobbulást:) )
Nem otthon kell kísérletezni, hanem orvoshoz kell menni, mert csak õ tudja megállapítani vizsgálat után, hogy mi bajod van és milyen gyógymód kell rá.

Pára napja múlt el a menstruációm és azóta viszket, piros és fáj a nemi szervem környékén, mitől lehet?

Legjobb válasz: Gyulladás, vagy valamilyen más fertõzés. Jobb ha orvoshoz mész.

Gyulladás, vagy valamilyen más fertõzés. Jobb ha orvoshoz mész.
Nekem is szokott ilyen lenni. Csak betétet használok, nos, van egy-két fajta, amit nem bírok. az egyik nejlon-bevonatú, a másik kamillás, illatos, stb. Szóval lehet csak írritáció lépett fel. Vagy a mosószer is lehet ludas...elég ha több a mosószer, és kevesebb az öblítési idõ.. vagy allergén anyagot tartalmaz, amit te mostantól nem bírsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ szerintem is a betétõl van mert edig ilyen még nemvolt mostmár elmult a mestruációm és jobb egy kicsit én régen tampont haszáltam csak szülés után nem volt valami jo és ezért tértem a betétre de biztos többet nemkel:)

Az mitől ehet hogy nagyon fáj a nemi szervem? Bővebben lent.

A párom ha belém élvez, iszonyatos fájdalmam van egész nap. A szemérem dombom mintha megrugdosták volna, a hüvelyem is fáj. NuvaRing hüvelygy?r?t használok, lehet annak valami mellékhatása?

Legjobb válasz: Azonnal meny el dokihoz!mert lehet hogy a hüvejed megvan sérülve,vagy méhszáj sebed van.ijenel nem érdemes szórakozni!puszzzzzz.

Azonnal meny el dokihoz!mert lehet hogy a hüvejed megvan sérülve, vagy méhszáj sebed van.ijenel nem érdemes szórakozni!puszzzzzz.

Miért fáj a nemi szervem?

A hüvelybemenet el?tti gátnál lév? kis rész 1 hete fáj. Voltam orvosnál és azt mondta nincs semmi bajom, csak felfáztam, arra írt gyógyszert, de ez nem hiszem hogy felfázás miatt fáj. Valaki tud err?l valamit?

Legjobb válasz: Ha nem múlik el menj vissza újra a dokihoz. Esetleg forró fürdõvel próbálkozz, de egy rövid tünetleírásból és orvosi diploma nélkül szerintem nem igazán tud itt senki segíteni.

Ha nem múlik el menj vissza újra a dokihoz. Esetleg forró fürdõvel próbálkozz, de egy rövid tünetleírásból és orvosi diploma nélkül szerintem nem igazán tud itt senki segíteni.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy így nehéz, csak érdeklõdök hátha valakinek volt hasonló panasza
éruékeny lesz
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, és ez az , , érzékenység" úgy körülbelül mikorra fog elmúlni? Bár fáj, de attól még ugyanúgy kívánom a szexet... köszi
Nem tudom, én fiú vagyok, de nekem is fáj picit ha utána akarom. Kb úgy fél óra óra és jobb lesz.
Nálunk is volt ilyesmi. A megoldás egyszerû volt. A végére már nem volt olyan nedves a párom és kidörzsölõdött. Mi síkosítóval oldottuk meg, azóta nincs ilyen probléma.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen nektek is, remélem, hogy hamar elmúlik, mert így nem olyan kellemes érzés.. Nagyon köszi még egyszer :)
Én pl kifigyeltem, hogy óvszer függõ is... Mindig durexet vagy masculant használtunk, és a múltkor a párom szerzett valahonnan lifestylest, na én attól éreztem magam rosszul. Egyszerûen csípett, és képtelen voltam második menetre, míg pl masculannel három menet is simán ment egymás után, és akkor is a párom fújt jó éjszakát. Persze ha nem gumival védekeztek, akkor ez most igen jó kérdés, próbáljatok több nedvet termelni, avagy síkosítót használjatok.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen... Hát igen, nem használunk már óvszert... Igyekszem síkosabb maradni :) ) Köszi a jó tanácsokat

Nagyon fáj a nemi szervem! Mi lehet ez?

A húgycsövem körül kialakult valami dudor és nagyon fáj. Mintha a csiklóm megnagyobbodott volna. Vagy fogalmam sincs, nem tudok kiigazodni rajta... Járni se tudok, a gatya is bevág. Segítsetek, mi lehet ez??!

Legjobb válasz: Sõt, azt hiszem a húgycsövem dagadt be. Ezt mi okozhatja?

A kérdező hozzászólása: Sõt, azt hiszem a húgycsövem dagadt be. Ezt mi okozhatja?
Vagy felfázás, vagy nem volt olyan, hogy hosszú ideig vissza tartottad a pisilést?
A kérdező hozzászólása: De, volt. Attól is lehet ilyen? Magától elmúlik?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!