Találatok a következő kifejezésre: Fáj, ha de csak (189 db)

Még nem érett meg a pattanás, de fáj ha hozzányúlok, csak rosszabb lesz ha nem nyomom ki?

Tegnapelõtt kezdtem érezni,hogy a szám alatt,az ajkamon lesz egy pattanás.Másnapra nagyobb lett és megpróbáltam kinyomni,de nem érett még meg és fájt ha nyomkodtam.Mára még nagyobb lett és érzem körülötte is hogy kemény. Nincs pattanás kinézete sem,csak picit fel van duzzadva a bõröm.El szeretném tüntetni,de nem tudom ki nyomni.Mit csináljak?

Legjobb válasz: Betadin visszaviszi, napjában többször kend be 1-2 napig, és ne nyomkodd, nekem mindig rendbehozza a jód.

Betadin visszaviszi, napjában többször kend be 1-2 napig, és ne nyomkodd, nekem mindig rendbehozza a jód.
Tényleg ne nyomkodd, mert már most gyulladt a bõr alatt. Nekem az ilyenek meg se érnek, hanem egy idõ után elmúlnak.
tegyél rá egy szelet érett paradicsomot egy éjszakára vagy pár órára az kiszívja megérik és ki lehet nyomni.
Jódoz be és estére tegyél rá egy pici ragtapaszt, az is kiszívja.
Bioptron lámpád, ha van az megérleli, vagy elmúlasztja. Infrával is próbálkozhatsz. Szaliciles szesszel kenegesd. Jó a jód is, de gondolom menned is kell valahová és ez színtelen.

Mi lehet az oka, ha egy 7 éves gyereknek hirtelen megnagyobbodik az egyik heréje és láza is van, meg fáj is, de csak ha nyomogatják?

Uncsitesóm hirtelen belázasodott egyik napról a másikra, majd észrevette nagynéném, hogy az egyik heréje hirtelen 3szor akkora lett mint a másik. Elég tömör tapintású lett.

Legjobb válasz: Gyulladás! Azonnal orvos!!

Gyulladás! Azonnal orvos!!
Villámgyorsan orvoshoz. Remélem, már megtörtént...
Remélem hogy nem, mert nekem is ez van :S
Szerintem ez megfázás/fel
ez lehet terhesség jele is.sûrû pisilés, has szurka, ez arra utal.csinálj tesztet.
Mindenki mindíg a terhességre utal. Az én hasam is szurkál és voltam orvosnál aki megállapította , hogy fel vagyok fázva.


Széklet ürités után fáj a végbelem mitől van? De 5-6 óra és elmulik de csak akkor van ez ha ülök ha állok vagy játkálok akkor nem ja és wc közben sem fáj csak utána mi lehet a baj? De azért műteni meg orvoshoz nem kell menni igaz?

Legjobb válasz: "De azért mûteni meg orvoshoz nem kell menni igaz?" Na ja. Órákig fáj a végbeled ürítés után, de te inkább nem mennél orvoshoz? Inkább boltba mennél, vagy henteshez, vagy fodrászhoz ezzel a panasszal? :-) Elsõ hallásra aranyérnek tûnik, de éppúgy lehet szimpla fertõzés vagy komoly végbélrák is. Nem hiszem el, hogy valaki ennyire féljen az orvostól, aki megoldhatná a problémáját.

