Találatok a következő kifejezésre: Fáj a és a (7872 db)

Mit csináljak ha fáj a vállam? A vállam elülső része fáj és csak akkor hogy ha megerőltetem. Szóval ha nem erőltetem nem fáj. A vállam elülső részén dülled az ér pl. fekvőtámasznál, de nem hiszem hogy attól fájna, mert mind két kezemen dülled.

2-3 hete fáj.A háziorvos azt mondta hogy szedjek flector port meg használjak keplat tapaszt. Használtam is 1 hétig, mert a tájékoztatóján az volt. Érzem, hogy sokkal jobb lett de még mindig fáj hogy ha erőltetem.Olyan mitha húzódna benne valami.Mit csináljak? 15/f

Legjobb válasz: Kérj beutalót a reumatológiára. Lehet hogy meghúzódott ízülti szalag és azért fáj, ha terheled. Kapsz rá kezelést és minden a régi lesz. Igaz a várakozási idõ (idõpont kérés 1, 1/2 hónap is lehet. Vagy elmész maszek orvoshoz http://www.budapestreuma.hu/?gclid=CJmS1ubOnbcCFYZe3godcFUAwA

Kérj beutalót a reumatológiára. Lehet hogy meghúzódott ízülti szalag és azért fáj, ha terheled. Kapsz rá kezelést és minden a régi lesz. Igaz a várakozási idõ (idõpont kérés 1, 1/2 hónap is lehet. Vagy elmész maszek orvoshoz http://www.budapestreuma.hu/?gclid=CJmS1ubOnbcCFYZe3godcFUAwA
szedj porcerõt, mielõtt fizikai munkát végeznél kend be lóbalzsammal- vagy valami bemelegítõ krémmel. esetleg borogasd vizes törölközõvel, vagy meleg sóval. ha nem javul akkor az elõttem szóló tanácsát kövesd!

Remélem megtudtok nyugtatni! Kb 2 hete fáj a fejem! A fájdalom nem erős és nem folyamatos! Reggel sosem fáj! Sportoláskor szinte nem is érzem! Kezdem azthinni, hogy agydaganat! Lehet az? 17

Legjobb válasz: nekem is fájt, elmentem az orvoshoz onnan elküldtek szívritmusvizsgálatra, pszihológushoz. De semmi nem volt.

nekem is fájt, elmentem az orvoshoz onnan elküldtek szívritmusvizsgálatra, pszihológushoz. De semmi nem volt.
Két hete nincs olyan nap hogy valamilyen front ne legyen, különbözõ napszakokban. Az is lehet frontérzékenységed van és vérnyomás ingadozást okoz nálad.

38hetben vaok es eg a mellkasom faj a hatam a nyakam, eg a szemem es kohoges fajdalmas (torkom nem faj) ugye nem tudogyulladas?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mielõbb próbálj dokihoz menni, én most a 33.hétben vagyok, már kilábalok a tüdõgyulladásból, de 3 hétig szenvedtem vele. Sajna röntgenre nem tud elküldeni az orvos a baba miatt, antibiotikumot kellett szednem, de még mindig nagyon fáj a hátam- aludni sem birok. Nálad ráadásul nemsokára szülés, addig meg kell gyógyulnod!!! (de nekem nagyon fájt a torkom, úgyhogy valószínû nem lesz semmi baj nálad).. Jobbulást, írj majd, mi van veled!

Szia! Szerintem mielõbb próbálj dokihoz menni, én most a 33.hétben vagyok, már kilábalok a tüdõgyulladásból, de 3 hétig szenvedtem vele. Sajna röntgenre nem tud elküldeni az orvos a baba miatt, antibiotikumot kellett szednem, de még mindig nagyon fáj a hátam- aludni sem birok. Nálad ráadásul nemsokára szülés, addig meg kell gyógyulnod!!! (de nekem nagyon fájt a torkom, úgyhogy valószínû nem lesz semmi baj nálad).. Jobbulást, írj majd, mi van veled!

