Találatok a következő kifejezésre: Fáj a és ott (597 db)

Pár napja el kezdett fájni az ágyékom, mára már mind a két felől meg van duzzadva és nagyon fáj. A tegnap ota hüvelygomba tüneteit is észleltem, viszket és valami fehér sebek vannak a hüvelybemenetnél. Mi lehet az?

Legjobb válasz: a nõgyógyász fogja tudni megmondani és megfelelõ kezelést is fog ajánlani ha lekezded ilyen-olyan szerekkel kezelgetni, akkor lehet, hogy még rosszabb lesz, ellenállóvá teheted a fertõzést a kezelésre szóval mielõbb nõdoki!

a nõgyógyász fogja tudni megmondani és megfelelõ kezelést is fog ajánlani ha lekezded ilyen-olyan szerekkel kezelgetni, akkor lehet, hogy még rosszabb lesz, ellenállóvá teheted a fertõzést a kezelésre szóval mielõbb nõdoki!
Ha az ágyékod duzzadt és fáj, akor ez valamilyen komolyabb dolog, sürgõsen menj el a nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek, csak kiváncsi voltam, mert még soha nem volt ilyen tünetem.Nagyonn fájnak a mirigyek az ágyékomnál.
Mkét oldalon megduzzadtak az ágyéki nyirokcsomód, mégpedig azért hogy ne engedjék tovább a fertõzést. Én nemiszervi herpeszt is gondolnék, amikor már a kis hólyagok kifakadtak és ilyen kis fekélyek jelennek meg a helyükön. Majd írd meg mit mond a nõgyógyász.
A kérdező hozzászólása: ok.Elõbb kellet volna mennem, de Németországbann vagyok, és ne nagyon tudom a nyelvet még.Egy ismerõsöm jön és majd fordit.
Erre én is kiváncsi vagyok, majd írd meg ha túl vagy rajta.
A kérdező hozzászólása: Na voltam dokinál.Azt mondta hogy herpesz, adott krémet.3 nap és el mulik, csak nagyon fertõzõ, a párom nem szabad avval a törülközõvel törülközzön amit én használok és természetesen nincs szex.

Csak szept.18-án kellene megjönnie, de már három napja fáj a hasam ott alul. És a mellem is érzékeny. Lehet, hogy sikerült, és babát várok? Nem túl korai ez még?

Legjobb válasz: de túl korai,szerintem még ne éld bele magad,majd 18-a után,az a tuti!addig pedig,szeretkezzetek sokat,úgy legalább telik az idõ,és hipp-hopp jöhet a teszt!!!

de túl korai, szerintem még ne éld bele magad, majd 18-a után, az a tuti!addig pedig, szeretkezzetek sokat, úgy legalább telik az idõ, és hipp-hopp jöhet a teszt!!!
A kérdező hozzászólása: mit csinálja, egyre jobban fáj a hasam!! Mi lehet a baj, segítsetek!!!

Fogammal van gond vagy? Tegnap óta lázas vagyok illetve fáj a fejem, fájnak az izmaim, ráz a hideg, fáj a torkom és köhögöm. És elkezdett fájdogálni az egyik felső fogam. Többi lent!

Szóval elkezdett fájni az egyik fogam. Bal felső 4-es vagy 5-ös. Coldrex, Tantum Verde, Zinnat, ACC600, Aflamin Rapid-ot szedek. Valami gond van a fogammal, vagy ez a kis fájdogálás betudható az állapotomnak és a gyógyszereknek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem is a fogad fáj, hanem arcüreg gyulladásod van. Kopogtasd meg a mutató ujjaddal az arcüregedet. Ha érzékeny, akkor ott a bibi.

Lehet, hogy nem is a fogad fáj, hanem arcüreg gyulladásod van. Kopogtasd meg a mutató ujjaddal az arcüregedet. Ha érzékeny, akkor ott a bibi.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem fáj. Meg ma voltam dokinál õ se mondta, mondjuk nem nézte meg, de érzem, hogy a fogam az.
Akkor nincs mit tenni, irány a fogászat!
A kérdező hozzászólása: Most érezhetõen javult az állapotom ( kop-kop-kop ), és a fogam se fáj ( kop-kop-kop ). Szóval megyek is vissza az ágyba. Bevettem a gyógyszereket és facsartam narancsot is. Kb 3 deci tömény C vitamin.

