Találatok a következő kifejezésre: Fáj, mikor kell (260 db)

Elég nedves olyankor?
A kérdező hozzászólása: igen érzem hogy rövid a hüvelye nem szoktam tövig mert az fáj neki.
nekem akkor szokott fájni az a csont, ha erõsen csinálja a párom :) olyankor nem érzem, csak utána, de akkor napokig... vagy lehet, hogy neked túl hosszú, neki meg a hüvelye kisebb sztem ne aggódjatok, és te legyél finomabb :)
A kérdező hozzászólása: sok pózban verettük már
Igy en is voltam mar, mikor kutyaban csinaltuk. Lehet rossz szogben rakod be neki. Nekem akkor volt igy.
Menjen nõgyógyászhoz.
Küldd el nõgyógyászhoz. Biztos ami biztosos ami biztos alapon. Mert ha elég nedves és minden rendben van, akkor az okkal fáj.
Nem lehet, hogy megütötte magát? Ráesett?
Ahoz hogy megtudjam mondani mi lehet a baj, ki kell próbálnom.
A kérdező hozzászólása: pont jó a nedvessége. eddig ritkán fájt neki sõt még õ is élvezte a szexet de most igy mára elég gyakran fáj neki ott az a csont.
Szerintem vagy ki van dörzsölve, vagy szimplán nem nedves eléggé.
Tényleg? Van neki csontja? Ha nem lenne akk valszeg gumi nõ lenne :)

Anyajegy leszedetés nyakrol, nagyon fáj? Mikre kell figyelni?

Van 2 anyajegyem a nyakamon ( az utoernel) es le szeretnem szedeti.

Legjobb válasz: Nekem 1 hete szedtek le a nyakamról anyajegyet. Ha nem csúnya akkor általában õszig várni dzoktak vele, mert olyankor szebben gyógyul. Ezzel kapcsolatban mindenképp kérd ki bõrgyógyász véleményét. Azt tudnod kell, hogy varratszedésig nem lehet sportolni, nagyon kell rá vigyázni, valamint 6 hétig napfény nem érheti, magas faktorszámú naptejet kell használni, de ezt úgyis elmondják. Remélem tudtam segíteni.

Nekem 1 hete szedtek le a nyakamról anyajegyet. Ha nem csúnya akkor általában õszig várni dzoktak vele, mert olyankor szebben gyógyul. Ezzel kapcsolatban mindenképp kérd ki bõrgyógyász véleményét. Azt tudnod kell, hogy varratszedésig nem lehet sportolni, nagyon kell rá vigyázni, valamint 6 hétig napfény nem érheti, magas faktorszámú naptejet kell használni, de ezt úgyis elmondják. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Koszonom :)

Csípő forgó ha fáj mit kell szedni rá, hogy elmúljon?

Legjobb válasz: Szakember(!) (úgy hívják, hogy orvos) nem tudott semmit ajánlani rá??? Egyébként a fájdalomcsillapítók csak átmenetileg enyhítenek, az okot kell kideríttetni, hogy szakszerû kezelést kapj.

Szakember(!) (úgy hívják, hogy orvos) nem tudott semmit ajánlani rá??? Egyébként a fájdalomcsillapítók csak átmenetileg enyhítenek, az okot kell kideríttetni, hogy szakszerû kezelést kapj.

Az anális szex fáj, mit kell csinálnom előtte?

Még nem próbáltam,de a barátommal tervezzük,h kipróbáljuk,viszont kicsit izgulok. Gondolom el kell menni pottyantani előtte?!! És még mit csináljak?! 18 éves lány vagyok!

