Találatok a következő kifejezésre: Fáj, ha de (820 db)

Lefeküdtem a barátommal, de nemvéreztem, ésnemis fájt annyira, akkor lehet hogy még szüz vagyok? Mert gondolom nagyon fáj ha átszakad a szüzháryta, de lehet hogy nekem nem szakadt el, ha nemvéreztem, akkor most mi is lehet velem?

Legjobb válasz: Én se véreztem...nekem sem fájt élveztem és utána se fájt egyik alkalom se. Van aki vérzik van aki nem, van akinek fáj van akinek nem.....Ügyes volt a barátod. 20L

Én se véreztem...nekem sem fájt élveztem és utána se fájt egyik alkalom se. Van aki vérzik van aki nem, van akinek fáj van akinek nem.....Ügyes volt a barátod. 20L
Ha behatolt a fiú a hüvelyedbe, akkor ha fájt, ha nem, már nem vagy szûz. A szûzhártya átszakadása egyáltalán nem fáj, az mm vékony, nem lehet érezni. És a vérzés sem kötelezõen jön.
Nem 100%, hogy átszakad: van, akinek rugalmas. Akkor majd a baba... nézd meg tükörrel.
Mikor fogjátok már fel, hogy akkor nem vagy szûz, ha a pénisz behatolt vaginádba, és hogy nem mindenki vérzik, és nem mindenkinek fáj, miért nem lehet megtanulni mindent a szexrõl mielõtt csináljátok?? hány éves vagy?
az én barátnõm sajnos nem volt ilyen szerencsés, pedig vigyáztam :( nagyon :(

26 hetes terhes vagyok, és pár napja nagyon fáj a köldököm mellett, feszülő-nyomó érzést érzek és fáj ha megnyomom. De nem a bőröm fáj! Ha leguggolok valamiért, akkor mégjobban fáj! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Baba elkezdett veszettül nõni.Nekem is ebben az idõszakban kezdõdött,és még tart mind a mai napig,bár kicsit javult a helyzet,és nem fáj annyira.De amikor nagon rájött a növés visszatért.Ez teljesen természetes velejárója a várandósságnak.

Baba elkezdett veszettül nõni.Nekem is ebben az idõszakban kezdõdött, és még tart mind a mai napig, bár kicsit javult a helyzet, és nem fáj annyira.De amikor nagon rájött a növés visszatért.Ez teljesen természetes velejárója a várandósságnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Most már nyugodtabb vagyok! :-))

28 hetes vagyok, és eléggé fáj a méhen, amikor leülök, vagy lépek, de most már ha mozog a pici, attól is fáj. Mitől lehet? Előfordulhat, hogy fáj, ha mozog a baba?

Legjobb válasz: Nekem farfekvéses volt és elég nagyokat rúgott.Fájt a hasam alja mintha fel lennék fázva meg néha a fenekem is. Volt hogy 2 órán keresztûl csak járkáltam mert hogyha leültem akkor mégjobban éreztem. Azért azt hozzáteszem,hogy csak akkor fájt hogyha mozgott. Hogyha mindig fáj akkor szólj az orvosodnak.

Nekem farfekvéses volt és elég nagyokat rúgott.Fájt a hasam alja mintha fel lennék fázva meg néha a fenekem is. Volt hogy 2 órán keresztûl csak járkáltam mert hogyha leültem akkor mégjobban éreztem. Azért azt hozzáteszem, hogy csak akkor fájt hogyha mozgott. Hogyha mindig fáj akkor szólj az orvosodnak.
szia! Én két hete szültem, még friss az élmény...Nekem a vége felé már fájt mindenhol, rosszul feküdt a baba és a gerincemet-vesémet rugdosta. Szerintem ha bizonytalan vagy valamiben, mindenképp kérdezd meg az orvosodat, jó ha megvizsgál!
Néha nekem is olyan, mintha be lenne gyulladva a méhfalam és azt mozgatná.Szabályosan fáj, pedig magas a fájdalomküszöböm (legalábbis az volt:) ).Viszont egy óra múlva ha ismét mozog már minden rendben, így biztos nincs nagy baj.Azért beszélj a dokival.Nekem is voltak olyan tüneteim amire azt hittem normális, aztán kiderült mégsem és irány az ágy egy hétig.Mivel nálad nem csak akkor fáj ha mozog, így mindenképp jó ha lát az orvos.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, és azt mondta, hogy 3*1 magne b6 helyett szedjek 3*2-t.És ha nem múlik el, akkor egy hét múlva menjek vissza.Lehet, hogy nem várom meg az 1 hetet.Köszönöm mindenkinek
Szia! Ultrahangon mikor voltál, és mit írtak magzatvíz mennyiségnek? Azt hallottam, akkor is jobban fáj egy-egy mozdulata a porontynak, ha kevesebb a magzatvíz. Jó egészséget! 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 2 hét múlva kell mennem a kórházba, sajnos csak akkora kaptam idõpontot.Köszönöm

Milyen erzes ha terhesen faj a szex? Nekem altalaban mindig faj egy kicsit, sajnos, es olvastam, hogy terhesseg soran csak nagyon gyengeden szabad, es ha faj, abbahagyni, de mi a kulonbseg?

