Találatok a következő kifejezésre: Fáj, mikor kell mennem a wc-re, (8 db)

Fáj, mikor el kell mennem a wc-re, mit tegyek?

Legjobb válasz: Sok folyadék, C vitamin és orvos. Gyulladás van a szervezetedben, amit kezelni kell.

Sok folyadék, C vitamin és orvos. Gyulladás van a szervezetedben, amit kezelni kell.
Lehet aranyér. A terhesség alatt elég gyakori, a megnövekedett vérkeringési nyomás miatt, és a székrekedés is hozzájárulhat a kialakulásához. Az aranyér fájdalmat, viszketést, sõt vérzést is elõidézhet. Igyál sok folyadékot, és egyél nagy rosttartalmú ételeket.

Mit csináljak mert ha csak 1 barackot megeszek akkor egésznap megy a hasam és annyira fáj hogy szinte sírok 5 percenként kell mennem a WC-re meg minden?

Ja am 13 éves fiú vagyok!!!! +ezelött ha 5 barackot megettem akko se lett semmi bajom most meg 1t?l is f_sok!!!

Legjobb válasz: Lehet egyszer túl sokat ettél és már nem tûri emg a szervezeted, vagy összeettél valamit elötte.

Lehet egyszer túl sokat ettél és már nem tûri emg a szervezeted, vagy összeettél valamit elötte.
ne egyél barackot

Tisztelt doktor úr! Azt szeretném kérdezni, hogy nagyon sokat fáj a hasam, elég sűrűn kell wc-re menni, nem tudom mi ez, de nagyon kellemetlen, hogy mindig fáj. köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok a pontos ok tisztázására! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok a pontos ok tisztázására! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Azt szeretném kérdezni, hogy nagyon sokat fáj a hasam, elég sűrűn kell wc-re menni, nem tudom mi ez, de nagyon kellemetlen, hogy mindig fáj. köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok a pontos ok tisztázására! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok a pontos ok tisztázására! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Nem tudok naponta 1 liternél több folyadékot inni, mert másképp óránként wc-re kell mennem (Nem vagyok felfázva! ). De így meg állandóan fáj a fejem, mert nem kap a testem elég folyadékot. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát igen, igyál, amennyi kell. Viszont a fél óránkénti vécézés (hosszú távon) már betegség tünete is lehet (pl cukorbetegség), akkor jobb megnézni az orvost --mentõs

Hát igen, igyál, amennyi kell. Viszont a fél óránkénti vécézés (hosszú távon) már betegség tünete is lehet (pl cukorbetegség), akkor jobb megnézni az orvost --mentõs
A kérdező hozzászólása: Nem lenne azzal baj, ha nem kellene 1, 5 órát bkv-znom a melóhelyre.Útközben majd szétfeszít és ezért görcsölök a helyzeten, amitõl izzadok, szóval elég ziláltan érkezem be. Nem túl kellemes, ezért keresnék megoldást.
Nem hiszem, hogy bármi bajod lesz, ha nem utazás elõtt iszol, hanem utána. Aki sokat iszik, sokat pisil. Én is kimegyek óránként. Semmi bajom, nem vagyok cukros... egyszerûen sokat iszom, napi 2-3 litert, úgy tudom, ez egészséges. Viszont az esküvõmet simán kibírtam úgy, hogy reggel 7-kor, délután 3-kor és éjjel 1-kor pisiltem csak, annyira nehéz volt a meny.ruhában pisilni, hogy inkább nem ittam. Kevés víz = kevés pisi. :)
Majd jól kiderül, hogy nem is emiatt fáj a fejed. Kb 137 oka lehet.
Mintha én írtam volna:D Velem ugyanez van. Nagyon valószínû, hogy picike a hólyagunk:)
Én is így vagyok, és inkább járok óránként pisilni minthogy fájjon a fejem, és dehidratált száraz bõröm legyen, lassuljon az anyagcserém stb..igyál!!
Miért baj az, ha óránként mész WC-re? Inkább menjél óránként, minthogy fájjon a fejed...valaki nem is óránkánt megy, hanem félóránkánt...
Ez csak akkor kellemetlen, ha például Görögországba mész busszal :D

Nagyon fáj a hasam, nem kell sűrűbben wc-re mennem, nem csíp semmi annyi, hogy egy picivel mint ha több folyásom lenne, orvohoz majd csak 1 hét múlva tudok elmenni, szerintetek mitől van és mit csináljak?

volt régebben méhnyak m?tétem,nem is most kell megjönnie,addig van még 2 hét!a kammilás ül? förd? segíthet?

