Találatok a következő kifejezésre: Fáj a Mi (6004 db)

Már kb. egy hete fáj a vállam, de ha csak simán mozgatom akkor nem fáj egyáltalán. Az ilyen kislabda dobás féle mozdulatoknál fáj, amikor úgy megrándul. Mi lehet vele? Mit csináljak vele?

A válaszokat előre is köszi!

Legjobb válasz: Valószínûleg meghúztad. Pihentesd pár napot, 1hetet, kerüld az olyan mozdulatokat amikor fáj.

Valószínûleg meghúztad. Pihentesd pár napot, 1hetet, kerüld az olyan mozdulatokat amikor fáj.
A kérdező hozzászólása: Ilyen komolyabb baja nem lehet?
De lehet. De ezt így látatlanban senki sem fogja megmondani, fõleg nem ennyibõl, hogy "ilyen kislabda dobás féle mozdulatoknál fáj".. Pihentesd 1hétig és ha nem javul, továbbra is fáj akkor nézesd meg orvossal.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Valamilyen krémet esetleg nem kell használni?

Minden biciklizés után nagyon fáj a csiklóm. Mikor elmegyek wc-re nagyon csip és érzékeny. Ez 1napig van csak aztán elmulik. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Akkor nem tudom mi fáj csak azt h.mikor elmegyek utána wc-re fáj meg mikor pisilek alig tudom kitörölni mert az is fáj. Akor mitõl lehet ez?

A kérdező hozzászólása: Akkor nem tudom mi fáj csak azt h.mikor elmegyek utána wc-re fáj meg mikor pisilek alig tudom kitörölni mert az is fáj. Akor mitõl lehet ez?
a csikló nem tud csípni, hiszen köze nincs a pisiléshez...
Biztos vagy benne, hogy a csiklód fáj vagy érzékeny?
Attól, hogy a bicikli nyerge kidörzsöli azt a területet.Nekem is érzékeny hosszabb biciklizés után.Ha gyakran biciklizel, azzal tudsz segíteni a helyzeten, ha rászánsz egy kis pénzt és veszel egy jobb kialakítású nyerget a biciklidre. Üdv:25/L
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi már gondoltam rá én is h.a nyereggel van valami baj.Mégegyszer köszi.
Lehet hogy az idõjárás miatt van..vegyél be egy fájdalomcsillapítot..! vagy fordulj orvoshoz.

Nincsen nagy farkam (16) de a barátnőm azért akar elhagyni mert amikor sexelünk nagyon fáj neki. pedig előtte legalább 45 percig nyalom meg ujjazom meg nem is nyomom be tövig használtam már síkosítót is de mindig fáj neki. mit tegyek?

Legjobb válasz: elsõ vagyok. nem tudom. én azért kérdeztem, mert õszintén szólva arra gondoltam, nem régóta vagytok együtt és esetleg csak kifogást keres... de ennek alapján nem hiszem.. :( szerintem üljetek le, tök nyugisan kérdezd meg Tõle mit kellene másképp csinálnod, hogy jó legyen és ne fájjon neki. Kérd meg, hogy õszintén válaszoljon, mert nem szeretnéd elveszíteni. Ha ezt mondod neki biztos õszinte lesz Veled, az nem lehet, hogy volt vmi kellemetlen élménye és azóta nem tudja magát elengedni? az elõzõ kapcsolataiban nem fájt neki? Ezeket is kérdezd meg tõle. Majd írj mit sikerült megbeszélni, drukkolok. N/20