"De azért mûteni meg orvoshoz nem kell menni igaz?" Na ja. Órákig fáj a végbeled ürítés után, de te inkább nem mennél orvoshoz? Inkább boltba mennél, vagy henteshez, vagy fodrászhoz ezzel a panasszal? :-) Elsõ hallásra aranyérnek tûnik, de éppúgy lehet szimpla fertõzés vagy komoly végbélrák is. Nem hiszem el, hogy valaki ennyire féljen az orvostól, aki megoldhatná a problémáját.
A kérdező hozzászólása: ja akko is ha kicsi az adag meg ha megy a hasam akkor is
Milyen végbélrepedés az, amelyik 5 óránként mindig meggyógyul...? Szûk járat, nagy termés esete lesz az. Kicsi vagy híg adag esetén is elõjön?
Hááát, nekem mindkettõ van, de az aranyér nem mindíg jár fájdalommal, a végbélrepedés viszont borzasztó tud lenni. Volt hogy 3 fájdalomcsillapító sem segített... Nem ijesztgetni akarlak, csak sajnos tapasztaltam.
A kérdező hozzászólása: persze lehet hogy csak aranyerem van? mért az jobb lenne?
A végbélrepedés nehezen múlik el, fõleg ha a végbélnyílásnál beljebb van. Hámosító kenõccsel próbálhatod kezelni (Neogranormon, Alsol, Bepanthen), de súlyosabb esetben orvosi kezelést igényel. Persze lehet hogy csak aranyered van.
A kérdező hozzászólása: és ha repedés akkor az elmúlik igaz:D? az ellõzõ kommenthez volt már olyan hogy azt hittem szülni fogok a wc-n:D
A tünet alapján végbélrepedésnek tûnik vagy aranyérnek.
Nagyobb kemény adag után, amirõl már úgy kell leszállni, azért elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: de már kezd múlani. egyébként köszönöm a segitségeteket.

Mitől fáj? Már nagyon fájnak a térdeim, 16/L vagyok, és nem tudom miért, de csak akkor mikor leguggolok vagy megyek, ha nyugalmi állapotban van akkor nem. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Nekem ugyanez volt, de csak az egyik térdemmel :D a szüleim kb 1 évig nem is vittek el orvoshoz mert azt hitték csak bevertem, de addig erõsködtem hogy végül mégiscsak elvittek :D aztán kiderült hogy tényleg baj van vele :/ Szóval ha még pár nap múlva is fáj, szerintem menj el az orthopédiára!

Nekem ugyanez volt, de csak az egyik térdemmel :D a szüleim kb 1 évig nem is vittek el orvoshoz mert azt hitték csak bevertem, de addig erõsködtem hogy végül mégiscsak elvittek :D aztán kiderült hogy tényleg baj van vele :/ Szóval ha még pár nap múlva is fáj, szerintem menj el az orthopédiára!
A kérdező hozzászólása: de ugye nem volt semmi komoly, vagy igen?:( nem tudom lehet megerõltettem, de nem emlékszem rá, h csináltam volna vele bármi megeröltetõt. Régebben gyakran roppantgattam mostanában már nem, lehet ez a baj? mmint h régen ropogtattam.
egyik barátnõmnek is ilyenje volt. neki vmi víz gyülemlett ott fel, azt leszívták, aztán jólett
Szia! Szüleidnek mond el, menjetek el ortopédiára, ha sportolsz sportorvoshoz. Jó egészséget.
az elsõ válaszoló vagyok :D de igen, sajna komoly baja van :( de ez még nem jelenti azt hogy neked is! de azért meg kéne nézetni :)

Miért fáj érzékeny a makkom, ha szopják. De csak 1 részen az?

nincs fityma szükületem

Legjobb válasz: Ne egy cápa szájába rakd,na de komolyan az lenne a gond ha nem lenne érzékeny:) Mi az ,hogy fáj? Elviselhetetlenül vagy csak annyira érzékeny,hogy az már fáj?:)

Ne egy cápa szájába rakd, na de komolyan az lenne a gond ha nem lenne érzékeny:) Mi az , hogy fáj? Elviselhetetlenül vagy csak annyira érzékeny, hogy az már fáj?:)
A kérdező hozzászólása: annyira érzékeny, hogy már fáj
errõl most makk marci jutott eszembe: http://www.anyaknapja.eoldal.hu/img/mid/46/makk-marci-kirand..

A férjem állandóan csak szexelni akar, mindennap és nem egyszer. De csak éppen ugy hogy neki jó legyen, ha fáj az sem érdekli. Én vagyok az aki hülyén gondolkodik?