Legjobb válasz: dugj fel valamit tágítás gyanánt

dugj fel valamit tágítás gyanánt
Az anális szex egyáltalán nem fáj (ha ésszel ugortok neki). Tessék elmenni a gyógyszertárba beöntõkészletet venni, hogy ne kelljen azon aggódnotok, hogy "olyan" lesz. A lényeg a lassú és fokozatos tágításban rejlik. Valami vékonnyal kell kezdeni, és úgy haladni a vastagabb felé. Óh, és a rengeteg síkosító, de csinálhatsz olajos beöntést is :)
Elsõre ne várd, hogy nagyon fogod élvezni, de idõvel csodálatos és másféle gyönyört fogsz tapasztalni.
A kérdező hozzászólása: Ok.de ugye ott pottyantunk, szóval el kell mennem, teljesen kiüriteni magam?!
hát lehetõleg nem, vágja be egybõl hanem finoman dolgozza meg legjobb ha elõtte már elmentél egyszer akkor már elég nyugis laza leszel elsõre jobb ha ott is kinyal és egy ujjával megujjaz ha ügyes akkor jól fog esni :-) majd szépen lassan egyre több ujj 2-3 és ha ez megvan akkor lehet finoman mehet a dákó én a legjobban azt szeretem ha mind a két helyen ujjaz egyszerre és közben kinyal :-)
A kérdező hozzászólása: És ugyanugy lehet élvezni? orgazmusod is lehet ott?!
Mint írtam, a beöntés azért kell, hogy a víz kitakarítson mindent odabent.
Úgy csináld, hogy elõször elmész rendesen a vécére, ezzel a nagy része kijön, és utána beöntés! Így a legtisztább, legpraktikusabb, illetve a legkényelmesebb is egyaránt. ;) És igen, el lehet élvezni az anális szextõl. Neked is, nemcsak a pasinak. Persze lehet, hogy elsõre nem jön össze, de ezt ne éld meg csalódásként! Minél többet csináljátok, annál jobb érzés lesz, meglátod. ;)

Megutem a sipcsontomat es nagyon faj mit kell csinaljak?

a tudok alni de meg mindig nagyon faj nem tudom hogy most eltor vagy megreoedt a csont vagy semmi gond. Talan mennyek el rogonyjre?

Legjobb válasz: há szerintem mennyé ;)

há szerintem mennyé ;)
Az nagyon tud fájni. Ha pár óra múlva is, akkor menjél.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat elmentem rogonyre de szerencsere nincs semmi komoly baj

A megindított szülés sokkal jobban fáj? Mire kell készülni? Van, hogy nem olyan vészes?

Legjobb válasz: Attól, mert indítják sem jobban sem kevésbé nem fog fájni.