Legjobb válasz: A hüvelyi folyást mindig kóros folyamatnak tekintjük, pedig a hüvely mirigyei, a méhnyak belsejében levõ mirigyek folyamatosan termelnek váladékot. Ennek szerepe a hüvely falának nedvesen tartása, a hüvely öntisztulásának biztosítása. Az élettanilag termelõdõ váladék távozása során keveredik a lelökõdött nyálkahártya sejtekkel, baktériumokkal. Általában fehér vagy halványsárga színû. A hüvelyi folyás fontos figyelmeztetõjel, nem maga a folyás a betegség, a folyás csak egy tünet. Mindig meg kell keresni és kezelni kell a mögötte meghúzódó okot! A hüvelyi fertõzések típusos tünetei a hüvelyi folyás és a nemi szervek égõ-viszketõ érzése. Minden folyás esetén kötelezõ a nõgyógyászati szakvizsgálat! Még a legártalmatlanabbnak tûnõ folyás mögött is meghúzódhatnak komoly bajok. Nagyon fontos a hüvelyi folyások kezelése,hiszen elhanyagolt esetekben a fertõzés a méhre és a petefészekre is kiterjedhet,idült kismedencei gyulladást, meddõséget okozhat. Sohasem szabad elfelejtkezni arról, hogy hüvelyi folyás esetén – amennyiben azt fertõzés okozta -, kezeltessük partnerünket is, hogy megelõzhessük a visszafertõzõdést. Természetes módszerek igénybevételét javaslom.

A hüvelyi folyást mindig kóros folyamatnak tekintjük, pedig a hüvely mirigyei, a méhnyak belsejében levõ mirigyek folyamatosan termelnek váladékot. Ennek szerepe a hüvely falának nedvesen tartása, a hüvely öntisztulásának biztosítása. Az élettanilag termelõdõ váladék távozása során keveredik a lelökõdött nyálkahártya sejtekkel, baktériumokkal. Általában fehér vagy halványsárga színû. A hüvelyi folyás fontos figyelmeztetõjel, nem maga a folyás a betegség, a folyás csak egy tünet. Mindig meg kell keresni és kezelni kell a mögötte meghúzódó okot! A hüvelyi fertõzések típusos tünetei a hüvelyi folyás és a nemi szervek égõ-viszketõ érzése. Minden folyás esetén kötelezõ a nõgyógyászati szakvizsgálat! Még a legártalmatlanabbnak tûnõ folyás mögött is meghúzódhatnak komoly bajok. Nagyon fontos a hüvelyi folyások kezelése, hiszen elhanyagolt esetekben a fertõzés a méhre és a petefészekre is kiterjedhet, idült kismedencei gyulladást, meddõséget okozhat. Sohasem szabad elfelejtkezni arról, hogy hüvelyi folyás esetén – amennyiben azt fertõzés okozta -, kezeltessük partnerünket is, hogy megelõzhessük a visszafertõzõdést. Természetes módszerek igénybevételét javaslom.
Ártani nem árt, de a patikában kérj vény nélküli gyógyszert hüvelygombára...
Lehet, hogy AIDS-es!
ha sokszor fáj vmi, akkor természetesen nem normális
Lehet felfázás, vagy gombás fertõzés is. Barátnõm is szokott így lenni és akkor jött mindig a Canesten.
szerintem valami fertõzést szedtél össze lobogj el a nõdokidhoz
Gomba fertõzés... hagyjátok burjánzani, aztán meg majd lesz egy gombatelepetek, mint Kerecsenden!
Valószínüleg valami fertõzést szedtetek össze, és a hüvelybõl a baktériumok átterjedtek a húgycsövedre, attól van a csípés pisiléskor. Beszélj errõl a barátoddal, lehet nem megfelelõ a higiénia, azaz nem megfelelõen tisztítja a nemi szervét, használjatok Canesten krémet mindketten, és amíg nem múlik el a panaszod, vagyis ameddig a kúra tart addig szüneteltessétek a dolgot, ugyanis ez általában pingpong-fertõzés..szóval te hiába kigyógyulsz, ha a párod nem, akkor ugyanúgy visszaadhatja a fertõzést.:) Remélem tudtam segíteni:)
Kaptál egy jó kis nemi betegséget:)
Hólyaghurut! Barátnõmnek is volt, és sajnos sokáig tartott, míg rájöttek, fájt neki sokat mindene... Menj el orvoshoz, mert minél tovább marad kezeletlenül, annál jobban fáj majd!
Fordulj orvoshoz, ne találgassunk itt! Ennek semmi értelme.