Van hogy ha pihenek csak rám mászik, ha mondom neki hogy most ne, akkor lefog és csak ugy ruhán keresztül nyomkodja oda, egyáltalán nem érdekli, hogy én akarom- e.Ez odáig fajult hogy ma olyan eröszakossá vált, hogy szinte alig tudtam a szoritásából szabadulni, kénytelen voltam magamon eröt venni és megütöttem ököllel a melkasát.Erre ö teljessen meghökkent és azt mondta hogy nem vagyok normális, ezzel befejezödött az egész és elment valahova.Persze szokás szerint ténleg én érzem magam a hibásnak.Szerintetek?

Legjobb válasz: Nem normális amit a párod csinál, és ezt nem a gyakoriságra értem, hanem az erõszakosságra.Mi 15 éve vagyunk házasok, szinte mindennapos a szex, de ezek olyan minõségi aktusok, mint a legelején.Viszont ha így viselkedne a párom, én egy az egybe kivágnám, mi az, hogy csak a maga örömével foglalkozik, az sem érdekli, ha neked fáj?Tiszta õrült hapsik vannak.

Nem normális amit a párod csinál, és ezt nem a gyakoriságra értem, hanem az erõszakosságra.Mi 15 éve vagyunk házasok, szinte mindennapos a szex, de ezek olyan minõségi aktusok, mint a legelején.Viszont ha így viselkedne a párom, én egy az egybe kivágnám, mi az, hogy csak a maga örömével foglalkozik, az sem érdekli, ha neked fáj?Tiszta õrült hapsik vannak.
én addig hagynám el amig meg nem erõszakol...
Ha te nem akarod, (mondod neki, hogy most ne) és õ mégis szexel veled, azt úgy hívják, erõszakos közösülés, - bûncselekmény, és feljelentheted érte.
"Ugy forgatja ki a szavaimat, hogy mindig én jöjjek ki hibásan." Szintén a bántalmazói viselkedés jele lehet. A végén már Te érzed hülyének magad, amiért zavar, hogy bánt, fájdalmat okoz, nincs Rád tekintettel. De ha próbálod megbeszélni, úgy adja elõ, mintha Te lennél nem normális...
Biztos kapsz majd - jaj elõre látom, volt már ilyen kérdés... - olyan válaszokat, hogy "örülj neki", "más hogy örülne", "majd 50 éves korodban örülnél ennek" stb. stb. de én akkor is azt mondom (azon túl, hogy az erõszaknak szerintem senki nem örül, max. egy mazochista, de a beleegyezés ott is megvan), hogy ez nem normális viselkedés. Nem azért, mert állandóan szexelni akar - sok férfi akar állandóan szexelni, csak a normálisabbja 1. fontosnak tartja, hogy a partnernek is jó legyen, 2. megérti, ha a partner nem tud vagy nem akar szexelni. A férjed esetében egyik sem teljesül, és ez gáz. És még Rád mondja, hogy nem vagy normális - sajnos tipikus bántalmazói viselkedés. 30/N
Ne butáskodj ez erõszak.Ne hagy.És nem te vagy a hibás!!!!!! Az én férjem is gyakrabban csinálná mint én, de sosem erõszakoskodott.Legfeljebb megsértõdik, ha nem akarom.De nem mászik rám és nem erõszakoskodik.NE HAGYD!!!!
Ez szerintem nagyon durva... oké, hogy szeretne gyakran szeretkezni, na de az, hogy akkor is, amikor kifejezetten azt mondod, hogy ne, meg ha fáj? És ilyenkor még õ van megsértõdve? Amúgy minden nap együtt is vagytok vagy csak minden nap próbálkozik? Én tuti nem mernék ezzel a pasival egy fedél alatt lakni, tuti attól rettegnék folyton, hogy mikor erõszakol meg... 25/N
