Találatok a következő kifejezésre: Fáj a és mintha nőtt is (2 db)

Fáj a mellem és mintha nőtt is volna. Többet eszem mint azelőtt. Híztam is egy picit. Fehér krémszerű folyásom is van. Mitől lehetnek ezek a tűnetek? Terhes lennék?

Kb két hete, h együtt voltam a barátommal, azóta fáj a mellem és mintha n?t is volna.Többet eszem mint azel?tt. híztam is egy picit.fehér krémszer? folyásom is van.A hasam szinte minden nap felvan fújódva, ilyenkor feszül a hasam alja. Volt mikor nem tudtam háton feküdve pihenni, mert annyira feszült. két hét múlva kell ,h megjöjjön a mensim. csináljak tesztet?

Legjobb válasz: Ha két hete voltatok együtt és két hét múlvára várod a menzit,az azt jelenti,hogy kicsi az esély arra,hogy pont akkor volt peteérésed.Viszont a tünetek utalhatnak babára is!Csinálj egy tesztet ha kimarad menzid!Legközelebb meg védekezzetek ha nem akartok gyereket! puszi

Ha két hete voltatok együtt és két hét múlvára várod a menzit, az azt jelenti, hogy kicsi az esély arra, hogy pont akkor volt peteérésed.Viszont a tünetek utalhatnak babára is!Csinálj egy tesztet ha kimarad menzid!Legközelebb meg védekezzetek ha nem akartok gyereket! puszi
A kérdező hozzászólása: a hõemelkedés utalhat peteérésre is? mert napok óta hõemelkedésem is van!
Van esely arra, hogy terhes vagy. Csinalj tesztet (akar tobbet is) es ha pozitiv, akkor irany az orvos!
A hõemelkedés sokmindenre utalhat!A terhesség szempontjából, csak az ébredési hõmérséklet lehet mérvadó!Csinálj tesztet!
benne a hüvelyedben? :O
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippet, de én már több, mint 1, 5 éve nem voltam senkivel... Más ötlet?
Szerintem az alábbi lehet, de nézesd meg orvossal: A szifilisz (syphilis, lues), más néven vérbaj a legjelentõsebb, idült lefolyású, fertõzõ nemi betegség. Kórokozója a Treponema pallidum nevû spirochaeta baktérium. Kórlefolyás A betegség közvetlen kontaktussal szexuális úton (rendszerint a bõr és a nyálkahártyák sérülésein át), transzplacentárisan, illetve vérrel terjedhet. Ez alapján megkülönböztethetünk szerzett (syphilis acquisita) és kongenitális, veleszületett szifiliszt (syphilis connatalis). Szerzett szifilisz [szerkesztés] A fertõzés lefolyásának 6 szakaszát különböztethetjük meg: Lappangás [szerkesztés] Ez egy átlag 3 hetet felölelõ idõintervallum (10-90 nap). Ebben a szakban a spirochaeták nyálkahártyákon (genitális, orális, anális) keresztül jutnak be a szervezetbe, a behatolási kapuban szaporodnak. A kórokozó a szervezetben vér útján terjed. Elsõdleges szifilisz [szerkesztés] Ez egy 2-6 hetet magábafoglaló idõszak. A behatolási kapunak megfelelõen kialakul az elsõdleges góc, amely kezdetben egy körülírt, élénk vörös, porctapintatú beszûrõdésnek felel meg. Késõbb ezen a területen megjelenik a szifiliszes fekély. Ez egy kemény alapú papula, melyeknek közepe kifekélyesedik, szélei kiemelkednek. Szövettanilag mononukleáris beszûrõdés, makrofágok, limfociták jelenléte jellemzi. A fekély nem fájdalmas, lokalizációja az esetek többségében nõknél a méhnyak, férfiaknál a glans penis, de ritkán azonban extragenitálisan is megtalálható. Átmérõje néhány cm lehet. Ebben a stádiumban a treponemák a szifiliszes fekély váladékából mutathatók ki. A korokozók korán eljutnak a környéki nyirokcsomókba, ezért a lágyéki és kismedencei nyirokcsomók megduzzadnak, de fájdalmatlanok, és nem kapaszkodnak össze. Tünetmentes idõszak [szerkesztés] 2-24 hét közti idõszak. A fekély spontán gyógyul, kezelés hiányában is, helyén jellegzetes kis csillag alakú heg marad vissza. Ezzel egyidõben a nyirokcsomó duzzanatok is nyomtalanul eltûnnek. Megfelelõ és eredményes kezelés esetén a a betegség további szakaszaira jellemzõ elváltozások elmaradnak, de ellenkezõ esetben a treponemák a szövetekben szaporodnak tovább, és a folyamat automatikusan átmegy a következõ stádiumba.
A kérdező hozzászólása: most meg kifakadt... vérzik kicsit... valaki mondja meg mi ez!!!
A kérdező hozzászólása: Mitõl lehet herpeszt kapni, ha már elég régen nem voltam együtt senkivel ahhoz, hogy ez szóba jöhessen?
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 21:05 Jogos az észrevétel... a kisajkam mellett vannak azok a bizonyos hólyagok.
Elõször is tisztában kéne lenni a testrészekkel, mert te a hüvelyedbe biztos, hogy nem látsz be...
Ha szabad szemmel is látod, kicsi és fáj, az lehet herpesz is.
Nekem volt már ilyen, egy véres hólyag volt a méhszáj mellett. A nõgyógyász kifakasztotta (nem éreztem belõle semmit), meg felírt valamit (a nevére már nem emlékszem), amivel irrigálni kellett párszor, egy hónapig tartózkodnom kellett a szextõl, és elmúlt.
Lehet, h polip. Azt könnyû eltávolítani.
mindig ez van, dugtok a Predatorral, aztán jöttök ide panaszkodni...
Szerintem a fehérnemûd miatt szenvedsz vele. Ha szoros nadrágot viselsz, hosszú percekig ülsz, az odatgyûrõdött bugyi pedig egyszerûen felgyûri a bõrt, ami ezután felhólyagosodik. Velem is elõfordult, azóta jobban figyelek a ruha lazaságára. Elmúlik, de ha megnyugtat menj dokihoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!