Találatok a következő kifejezésre: Fáj a és ott belül (14 db)

Fáj a csiklóm és ott belül is ez mitől lehet? Terhes vagyok?

(mert enm szeretnék)

Legjobb válasz: A terhességnek egyik sem tünete, csak a menses elmaradása. Én inkább vagy fertõzésre, vagy egy "erteljes" szexuális aktusra gondolnék. Csinálj tesztet és menj el orvoshoz.

A terhességnek egyik sem tünete, csak a menses elmaradása. Én inkább vagy fertõzésre, vagy egy "erteljes" szexuális aktusra gondolnék. Csinálj tesztet és menj el orvoshoz.
Az elsõ válaszhoz rövid kiegészítés: attól is késhet, ha parázol a terhesség miatt, de csinálj 1 tesztet.
szia Valószínû a mensesed fog megjönni.Én is szoktam ilyet érezni, még a menses elsõ napjaiban is.

Napok óta szúr a mellkasom, fáj kívül, és szúr belül néha jobban is és levegőt is nehezen veszek, mitől lehet?

a mellkasom fels? része hasüreg feletti rész nyakik tehát a mellkasom fáj , illetve szúr belül néha er?sebb beszúrást érzek jobb bal vagy középen a leveg? vétel folyamatosan nehéz

Legjobb válasz: Szerintem el kéne menned egy orvoshoz. Lehet, hogy PTX. Testvéremnek volt 3-szor, eléggé kellemetlen dolog. Nem részletezem, lényeg annyi, hogy a második alkalomnál mûtötték, leszedték a kérdéses darabkát a tüdejébõl. Persze, van 900 más lehetséges magyarázat :D ezért ha nem múlik el, akkor menj el orvoshoz. itt van néhány link: http://informal.wilcon.hu/index.php/egeszseg/11-legmell-ptx http://www.megved.hu/betegsegek/legmell.html http://www.informed.hu/index.nfo?tPath=/betegsegek/betegsege..

