Találatok a következő kifejezésre: Fáj a Mitől lehet (1310 db)

Tanácsot szeretnék kérni. Mitől van folyamatosan hányingerem? Miért fáj a hasam? Lehet petefészek gyulladás? Van valakinek valami ötlete mitől lehet ez?

folyamatosan hányingerem van alhasi fájdalmak társulnak mellé (néha menstruáció szerű néha szúró főként bal oldalon) na meg persze gyakran kell mosdóba járnom pisilni.

Legjobb válasz: Terhes nem lehetsz? Arra kb. stimmelne.

Terhes nem lehetsz? Arra kb. stimmelne.
Hát ez még akár vakbél is lehet, elvileg ki tud sugározni a fájdalom a bal oldalra is, nem feltétlenül jobb oldalt fáj. Lázad van esetleg vagy valami még?
A kérdező hozzászólása: Nem, làzm szerintem nincs terhes nem lehetek tanacstalan vagyok de dokihoz csak jovo heten tudok elmenni :(
A kérdező hozzászólása: És néha fàjdalmat érzek derék és vese tàjékon.
nekem is hasonló volt, éspetefészek és méhgyulladás volt.
Kedves kérdezõ én ezzel jelenpillanatban ugyanígy állok esetleg tudnál válaszolni h mi lett a vége ??

A barátnőmmel 3. alkalommal szeretkezünk. Az első fájt neki másodjára nem már. De most 3. jára megint fájt neki, nem ugy mint elsőnek, de aztmondta fáj. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: szárazabb volt belüll sztem, mint kellett volna. nekem pl minden menzi utáni elsõ szeretkezés fáj. nem vagyok mai csirke, tudom, ilyen esetben egy kis sikosító csodákra képes. szárazságot okozhat nála az idegesség, az hogyha nem izgatod fel eléggé, óvszer használat is, és ami a legfontosabb (pl. nálam is) a kevés folyadék.

szárazabb volt belüll sztem, mint kellett volna. nekem pl minden menzi utáni elsõ szeretkezés fáj. nem vagyok mai csirke, tudom, ilyen esetben egy kis sikosító csodákra képes. szárazságot okozhat nála az idegesség, az hogyha nem izgatod fel eléggé, óvszer használat is, és ami a legfontosabb (pl. nálam is) a kevés folyadék.
A kérdező hozzászólása: de akkor nem lehet semmi gond? csak ennyi?
csak ennyi. mondd neki, h igyon többet, te pedig próbáld meg felkutatni a neki tetszõ zónákat. sok sikert. ja egy még kimaradt, a fogamzás gátló is okoz szárazságot. sikosítót szerezz be.
A kérdező hozzászólása: megnyugtattál:) azthittem valami baja lehet.. :S aztán megijedt õis.. de remélem igazad van és csak ennyi a baj..:)

Normális dolog az, hogy menzi után már 1 héttel borzalmasan fájnak, égnek, sajognak a melleim? Máskor nálam ez csak félidő után szokott kezdődni, és akkor nem fáj ennyire. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia, lehet most hormonok kicsit másképp alakunak...nekem is félidõ után szokott szinte másnaptól de iszonyatosan.De vmikor még félidõ elõtt is érzem kicsit már.

Szia, lehet most hormonok kicsit másképp alakunak...nekem is félidõ után szokott szinte másnaptól de iszonyatosan.De vmikor még félidõ elõtt is érzem kicsit már.
A kérdező hozzászólása: Pont aznap voltam dokinál, mikor elkezdett fájni, de azt mondta hogy ilyen hamar kizárt, hogy peteérés legyen.De ekkor elmondtam, hogy nekem már menzi elõtt egy héttel barnás folyásom van ált., -azt mondta, így lehetséges most a peteérés. De máshol meg mindíg azt olvasom, hogy a menzit a vérzéstõl kell számolni, a barnázás még nem számít. ...most már az se tudom, hogy számoljak... ( ráadásul most voltam hormonvizsgálaton, és a menzi 3. napján kellett menni.De így akkor nem is a 3. napon voltam, mert barnázás már elõtte 1 héttel is volt.Így lehet, hogy az az eredmény nem is jó.) Teljesen összezavarodtam most....:-(