Mitol van az hogy faj a sex? A baratommal mar sokszor sexeltunk de nekem meg mindig faj. Azer nem csinaljuk olyan gyakran. De telleg megtesz mindent azert hogy nekem jo legyen es en is akarom de a behatolas mindig faj. Lehet valamilyen komoly dolog?

Legjobb válasz: 1. Használd már légyszíves azt a k rva ékezetet.. 2. Magyar vagy nem???? Gyakorold NEM SEX HANEM SZEX!! :) 3. Azért mert nem vagy elég tág.. Tágítsd magad vagy majd idõvel szex közben kitágulsz és nem fog fájni..

1. Használd már légyszíves azt a k rva ékezetet.. 2. Magyar vagy nem???? Gyakorold NEM SEX HANEM SZEX!! :) 3. Azért mert nem vagy elég tág.. Tágítsd magad vagy majd idõvel szex közben kitágulsz és nem fog fájni..
Ha nem csak lelki tényezõ van a dologban (tehát ha elég laza vagy, kívánod a párod és amúgy nagy köztetek a harmónia plusz szerelmes is vagy netalán) akkor lehet, hogy más, testi gond van a háttérben. Ha huzamosan fennáll, el kell menni nõgyógyászhoz mindenképp.
teljesen normális!menszeszkor sok nõnek feszülnek, fájnak a mellei...>.<
Nálam is ez volt, amikor nõttek a melleim. Én is csomót éreztem benne, de hamar elmúlt, kb. mikor elõször megjött, akkor.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A menszesz pont most nincs meg neki, kb 1 hét múlva jön meg neki.
Teljesen normális a csomó is, menszesz után 1 héttel már nem lesz.
Õszintén szólva én a csomóval nem várnék, nem játék, ha valóban érzi --> irány a doki. A fájdalom, feszülés normális menstruáció alatt.
Ilyenkor ez normális.
Nekem is volt, hogy ennyi idõsen fájt, begyulladt, csomó volt alatta. Ilyenkor ez "normális", a tejmirigyek a hormonok miatt begyulladhatnak. Ha nagyon nem múlik és esetleg nõ a csomó, vidd el orvoshoz, de szerintem elmúlik neki pár napon belül.
A fáj, feszül normális, menszeszel és nõ is- De a csomóval vidd el nõgyógyászhoz, 5 éves kislányban is találtak már csomót
Az normális, hogy fáj és feszül, de a pirosság és a csomó nem annyira, meg kellene nézetni egy nõgyógyásszal.
nekem is mindig beduzzad a mellem és fáj nekem álltalában ilyenkor nõ is a mellem az hogy csomót érez benne nagy átlagban a tejmirigy kicsit megduzzad . de ha jobb vele orvoshoz fordulni nehogy késõbb baj legyen

A védőnőm azt mondta, hogy mivel sokat és eléggé fáj a derekam, a szülés is jobban fog fájni. Ez tényleg így van? Van valakinek tapasztalata?

Legjobb válasz: Mármint az ízületeid fájnak? ha errõl van szó, lehet, hogy kissé fokozza majd ezt az érzést, de fájó derék nélkül is elég kellemetlen, tehát nem lesz extrán durva.