Attól, mert indítják sem jobban sem kevésbé nem fog fájni.
Hát bizony jobban fáj! Az egyik indított volt a másik nem! Másodiknál császár lett, mert majd' 24 órán át fektettek, és fel sem kelhettem! Úgy vittek fel a mûtõbe hamar-gyorsan, mert a babám szíve nem bírta már! Nem kívánom senkinek! Kérdezõ, sok sikert kívánok! Nem vagyunk egyformák, neked hátha 1-két óra is elég!
Hát szerintem rosszabb. 4-bõl 3 inditott és bizony k---ára kemény. A természetes szülésem sokkal "kellemesebb" volt. Az oka vallóban az, hogy az inditottnál rögtön erõs fájások vannak, a természetesnél fokozatosan. De viszont nyugtasson az, hogy viszont felgyorsitja az idõt. Két órán belül meglettek, igaz a természetes szülésem is nagyon gyors volt. Minden jót! A végeredmény a lényeg. Szoritok, ird meg! :-)
Szia! Igen nekem jobban fájt.Kétszer szültem elötte simán, inditás nélkül. Harmadik babámat inditani kellett , túlhordás miatt.Nekem akkor azt mondta a dokim, hogy azért fáj jobban, mert rögtön az erõs fájások jönnek, de ezáltal gyorsabb is. Reggel 6-kor inditottak oxitocin infúzióval. 7 -kor jött be a dokim, õ burkotrepesztett. Na innen egybefüggõ, erõs fájásaim lettek. 8.53-kor megszületett az én kisfiam 4100 grammal, 58 cm-rel és 37 cm-es fejkörfogattal. Viszonylag hamar született meg, azt hozzáteszem még, bõ 2 újjnyi voltam elötte lévõ este.Ez is biztos számitott, hogy nem zárt méhszájjal inditottak.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Köszi :)
Szia! 15.55-ös vagyok. Olyan, mint egy szokásos vizsgálat, csak nagyon rövid és a végén olyan, mintha pisilnél. Érzed, és hallod, ahogy a magzatvíz ürülni kezd a tálba, ami alattad van. Nem fáj, max. egyetlen pillanatig kellemetlen. Utána viszont folyamatosan szivárog a víz, úgyhogy már akkor legyen nálad egészségügyi, vagy inkontinencia betét. Nekem a repesztés után rögtön 10 perces fájásaim voltak, majd rövid idõ után 5 percesek, az utolsó 4 órában pedig 1-1, 5 percesek. Ne izgulj! Utólag még a legborzasztóbb percek is csodálatos élményekké válnak! Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszaitokat. Nekem valószínûleg indított lesz. Akkor az egész a burokrepesztéssel kezdõdik? És az hogyan zajlik?
Nem fáj jobban, és idõben sem feltétlenül hosszabb, csak annak tûnik, ugyanis a burokrepesztéstõl kezdve várod a végét és nincs ami lekössön, mint pl. az otthoni készülõdés, kórházba utazás... Nekem indították, és a doki azt jósolta, hogy 14 órán belül meg lesz a baba. Végül 10 óra vajúdás után jött a pici.
A fájdalom ugyanolyan ha indítják vagy ha magától indul. Szerintem annyiban rosszabb ha indítják, hogy több idõ. Míg otthon beindul, elkészülõdsz, zuhany, öltözés stb ez az idõ a kórházban várakozással telik.
Nekem is indították és nálam sincs összehasonlítási alap, de egyáltalán nem vészes és az indított szülések általában gyorsabban is befejezõdnek. Én a burokrepesztéstõl számított 4 óra alatt szültem meg. Epidurálist sajnos nem adtak, gázt szívtam, nekem bevált. Könnyû szülést, jó egészséget!
Szia! Én 8 hónapja szültem, nekem is indították, bár nincs összehasonlítási alapom, mert elsõ baba, de ki lehetett bírni, nem hiszem hogy jobban fáj mint egy normál szülés, és a végén amikor kibújik a baba, az mindenért kárpótol és abban a pillanatban elfelejtesz minden fájdalmat :) Attól lehet másabb az indított szülés, hogy ott hirtelen a burokrepesztés után elkezd fájni, míg ha agától indul be, akkor fokozatosan szoksz hozzá a fájdalomhoz. De nem vészes. Pedig én aztán nem bírom a fájdalmat. Kérj epidurális érzéstelenítést már az elején.
Mindenkinek más a fájdalom küszöbe. Én speciel nem nagyon bírom. De az elsõ gyermekemnél indítottak, míg a másodiknál nem. Az elsõ sokkal jobban fájt nekem.
Szia! Nekem indították a szülést, kaptam oxitocint, burkot repesztettek és és 10 órát vajúdtam mire megcsászároztak. Szerintem rosszabb az indított szülés mert lehet, hogy az a baba még "nincs pozicíóban", és esze ágában sincs megszületni. 38+5 hetes terhes vagyok és kinéz még egy indítás jövõ héten, már aggódom is rendesen... (nem császár!!)
Az ideg fáj, mert odáig terjed a luk. Erõs fájdalomcsillapító kell és hétfõn mindenképpen fogorvos, ha fáj addig, ha nem.

Tegnap óta fáj a bölcsességfogam, most próbál kibújni. Fáj, de mikor kell orvoshoz fordulni, mik a tünetek, amikor már látszik, hogy magától nem fog sikerülni? Hány nap után?

Legjobb válasz: Szerintem, ha fáj akkor menj el egy fogorvoshoz és mutasd meg neki mielõtt begyulladna. Õ majd megmondja, hogy ki tud e jönni magától és nem kell bántani, vagy esetleg meg kell e metszeni a tetejét, de az sem egy vészes dolog.

Szerintem, ha fáj akkor menj el egy fogorvoshoz és mutasd meg neki mielõtt begyulladna. Õ majd megmondja, hogy ki tud e jönni magától és nem kell bántani, vagy esetleg meg kell e metszeni a tetejét, de az sem egy vészes dolog.

