Találatok a következő kifejezésre: Fáj a és nem is (1018 db)

Terhesek! Lehet az terhességi tünet hogy a nemvárt elött és után nem fájt a melle nem is feszült, pedig elötte minden nemvárt elött fájt?

Lehet ez terhességi jel?Minden mensim elött fáj a mellem és most semmi.Az is furi hogy semmi folyásom nincs,ez is mindig szokott lenni.Nem értem,nem merek már reménykedni,annyiszor csalódtam.Viszont elég sok patti jött ki rajtam,az államon homlokomon és a mellkasomon.Holnapra nem várom,a h?m még magasan van.

Legjobb válasz: Nem akarlak elszomorítani, de úgy tudom akinél baba van a dologban, annak eléggé fáj a melle. Bár lehet ez is mindenkinél más. Nekem havim elõtt van, hogy fáj, van, hogy semmi fájdalom. Ja, és még nem volt baba egyik változat esetén sem. Más tüneted, eddigitõl eltérõ észrevételed nincs? Azért szurkolok, hogy baba legyen!

Nem akarlak elszomorítani, de úgy tudom akinél baba van a dologban, annak eléggé fáj a melle. Bár lehet ez is mindenkinél más. Nekem havim elõtt van, hogy fáj, van, hogy semmi fájdalom. Ja, és még nem volt baba egyik változat esetén sem. Más tüneted, eddigitõl eltérõ észrevételed nincs? Azért szurkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Ezek az észrevételeim amiket írtam, tudom ezek ellent mondanak, de azt érzem más ez a hónap..biztos bebeszélem magamnak.
Hát én félig megcáfolom az elsõt! Én most lettem terhes (kb. 10 pozi tesztem van:) ), és nekem a nemvárt elõtt kb. 2-3 napig feszült, ha megnyomtam fájt, viszont már 3 csak a mellbimbóm körül fáj, de csak az is, ha megnyomom. Véletlenül sem annyira, mint pár napja!
Szia! Én is most teszteltem pozitívat, és ez volt az elsõ hónap sok éve, amikor egyáltalán nem volt érzékeny a mellem az ovuláció után, csak a nemvárt napján kezdett el fájni, azóta is fáj. Szóval megvan minden esély, drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Ma kéne nem megjönnie, eddig még semmi.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok utolsó!
Hogy állsz? Csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Sajnos van már egy kis barna folyásom, biztos megjön.

Nagyon nagyon fáj a farcsontom. Nem is tudtam ráülni és most hogy az osztálytársam jól belém térdelt abszolút nem tudok kényelmesen ülni. Mit tegyek hogy elmúljon?

mégegyszer mondom, hogy kivírhatatlanúl fájdalmas.

Legjobb válasz: 1) mit csináltál, hogy ennyire fáj? Ne csináld többet. 2) várd ki, míg elmúlik. 3) ha baleset következménye, akkor menj el orvoshoz.

1) mit csináltál, hogy ennyire fáj? Ne csináld többet. 2) várd ki, míg elmúlik. 3) ha baleset következménye, akkor menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Mikor még kissebb voltam sokat estem rá és amikor nem volt semmi bajom vele ültem rajta. Már sajnos nem tudom visszacsinálni. :( jó lene ha tehetném. 12/L
Ha nagyon vékony alkatú vagy és gerincferdülésed vagy arra való hajlamod van, akkor ezt meg kell mûttetned. Nem fog elmúlni. Menj orvoshoz.
kisebb koromban nekem az a csont jobban kiállt:/ de elvileg magától normális lesz:D [nekem az is lett^^] bár nekemis rohadtul kellett vigyánom rá..szal nem kéne egymásba térdelgetni:D

Miért van az, hogy a barátnőm most vesztette el a szüzességét, de a 2. alkalom jobban fájt neki és nem is bírta?

3 napja vesztettük el mindketten a szüzességünket egymással. Nagyon nehezen ment be, de végül sikerült elég jól betenni. Utána kihúztam és csurom vér volt minden, nagyon vérzett. Nem is szexeltünk úgy igazán, csak annyi volt, hogy betettem meg kivettem. Szerencsére a vérzés elmúlt neki és már nem is fájt neki. Ma eljött, gondoltuk most már jobb lesz... Alig ment be félig és azt mondta, hogy sokkal rosszabb, mint az els?. Ezután vérzett is neki megint egy picit. Ez miért van? Biztosan elvesztette az 1. alkalommal a szüzességét? Rengeteg vér kifolyt. Lehet arról szó, hogy még nem gyógyult be neki?