Terhesen a huvelyed faj, vagy beljebb?

Legjobb válasz: Szia! Bárhol fáj, teljesen mindegy fent vagy lent abba kell hagyni. Általában a hüvelyszárazság okozza, meg az érzékeny méhnyak.

Szia! Bárhol fáj, teljesen mindegy fent vagy lent abba kell hagyni. Általában a hüvelyszárazság okozza, meg az érzékeny méhnyak.
Szia! Hát olyan, hogy feszít a hüvelyfalam, de ez nem olyan gáz, mert ez van nem terhesen is, ha nem vagyok elég nedves, gondolom neked is ilyen... Most meg hogy babát várok, feszít, és belül fáj, ahol a kuki hozzáér a méhszájhoz talán? Nem nagyon tudom meghatározni. Ha megpróbáltuk, hogy ne olyan mélyen csinálja, akkor meg a hasam felé fájt, szóval mindenképp abba kellett hagyjuk. Szerintem felismered, ha érzed, nagyon kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: Ja, meglatjuk. Mondjuk amitoa terhes vagyok, folyamatosan nedves vagyok, aminem ebbol a szempontbol orulok, talan megkonnyiti a dolgokat! :)
nekem beljebb, valamit nyomott, én ugy éreztem, amugy nekem is sokszot fáj nem terhesen is.
A kérdező hozzászólása: *tárggyal
Valamit rosszul csinálsz.
a farok, még, ha "kõkemény" is, még mindig puhább mint általában a vibrik... + nem lényegtelen kérdés, hogy az érzelem sokat segíthet
Mindig vibrátorral csinálod vagy kézzel is? mert nem mindegy a vibrátortól függ... a sex pedig más kérdés mert érzelmek futnak rajtad át

Fájnak a füleim, mindkettő, vettem a gyógyszertárba fülcseppet, lidokainos, de már attól sem múlt el a fájdalom. Raktam rá meleg sót, egy ideig jó, de aztán újra fáj. Ha nyelek fáj a torkom. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Hát ha középfül gyulladásod van akkor nem hathat mert a dobhártya miatt nem kerülhet bele. A só mi a nyavalyát csinálna egy gennyes fertõzésnél? Ott nem a baktériumokat kell elpusztítani?

Hát ha középfül gyulladásod van akkor nem hathat mert a dobhártya miatt nem kerülhet bele. A só mi a nyavalyát csinálna egy gennyes fertõzésnél? Ott nem a baktériumokat kell elpusztítani?
Kövirózsát vegyél, azaz fül-fül cseppek. Azt hiszem van a herbáriában, vagy a gyógyszertárban is. Na és fáj a torkod is, Jól bedurranhatod, gyulladásos panaszaid vannak. Holnap még biztosan van orvosi rendelés, menjél el.
valami amivel gégészetre kéne menni, fülcseppet meg csak orvos beleegyezésével, mert ha sérült a dobhártyád, akkor baszhatod

Miért fáj még mindig? Voltam nőgyógyásznál, hüvelygyulladást állapított meg, kaptam kúpot, amit 10 napig kellett használni, azt mondta ha elfogy minden rendben lesz, de nem így történt, még mindig fáj ha szeretkezünk!

Mit tegyek? Másfél hónap múlva van id?pontom, pénzem nincs magánrendelésre menni

Legjobb válasz: Nekem amikor fájt szeretkezéskor (már a hagyományos pózban is) a hasam, kiderült, hogy méhszalag-gyulladásom van. Szintén gyógyszert kellett rá szednem egy hétig, azóta minden rendben van. Kitartás, meg fogsz gyógyulni! Nem szabad elkeseredni, néha csõstõl jön a baj. De aztán minden jó lesz, és újra élvezhetitek az életet! :)