Szerintem el kéne menned egy orvoshoz. Lehet, hogy PTX. Testvéremnek volt 3-szor, eléggé kellemetlen dolog. Nem részletezem, lényeg annyi, hogy a második alkalomnál mûtötték, leszedték a kérdéses darabkát a tüdejébõl. Persze, van 900 más lehetséges magyarázat :D ezért ha nem múlik el, akkor menj el orvoshoz. itt van néhány link: http://informal.wilcon.hu/index.php/egeszseg/11-legmell-ptx http://www.megved.hu/betegsegek/legmell.html http://www.informed.hu/index.nfo?tPath=/betegsegek/betegsege..
Ha nem szívtál be semmi rossz levegõt, pl: hegesztéskor keletkezõ füstöt.Akkor föltétlen rohanás orvoshoz kérlek!
Szia! Ilyen sokszor volt már velem is. Nekem is szúrt a mellkasom, még az oldalamon is és néha nem csak nehezen kaptam levegõt, hanem 1-2 másodpercig egyáltalán nem kaptam levegõt. Pedig én sem cigizem, még csak a környezetemben sem cigizik senki. Nagyon ijesztõ volt, és elég gyakran elõfordult, de már jóideje semmi bajom sincs, magától elmúlt az egész. Voltam orvosnál, de salynos olyan orvosom van, hogy annál én is jobban gyógyítok, úgyhogy semmire sem mentem vele. Én azt mondom, hogy várj egy kicsit, hátha magától elmúlik neked is, de ha nem, akkor csak menj el orvoshoz, de normálishoz, ne olyanhoz, mint az enyém. Szerinte azért fáj az egész mellkasom belülrõl meg azért nem kapok levegõt, mert egy kicsit megkarcoltam a hónaljamat borotvával. A mai napig nem tudom hogy igazából mi volt a bajom, de szerencsére elmúlt már magától. Ne félj, biztos el fog múlni neked is. Szorítok hogy neked is elmúljon hamarosan :) szia!
A kérdező hozzászólása: köszi a szorítást, remélem ptx-em pedig nincs rem rendbe jövök teljesen heteken belül köszke
Nagyon szívesen, máskor is! :D
Persze, amikor írtam, én is reméltem, hogy nincs neked, de elõfordulhat, mintahogy az is, hogy tüdõgyuszi, vagy bármi egyéb. Sztem menj el orvoshoz, ha nem javul.
néha fáj, ha elér vmit ott belül... talán a méhszáj, vagy maga a méhfal, nem tudom. de természetes
rendesen fel voltál elötte izgulva? milyen volt az elöjázék? vagy lehet hogy túl nagy a pénisze? /ezeket a kérdéseket válaszold meg =e súgy többet tudok segíteni/ de nyugi ne izgulj lehet hogy nem voltál elégg=e nedves, ne izgul semmi gond
máskor is tövig szokta nyomni? lehet hogy a hüvelyed a nagy péniszhez /akkor mikor tövig nyomja/ még nincs annyira hozzászokva...nem, remélem hogy érted hogy hogyan gondolom
abban a kb egy hétben, miután elmúlik a mensid sokkal érzékenyebb a méhszájad - ha pont abban az idõszakban van, akkor lehet, hogy azért fájt most, máskor meg nem baj nem lesz belõle, de szerintem nyugodtan szólj neki máskor, hogy másik pozícióban csináljátok, vagy ne nyomja be annyira - meg fogja érteni
Máskor szólj neki nyugodtan, hogy, picit finomabban, vagy tedd oda a kezedet, és fogd 2 ujjad közé a péniszét, így kb 1-1, 5 centivel kevesebbre tud behatolni. és ha picit"szorítod" neki, lehet odáig lesz érte..:) általában ilyen méhnyakmegnyomós jelenet akkor van, ha a lány hason van, vagy kutya pózban van a pár. ne hagyd máskor, és ne mondd, hogy szerencse, h nem vette észre, h nem a gyönyörtõl nyogdécseltél, azért vagytok egymásnak, hogy figyeljetek egymásra!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ! akkor megnyugodtam:) remélem ezután nem fog fájni:(
A kérdező hozzászólása: nem ez volt az elsõ alkalom, és eddig semmi gond nem volt, szóval sztem tuti nem az a gond, hogy túl nagy a barátom pénisze:) bár nem panaszkodhatom...:$:D volt elõjáték is, és a behatolásnál sem volt gond... szóval minden oké volt addig, amíg egészen tövig benyomta:S na az nagyon fájt, az a szerencse, hogy nem vette észre hogy a fájdalom miatt nyögdécselek xD:S mert nem akartam azzal letörni, hogy fáj, mert azt hinné, nem élvezem, pedig nagyon is élveztem... de nem értem miért fájt:S és köszönöm a segítséget:)
A kérdező hozzászólása: igen, volt már rá példa, de eddig semmi gond nem volt, sõt nagyon is élveztem... de tegnap valamiért nem így volt:S azért nem értem, mert már rég voltunk együtt, ha mondjuk az lenne, hogy tegnap elõtt is csináltuk volna akkor megérteném..
A kérdező hozzászólása: múlt hétvégén azért nem tudtunk szeretkezni, mert pont meg volt.. és a hét folyamán múlt el valamikor, olyan hétfõ-kedd fele. Remélem igaza van az utolsó válaszolónak, és amiatt volt:) az volt a szerencse, hogy utána pont pózt váltottunk:)

Teganp óta nagyon fáj a fülem. El is van dugulva és olyan érzés, mintha egy kő lenne benne, időnként pedig mintha késsel szúrnának bele, nagyon éles fájdalom. Ráfeküdni nem tudok és a nyelés is fáj. Van erre valami házimódszer vagy orvos?

Legjobb válasz: hideget nem szabad a fülre tenni mert még ront a helyzeten, nemminden esetben jó a hideg. pl ha melege van az embernek ne hideg vízzel hûtse magát hanem melegeggel fura de ígyvan rendjén:)