Úgy érzem felfáztam ebben a forróságban, gyakran kell mennem WC-re és kicsit fáj olyankor a vesém is. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Most hirtelen egyetlen dolgot tehetsz, iszol amennyit csak bírsz, hogy mosódjon a veséd.

Most hirtelen egyetlen dolgot tehetsz, iszol amennyit csak bírsz, hogy mosódjon a veséd.
Ha baktérium marad a hólyagban, az megfertõzheti a veséket is. Holnap, ha nem is kell esetleg gyógyszer, de vizeletvizsgálat mindenképpen kell!!! Urológushoz menj reggel, õ megnézi. Olyan nincs, hogy felfázás. Ezek a tünetek mindig bakteriális, (esetleg gombás) fertõzésre utalnak. Antibiotikummal kell kezelni.
Ha holnapig nem enyhülnek a tüneteid, akkor mindenképpen menj orvoshoz, de ha esetleg véreset pisilsz, akkor viszont még ma menj ügyeletre!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintem is nagyon kellemetlen, ráadásul minél jobban vigyázunk magunkra, annál könnyebben el kapunk mindent. Mondta egyszer az orvos. A tulságos óvatosság sem jó állítólag. De azért én most inni fogom a teát, hátha nem kell mennem orvoshoz. Köszönöm a jó tanácsokat.
Én úgy néz ki, hogy hüvelygombát kaptam a hõség miatt, bár nem hordok mûszálas bugyit meg szoros nadrágot és mégis... Tavaly ugyanez volt, pont az extrém melegben. Bár azt mondom, hogy 100x inkább hüvelygomba mint hólyaggyulladás, mert nagyon jól tudom sajnos saját tapasztalatból, hogy ez utóbbi tényleg embertelen.
A kérdező hozzászólása: Ráadásul 2 hete voltam nõgyógy. vizsgálaton, rendben volt minden.Megõrjiti az embert ez a hõség, szakad a viz és közben a fenti problémákkal küzdök. Egy halom teát lefõztem, remélem segít. Voltam már így máskor is, csak hideg idõben.!
A második dolog amit tehetsz, hogy amint lehet elmész orvoshoz. Valamint figyelheted a vizeletedet is. Az orvos számára fontos lehet.
Én is "fáztam" már fel a kánikula kellõs közepén, ezt nem a hideg okozza közvetlenül, hanem baktérium. Hétfõn orvos, addig meg sok folyadék.
Nagy lavor kamillateában való ülés (közben olvasgathatsz, zenét hallgathatsz, tévézhetsz, körmöt is festhetsz stb...) és a rengeteg folyadék naggggyon fontos!!!
Én kaptam már olyan hólyaghurutot, hogy vért pisiltem és fel sem álltam a vécérõl. Leültem 2 palack vízzel és ittam-pisiltem, hogy higítsam a vizeletemet, hogy legalább ne vért pisiljek, míg másnap eljutok az orvoshoz. Este jött ki, egyik percrõl a másikra, nem vicc. Ha már most felfázásos tüneteid vannak, én a helyedben most mennék ügyeletre, még egy ilyen vért pisilõs, vécén ülõs estét ki kéne bírnom, szerintem eret vágnék inkább...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!