Találatok a következő kifejezésre: Fáj a és mintha nőtt (5 db)

Fáj a mellem és mintha nőtt is volna. Többet eszem mint azelőtt. Híztam is egy picit. Fehér krémszerű folyásom is van. Mitől lehetnek ezek a tűnetek? Terhes lennék?

Kb két hete, h együtt voltam a barátommal, azóta fáj a mellem és mintha n?t is volna.Többet eszem mint azel?tt. híztam is egy picit.fehér krémszer? folyásom is van.A hasam szinte minden nap felvan fújódva, ilyenkor feszül a hasam alja. Volt mikor nem tudtam háton feküdve pihenni, mert annyira feszült. két hét múlva kell ,h megjöjjön a mensim. csináljak tesztet?

Legjobb válasz: Ha két hete voltatok együtt és két hét múlvára várod a menzit,az azt jelenti,hogy kicsi az esély arra,hogy pont akkor volt peteérésed.Viszont a tünetek utalhatnak babára is!Csinálj egy tesztet ha kimarad menzid!Legközelebb meg védekezzetek ha nem akartok gyereket! puszi

Ha két hete voltatok együtt és két hét múlvára várod a menzit, az azt jelenti, hogy kicsi az esély arra, hogy pont akkor volt peteérésed.Viszont a tünetek utalhatnak babára is!Csinálj egy tesztet ha kimarad menzid!Legközelebb meg védekezzetek ha nem akartok gyereket! puszi
A kérdező hozzászólása: a hõemelkedés utalhat peteérésre is? mert napok óta hõemelkedésem is van!
Van esely arra, hogy terhes vagy. Csinalj tesztet (akar tobbet is) es ha pozitiv, akkor irany az orvos!
A hõemelkedés sokmindenre utalhat!A terhesség szempontjából, csak az ébredési hõmérséklet lehet mérvadó!Csinálj tesztet!

2 hónapja voltam együtt a párommal. 1 hónapja késik. Jelek: hízás, mellem megnőtt és fáj, a hasam alja fáj, és mintha egy picit nőtt volna a pocim. néha álmos vagyok nagyon. Reggel csináltam egy tesztet és negatív lett. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!

Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!
Nem értem, miért kell várni eddig? Lehet éppúgy baba, mint más is. Sürgõsen menj orvoshoz!!
Azonnal menj orvoshoz, ez már nem sima késés!! Ha amúgy normális a ciklusod, akkor lehet, hogy cisztád van, amit jobb minél elõbb eltávolítani. Ne aggódj, a ciszta jó indulatú csomó, csak nem mindegy mekkora területen terjeszkedik el idõvel, ezért minél elõbb lásson a doki!!

37, 2 a hőmérsékletem, fájnak a melleim, vagyis inkább nagyon érzékenyek, sokszor kell pisilnem és sokat nőtt a hasam, mintha a 20-ik hétben lennék, de ez maximum csak 5-6 lehet. Lehetek terhes?

Nem vagyok felfázva és semilyen más tünetem nincs!

Legjobb válasz: 7 hetesen olyan 7-8 mm-es az embrió,ami azt jelenti,h semmiképp nem nyomhatja annyira a hugyhólyagodat,h amiatt kelljen pisilned állandóan.Poci növekedése inkább puffadás,mintsem a baba.Vagy már terhes vagy hónapok óta csak nem tudsz róla!A hõemelkedés akár stimmelhet is,mert ilyen tájt kell jelentkeznie,de egy erõsebb megfázás,vagy valami kóbór baci is okozhatja. 1,csinálj tesztet,és ne arra várj,h jajj,jajj doki. 2,ha olyan soká kaptál idõpontot,akkor menj el egy szakrendelésre.Én is odajárok,és semmi baj nincs velük.Az én dokimnak is van magánrendelése,de így egy picit olcsóbb. Nem a kedved akartam elvenni,csak tényleg menj el dokihoz,és ne várj a magánorvosra,azt majd elmész oda is,ha annyira fontos neked az a doki.De amíg te egy hónapot vársz a vizsgálatra,addig én olyan1órát vártam.Szerinted?