A férjed egy talpig úriember... Hát elég tapló módja a közeledésnek az, amit csinál. Mondjuk elõfordul hogy egy pasi ilyet csinál, de játékosan kellene és nem durván szerintem. Mondanod kellene neki, hogy nem zárkózol el az együttléttõl, de megijeszt amikor ilyen. Gondolom érzi magán, hogy nem normális amit csinál, hiszen sehol nem tanítják hogy "ha szereted a feleséged dugdosd hozzá a farkadat és mássz rá amikor pihen". Szóval mondd meg neki hogy teljesen megváltozik a jelleme amikor így viselkedik és ez ijesztõen hat rád.
Azért jólenne megbeszélned vele hogy azért vegyen vissza.
Vannak olyanok, akik nem veszik figyelembe a másikat, csak a testükért vannak vele. Ez az egész szex-dolog meg tiszta lelki eredetû: a nemlétezõ lelkibékét próbálja meg az ember helyreállítani vele. Szeretethiány, önigazolás, kétségbeesett teljesítményhajsza. Mélyen érzõ ember, akit mélyen szeretnek, már sem nem szexakrobata, sem nem okoz fájdalmat. Még egyvalami: neked is kell keresni, hogy más irányba vezesd le a villámot.. pl szájon át...
A kérdező hozzászólása: Már mondtam neki hogy orvosra lenne szüksége, de erre az volt a válasz, hogy ha elmegy (orvoshoz) ö ugy megjátsza magát, meg hogy azt mondja amit az orvos hallani akar. Utolsó elöttinek: ez nem volt mindig igy, hogy ezt csinálta és nem tudom mi miatt változott meg.
ez durva... én biztosan nem hagynám... ha nem fogja fel, én kidobnám!
hát szerintem jobban járnál, ha megcsalna és másokon vezetné le ezeket a feszültségeket.
Szerezz be egy elektromos sokkolót azt a seggébe, ha erõszakos! Ha nem tudsz, akkor egy kisebb méretû sodrófa is megteszi. Hidd el odasózol neki azt békén hagy! Az ilyen állatot csak keményen lehet leszerelni, más nem használ neki...sajnálom.
Sürgõsen hagyd el. Ez a pasi ijesztõ. Én megölni sem sajnálnám a helyedben, ha a szakítás után üldözne.
Hagyd el, és kérj rá távoltartást, valami kezdetleges formája itt is van.
Nem minden választ olvastam el, de a megjegyzéseidet igen. Ez nagyon rossz szituáció amiben vagy, és ki kellene jöjj belõle. Szerintem napi nem is egy ilyen szitu mellett a többi része a napotoknak sem lehet felhõtlen. Ha az orvosi segítséget nem fogadja el, akkor mielõtt tényleg bántana bármiféle módon, gondold meg hogy van e hova menned, mert ezt Nem szabad elfogadd !!!!!! Egyébként ha már eljut orvoshoz, ott lehet másképp látná a helyzetet, vesztenivaló nincs alapon mégis meg lehetne próbálni, és az orvos tudna neked tanácsot adni legfeljebb, hogy mennyire veszélyes a helyzet. NEM te vagya hibás, ez már az ereje a férjed bajának, hogy majdnem eltudja veled ezt hitetni. Legyél erõs, és ne maradj így vele együtt, ha csak átmenetileg is. Mindig van kiút !
A normális közeledés az, amikor a pár elkezdi simogatni egymást, és ha a másik is benne van, viszonozza, ha nincs, akkor megérti a kezdeményezõ fél, ha meg is bántja... de nemhogy még rákontrázzon!... EZ egyértelmûen erõszak.
Miért mentél hozzá? Miért vagy még vele?