Mármint az ízületeid fájnak? ha errõl van szó, lehet, hogy kissé fokozza majd ezt az érzést, de fájó derék nélkül is elég kellemetlen, tehát nem lesz extrán durva.
Szerintem ez így hülyeség. Egyik gyerekemnél sem fájt a derekam. Mindegyik gyerekemnél más volt a fájdalom erõssége. Volt amelyik iszonyatosan fájt. Semmi köze nem volt a derekamhoz.
Szerintem sincsen összefüggésben a kettõ!Nekem nem fájt semmim a terhesség alatt, de szülésnél azt hittem lekaparom a falat! :-)!Ne görcsölj rá!1 napig tart az egész és már millióan tul élték!Könnyû és szép szülést kívánok neked! 8 hós kisfiú anyukája
A védõnõi állatfajta újabb remeke... Ne foglalkozz vele! Bármit mond, egyik füleden be, másikon ki. Nekem van egy nyitott csigolyám, ami életem során gyakran okozott problémát, azt kell mondjam, gyakorlatilag nem is tudom, milyen derékfájás nélkül élni, mert legalább egy picit mindig érzem. Az elsõ szülésemnél semmi gondom nem volt a derekammal, a másodiknál meg annyira fájt, akkor valahogy derékból éreztem a kontrakciókat, hogy azt hittem, ott pusztulok. De azt kell mondjam, semmi köze nem volt a derékfájásomnak a szülési fájdalmakhoz, ez két különbözõ dolog. A második babámmal valószínûleg azért éreztem extra brutálnak a dolgot, mert iszonyú gyorsan jött, nem volt idõm átkerülni abba a sokat emlegetett módosult tudatállapotba, amibe az elsõ szülésemnél. Ne parázz elõre, a szülés keményen fáj, függetlenül a derekadtól, de minden embernek más a küszöb, hogy mit visel el és hogyan, általánosítani nem szabad. Soha nem tudhatod elõre, milyen szülésed lesz, a védõnõd meg pláne nem tudhatja, mert te szülsz és nem õ. Felejtsd el a hülyeségét és várd boldogan a kisbabádat!
Érdekes, nekem egyik szülésnél se fájt a derekam....azt hittem egyedi vagyok....:) De látom másnál is volt ez így :) Amúgy szerintem se vesz nagyon részt a szülésben a derék, inkább a medence meg az alsó részek. A derékfájás meg egy olyan dolog, hogy a hasad közepére nõ egy jó nagy görögdinnye, a gerincnek meg hetek alatt kell "átállnia" az új terhelésre, fõleg a 6. hónaptól. Hát, terhesség alatt nekem is volt hogy meg-megfájdult, mitagadás....:)
A kérdező hozzászólása: Hát... ez a védõnõ sosem szült még, pedig már 40 valahány éves....

Más kismamának is fáj a talpa a súlynövekedéstől és szinte megkeményedett rajta a bőr? Eddig 13 kg híztam.33 hetes km.

Legjobb válasz: Nekem is fáj a sarkam,de nem keményedett be csak piros.Hízni nem híztam sokat.Karácsonykor 86 voltam most 24 hetes terhes vagyok és 85 kilót nyomok.Viszont kezd a lábam dagadni és bokaámnál is fáj.

Nekem is fáj a sarkam, de nem keményedett be csak piros.Hízni nem híztam sokat.Karácsonykor 86 voltam most 24 hetes terhes vagyok és 85 kilót nyomok.Viszont kezd a lábam dagadni és bokaámnál is fáj.
Szia! Én 31 hetes vagyok és szintén 13 kiló+. Nekem is fáj a lábam ezért, és a bör is megkeményedett picit már. Sokkal hamarabb elfáradok, pár perc ácsingózás után már lesem hova üljek... =)
Szia! Én 38 hetes vagyok és eddig 22 kg-t híztam. Nagyon vizesedek már a 25. héttõl. A lábaim már olyanok, mint egy elefántnak. A duplájára vannak dagadva. A talpaim nekem is nagyon fájnak, és a lábfejemen a csont is. Valószínû, hogy az ödéma miatt, ahogy a folyadékgyülem nyomja az idegeket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én nem vizesedek nagyon, csak már sokszor a fájdalomtól járni sem tudok, és már reggel így van. Kitartás nektek is!
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem egy tanácsot leírni, nekem vizesedés ellen bevált. Egyszer de.és egyszer du. váltózuhany hideg, meleg 1-1 percig összesen 5 perc hosszan. Nekem egy lábdoki javasolta. Utána jobb. Itt olvastam még, du.2dl.alk.mentes sör+este 1 ca.peszgõtabletta. Ez is használt.sziasztok.
Szia! Az utolsó vagyok. Köszi szépen a tippet a vizesedésre. Ma ki is fogom próbálni!

16 hetes vagyok és vagy két napja nagyon faj a tenyerem. A tenyér közepétöl lejjebb. olyan mint amikor sokat állok és fáj a sarkam. Mitöl lehet? Mással fordult elö?