Amióta lefeküdtem a barátommal nagyon fáj ott lent. Már 1 hete volt és még mindig fáj. Ég és fáj ha pisilek. Mért van ez? (szüz voltam)

Talán kevés nedvesség, vagy túl nagy neki?Látszik hogy tágultam, de ezek után nem merek megint probálkozni vele mert annyira fáj.Pedig kívánom.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez valami komolyabb dolog egy kis szárazságnál és túlméretességnél.Menj el dokihoz mert ez naygon nem jó jel.:S

Ez valami komolyabb dolog egy kis szárazságnál és túlméretességnél.Menj el dokihoz mert ez naygon nem jó jel.:S
Szerintem fertõzés, szextõl max a hüvelyed fájna vagy nemtu dom...fõleg ha fáj ha pisilsz...:S
Nem árt megnézetni a biztonság kedvéért. Máskor használjatok síkosítót hasznos és jó móka is :D és legyetek óvatosabbak amíg jobban meg nem szokod. ne a sex legyen a cél hanem hogy érezzétek jól magatokat
azt mondtad hogy annak már egy hete hogy lefeküdtetek elõször ha azóta nem voltatok együtt akkor a kidörzsölõdésnek már rég el kellett volna múlnia!! Azóta voltatok együtt?? Lehet hogy valami fertõzésed van :(
Pedig próbálkozni kell továbbra is, majd belejöttök. Az, hogy neki túl nagy e, vagy, hogy nedves voltál e, azt mi nem tudjuk megmondani, de mindkettõ belekalkulálható. Javaslom, hogy legyen több petting elõtte.
A kérdező hozzászólása: Mindig 1-másfél órát pettingelünk.És dokihoz meg mennék csak pont megjött és várnom kell.A csiklóm környékén fáj, és a pisilésnél is, nem a hugycsövemnél.Nem értem :S
én mikor a szüzességemet vesztettem el akkor ugyanilyen érzésem volt egy hétig, aztán elmúlt...ha attól tovább fenn áll a fájdalom, menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: és a 2.nál is ilyen érzésem lesz?

Tegnapra voltam kiírva de semmi. Ma amikor felkeltem nagyon lent volt a pocim és ott is maradt. Délután negyed négy óta vannak fájásaim öt tíz percenként de nem olyan nagyon fájnak. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: ha rendszeres a fájás akkor menni kell, de az általában nem váltakozik 5-10 percesekre, hanem elsõre 10, majd 5, majd 3 percesek..és azért eléggé fájnak..ez jóslófájás lehet, de mondom, ha rendszerezõdik, magzatvíz folyik irány a kórház.

ha rendszeres a fájás akkor menni kell, de az általában nem váltakozik 5-10 percesekre, hanem elsõre 10, majd 5, majd 3 percesek..és azért eléggé fájnak..ez jóslófájás lehet, de mondom, ha rendszerezõdik, magzatvíz folyik irány a kórház.
A kérdező hozzászólása: Még csak annyit hogy jósló fájásaim vannak kb. három hete de 36 hetesen bent voltunk visszatartáson.Ki akart jönni a drága de visszatartották.Ez is számíthat valamit?
Szerintem ne nagyon gondolkozz azon, hogy mit tegyél. Irány a kórház! A nõvéremnek az elsõ fájástól a baba megszületéséig összesen 1, 5 óra telt el elsõ babánál! Még egy piros lámpa és a kocsiban szül meg. Neki nem voltak 15, 10, 5...perces fájásai, csak egybefüggõ fájdalom. S mindez az elsõ terhességénél!! Úgyhogy nem érdemes húzni az idõt. Sok sikert és kitartást!
Nem érzed azt, h ez az?Kételyeid vannak? Ha erre igen a válasz, akkor valószínûleg hazajöhetsz még a kh-ból.Csak a saját példámat tudom felhozni, amikor elkezdõdött, akkor tudtam, h ez az, és ebbõl szülés lesz.Meg sem fordult a fejemben, h másként is lehet. De azért a biztonság kedvéért ugorj be kh-ba, ha továbbra is jönnek, vagy hívd fel a dokidat/szülésznõdet.Õk majd megmondják mit tegyél.
A kérdező hozzászólása: Az az igasság hogy azt érzem nem úgy fáj ahogy eddig éreztem kicsit jobban de még mindig nem azok a vészes fájdalmak.
Szia!Nekem ma egy hete kellett volna szülnöm.Tegnap szinte biztos voltam benne, hogy eljött a napja.Egésznap fájdogált (nem nagyon, de kitartóan és másként, mint elötte).Sokat keményedtem is, de az idõt nem néztem közben.Ma is egyben vagyok sajnos, bár ma is hasonlóképp érzem magam.Azt mondják érezni fogjuk mikor kell menni.Nálunk a család izgul nagyon.Õk már többször beküldtek volna, vagy legalább a dokit hivatták volna fel.:) Bízzunk az ösztöneinkben, fõleg ha nincs messze a kórház.1 hete jöttek 12 percesek 2 órán keresztül, de az is elmúlt sajnos.Szóval ez lehet jósló is, de ha szerencséd van, akkor nem az.Könnyû gyors szülést neked.(reméljük még ma)
A kérdező hozzászólása: A bicepszem kissé be van dagadva, és ott fáj a leginkább alul felül is!
Annyit tudsz csinálni , hogy pihenteted , nem emelsz semmit. Kenegesd valamilyen kenõccsel ( gyógyszertárba kérsz vállfájdalomra kenõcsöt). Ha nagyon fáj akkor veszel be fájdalom csillapítót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Lehet izomgyulladás, utána néztem a neten! remélem kenõccsel elmúlik, mert iszonyú!
rendszeres testmozgás, nem kell sok, csak a lényeg, hogy rendszeres legyen. utána nem lesz több ilyen gond :)