Szülés után, főleg akinek gátsebe van/volt, mmilyen a pisilés? Nem fáj mikor megtörlöd ott? Mire kell számitani?

Legjobb válasz: Nekem két nagy gátseb volt (egy vágás, egy repedés összevarrva), nagyon be volt duzzadva, csak hetek alatt ment le, még a hat hetes kontrollon is volt egy kisebb duzzanat. A pisilés úgy ment, hogy kikísért a nõvér, és mondta, hogy üljek rá a wc-re, de én ülve nem tudtam pisilni, csak pár alkalom után. Csakis állva jött valami nagy nehezen. Ülni egy hétig egyáltalán nem tudtam, ráülni se, ordítani tudtam volna, de akkor se. Csak fekve és állva, járva léteztem. járás közben is fájt, és napokig csak fájdalomcsillapítókkal tudtam aludni. A szülés nem fájt ennyire közel sem. Persze, nem ez az általános, mivel mint írtam, nekem nagyméretû sebek voltak. Gyakran le kell zuhanyoztatni, úgy hamarabb gyógyul, meg utólag hallottam, hogy van erre valami krém is, bár elég drága. 1 év a teljes regenerálódás gáttájon az orvosom véleménye szerint. Ez nálam így is történt.

Nekem két nagy gátseb volt (egy vágás, egy repedés összevarrva), nagyon be volt duzzadva, csak hetek alatt ment le, még a hat hetes kontrollon is volt egy kisebb duzzanat. A pisilés úgy ment, hogy kikísért a nõvér, és mondta, hogy üljek rá a wc-re, de én ülve nem tudtam pisilni, csak pár alkalom után. Csakis állva jött valami nagy nehezen. Ülni egy hétig egyáltalán nem tudtam, ráülni se, ordítani tudtam volna, de akkor se. Csak fekve és állva, járva léteztem. járás közben is fájt, és napokig csak fájdalomcsillapítókkal tudtam aludni. A szülés nem fájt ennyire közel sem. Persze, nem ez az általános, mivel mint írtam, nekem nagyméretû sebek voltak. Gyakran le kell zuhanyoztatni, úgy hamarabb gyógyul, meg utólag hallottam, hogy van erre valami krém is, bár elég drága. 1 év a teljes regenerálódás gáttájon az orvosom véleménye szerint. Ez nálam így is történt.
Engem vágtak és egy picit még repedt. Semmi gond nem volt a pisiléssel. Persze nem töröltem, ahogy normál esetben, csak "odalapogattam" a wc-papírt. Meg hát a pisi meg a gátmetszés két külön helyen van, ezért ettõl egyáltalán nem kell félni. Amitõl nagyon be voltam tojva az a kakilás. De miután elsõ alkalomnál fogtam a kezemben egy kis tükröt és szemléltem az eseményeket láttam, hogy nyugodtan mehet, nem fogok szétrepedni. Onnantól kezdve megnyugodtam. Ja és törölni nagyon finoman töröltem csak, alapból megmosom magam utána és hát a szülés után a mosakodás igen nagy szerepet kapott.
A kérdező hozzászólása: 31.hétben vagyok, junius 4re vagyok kiirva
Szia! Nekem is volt gátmetszés, az elsõ idõkben 2-3 hét a legrosszabb. Én wc-zni tudtam nagyjából, sõt visszagondolva, wc-n ülve nem is fájt annyira. Na de állva és ülve annál inkább. Az elsõ idõkben annyira fájt, hogy állni 5 percnél tovább nem bírtam. Biztosan jól elijesztettelek, de ne félj, szülés közben én pl. egyáltalán nem éreztem, hogy vágnak, a varrás elég fájdalmas volt, mert nem adtak elég lidokaint. De, mint mondják, az idõ minden sebet begyógyít, 4-6 hét múlva már alig érzed. Ha megkérdezhetem, mennyi idõs vagy, mikorra vagy kiírva?
Nekem csak kis repedesem volt varrva, de azt sm mertem papirral megtorolni, nehogy a varratokba beleakadjon a papir. Minden pisiles utan hideg vizzel lezuhanyoztam, mondtak a korhazban is, hogy gyakran mossam hideg vizzel. Es kaptam valami lidokainos kremet, ami szuper volt. Nem fajt amugy a gatsebem, tudtam ulni, setalni, mindent. A dokim a 6 hetes kontrollon azt mondta, mintha nem is szultem volna, minden az "eredeti allapotban" volt. Hozza kell tenni, hogy kulfoldon szultem es itt nem vagnak, es gatvedelem is volt. Mindenkinel mas, nem erdemes elore raparazni!
Szülés után 2 órával a szülésznõ jelenlétében kellett pisilnem, zuhanyoznom. Nem fájt, nem csípett, de eleinte nem töröltem úgy, mint elõtte, hanem csak odanyomkodtam a papírt.
Igen, hát ahogy írtam is, állva a wc fölött :(. de utólag visszagondolva, ezek kis apróságok, hogy hogy pisiltem. Túléli az ember. Annyira azért ne parázz rá. Lehet, Neked nem is lesz gátsebed vagy nem lesz nagyon bevágva.
3. vagyok Ja igen, pisi után zuhany, sokáig áztatgattam, az jót tesz neki. Én krémet nem használtam. Kben egyáltalán nem volt vészes, lehet szerencsém volt...
Nekem "csak" vágtak. Elõször nem is töröltem meg ahogy elõtte szoktam csak odanyomkodtam a wc papírt, mert be volt duzzadva ott lent minden , meg kicsit fájt is és nem akartam annyira törölgetni. Kb 1 hétig ezt csináltam, meg fürdés után is csak nyomkodással szárítottam le róla a vizet. Utána meg nem éreztem semmit, töröltem, ahogy elõtte.
A kérdező hozzászólása: jujj ez durva, ne haragudj a kérdésért de akkor hogy pisiltél?állva?én már jobban tartok a szülés utáni idõszaktol mint magátol a szüléstõl, mert az tudom hogy néhány ora alatt lezajlik és vége de ami utánna jön....ijesztõ
ne idegeskedj, ez mindenkinél másképp van.engem vágtak (se a vágás sem a varrás nem fájt) este fél10kor szültem, reggel 5kor már nyugodtan ültem sétáltam.pisilés olyan mint azelött, kakilni féltem kicsit meg az nem volt valami kellemes de nem volt az sem vészes ugyh nyugodj meg és élvezd a babavárást :)