Nem támaszkodom vagy ilyesmi.Sokszor felmegy a vérnyomásom lehet attol?De egész nap mitöl fájhat?

Legjobb válasz: Nekem a magas vérnyomástól nem fájt még sosem a tenyerem. Lehet csak megnomytad valahol, és nem is vetted észre. De inkább kérdezd meg az orvostól, hátha találkozott már ilyennel, hogy mi lehet... Lehet meghúztad kicsit valamikor. Kend be izomhúzódásra való krémmel-legjobb a gyógyszertárban házilag csinált-és tekerd be fáslival, vagy ronggyal. Hátha beválik...

Nekem a magas vérnyomástól nem fájt még sosem a tenyerem. Lehet csak megnomytad valahol, és nem is vetted észre. De inkább kérdezd meg az orvostól, hátha találkozott már ilyennel, hogy mi lehet... Lehet meghúztad kicsit valamikor. Kend be izomhúzódásra való krémmel-legjobb a gyógyszertárban házilag csinált-és tekerd be fáslival, vagy ronggyal. Hátha beválik...
A kérdező hozzászólása: köszi!Ténleg nem tudom mitöl lehet!Nem emlékszem hogy tettem volna vele valamit!Remelem semmi komoly!Nyomásra érzékeny!Januarba megyek dokihoz akkor késö lesz megkérdezni?
Sztem nem késõ akkor sem. Nem hiszem hogy komoly baj lenne. De ha aggódsz, akkor akár a háziorvosodat is felhívhatod hogy mi ez, van e ötlete...
5 hetes babánál hiszti?????? Ne viccelj már!
Ez nagyon egyszerû..rád van szüksége!! Egy kis dédelgetésre vágyik! Nem lesz baj abból, ha egy kicsit többszõr ringatod el a kezedben.
A kérdező hozzászólása: persze, szeretem is a kezemben tartani, jó hallanni ahogy szuszog, jó ahogy belemarkol a ruhámba.csak ma ott tartun, hogy a kezemben elalszik(jó félórát ringatom), leteszem és 5-10perc múlva felkel és szinte nem is sír, hanem visít.aztán felveszem, nyugtatgatás, alvás....újra....újra
Persze, értem, hogy nem egyszerû..nálunk ez így ment kb 2 hónapos koráig. Sokszor csak ültem a kezemben meg a lányom aludt:) Volt, hogy semmi másra nem volt idõm. Ez egy ilyen idõszak, de hidd el, ha betölti a 2. hónapot , napról napra jobb lesz. Most 5 hónapos a lányom, de nem sír egész nap semmit. Nagyon jól elvan. Pedig az elsõ két hónap..húúú, kemény volt:) ) Legyél türelmes, és ha kérhetem ne hagyd sírni a babád:) )
A kérdező hozzászólása: persze, hogy nem hagyom sírni, meg is szakadna a szívem, ha hallgatnom kellenne a sírását. ha ekezd sírni, mindig megfordítom...egyik oldaláról a másikra, ha úgyse jó hasra, ha még mindig sír, és nincs etetési idõ (a közelben ), belenézek a pelusba, ha minden stimmel felveszem, persze.max.10 percig sír, de nagyon.aztán elalszik.leteszem és minden kezdõdik elõlrõl.bár most épp 1órája alszik :D
Szia! Lefognak pontozni, de nálam bevált! Én is az elején kezembe altattam a kislányom, de volt, hogy 1 órán át tartott így! 4 hetes kora óta nálam az altatás úgy megy, hogy a kiságyba, hason fekve, vagy a hátát simizem vagy a fejét és max. 5-15 perc, sírás után elalszik, a hátán egyáltalán nem! Felébredéskor teli szájjal mosolyog rám, úgy, hogy semmi lelki baja sincs a kislányomnak! Boldog babázást kíván 3, 5 hónapos anyuka
A kérdező hozzászólása: próbáltam így is.már párszor sikerült a kiságyban "elaludnunk", de többnyire nem jön be :( köszi szépen mindenkinek
A kérdező hozzászólása: ma elaludt a kiságyban, hason, én a popsiját "ütögetem" azt szereti :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!