hát figyelj.. ez vagy kifogás mert elakar hagyni vagy nagy a [email protected] :D de ha kifogás akkor ennél jobbat is kitalálhatott volna :D
elsõ vagyok. nem tudom. én azért kérdeztem, mert õszintén szólva arra gondoltam, nem régóta vagytok együtt és esetleg csak kifogást keres... de ennek alapján nem hiszem.. :( szerintem üljetek le, tök nyugisan kérdezd meg Tõle mit kellene másképp csinálnod, hogy jó legyen és ne fájjon neki. Kérd meg, hogy õszintén válaszoljon, mert nem szeretnéd elveszíteni. Ha ezt mondod neki biztos õszinte lesz Veled, az nem lehet, hogy volt vmi kellemetlen élménye és azóta nem tudja magát elengedni? az elõzõ kapcsolataiban nem fájt neki? Ezeket is kérdezd meg tõle. Majd írj mit sikerült megbeszélni, drukkolok. N/20
A szex nagyon fontos. Ha jól megy, akkor az csak mélyíti és jobbá teszi a kapcsolatot. De a jó szex nem elég, hogy egy haldokló kapcsolatot megmentsen. A nem jó szex viszont elronthatja a legjobb kapcsolatot is... Tehát erre igenis oda kell figyelni. Szerintem beszéld meg vele öszintén, hogy neki hogy a legjobb; mit szeret. Lehet, hogy csak annyia gáz, hogy nem oldódik fel kellöképpen veled. Kell egy kis gyertyafény... vagy valami olyan intim hangulat, hogy tutti engedje el magát. Egyébként én nem kedvelem az ujjazást... Lehet, hogy ö is másra vágyik. Ami jó az egyik nónek, az nem biztos, hogy bejön a másiknak. Ismerd meg, s beszéljetek öszintén!!! Hidd el, megéri!!!
szia! õszintén szólva, nem értem a barátnõdet. annak alapján amit írtál, Te mindent megteszel azért, hogy neki jó legyen. az meg a másik, hogy ezért nem szakítok azzal, akit szeretek. Mennyi idõsek vagytok? A bnõdnek ez az elsõ kapcsolata, elõtte volt együtt vkivel? Mióta sexeltek? N/20
Van amikor két ember nem lehet együtt. Most egész életében ne szexeljen vagy csaljon meg azért mert szerencsétlenségetekre neki fáj veled?
Nem akarok kedvronto lenni de szerintem ez csak egy kifogas.Habar 1 even at nem hiszem :)
Havi fizumba fogadok rossz lyukba rakod amikor fáj neki
Szerintem lehet, h csak le akar rázni, de, ha már régebb óta vagytok együtt..hát nem tudom. Nehéz így beszélni rólatok, h igazából egyikõtöket sem ismerem. De nekem régebben volt valami hasonló problémám, a barátom nagyon jó adottságokkal rendelkezik, de mikor együtt voltunk gyakran elkezdett fájni a hasam. Késõbb, mikor már akkor is fájt, mikor nem voltunk együtt, elmentem UH-ra. Egy 7, 5 cm-es cystát mutattak ki a petefészkemben. Ez elég gáz, mivel még csak 18 vagyok. Nem lehet, h barátnõdnek is van vlmi hasonló baja? Vagy szed foggátlót, mert ez segít, én is ezt kaptam gyógyszernek.
A kérdező hozzászólása: mikor lovagol rajtam azt mondta olyankor nem olyan rossz de amikor más pózba...
ha lovagol akkor is fáj neki? Mert ha igen (és nincs nagyon vastag farkad) akkor az tényleg furcsa :( viszont ha akkor nem fáj akkor rosszul csinálsz valamit, lehet túl megfeszíted vagy csak nagyon görcsölsz. Kipróbálhatnád, hogy nem 45 percig izgatod csak addig míg felizgul és utána úgy szeretkeztek, hogy a kezeddel ingerled a csiklóját... több ötletem nincs :(
Fõzz egy teát. Ha nem jön be paprikás krumpli kolbásszal!
Valószínûleg a csajnak van lelki problémája. Ha emiatt el akar hagyni, akkor hagyd a fenébe! Szenvedjen vele más!
mondjuk sztem az gáz hogyha csak veled van így. vagy a másik pasival is így volt? mert ha igen akkor neki túl érzékeny ott valami, a nõvéremnek is ilyen baja van, nem tud ott úgy ellazulni... mindig fáj neki, egy tampont sem tud feltenni magának épp ezért. szal ha csak veled van így akkor sztem kamuzik, vagy nagyon béna vagy, bár ez utóbbit kétlem azalapján amit leírtál...
nem akarlak megserteni de szerintem nem mondja az igazat, valami van a hatterben (szerintem)
szerintem nem kifogás... Lehet, hogy annyira türelmes a csaj, hogy eddig várt, hallgatott és nem mert ezzel kapcsolatosan semmit sem mondani. Vagy azt várta, majd te rájösssz.... Legyél türelmes: kérdezz bátran, nyíltan (mostmár vagytok olyan szinten, hogy ez nem tabu)... s ha akkor sem változik semmi, akkor jöhet az a verzió, hogy ez csak kifogás... De ne add fel anélkúl, hogy meg sem próbálod!!!
A kérdező hozzászólása: õ 19 én 18 már 16 évesen elvesztett a szüzességét egy másik pasitól mi egy éve vagyunk együtt és legalább fél éve sexelünk de már az eleje óta ezt csinálja
A kérdező hozzászólása: nem hát análisan nem szoktunk szerelmeskedni

Annyira fáj a derekam. Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Mitõl fáj? Nyilván vehetsz be fájdalomcsillapítót, de sokkal jobb lenne az oki kezelés. Nem azért fáj, mert bosszantani akar, hanem mert valami baja van. Ki kell deríteni, mi a baja: túl sokat ültél, álltál vagy feküdtél, túl nehezet emeltél, vagy eleve kicsit beteg és most túlterhelted, amitõl begyulladt. Máskor is fájt már, vagy ez az elsõ alkalom? Ilyesmit kéne tudni a helyes válaszhoz.