7 hetesen olyan 7-8 mm-es az embrió, ami azt jelenti, h semmiképp nem nyomhatja annyira a hugyhólyagodat, h amiatt kelljen pisilned állandóan.Poci növekedése inkább puffadás, mintsem a baba.Vagy már terhes vagy hónapok óta csak nem tudsz róla!A hõemelkedés akár stimmelhet is, mert ilyen tájt kell jelentkeznie, de egy erõsebb megfázás, vagy valami kóbór baci is okozhatja. 1, csinálj tesztet, és ne arra várj, h jajj, jajj doki. 2, ha olyan soká kaptál idõpontot, akkor menj el egy szakrendelésre.Én is odajárok, és semmi baj nincs velük.Az én dokimnak is van magánrendelése, de így egy picit olcsóbb. Nem a kedved akartam elvenni, csak tényleg menj el dokihoz, és ne várj a magánorvosra, azt majd elmész oda is, ha annyira fontos neked az a doki.De amíg te egy hónapot vársz a vizsgálatra, addig én olyan1órát vártam.Szerinted?
Szerintem lehetsz! Elõzõ hozzászólóval nem értek egyet, mert okozhat ekkora terhesség is vizelési ingert!Nem a baba nyomja a hólyagot, hanem a megnagyobbodott méh! Azért a dokira ne várj ennyit, lehet más bajod van és akkor nem jó ha húzod az idõt.
Szia! A vizelési inger terhességi tünet ugyanugy mint a hányinger. Szóval szerintem lehetsz terhes. A hõmérséket is erre utal. Vegyél egy tesztet az már biztosan kimutatja.
csinálj egy terhességi tesztet és imádkozz
A kérdező hozzászólása: igen , persze :) bár nem volt tervezett baba , de ha jönni akar jöjjön :) a barátommal már megbeszéltük , hogy ha itt az ideje akkor mindenképpen megtartjuk :)
Szeretnéd egyébként a babát?
A kérdező hozzászólása: bocsi , én fogalmaztam hülyén :) rendben :) még egyszer köszönöm :)
Jah, bocsánat, rájöhettem volna, csak így tényleg olyan abszurdnak tûnt :DD Ráérsz a teszttel :)
A kérdező hozzászólása: a mellem eres :) rendben :) köszönöm , akkor majd ha nem jön meg tesztelek :)
3-4 nap mulva tesztelj
Szia! Honnan tudod, hogy beeredett a méhszájad? Ezt orvos mondta? Kicsit abszurdnak hangzik :) Nem feltétlenül mutatná ki már a teszt, szerintem várd meg, hogy megjön-e. Teljesen feleslegesen keserednél el a negatív teszten, mert még lehet belõle pozitív, vagy teljesen feleslegesen dobnál ki 1000 Ft-ot az ablakon, ha idõközben megjön a vérzésed.
A kérdező hozzászólása: szerinted kimutatná már , ha van valami ?
Akkor a pozitív tesztért drukkolok :)
benne a hüvelyedben? :O
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippet, de én már több, mint 1, 5 éve nem voltam senkivel... Más ötlet?
Szerintem az alábbi lehet, de nézesd meg orvossal: A szifilisz (syphilis, lues), más néven vérbaj a legjelentõsebb, idült lefolyású, fertõzõ nemi betegség. Kórokozója a Treponema pallidum nevû spirochaeta baktérium. Kórlefolyás A betegség közvetlen kontaktussal szexuális úton (rendszerint a bõr és a nyálkahártyák sérülésein át), transzplacentárisan, illetve vérrel terjedhet. Ez alapján megkülönböztethetünk szerzett (syphilis acquisita) és kongenitális, veleszületett szifiliszt (syphilis connatalis). Szerzett szifilisz [szerkesztés] A fertõzés lefolyásának 6 szakaszát különböztethetjük meg: Lappangás [szerkesztés] Ez egy átlag 3 hetet felölelõ idõintervallum (10-90 nap). Ebben a szakban a spirochaeták nyálkahártyákon (genitális, orális, anális) keresztül jutnak be a szervezetbe, a behatolási kapuban szaporodnak. A kórokozó a szervezetben vér útján terjed. Elsõdleges szifilisz [szerkesztés] Ez egy 2-6 hetet magábafoglaló idõszak. A behatolási kapunak megfelelõen kialakul az elsõdleges góc, amely kezdetben egy körülírt, élénk vörös, porctapintatú beszûrõdésnek felel meg. Késõbb ezen a területen megjelenik a szifiliszes fekély. Ez egy kemény alapú papula, melyeknek közepe kifekélyesedik, szélei kiemelkednek. Szövettanilag mononukleáris beszûrõdés, makrofágok, limfociták jelenléte jellemzi. A fekély nem fájdalmas, lokalizációja az esetek többségében nõknél a méhnyak, férfiaknál a glans penis, de ritkán azonban extragenitálisan is megtalálható. Átmérõje néhány cm lehet. Ebben a stádiumban a treponemák a szifiliszes fekély váladékából mutathatók ki. A korokozók korán eljutnak a környéki nyirokcsomókba, ezért a lágyéki és kismedencei nyirokcsomók megduzzadnak, de fájdalmatlanok, és nem kapaszkodnak össze. Tünetmentes idõszak [szerkesztés] 2-24 hét közti idõszak. A fekély spontán gyógyul, kezelés hiányában is, helyén jellegzetes kis csillag alakú heg marad vissza. Ezzel egyidõben a nyirokcsomó duzzanatok is nyomtalanul eltûnnek. Megfelelõ és eredményes kezelés esetén a a betegség további szakaszaira jellemzõ elváltozások elmaradnak, de ellenkezõ esetben a treponemák a szövetekben szaporodnak tovább, és a folyamat automatikusan átmegy a következõ stádiumba.
A kérdező hozzászólása: most meg kifakadt... vérzik kicsit... valaki mondja meg mi ez!!!
A kérdező hozzászólása: Mitõl lehet herpeszt kapni, ha már elég régen nem voltam együtt senkivel ahhoz, hogy ez szóba jöhessen?
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 21:05 Jogos az észrevétel... a kisajkam mellett vannak azok a bizonyos hólyagok.
Elõször is tisztában kéne lenni a testrészekkel, mert te a hüvelyedbe biztos, hogy nem látsz be...
Ha szabad szemmel is látod, kicsi és fáj, az lehet herpesz is.
Nekem volt már ilyen, egy véres hólyag volt a méhszáj mellett. A nõgyógyász kifakasztotta (nem éreztem belõle semmit), meg felírt valamit (a nevére már nem emlékszem), amivel irrigálni kellett párszor, egy hónapig tartózkodnom kellett a szextõl, és elmúlt.
Lehet, h polip. Azt könnyû eltávolítani.
mindig ez van, dugtok a Predatorral, aztán jöttök ide panaszkodni...
Szerintem a fehérnemûd miatt szenvedsz vele. Ha szoros nadrágot viselsz, hosszú percekig ülsz, az odatgyûrõdött bugyi pedig egyszerûen felgyûri a bõrt, ami ezután felhólyagosodik. Velem is elõfordult, azóta jobban figyelek a ruha lazaságára. Elmúlik, de ha megnyugtat menj dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!