Pont egy hete jártam így.Nekem volt otthon megmaradva antibiotikum.Tudom ezt csak orvos írhatja fel, de ha van megmaradva nyugodtan beszedheted az olyat ami középfülgyulladásra szedhetõ.Pl: Klabax, Suprax, Dalacin C, Maripen, Stb.Fülcsepp Otipax ezt én vettem a gyógyszertárba vény nélkül, Orrcsepp, ez fontos, mert ha az orr el van dugulva elzárja a fül tisztulásának útját.Ha mindez megvan a hagyományos forró só.Olyan melegre melegíteni a sót amilyenre tudod.Vászonba bekötni rátenni a fülre, lehetõleg alulról, mert úgy ki tud folyni a felgyûlt genny.Ha nem tudsz ráfeküdni, akkor próbáld meg ülve az alvást és a sóra hajtsd rá a fejed.Én is így csináltam.Egyébként egy orvosi lapban olvastam, csak az antibiutikummal szeretncsém volt, mert volt itthon Suprax.
A kérdező hozzászólása: Elmentem dokihoz, hallójáratgyulladás. Holnap vissza kell mennem.
hideget nem szabad a fülre tenni mert még ront a helyzeten, nemminden esetben jó a hideg. pl ha melege van az embernek ne hideg vízzel hûtse magát hanem melegeggel fura de ígyvan rendjén:)
A kérdező hozzászólása: Fájdalomcsillapítót vettem be nem is keveset, más gyógyszerem nincs, nagyon ritkán szedek. A sót megpróbálom, hátha segít, mert most már nagyon fáj:((((
Amíg nem jutsz orvoshoz, próbáld meg hogy sót melegítesz, beleteszed valamibe, akár konyharuhába és a fájós füleden tartod, amig ki nem hül.
Ha pedig van otthon kövirózsátok, akkor annak a levelét jól meg kell mosni és kipréselni a levét. Abból csöpögtetni a füledbe és bedugni utána vattával.
Melegíts egy lábosba só, utána tedd amibõl nem tud kiszóródni rakd a füledre majd ha kihûlt a só akkor melegíts újra.Nem kellemes érzés de segít.Anyukám mindig ezt csinálta velünk egész éjjel és láss csodát reggelre mindig folyt a genny a fülünkbõl.Ne legyen túl forró de ne is langyos legyen a só.
Nekem egyszer volt ilyen amikor még kicsi voltam. Elmentünk az orvoshoz és az is azt mondta hogy tegyünk sót valami vászonba (mondjuk egy zokniba XD) melegítsük fel és tarsuk a fülemhez és ezt többször ismételjük meg.
Ha felszúrják, akkor az megváltás lesz a mostani fájdalmad után. Nekem a kisfiam kibírta sírás nélkül.
A kérdező hozzászólása: A vége kicsit értelmetlen lett, elnézést:) Szóval elég-e valami házimódszer (és ha igen, akkor mi) vagy érdemes holnap orvoshoz menni? A melegítõpárnát próbáltam, de nem segített, ugyanígy a jegelés sem.
A kérdező hozzászólása: A melegtõl még jobban fájt, azért próbálkoztam a jéggel, de az is csak pár percig esett jól neki. Ebbõl holnap lehet, hogy tényleg orvos lesz, mert most is nagyon rossz. Ha felszúrják, az nagyon fáj?
Szerintem sûrgõsen holnap menny el orvoshoz! Nehogy baj legyen! Nekem pár éve ilyenem volt éjjel kezdett fájni apukám azt mondta hogy semmi baj csak kicsit megfájdult! Reggel megint nagyon fájt és könyörögtem hogy elmennyünk orvoshoz és kiderült hogy nagyon be volt gyulladva a fülem! Én azt ajánlom hogy reggel menny el orvoshoz!!!
menj orvoshoz inkább mert lehet komolyabb bajod lesz, vagy ráhúzódik valamidre... lehet fel kell esetleg szúrni, azon meg nem tudsz te segíteni. de lehet csak javasol pl vmi cseppet és kész.
na akkor jól tetted hogy elmentél! Remélem nem lesz nagy baj!

Hónapok óta kis piros foltok vannak a felső ajkamon belül. Érzékenyek, néha fájnak. Mitől lehetnek, és mitől múlna el?

Voltam fogászaton, parodontológián, de csak néztek. Piros, és nem hólyag, csak folt, mintha hegesedés lenne. Néha erősebb, néha gyengül. Kaja-pia nagyon tudja csípni. Nem az ínyemen vannak. Zavaró, és már kezdek aggódni, miért nem múlnak el. A Gingisol enyhíti, de nem múlik el. Valami ötlet, tanács? Valakinek hasonló esetleg?

Legjobb válasz: Gõzöm nincs, hogy mi lehet, de ha kenegeted A vitamin olajjal, biztos nem lõsz mellé.

Gõzöm nincs, hogy mi lehet, de ha kenegeted A vitamin olajjal, biztos nem lõsz mellé.

A páromnak 3 napja fáj a füle, mi arra gondoltunk hogy a sós víz miatt lehet vmi, mert a napokban voltunk a tengeren és ott ment bele a sósvíz. Mit tudunk vele csinálni? Fülcsepp van itthon, és sózzuk is de nem akar javulni

Legjobb válasz: Valószínû, hogy hallócsatorna-gyulladás. Az Otipax fülcsepp jó lesz rá, vény nélkül kapható. Ez gyulladáscsökkentõ és fájdalomcsillapító hatású.

Valószínû, hogy hallócsatorna-gyulladás. Az Otipax fülcsepp jó lesz rá, vény nélkül kapható. Ez gyulladáscsökkentõ és fájdalomcsillapító hatású.
Fülészet, két perc alatt kimossák, és nem fog fájni. Tényleg.

Tegnap óta kicsit fáj a fülem, eléggé bent. Az álkapcsom is néha kattan egyet, és egyszer olyan is volt, hogy kattant, majd mintha valami csurgott volna belül. Nemtudom mi lehet ez. Fülgyulladás?