Mitõl fáj? Nyilván vehetsz be fájdalomcsillapítót, de sokkal jobb lenne az oki kezelés. Nem azért fáj, mert bosszantani akar, hanem mert valami baja van. Ki kell deríteni, mi a baja: túl sokat ültél, álltál vagy feküdtél, túl nehezet emeltél, vagy eleve kicsit beteg és most túlterhelted, amitõl begyulladt. Máskor is fájt már, vagy ez az elsõ alkalom? Ilyesmit kéne tudni a helyes válaszhoz.
A kérdező hozzászólása: Mostanában tényleg sokat ültem, ülve tanulok és 5-6 órát is egybe. Most viszont kb 1 órát ha ültem egész eddig. Állni 10-15 percnél tovább alig bírok. Az is lehet, hogy beteg leszek. /Már fáj a fejem és a torkom is./ Eddig is szokott fájni, de csak akkor amikor megjön. Emiatt most biztosan nem.
Gerinctorna.
A kérdező hozzászólása: De esetleg valami ami gyorsabban elmulasztja?

Délután óta eléggé fáj a hasam legalja, mindkét oldalon, kicsit fáj, mikor pisilek, állni is nehéz, összegörnyedve kevésbé fáj. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Simán lehet valami durva gyulladás, miért nem mész el az ügyeletre szenvedés helyett?

Simán lehet valami durva gyulladás, miért nem mész el az ügyeletre szenvedés helyett?
A kérdező hozzászólása: köszi, de azért annyira még nem szenvedek:)
sajnos bármi lehet.petefészekgyulladástól elkezdve akármicsoda....
Elég valószínû, hogy felfáztál, de lehet más is. Ha nem múlik holnapig, szerintem menj orvoshoz, lehet ez akár petefészek-gyulladás is.
A kérdező hozzászólása: mostanában nem voltam medencében, se strandon, se a telken, itthon meg állandóan papucsban vagyok, mert volt már veekövem, cisztán, azóta csak így mászkálok itthon...tegnap vettem egy forró fürdõt, jól bebugyoláltam magam, m este megint újra kezdte, pedig egész nap nem fájt:(

8honapja csaszaroztak s faj a varasom mikor idovaltozas van faj de valamikor nem erzek semit s van ojan h nincs idovaltozas es megis faj! Mi lehet az oka? ha valami baj lenne kelene mindig fajon? A kislanyom 10kg es sokat van olbe emiat is fajhat?

Legjobb válasz: Az orvosom azt mondta, hogy még egy évig is érezhetek ott fájdalmat és még pár évig is lehet érzékeny. Engem 5 és fél hónapja császároztak, de még mindig fáj nekem is, ha hozzáérek. Ne aggódj, lassan javul. Beszéltem valamelyik nap az egyik ismerõsömmel, aki természetes úton szült és lenézett, amiért engem császároztak, mondván, hogy az sokkal egyszerûbb. nahát ne tudd, meg, amikor elmeséltem a mûtét utáni 3 napot,a mikor alig tudtam felvenni a kislányomat...utána 3 hétig alig tudtam felkelni hozzá az ágyról, amikor éjszaka sírt és még lehet, hogy egy év múlva is fájni fog a vágás.

Az orvosom azt mondta, hogy még egy évig is érezhetek ott fájdalmat és még pár évig is lehet érzékeny. Engem 5 és fél hónapja császároztak, de még mindig fáj nekem is, ha hozzáérek. Ne aggódj, lassan javul. Beszéltem valamelyik nap az egyik ismerõsömmel, aki természetes úton szült és lenézett, amiért engem császároztak, mondván, hogy az sokkal egyszerûbb. nahát ne tudd, meg, amikor elmeséltem a mûtét utáni 3 napot, a mikor alig tudtam felvenni a kislányomat...utána 3 hétig alig tudtam felkelni hozzá az ágyról, amikor éjszaka sírt és még lehet, hogy egy év múlva is fájni fog a vágás.
Ugyan engem még csak 5 hónapja mûtöttek, de az én sebem is fájdogál estére, ha túl sokat van kézben a fiam. Az idõváltozást még nem figyeltem meg, hogy milyen hatással van rám, de azt már kifigyeltem, hogyha a nap folyamán sokat van kézben a fiam, akkor az esti elringatásnál már nagyon tud fájni a sebem... Ne aggódj, szerintem ez sajnos természetes, mégiscsak átvágták a hasunkat, és természetes, hogy érzékeny a környéke. Én is úgy gondolom, hogyha tényleg baj lenne, akkor folyamatosan fájna!
Az ideg fáj, mert odáig terjed a luk. Erõs fájdalomcsillapító kell és hétfõn mindenképpen fogorvos, ha fáj addig, ha nem.
Mikor kell megjönnie? Szerintem megfog jönni , ezért fáj!
A kérdező hozzászólása: csak november 3.án kell megjönnie ugyhogy biztos hogy nem az miatt!
Szia.Talán felfáztál ! És az miatt fáj a hasad és a derekad, nem lehet?Menny dokihoz, már a vizeletbõl is látják ha valami gyulladásba van..