Legjobb válasz: A gyógyulási idõ= 0 perc! És ez nem vicc! Nem kellett volna az elsõ alkalommal félbehagynod a dolgot!Hiszen ami fáj, az nem szûzhártya elszakadása (mert azon nincsenek érzõidegek!) hanem a hüvely bejáratának szokatlan tágulása feszít! Ezt enyhíti a "gyakorlat", amit elmulasztottál elsõre. A második alkalomkor meg az volt a baj, hogy a lány már jobban tartott a dologtól az elsõ alkalom tapasztalatai (bõ vérzés, stb) miatt és nem volt eléggé ellazulva. És a legkisebb feszültségtõl is a hüvely összehúzódik. Sajnos most ott vagytok, ahol a kezdetkor. Nem kell erõltetni!Ha úgy meg tudod oldani, hogy csak pettingnek induljon a dolog és amikor már eléggé bele van a lány melegedve (nedvesedve), akkor simogasd a makkal a csiklóját, aztán meg dugd be. meg fogsz lepõdni, hogy, ha nem is számít rá, akkor sokkal, de sokkal könnyebben fog bemenni, mert nem elõzi meg stressz a dolgokat. Ezt konkrét tapasztalat alapján mondom, nem kitaláció!

A gyógyulási idõ= 0 perc! És ez nem vicc! Nem kellett volna az elsõ alkalommal félbehagynod a dolgot!Hiszen ami fáj, az nem szûzhártya elszakadása (mert azon nincsenek érzõidegek!) hanem a hüvely bejáratának szokatlan tágulása feszít! Ezt enyhíti a "gyakorlat", amit elmulasztottál elsõre. A második alkalomkor meg az volt a baj, hogy a lány már jobban tartott a dologtól az elsõ alkalom tapasztalatai (bõ vérzés, stb) miatt és nem volt eléggé ellazulva. És a legkisebb feszültségtõl is a hüvely összehúzódik. Sajnos most ott vagytok, ahol a kezdetkor. Nem kell erõltetni!Ha úgy meg tudod oldani, hogy csak pettingnek induljon a dolog és amikor már eléggé bele van a lány melegedve (nedvesedve), akkor simogasd a makkal a csiklóját, aztán meg dugd be. meg fogsz lepõdni, hogy, ha nem is számít rá, akkor sokkal, de sokkal könnyebben fog bemenni, mert nem elõzi meg stressz a dolgokat. Ezt konkrét tapasztalat alapján mondom, nem kitaláció!
Ferikeee, te ne beszélj hülyeségeket arról amihez nem értesz. Nem akarlak megbántani, de tényleg ne riogasd már szerencsétlen kérdezõt a találgatásaiddal. Nincs ott semmilyen nyílt seb. Kérdezõ, minden nõnek másmilyen szûzhártyája van, és a párodé valószínûleg egy vastagabb volt, ami amikor megszakadt, jobban vérzett mint egy átlagos vastagságú. Megértem, hogy nem igazán volt gusztusotok folytatni, de ne aggódj semmi gond. Ami viszont a teendõ, hogy legközelebb a barátnõdet minél inkább felizgasd, illetve biztosítsd, hogy el tudjon lazulni. Pár korty bor vagy valami jót tehet neki, vagy esetleg használjatok síkosítót. Legyél vele óvatos és gyengéd, ugyanis bár nincs szûzhártyája, a hüvelye nem tágult még ki, így fájhat neki amikor behelyezed, de ha van síkosító, el van lazulva, fel van izgulva, és te óvatos vagy, akkor nem lesz gond :) Szóval elõször csak kicsiket mozogj benne, ha sikerült berakni, és ahogy látod, hogy kezd hozzászokni, akkor lehet a tempót gyorsítani, de lehet, hogy az elsõ igazi alkalom még nem lesz neki kellemes. Meg kell szoknia, csak annyit tehetsz, hogy mellette állsz, figyelsz rá, óvatos vagy vele, és gondoskodsz róla, hogy érzi, hogy szereted, támogatod, és a legjobbat akarod neki.
Hát igen, meg a vér "síkosítóként" is funkcionált. Most, hogy kevesebb volt a vér, szárazabb volt a hüvelye, és olyankor elég kellemetlen. Gondolom, félt is tõle. Ha veszel síkosítót, az is hasznos lehet, akkor nem fog annyira fájni neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez hasznos volt!
1. Nem gyógyult be 2. Nem lazult el eléggé
A kérdező hozzászólása: Mármint amikor már nem fáj neki.
1 év
A kérdező hozzászólása: És ha csak könnyebb sérülés volt odabenn? Mennyi a normál gyógyulási idõ?
Szerintem a hártyával együtt jött a hüvely faláról egy pici bõr is, szal most konkrétan ott egy nyílt seb van, nem csoda hogy fájt neki.. Várjatok még vele egy kicsit.. mondjuk egy 1, 5-2 hét után próbáljátok meg újra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Szerintetek mitől lehet? Tegnap óta fáj a hátam (nem is akárhogyan). Bal oldalon és kisugárzik a bordáimhoz. De inkább akkor fáj ha megmozdulok? Lehet rosszul ültem vagy megemeltem magam?