Kipróbáltam a gátmasszázst, de katasztrófa volt. Égett, fájt. Mit rontottam el, hogy kell pontosan csinálni? Mindenkinek simán ment és én vagyok csak béna vagy normális, hogy fáj?

Legjobb válasz: Én azt olvastam, hogy ha picit fáj, éget és húz, az a jó, mert akkor ott csinálod, ahol kell... Ezt ismered? http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191107335.8029.doc Itt pontosan leírnak mindent.

Én azt olvastam, hogy ha picit fáj, éget és húz, az a jó, mert akkor ott csinálod, ahol kell... Ezt ismered? http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191107335.8029.doc Itt pontosan leírnak mindent.
Igen, rohadtul fáj, de csak az elsõ pár nap. Jobb ha a párod csinálja szerintem. Legalábbis nekem jobb volt mert magamnak nem csináltam volna annyira fáj. Bedugja a két ujját a hüvelyedbe egészen és U alakban masszírozza. Fontos lent jól megnyújtani. Utána beteszi mindkét kezén a 2.-3. ujját egymásnak háttal a kézhát összeér és lassan tágítja szét. 15-20 mp -ig amíg nagyon nem fáj. Ott tartani kell egy kicsit és neked pedig ellazítani az izmokat. Használjatok gátmasszázsolajt. Sokat segít. Az elsõ szülésemkor nem használtuk, 26 óra alatt lett meg, a másodiknál igen, 6 óra alatt kint volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek, megpróbáljuk újra, de már rettegek az estétõl...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!