A férjed amit csinál az lelkizsarolás és sajnos ezt nagyon sok ember elköveti a párjával, mert nem ismeri be a hibáit, hanem azzal védekezik, h. a párjára hárítja ráa dolgokat és õ így nyugodtan fog aludni. Nekem is volt ilyen barátom és csak azt tudom tanácsolni ha fontos neked a saját biztonságod, épséged és boldogságod akkor most pakolj össze szépen és lépj le.Szerintem a párod csak kihasznál vagy túl érettlen egy komoly kapcsolatra, vagy egyszerûen nem egymásnak valók vagytok.Ha sokaid megbeszélésre sem tudja felfogni akkor vagy orvoshoz kell mennie vagy tényleg válni kell!Ez a te életed és ne hagyd magad befolyásolni, lehet te szereted a férjed de arra gondolj h. valszeg ez nem fog változni ha éveken keresztül nem változott semmit.Szerintem egy másik férfi mellett boldogabb lennél.Egy komoly férfinek akinek fontos a párja nem alkalmaz erõszakot.Túlságosan uralkodni akar feletted, mellé egy erõsebb nõ kell, neked pedig egy odaadó, kedves férfi.
A kérdező hozzászólása: És mi van akkor ah hiába beszélem meg vele, látszólag megérti, de szerintem felsem fogja amit mondok.Ugy forgatja ki a szavaimat, hogy mindig én jöjjek ki hibásan.
Ez durva. Undorodom az ilyen pasiktól.
A leírtak alapján nem egyezik a szexuális igényetek. De ez akkor sem lehet mentség arra, amit csinál. Ne érezd magad hibásnak, mert nem te vagy az. A férjed erõszakos, nincs rád tekintettel, végtelenül önzõ, hiszen csak a saját kielégülése foglalkoztatja, a te érzéseidet, kívánságaidat figyelmen kívül hagyja. Úgy kezel, mintha te az õ rabszolgája lennél, akinek kötelessége õt kielégíteni. Két dolog következhet szerintem ebbõl: 1. egyre erõszakosabb lesz, a végén szétmentek, vagy 2. a férjed más nõket fog hajkurászni. Szerintem nincs undorítóbb egy állandóan szexeni akaró férfinél, amikor mászik rád, tolakodik, erõlteti a dolgot. Az ilyen nem kedveskedik, nem simogat, nem ölelget, nem mondja, hogy szeret, csak a saját kielégülése a cél. A megoldás: ... hiszen te is érzed, mi lenne az! Hagyd a fenébe azt a tuskót!!
Lapát neki. Más megoldás nincs.
Az én férjem is ilyen volt, nem számított neki semmi, a végén már az erõszakra gerjedt. Azt élvezte, amikor menekültem elõle, sikerült elkapnia, és a végén volt pofája megkérdezni, hogy ugye milyen jó volt? Én akkor válni akartam, õ nem, de közbe jött egy közúti baleset. Csúnya dolog ezt mondani, de ha akkor nem hal meg, én ma már nem élnék. Egyébként azzal, hogy hibáztat, csak a bûntudatod akarja felkelteni, és elérni, hogy ne merj lépni. Te nem vagy hibás!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Egy kicsit megnyugodtam hogy nem én gondolkodom rosszul.
Ez nem természetes a férjed sajnos veszélyessé válhat a számodra és még az erõszaktól sem riadna vissza. Ha nem akarod az életedet egy szexuális inditatástól túl fûtött mindenre képes férfi mellett rettegésben leélni addig hagyd el még nem lesz késõ.
Ez a férjed részérõl nem normális dolog. Ha más/több is az igénye, akkor sincs joga erõszakhoz folyamodni! És az élet más területén nem agresszív? Szerintem nem árt egy pszichológushoz elküldeni, mielõtt elfajul a dolog.
Egyébként célpontot tévesztettél: nem mellbe kellett volna vágni...