Gyakran éreztem hogy kikell nyujtanom a lábam, olyankor roppant, és elmúlt a húzódó érzés. Mostmár éjjel is roppantanom lell mert most már fáj is. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Nekem is ez a bajom. A térdem felett is fáj elég sokszor. Engem beküldtek az ortopédiára, mert sok lehetséges probléma lehet az okozója. Ne várd meg míg kiugrik a lábad, mert iszonyatosan fáj! Menj minél elõbb orvoshoz. :))

Nekem is ez a bajom. A térdem felett is fáj elég sokszor. Engem beküldtek az ortopédiára, mert sok lehetséges probléma lehet az okozója. Ne várd meg míg kiugrik a lábad, mert iszonyatosan fáj! Menj minél elõbb orvoshoz. :) )

Másnak is fáj négy hónappal a szülés után a varrat? Eddig nem volt gond, kb. a 5. héttől, de most újra nagyon fáj néha. Mitől lehet ez?

élvezitek szülés óta a szexet? Hányadik alkalomtól lett újra jó?

Legjobb válasz: Fáj egyfolytában, folyamatosan, vagy csak idõnként fájdogál? Azért kérdezem így, mert négy hónap után már nem szabadna fájnia. Viszont - mivel ez egy mûtéti heg - pld. idõjárás változásokra érzékenykedhet még sokáig.

Fáj egyfolytában, folyamatosan, vagy csak idõnként fájdogál? Azért kérdezem így, mert négy hónap után már nem szabadna fájnia. Viszont - mivel ez egy mûtéti heg - pld. idõjárás változásokra érzékenykedhet még sokáig.
A kérdező hozzászólása: Köszi! csak néha fáj, szóval lehet, hogy az idõjárás az oka. sikosítóval még nem próbáltuk, megpróbáljuk, remélem segít. a kívánással nincs gond, csak nem szeretném, hogy a szexrõl a fájdalom jutna eszembe.
nekem csak akor fáj ha idõváltozás lesz, nem jó ha egyfolytábba fáj, utalhat fertõzésre vagy ilyesmire. A szex kérdésedre: mi a 7.dik héttõl együtt vagyunk a párommal, az elsõ nagyon rossz volt, de a mádosiknál extra mennyiségû sikositoval már jó lett, én személy szerint soha nem élveztem még ennyire a szexet, nagyon jó minden perce.
Nekem még a mai napig érzékeny a vágás, 11 hónapja szültem. A szex háááát....alig és az is fáj.
Szintén 4 hónapja szültem. Szülés után kb. 7-8 héttel már egész jól voltam, nem fájt, nem volt érzékeny egyáltalán. Kb. 4-5 alkalommal voltunk eddig együtt, mert nincs túl nagy kedvem egyelõre:-( Bezzeg terhesség alatt, elõtt...

Mostanában esténként sokszor fáj a hasam, inkább szúró jellegű, a hátam is eléggé fáj. Ez mitől lehet? A kettő összefügghet?

Legjobb válasz: Attól függ,hol fáj. Alul, felül, középen, jobb vagy bal oldal? Sok minden van oda "bezárva" ami fájhat. :)

Attól függ, hol fáj. Alul, felül, középen, jobb vagy bal oldal? Sok minden van oda "bezárva" ami fájhat. :)
szia, nem tudom mitõl lehet, de nekm is sokszor van úgy, hogyha fent, a gyomrom fáj, akkor a hátam is...borzalmas az akkor, mert este nem tudok aludni, csak tekergek....most is fáj a hasam, remélem elmúlik
A kérdező hozzászólása: hát..én is...1 hónapja voltam kivizsgáláson, ide-oda küldözgettek, természetesen minden negatív lett:)

Mitol lehet? Mikor szeretkezek parommal erzem, hogy faj a huvelyem. Lehet hogy felsertettem?

Mikor szeretkezek parommal erzem hogy faj a huvelyem, de csak siman kulso erintesre is erzme hogy faj, ez azota van miota borotvaval epilatam le magam. . csak kivul faj. [16/l]

Legjobb válasz: Száraz a bõröd, és gondolom kipattogott, ezért fáj. Baba testápolóval kenegesd, naponta 2x (reggel és este fürdés után), és pár hétig ne szõrtelenítsd. :)

Száraz a bõröd, és gondolom kipattogott, ezért fáj. Baba testápolóval kenegesd, naponta 2x (reggel és este fürdés után), és pár hétig ne szõrtelenítsd. :)
epilálni epilátorral kell...borotvával hogy lehet?XD

Az egyik oldalt a hátamon középen kicsivel a gerincem mellett nagyon fáj valami mitől lehet ez, ez valami izombecsípődés vagy sérv lehetséges?