Iszonyúan fájnak a mellbimbóim. Mit tegyek?

Két hete született a fiam,és folyamatosan szoptatom ha kéri,csak sajnos az a baj,hogy a két mellbimbóm nagyon fáj.Még nem vettem észre,hogy sebes lenne e.Amikor bekapja és szívni kezdi iszonyú,és sokáig el sem múlik.Szoptatás után mindig bekenem egy kis anyatejjel,de hiába.Már ott tartok,hogy a melltartótól is fáj ha hozzáér.

Legjobb válasz: Az elsõ hetekben majd' kijött a szemem, úgy fájt a szoptatástól a mellem/mellbimbóm. Egyszerûen át kell állnia a mellnek a szopi funkcióra, meg kell szokni az állandó terhelést, és ez ellen nagyon nem lehet mit tenni. Én is kenegettem amúgy ilyen bimbóvédõ krémmel vagy mivel. Attól legalább puhult a bõr, és nem fájt annyira, amikor hozzáért valami. A szopi viszont fájt hetekig. Késõbb viszont nem volt gond, megszoktam, nem fájt. Türelem, lesz ez jobb!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatásotokat, és a tanácsokat remélem minél hamarabb megszokom mert tényleg nagyon fáj, és a szoptatást sokáig tervezem.
Nekem is nagyon fajt.Kb.1 honap kellett mire hozzaszokott a szoptatashoz.Kitartas!
Az elsõ hetekben majd' kijött a szemem, úgy fájt a szoptatástól a mellem/mellbimbóm. Egyszerûen át kell állnia a mellnek a szopi funkcióra, meg kell szokni az állandó terhelést, és ez ellen nagyon nem lehet mit tenni. Én is kenegettem amúgy ilyen bimbóvédõ krémmel vagy mivel. Attól legalább puhult a bõr, és nem fájt annyira, amikor hozzáért valami. A szopi viszont fájt hetekig. Késõbb viszont nem volt gond, megszoktam, nem fájt. Türelem, lesz ez jobb!
A kérdező hozzászólása: Ok türelmes vagyok, de mikor lesz jobb:(
Nekem 4-5 hét volt rossz. Utána megszokta a mellem.
Az elsõ hónapban összeszorított fogakkal szoptattam. Ez van. Én kenegettem bimbóvédõ krémmel, és az bár nem oldotta meg a helyzetet, de azért kicsit segített. Én Dm-ben vettem, de máshol is kapni, próbáld ki szerintem. Egy idõ után jobb lett, és már nem fájt úgy a szoptatás, úgyhogy csak kitartást kívánok neked!
Nekem 1 hétig fájt nagyon , a gyerek haziorvosa irt fel gyogyszertarilag kikevert bimbovedo kremet, kb 30 ft volt, es 3 nap alatt elmulasztotta a fajdalmam, nekem sebes is volt, de megerositette az egesz bimbot, bimboudvart is, mar egyaltalan nem faj. De azota is bimbovedovel szoptatok.
Elsõ idõkben nekem is fájt, de ami nagyon jó ha továbbra is kenegeted anyatejjel szopi után és ami engem megmentett az a bimbóvédõ volt!Csak akkor nem volt rajtam amikor szoptattam ugyanis észrevettem hogy hiába szoptatós melltartót hordok mégis valahogy a varrás meg az anyag kidörzsölte és attól még érzékenyebb lett mégha sebes nem is! És ha teheted este fürdés után vagy amikor úgy van idõd, hagyjad szellõzni a bimbókat!
Türelmesnek kell lenned, nekem olyan 1 hós kora körül lett jobb. Addig kenjed krémmel, én garmastant használtam. S tegyél rá anyatejet is, s szelõztesd, ha tudod. Biztos, hogy jobb lesz majd.
Hát ez így lesz még egy kis darabig, kitartás! A melleid majd megedzõdnek és 2-3 hónap múlva már a kalapácsütést is bírják majd.. (jó, ez csak vicc volt) Szóval ezt a szervezeted (mellbimbód) még nem csinálta, hozzá kell szokniuk. Minél többet cicizik a baba, annál gyorsabban edzõdnek.
Lehetséges hogy a folyamatosság miatt fáj. Próbáld meg fokozatosan elhúzni az idõt 2 szoptatás között.Ha lenne ideje pihenni, lehet nem fájna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!