Nekem amikor fájt szeretkezéskor (már a hagyományos pózban is) a hasam, kiderült, hogy méhszalag-gyulladásom van. Szintén gyógyszert kellett rá szednem egy hétig, azóta minden rendben van. Kitartás, meg fogsz gyógyulni! Nem szabad elkeseredni, néha csõstõl jön a baj. De aztán minden jó lesz, és újra élvezhetitek az életet! :)
Az elsõ vagyok. HA fáj a hasad, az biztos gyulladás, lehet méggyulladásod, a szalagok is valóban be tudnak gyulladni, akár felfázástól, akár fertõzéstõl lehet. SZTK? Oda nem akarsz elemnni? Ki lehet bírni. Kapsz valamilyen gyulladáscsökkentõt és rendben leszel. Nekem is volt, hogy 3-szor is vissza kellett mennem, de Te is tudod, hogy muszáj.
Én úgy tudom, hogy gyulladás esetén nem reális eredményt mutat a rákszûrés, rosszabbat. Neked milyen lett? Ilyenkor lehet P3 is.
SZTK-ba nem akarsz menni? Megmondom õszintén, én oda szoktam járni. Néha megyek csak el a dokim magánrendelésére. Egyébként szeretkezésen kívül már jól érzed magad? Érzel valamilyen változást? Lehet még szerinted gyulladásod? Folyásod nincs?
Sajnos van ez így, ne vedd nagyon a lelkedre, ezen is túl leszel. Idd a gyógyteákat, esetleg valamilyen homeopátiás bogyót is beszerezhetsz már bármelyik patikában tudnak segíteni és rendbe fogsz jönni. Jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: P2-es, akutt és idült gyulladást állapított meg a doktornõ, és azt mondta ez a 10 napos kúp rendbehoz, ne aggódjak! Szerencsére 2 napja nincs fájdalmam, de attól még félek, soha nem voltak ilyen problémáim, csak most az elmúlt egy évben.
A kérdező hozzászólása: A méhgyulladást is kimutatja a rákszûrés?
Nekem akkor fájt így a hasam, amikor a méhem és a szalagok voltak begyulladva. Vigyázz, hogy ne fázz fel, ne ülj hidegre, a lábad ne fázzon. A cickafark jó gyulladáscsökkentõ, hátha segít.
A kérdező hozzászólása: :D jav: csipkebogyó! :D miket írok?! :) ))
A kérdező hozzászólása: A canestent a candidára kaptam, az el is múlt, a gyulladásra utánna kúpot amit 5 napig használtam, egy idõre jobb is lett, majd mikor vissza kellett mennem kontrollra ismét csináltak rákszûrést, a gyulladás megmaradt ezért ismét kúpot kaptam amit 10 napig kellett használnom. A fájdalom olyan mintha lenne egy nagy kõ a hasamban/középen/ és az nyomna, de ma már nem fájt! Egész nap gyógyteát iszom/cickafark, kamilla, csipkebigyó/ ez segített egyenlõre!Ezért is gondoltam felfázásra, szex közben máshogy fáj, akkor nem a hasam hanem a hüvelyem, olyan mintha nem tudnék tágulni, mint amikor a szüzességem vesztettem el/pedig az nem most volt :) / Nem bp-i vagyok, Szolnok mellett lakom, a háziorvosom nem teljesen beszámítható, hozzá nem szivesen mennék.
Az elsõ vagyok. De ha gyulladásod van, akkor nem gyulladáscsökkentõt kellene kapnod? Tablettát? Miért ír fel neked Canastent? Az ferõzésre van. Hol fáj a hasad? Középen? Vagy oldalt? Szúr, vagy tompán fáj? Vagy olyan érzés, minta valami súly lenne a hasadban? Gondolom Bp.-n laksz, én egy kicsit messzebb, ajánlottam volna neked az én dokim. Esetleg a háziorvos nem tud felírni gyulladáscsökkentõt? Nem tudnád vele megbeszélni?
A kérdező hozzászólása: Tegnap olyan jót szeretkeztünk amilyet már régen! Mikor elmentem még sirtam is! :) Azt hittem már soha nem lesz ilyen! De még mindig félek hogy ven valami bajom, mert azért fájogat a hasam most is, és mikor elkezdtük a szexszet akkor is fájt. Már azon is gondolkodtam, hogy lehet csak pszichésen van ez, mert annyira félek a fájdalomtól és emiatt nem engedem el magam kellõen, jajjjj, olyan sokára kaptam idõpontot, addig megõrülök! :(
A kérdező hozzászólása: kb egy éve az Sztk-ba jelentkeztem be egy doktornõhöz, el is mentem hozzá, csinált rákszûrést, kaptam tõle új idõponton kb3 hét múlva. Visszamentem, de nem a doktornõhöz kerültem hanem egy bunkó dokihoz, aki úgy beszélt velem mint a kutyával, akkor candida és hüvelygyulladás volt a diagnózis, kaptam canesten combit, három hónap múlva kaptam idõpontot szintén a doktornõhöz kértem, és persze mikor visszamentem megint egy más doki volt, mivel a panaszaim nem multak újabb rákszûrés, a candida elmúlt, viszont a gyulladás megmaradt, persze szintén nem a doktornõhöz kerültem vissza, már egy negyedik orvoshoz, aki az mondta hogy nem kéne minden kis aprósággal ide jönni, csak hogy lógjak a suliból(nem járok suliba 25 éves vagyok és dolgozom), adott kúpot amit 5 napig kellett használnom majd ha nem múlik a problémám menjek vissza! Nem múlt, de nem mentem oda vissza, elmentem a MÁV korházba rendelésre, a többit a kérdésben leírtam, szóval a az Sztk kilõve! :(
A kérdező hozzászólása: Folyásom nem is volt elõtte se most sincs, most elkezdett fájni alul a hasam, már arra is gondoltam hogy felfázhattam, de attól nem fájhat a hüvelyem behatoláskor, vagy igen? Már annyira unom hogy állandóan van valami bajom! :( Nagyon el vagyok keseredve! Már nagyon régóta nem tudtunk egy normálisat szeretkezni a párommal, meg ez a hasfájás is...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Fáj a mellem, de szerintem azért mert beütöttem. Fáj, ha megnyomom a 2 mellem közt, a bordáknál, nem duzzadt amúgy sehol inkább a bal oldalon. Ez lehet a terhességre jellemző fájás?