Milyen erzes ha terhesen faj a szex? Nekem altalaban mindig faj egy kicsit, sajnos, es olvastam, hogy terhesseg soran csak nagyon gyengeden szabad, es ha faj, abbahagyni, de mi a kulonbseg?

Terhesen a huvelyed faj, vagy beljebb?

Legjobb válasz: Szia! Bárhol fáj, teljesen mindegy fent vagy lent abba kell hagyni. Általában a hüvelyszárazság okozza, meg az érzékeny méhnyak.

Szia! Bárhol fáj, teljesen mindegy fent vagy lent abba kell hagyni. Általában a hüvelyszárazság okozza, meg az érzékeny méhnyak.
Szia! Hát olyan, hogy feszít a hüvelyfalam, de ez nem olyan gáz, mert ez van nem terhesen is, ha nem vagyok elég nedves, gondolom neked is ilyen... Most meg hogy babát várok, feszít, és belül fáj, ahol a kuki hozzáér a méhszájhoz talán? Nem nagyon tudom meghatározni. Ha megpróbáltuk, hogy ne olyan mélyen csinálja, akkor meg a hasam felé fájt, szóval mindenképp abba kellett hagyjuk. Szerintem felismered, ha érzed, nagyon kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: Ja, meglatjuk. Mondjuk amitoa terhes vagyok, folyamatosan nedves vagyok, aminem ebbol a szempontbol orulok, talan megkonnyiti a dolgokat! :)
nekem beljebb, valamit nyomott, én ugy éreztem, amugy nekem is sokszot fáj nem terhesen is.

Ha nem fáj igazán, inkább csak feszít, de rendszeresen egész nap vannak összehúzódásaim, az jelent valamit, kell vele foglalkoznom?

A mensi szerint számolva tegnapel?tt kellett volna szülnöm, az én számításom szerint csak egy hét múlva esedékes. Hajnalban er?s görcsökre ébredtem, de mivel gyakoriak a jóslóim, nem aggódtam. Egész nap hol fájtam, hol nem, de a méhösszehúzódások rendszeresek. Van, amikor keméynen fáj, van, amikor csak a feszülést érzem. lehet, hogy ez már a baba, vagy ezek is csak jóslók? Járt valaki így?

Legjobb válasz: Én múlthét szombat óta vagyok így. Hol itt fáj, hol ott fáj.Szúrkálgat, keményedek. Volt olyan, hogy azt gondoltam beindul, de aztán elmúlt.A fájások is változó erõsségûek,de nem rendszeresek.A frontot is tuti megérezzük.39.hétben vagyok

Én múlthét szombat óta vagyok így. Hol itt fáj, hol ott fáj.Szúrkálgat, keményedek. Volt olyan, hogy azt gondoltam beindul, de aztán elmúlt.A fájások is változó erõsségûek, de nem rendszeresek.A frontot is tuti megérezzük.39.hétben vagyok

36 hetes terhes vagyok. Két napja elkezdett fájni a derekam, de csak rendszertelenül és ritkán. Viszont ha fáj, akkor nagyon erőssen érzem. A hasam még nem fáj, és más erre utaló jelet sem tapasztaltam. Talán ez már a szülés beindulásának a jele?

Legjobb válasz: Szerintem még nem, csak már készülõdik a szervezeted. Egyre több ilyen fájdalom lesz, ne izgulj:-) Még van azért idõd:-)) Ha fáj a derekad, pihenj, párnázd ki magad, sõt gyulladáscsökkentõvel be is kenheted, kicsit enyhíti..

Szerintem még nem, csak már készülõdik a szervezeted. Egyre több ilyen fájdalom lesz, ne izgulj:-) Még van azért idõd:-)) Ha fáj a derekad, pihenj, párnázd ki magad, sõt gyulladáscsökkentõvel be is kenheted, kicsit enyhíti..
Szia! Ha hátul inkább a gerincednél fáj, akkor lehetnek jóslófájások is, valaki már másnap megszül, ( én így jártam) de eltarthat egy hétig is. Pihenj sokat és, ha rendszerezõdik a fájás, mérd az idõt, hogy mikor jelentkeznek.
Szia! Ezek a fájások már lehetnek jóslófájások is, ez a 36.héten már nem lenne meglepõ.Az orvosom a 36.héten kérdezte meg , hogy vannak-e ilyen fájásaim.Mert már lassan kellene, hogy érezzem õket. Ezek a fájások még nem azt jelentik, hogy rögtön szülni fogsz. A méhed készülõdik csak. Arra kell figyelni, hogy két fájás között mennyi idõ telik el.Amikor elérkezik a szülés ez rendszeres lesz majd. Ne izgulj, lazíts, pihenj most már sokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!