Legjobb válasz: Az izom nem szokott becsípõdni, inkább az ideg. De lehet, hogy csak a rossz, kényszeres tartásodtól fáj. Keress fel olyat aki masszíroz, vagy csontkovács. Sokat tud segíteni.

Az izom nem szokott becsípõdni, inkább az ideg. De lehet, hogy csak a rossz, kényszeres tartásodtól fáj. Keress fel olyat aki masszíroz, vagy csontkovács. Sokat tud segíteni.

Ha nagyon behúzom a hasamat (van egy ilyen jógagyakorlat) akkor fáj, ez mitől lehet?

Gyomorégésem rendszeresen el?fordul,lehet hogy már annyira károsodott a gyomrom belülr?l? Mert valahogy ugy fáj, mint akkor

Legjobb válasz: Az biztos, hogy nem szabadna, hogy fájjon. A gyomorégéssel vigyázni kell, veszélyes lehet. Segít, ha kevesebb szénhidrátot, több fehérjét, zöldfélét eszel. Nekem is voltak kezdõdõ gyomorfekély tüneteim, de rájöttem, ha nem iszok kávét, szénsavast és nem eszek annyi édességet, akkor semmi bajom. Ha éhes vagyok akkor 1-2 háztartási kekszet eszem, így sosem fáj már a hasam.

Az biztos, hogy nem szabadna, hogy fájjon. A gyomorégéssel vigyázni kell, veszélyes lehet. Segít, ha kevesebb szénhidrátot, több fehérjét, zöldfélét eszel. Nekem is voltak kezdõdõ gyomorfekély tüneteim, de rájöttem, ha nem iszok kávét, szénsavast és nem eszek annyi édességet, akkor semmi bajom. Ha éhes vagyok akkor 1-2 háztartási kekszet eszem, így sosem fáj már a hasam.
A kérdező hozzászólása: mostanában elég sok édességet eszem (sokáig visszafogtam magamés most bosszulja meg nagyon magát) lehet hogy akkor az a baj...van valamilyen vizsgálat erre hogy kideritség van-e valami baj bent?
A kérdező hozzászólása: bocsi a hibákért, nem tudok irni :)
Persze, van ilyen vizsgálat.A körzeti orvoshoz menj el, õ majd beutal egy kivizsgálásra.
én meg ha behúzom a hasam akkor teljesen befelé domborodik na erre varrjatok gombot és még csak nem is fáj

Fáj a térdem reggelente elég rendesen, és mikor sokáig ülök vagy fekszem. Ha bejáratom utána elmúlik, futás közben nem fáj egyáltalán. Mitől lehet a guggolástól vagy futástól? 178cm 91kg 24F

Elég rendesen belemélyültem a guggolásba rámentünk 200kg-ra is. Kb egy hónapja elkezdtem a futást is csinálni mellé, és elkezdett fájni a térdem főleg a bal. A guggolást azt abbahagytam már vagy 2-3 hete de a fájdalom nem múlik. A futást azt még csinálom. Lehet a futástól van? Most fél évig nem futottam semmit!

Legjobb válasz: Gondolom sem omegazsírsavat, sem pedig egy komoly izületvédõt nem használsz?!

Gondolom sem omegazsírsavat, sem pedig egy komoly izületvédõt nem használsz?!
A futástól is lehet, illetve.. 200kg-mal guggolni még ha jól csinálod akkor is húzós :D Egyébként te sem gondoltad, hogy ezt majd elviseli a tested, ugye? 1. lektinmentes táplálkozás 2. lehetõleg ízületkímélõbb edzés is jót tenne.
A kérdező hozzászólása: Valószínû hogy a futástól van mert szüneteltettem 1hétre és a fájdalom elmúlt. Még adok neki 2-3napot és újrakezdem Kíváncsi vagyok visszajön

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!