Legjobb válasz: elõfordulhat, hogy becsípõdött az ideg. meleg borogatás, izomlazító krém, vagy ha nem múlik, akkor orvos, nehogy a veséddel legyen baj!

elõfordulhat, hogy becsípõdött az ideg. meleg borogatás, izomlazító krém, vagy ha nem múlik, akkor orvos, nehogy a veséddel legyen baj!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.nem hiszem hogy a vesém..a "szárnyam" alatt fáj és onnan a bordáimig sugárzik, alig tudok kikelni az ágyból..:O
akkor tényleg egy ideggel lehet probléma. vagy esetleg nem a bordáddal lehet baj? elõfordulhat, hogy a bordaközi idegnél van gyulladás. ha nem lesz jobb, akkor hétfõn doki, és jobbulást! elsõ válaszadó voltam:)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:) szerintem valami ideg becsipõdés lehet..de az vigasztal, hogy már sokkal jobb..remélem végleg elmúlik, mert kegyetlen érzés
nem velem esett meg, de már hallottam róla.
Nekünk ilyen volt.
Egy ilyennel találkoztam. Szerintem nagyon ritka.

Barátnőmnek nem teljes a menstruációja, bár szexelni még nem szexeltünk, szüz, csak próbálkoztunk de fájt neki, és nem is sikerült behatolni?

a kérdésem tehát,hogy most kb 2-3 hete próbálkoztunk barátnőmmel, de csak éppen hogy bedugtam, már az elején fájt neki igy abba is hagytuk. ám most néhány napja már megvannak neki, a menstruációs előjelek, fájnak a mellei, a hasa is fáj már most ,vérzett is délután 1 kicsit, most még 1 picit jobban.. nagyon stresszel, fel is van fázva. ezek befolyásolhatják ezt? ugye ezek nem terhességi előjelek?

Legjobb válasz: ha nem védekeztetek ,akkor ezek biztosan terhes tünetek!!!!! és majd egy jetitek fog születni nemsokára!! de ne aggódj,mert ha olyan okos lennél,mint amilyenek képzellek,akkor tudnád,hogy a google a barátod és bármit megkérdezhetsz tõle :D

ha nem védekeztetek , akkor ezek biztosan terhes tünetek!!!!! és majd egy jetitek fog születni nemsokára!! de ne aggódj, mert ha olyan okos lennél, mint amilyenek képzellek, akkor tudnád, hogy a google a barátod és bármit megkérdezhetsz tõle :D
rossz topik
Rossz topik, de amúgy a szög lehet a ludas, nem mindegy barátod milyen szögben hatol be és az sem mindegy mennyi volt az elôjáték, tuti nem vagy szüz mert már járt benned a barátod, sok elôjáték és más póz az amit tudok javasolni, és a "behatolási szögre" vigyázzatok

Mért fáj? Ha felakarok valamit nyomni ami már picit vastagabb akkor eléggé fáj ott lent és nem is megy be. :\ ott a csont fáj vagy nemtudoom:\ mért van ez?

nagyon bevoltam pedig nedvesedve:\ éés valahogy sehogy se ment be és fáájt:S hogy csináljam?

Legjobb válasz: Basszus hány éves vagy?

Basszus hány éves vagy?
Talán nem kellene minden szart magadba tuszkolni!!!
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esetleg edes apad 42 es bakancsaval probaltad? :D De ha gondolod, akkor 2 drottal nezd meg a konektorba, hogy van e aram :D
Próbáld igazival az tuti bemegy :P Írj ha gyõr közelébe laksz :) 16/f
Tényleg. Te lány, kiszedted a keskenyebb cuccot, mielõtt a picit vastagabbal próbálkoztál?
LOL... Szerintem a biosz könyvet is felhelyezte tamponnak!!!
Aztán ugyan milyen csont?...Látom biosz órát hanyagoltad.
Na érdekel a dolog?:)
lehet, hogy nem a kenyérpirítóval kéne próbálkozni ;)
Mi volt? Mennyire vastag?
nabammeg, itt mindjárt szerelem szövõdik :o
dunaújváros teh?
A kérdező hozzászólása: xd. hol lax?
ha kipróbálnád egy igazival dobj privit :$ 17f
A kérdező hozzászólása: 16
a mai tinilányok mi a f*sznak dugdosnak fel maguknak mindent? aztán majd lesz egy pasijuk aki majd nagyon szereti õket és megkérdezi szûz-e még és azt kell válaszolnia hogy banánnal (stb.) dugtam... :D mekkora gáz már, hihetetlen emberek vannak, talán meg kéne várnod amíg lesz egy igazi pasid -.-"

Azok a lányok akiket már ujjaztam a szüzességük elvétele előtt, az első aktusnál nem véreztek és nem is fájt nekik? Ez általános?

