Találatok a következő kifejezésre: Fáj, amikor a Canesten kúpot a (2 db)

Canesten Combit használtam 3 napig, már úgy érzem meggyógyultam, nem fáj, nem is csíp és nem is ég! De van 1 problémám, amikor elfogyott a 3 kúp 4-dik nap erős rózsaszín folyásom lett. Mitől lehet ez? Aggódjak vagy felesleges?

Nem tudom,most ez a kúp mellékhatása vagy még mindig bajom van?Pedig nem fáj már!

Legjobb válasz: én a helyedben elmennék nõgyogyóhoz. tök mindegy milyen hüvelykúpot használsz elvileg nem kellene ilyen vagy akár bármilyen folyásodnak lennie utána. sõt lehet hogy nem múlt el, hiába érzed h nem fáj meg éget, lehet hogy csak a tüneteit tüntette el

én a helyedben elmennék nõgyogyóhoz. tök mindegy milyen hüvelykúpot használsz elvileg nem kellene ilyen vagy akár bármilyen folyásodnak lennie utána. sõt lehet hogy nem múlt el, hiába érzed h nem fáj meg éget, lehet hogy csak a tüneteit tüntette el
szerintem is menj vissza a dokihoz, jobb, ha látja mitõl van az a folyás, nehogy valami bajod legyen.És tényleg lehet, h nem múlt el, nekem egy csomószor volt már olyan, h második-harmadik kúra után kezeltek csak ki.
Lehet hogy csak meg fog jönni
A kérdező hozzászólása: áááá...most múlt el talán 2 hete...biztos nem....köszönöm a válaszokat!
orvos irta fel a Canesten combit, vagy magadtol hasznaltad?mert lehet esetleg, hogy a tuneteken javitott, de ha nem Candida okozta a fertozest, hanem mondjuk bakterium, akkor nem szuntette meg. szerintem érdemes lenne elmenni dokihoz.
Amikor én használtam olyan kombit akkor nekem is elmúlt 3 nap után és nekem is hüvelygombám volt és az orvos ajánlotta. Több mint valószínû, hogy a 4. nap még mindig a kúp maradék része folyhatott ki belõled. Amikor használtad a kúpot akkor is észleltél folyást? Én nem 1x használtam már combit és volt amikor nekem narancssárgás volt és volt már rózsaszín is. Lehetséges h a "dzsuvát" hozta ki akkor belõled.
A kérdező hozzászólása: Lehet :) ) De nem tudom....még mindig van...de panaszom meg nincs...néha görcsöl a hasam picit mint amikor megjön...lehet hogy valami oknál fogva mégis jóval elõbb fog megjönni??

Fáj, amikor berakom a Canesten kúpot a hüvelyembe. Ez nagy baj vagy normális?

Legjobb válasz: Nyílván nem kellemes, mert nem vagy nedves. és a atabletta is érdes. Én hallottam olyat, hogy vki egy pillanatra a víz alá tete, de én lehet nem merném, mert félnék, hogy aztán meg eltörik. De azt csinálhatod, hogy az ujjad bevizezed, én is ezt tettem akkor egy kicsit jobb volt. Esetleg elõször csak úgy is bedughatod az ujjad vizesen és akkor hátha jobban csúszik, ez akkor nekem még eszembe se jutott. :)

Nyílván nem kellemes, mert nem vagy nedves. és a atabletta is érdes. Én hallottam olyat, hogy vki egy pillanatra a víz alá tete, de én lehet nem merném, mert félnék, hogy aztán meg eltörik. De azt csinálhatod, hogy az ujjad bevizezed, én is ezt tettem akkor egy kicsit jobb volt. Esetleg elõször csak úgy is bedughatod az ujjad vizesen és akkor hátha jobban csúszik, ez akkor nekem még eszembe se jutott. :)
Jujj én is most vagyok túl rajta, szörnyû volt. Elkezdtem kicsit vizezni, de elkezdett így mállani vagy hogy mondjam a kúp, úgyh inkább végig kínlódtam, ráadásul ketté tört, így 2x kellett :( de muszály!!! sok sikert
Szia. Csak a két ujjadat nedvesítsd meg és a vastagabb végével próbáld meg berakni. Ritka hülye alakja van, biztos férfi tervezte:)
nekem volt hozzá egy hosszú fehér valami(nem tudom a nevét)abba kellett tenni.azt felhelyeztem magamnak, megnyomtam a végén a gombbot, és bent is volt.aztán csak ki kellett húzni.semmit nem éreztem.a canesten combi dobozában van ilyen.
eszembe jutott a neve:aplicator
Valószínûleg azért fáj, mert a fertõzés, amire kaptad a kúpot, gyulladásban van. Az elõzõ válaszolónak: az applikátor nem a gyógyszer neve, csak egy mûanyag "felhelyezõ", amit majdnem minden krémhez adnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!