Gyomor hurutom van hónapok óta. Most kb két hete hasmenésem van, és fáj a végbelem. Mivel lehetne meggyógyulni?

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm, ez igen alapos segitség volt. Sajnos nincs sok akarat erõm a diétához, hónapok óta Emozult szedek, de tegnap abba hagytam, Az orvos szerint olyan minimális a hurutos rész, hogy szinte nem is okozhat tünetet. A gyomrom nem fáj, étvágyam is van, de folyton hasmenésem van, és már fáj a végbelem. Nincs Helikobakterem, sem refluxom, a savam sem sok a tükrözés szerint.Mégis többször érzek nyomást a szegycsontnál. És ez a hasmenés!- biztos ezzel van összefüggésben. Ettem Normaflórt, vettem hemorid krémet, kupot, de nem jó valami. 50/N. Ja! jan. 27-én megyek kontrollra a tükrözés után. Lehet, hogy végbél tükrözés lesz?

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, ez igen alapos segitség volt. Sajnos nincs sok akarat erõm a diétához, hónapok óta Emozult szedek, de tegnap abba hagytam, Az orvos szerint olyan minimális a hurutos rész, hogy szinte nem is okozhat tünetet. A gyomrom nem fáj, étvágyam is van, de folyton hasmenésem van, és már fáj a végbelem. Nincs Helikobakterem, sem refluxom, a savam sem sok a tükrözés szerint.Mégis többször érzek nyomást a szegycsontnál. És ez a hasmenés!- biztos ezzel van összefüggésben. Ettem Normaflórt, vettem hemorid krémet, kupot, de nem jó valami. 50/N. Ja! jan. 27-én megyek kontrollra a tükrözés után. Lehet, hogy végbél tükrözés lesz?

Az utolso szeretkezes ota faj a huvelybemenetnel es a kisajkak es ott korulotte is. Mitol lehet?

Ugy szeretkeztunk mint altalaban,gumival csinaltuk, nem volt durva es nedves voltam, akkor nem fajt, csak utana. Vagyis azota. Nincs semmi mas baj, csak az hogy faj es piros ott lent. A folyasom olyan mint szokott. Ez lehet valami betegseg jele vagy mitol lehet?

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz. Nem normális, hogy ha fáj..

Menj el orvoshoz. Nem normális, hogy ha fáj..
Nálam is pont ugyanez a probléma. Én holnap megyek orvoshoz, szerintem te is menj el.
A kérdező hozzászólása: Legyszi irj, h mi volt dokinal. Mit mondott. Nagyon szepen koszonom elore is.
Hát nekem hüvelygyulladást állapított meg, aztán írt fel egy hüvelytablettát, meg még egy olyan tablettát, amit párommal kell szednem. De ne aggódj, rendbe jössz majd te is, nem lesz semmi probléma :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom:) es jobbulast:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!