Legjobb válasz: Nekem is fáj a lábam, ha beütöm, de attól még nem vagyok terhes. A mellfájdalom utalhat a mensire, és terhességre is. Lehet, neked inkább egy röntgetn és sürgõsségi ambulanciát kéne felkeresned. Amúgy a mensi késése és a + teszt már terhességre utal...

Nekem is fáj a lábam, ha beütöm, de attól még nem vagyok terhes. A mellfájdalom utalhat a mensire, és terhességre is. Lehet, neked inkább egy röntgetn és sürgõsségi ambulanciát kéne felkeresned. Amúgy a mensi késése és a + teszt már terhességre utal...

Merev állapotba teljesen hátra tudom huzni a fitymám de fék huzza hátra a makkom de nem fáj. Ha nagyon durva fel áll marad egy kis bõrgyûrû de ez se fáj. Meg ha gumit felhuzom a makkom alatt ott a bõrgyûrû és mozog ez baj? Emiatt lecsuszhat a gumi?

fityma féket lekéne vágatni? és emiatt lecsuszhat a gumi?

Legjobb válasz: Ha a fék lehúzza a makkot, akkor lehet, hogy egy kissé rövid! Ha szexuális együttlét vagy maszturbáció közben fájdalmat okoz, megsérül, vagy elszakad, akkor érdemes orvoshoz fordulni vele. A bõrgyûrû okát látatlanban nehéz megmondani, de ez lehet akár fitymaszûkület is. Ha bizonytalan vagy érdemes lenne orvossal megnézetni, akinek fel is tehetnéd a kérdéseidet! Azt nem hiszem, hogy a gumi emiatt lecsúszna.

Ha a fék lehúzza a makkot, akkor lehet, hogy egy kissé rövid! Ha szexuális együttlét vagy maszturbáció közben fájdalmat okoz, megsérül, vagy elszakad, akkor érdemes orvoshoz fordulni vele. A bõrgyûrû okát látatlanban nehéz megmondani, de ez lehet akár fitymaszûkület is. Ha bizonytalan vagy érdemes lenne orvossal megnézetni, akinek fel is tehetnéd a kérdéseidet! Azt nem hiszem, hogy a gumi emiatt lecsúszna.
Ha így sem fáj, úgy sem fáj akkor nincs baj, de ha úgy érzed hogy a féked gátol, akkor a féket szokták átvágni, van olyan is aki durván sexel, vadul kicsit és elszakad a fékje, de az meggyógyul magától, ahhoz doki nem kell, csak azért fájdalmas eléggé.Ha zavar menj el dokihoz és nézesd meg.

én nem rég regisztráltam :-) már mielött megjött fáj a mellem ami normális. De már elmúlt kb 2 hete és fáj még mindig. Talán jobban és fáj ha megnyomódik. Hason nem is nagyon tudok aludni mitől lehet?

Legjobb válasz: Nem fázott meg véletlenül,nem kapott huzatot?Mert az iszonyúan tud fájni,ha megfázik a mell. Ha nem,akkor lehet el kéne menned a nõgyógyászodhoz,és õ megvizsgálja,mitõl lehet.

Nem fázott meg véletlenül, nem kapott huzatot?Mert az iszonyúan tud fájni, ha megfázik a mell. Ha nem, akkor lehet el kéne menned a nõgyógyászodhoz, és õ megvizsgálja, mitõl lehet.
Menj dokihoz. Hormongond is lehet amitõl begyulladhattak a mirigyek és az pokolian tud fájni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!