Legjobb válasz: Nem. Engem is ujjaztak sokszor, mégis véreztem nagyon az elsõnél. Viszont csak egy pillanatig fájt és utána élveztem, csak ugye véreztem közben. Mai napig fáj ha szex elõtt nem ujjaz meg a párom.

Nem. Engem is ujjaztak sokszor, mégis véreztem nagyon az elsõnél. Viszont csak egy pillanatig fájt és utána élveztem, csak ugye véreztem közben. Mai napig fáj ha szex elõtt nem ujjaz meg a párom.
Jó én meg nem vagyok olyan. Az én életemben nem okoz problémát egy ujjazás, de ha az nincs akkor nem fogok belehalni egy másodpercnyi szúró érzésbe ami után tovább élvezem a dolgot. Azt sem mondtam hogy nem megy be simán.
04-01 01:52 Azért értetlenkedek, mert biológiailag, ha felizgulsz, akkor megtelsz ott lent vérrel és átnedvesedsz. Minden arra kapcsol át olyankor hogy simán be tudják tenni a nõnek. Ha ez nem így mûködik, akkor valahogy hiba csúszik a folyamatba. Ha az én párom felizgul akkor olyan tág lesz, hogy inkább kevesebb elõjáték kell.
nálunk is elöbb vot ujjazás, és utána szex. az ujjazásnál picit véreztem..és az elsõ aktusnál viszont már nem, csak fájt (:
nemtom, de velemis így volt. szex elõtt csak ujjazások voltak, és nekemsem fájt egyáltalán az elsõ szex, és nemis véreztem, csak utána egy nagyonkicsit.
mi 1 évig pettingeltünk, nem véreztem sem az elsõ pettingnél, sem az elsõ szeretkezéskor.de viszont eléggé fájt de a barátom nagyon figyelmes volt így aztán már rá pár percre élvezni is tudtam :)
Köszi de nem kértem kioktatást. Ismerem magam, felizgulok és nálunk az elõjáték nem 10 perc hanem sokkal több. Egyszerûen csak nem vagyok tág mint egy 10-szer szült nõ és örülök is neki. És ha elõtte nem ujjaznak meg akkor a behatoláskor tágulok, ami azt jelenti hogy egy másodpercig fáj... De szerintem nincs is ezzel baj mert alap, hogy elõtte szokott lenni ujjazás...
ma 00:36 Ezek szerint nem izgulsz fel? Több elõjáték kéne. Min 10 perc.
Ujjazástól átszakadhat a szûzhártya, így könnyebb a defloráció. Normális dolog.
Arról nem is beszélve hogy mi legfeljebb hetente egyszer vagyunk olyan helyen ahol lehet szeretkezni.

Az normális, hogy ha menstruálok, és fáj "ott" . Mármint nem is lehet fájásnak nevezni, hanem . Szóval egy kicsikát fáj. De teljesen egész nap. és a menstruáció alatt sem minden nap. Csak néha előjön. Ez normális?

Legjobb válasz: bocs...az úgy lenne, hogy kicsikét fáj, meg ezt sem akartam írni hogy: de teljesen egész nap, hanem hogy : de nem teljesen egész nap :D bocs

A kérdező hozzászólása: bocs...az úgy lenne, hogy kicsikét fáj, meg ezt sem akartam írni hogy: de teljesen egész nap, hanem hogy : de nem teljesen egész nap :D bocs
Igen normális méh görcsnek hívják.
Normális, örülj neki, hogy csak kicsit fáj, én megpusztulok annyira szokott fájni, görcsoldót szedek.
A kérdező hozzászólása: de ti a hasatokról beszéltek, vagy arról, amirõl én?:D
OTT is szokott fájni, bár nekem ritkán. Barátnõm viszont mindig arról panaszkodik, h neki nem a hasa fáj, hanem ott lent.
Csak egy kicsit? Nagyon irigyellek. Nekem máshol nem szokott, de azon a helyen úgy, mintha késsel hasogatnák!
Igen te még szerencsésebb fajta vagy. Nekem iszonyúan fáj. és a hasam is mellé. rendesen megkaptam ezt a természettõl -_-
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!