A fülgyulladásnak lehet köze az álkapocshoz?

Legjobb válasz: Nem az állkapcsod kattant, hanem be van gyulladva a középfüled, általa a fültõ mirigyed és sajnos az ad olyan érdekes recsegõ hangot. Ha nem javulsz, menjél el füll-orr gégészhez nem kell beutaló!

Nem az állkapcsod kattant, hanem be van gyulladva a középfüled, általa a fültõ mirigyed és sajnos az ad olyan érdekes recsegõ hangot. Ha nem javulsz, menjél el füll-orr gégészhez nem kell beutaló!
Otosporin fülcseppet kérj! Az a legjobb! Azonnal hat szinte. Nekem sokat volt gyulladt a fülem gyerekkoromban, de még mindig tartok itthon olyant.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat
Lehet akár cholesteatoma, nekem ilyen tünetekkel kezdõdött. Nézz utána a gugliban a cholesteatomának!
SZIA VELEM IS PONT EZ VAN. TE TERHES LETTÉL? :S
De most megjött vagy nem??Vagy mikor kéne megjönnie??
A kérdező hozzászólása: nem meg nem kell megjojon majd csak kb. olyan 2-3 het mulva.. nem reg mult el..
A kérdező hozzászólása: igen rendesen megjot. hat mensi utan kb. 1 masfel hetre ra voltunk egyut. de meg nem votl a valadekom darabos.. ez mitol leht?:-S
A darabos hüvelyválladék egyértelmûen fertõzésre, gyulladásra utaló jel.a tanácsom az lenne hogy keresd fel a nõgyógyászt minnél hamarabb, hogy kezelhesse a problémát, mielõtt komolyabb baj nem lesz.gyógyulj meg!:) szia
Szia! Azért az a 1, 5 hét mensi után nem éppen a most múlt el kategória. Nem feltétlenül félidõben van csak peteérés, sosem lehet tudni. Éppen terhes is lehetsz. Ha "nem élvezett beléd" akkor is sikerülhet teherbe esni, mert elõváladék van. Persze kisebb a valószínûsége. A darabos hüvelyváladék pedig szerintem nem normális. Lehet valamilyen fertõzést sikerült összeszedned. Én megnézetném orvossal.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen:*:*:*
vmi hormon... max tesztezel egyet majd, de sztem nem lesz gond
de ebben a ciklusban voltatok együtt??kb egy hete??ha igen nem vagy terhes mensi után nem nagyon esélyes...rendesen megjött elõzõ mensi?
A kérdező hozzászólása: jaj igen az eredeti kerdes az lene hogy terhes vagyok vagy mas bajom lehet?

Dél óta fáj a hasam, az oldalam. Először azt hittem, a hólyagom, de alig tudok pisilni. Vesetájékra szúr bele a fájdalom, ha megmozdulok és átsugárzik a hátamba, derekamba. Miért van fájdalmam?

Legjobb válasz: menj be a kórházba. nem akarlak ijesztgetni de nõvéremnek vesetágulása lett, mert babó rosszul helyezkedett. inkább nézesd meg magad, az nem jó ha nem tudsz pisilni. jobbulást

menj be a kórházba. nem akarlak ijesztgetni de nõvéremnek vesetágulása lett, mert babó rosszul helyezkedett. inkább nézesd meg magad, az nem jó ha nem tudsz pisilni. jobbulást
hello én írtam neked az este.hogy vagy?

Ma vagyok a 27-ik napon és semmi jele, hogy megjöne. Máskor már egy héttel előtte fájnak a melleim úgy hogy hozájuk se lehet nyúlni. Pár napja erős szuró fájdalmat érzek ott lent a nemi szervemnél, de nem kívűl hanem belül. Lehet, hogy terhes vagyok?

Most semmi,kivéve egy kicsi émelygés, de az nem vészes mert amint felkellek és bekapok valami harapni valót elmúlik.

Legjobb válasz: várj minimum 4-5 napot és tesztelhetsz. addig esetleg a reggeli hödet megmérheted ha 37 körül van akkor lehetséges hogy terhes vagy, a menzesszel úgy is leesik a hö is.

várj minimum 4-5 napot és tesztelhetsz. addig esetleg a reggeli hödet megmérheted ha 37 körül van akkor lehetséges hogy terhes vagy, a menzesszel úgy is leesik a hö is.
szerintem felesleges most méregetni a hõt, ha eddig nem hõmérõztél. nincs mihez viszonyítani. és mindenkinek más a hõje, nem jelenti konkrétan hogy ekkor ez van, akkor meg az. a (nem)várt elsõ vagy második napján tesztelj egy érzékenyebb teszttel, akkor már szerintem kimutatja

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!