Találatok a következő kifejezésre: Fáj, amikor a Canesten (5 db)

Mert nem biztos, hogy gombád van. Csak azt használj, amit orvos ír.
A kérdező hozzászólása: Tuti hogy gombám volt...elmúltak a tünetek. régebben is volt már és felismerem a tüneteket
:/ nekem is volt már, hogy megvoltam gyõzõdve, hogy ez tuti gomba. használtam is a krémet, de tudni kell, hogy az csak a tüneteket enyhíti. a betegséget nem tünteti el. szóval ha nem használtad a hüvelytablettát, akkor nem múlt el a gombád. mellesleg én azt is használtam, mégsem javultam. elmentem dokihoz, és hát kiderült, hogy amirõl én azt hittem, hogy gomba, az nem gomba volt. 24/L
Én is azt hittem gombám van, elmentem nõgyógyászhoz, aki azt mondta hogy ez nem gomba hanem bakteriális vaginitisz. A tünetei hasonlóak a gombához, de nem gomba!!! Nõgyógyászhoz menj szépen el!

Fáj, amikor berakom a Canesten kúpot a hüvelyembe. Ez nagy baj vagy normális?

Legjobb válasz: Nyílván nem kellemes, mert nem vagy nedves. és a atabletta is érdes. Én hallottam olyat, hogy vki egy pillanatra a víz alá tete, de én lehet nem merném, mert félnék, hogy aztán meg eltörik. De azt csinálhatod, hogy az ujjad bevizezed, én is ezt tettem akkor egy kicsit jobb volt. Esetleg elõször csak úgy is bedughatod az ujjad vizesen és akkor hátha jobban csúszik, ez akkor nekem még eszembe se jutott. :)

Nyílván nem kellemes, mert nem vagy nedves. és a atabletta is érdes. Én hallottam olyat, hogy vki egy pillanatra a víz alá tete, de én lehet nem merném, mert félnék, hogy aztán meg eltörik. De azt csinálhatod, hogy az ujjad bevizezed, én is ezt tettem akkor egy kicsit jobb volt. Esetleg elõször csak úgy is bedughatod az ujjad vizesen és akkor hátha jobban csúszik, ez akkor nekem még eszembe se jutott. :)
Jujj én is most vagyok túl rajta, szörnyû volt. Elkezdtem kicsit vizezni, de elkezdett így mállani vagy hogy mondjam a kúp, úgyh inkább végig kínlódtam, ráadásul ketté tört, így 2x kellett :( de muszály!!! sok sikert
Szia. Csak a két ujjadat nedvesítsd meg és a vastagabb végével próbáld meg berakni. Ritka hülye alakja van, biztos férfi tervezte:)
nekem volt hozzá egy hosszú fehér valami(nem tudom a nevét)abba kellett tenni.azt felhelyeztem magamnak, megnyomtam a végén a gombbot, és bent is volt.aztán csak ki kellett húzni.semmit nem éreztem.a canesten combi dobozában van ilyen.
eszembe jutott a neve:aplicator
Valószínûleg azért fáj, mert a fertõzés, amire kaptad a kúpot, gyulladásban van. Az elõzõ válaszolónak: az applikátor nem a gyógyszer neve, csak egy mûanyag "felhelyezõ", amit majdnem minden krémhez adnak.

Canesten Combit használtam 3 napig, már úgy érzem meggyógyultam, nem fáj, nem is csíp és nem is ég! De van 1 problémám, amikor elfogyott a 3 kúp 4-dik nap erős rózsaszín folyásom lett. Mitől lehet ez? Aggódjak vagy felesleges?

Nem tudom,most ez a kúp mellékhatása vagy még mindig bajom van?Pedig nem fáj már!

Legjobb válasz: én a helyedben elmennék nõgyogyóhoz. tök mindegy milyen hüvelykúpot használsz elvileg nem kellene ilyen vagy akár bármilyen folyásodnak lennie utána. sõt lehet hogy nem múlt el, hiába érzed h nem fáj meg éget, lehet hogy csak a tüneteit tüntette el

én a helyedben elmennék nõgyogyóhoz. tök mindegy milyen hüvelykúpot használsz elvileg nem kellene ilyen vagy akár bármilyen folyásodnak lennie utána. sõt lehet hogy nem múlt el, hiába érzed h nem fáj meg éget, lehet hogy csak a tüneteit tüntette el
szerintem is menj vissza a dokihoz, jobb, ha látja mitõl van az a folyás, nehogy valami bajod legyen.És tényleg lehet, h nem múlt el, nekem egy csomószor volt már olyan, h második-harmadik kúra után kezeltek csak ki.
Lehet hogy csak meg fog jönni
A kérdező hozzászólása: áááá...most múlt el talán 2 hete...biztos nem....köszönöm a válaszokat!
orvos irta fel a Canesten combit, vagy magadtol hasznaltad?mert lehet esetleg, hogy a tuneteken javitott, de ha nem Candida okozta a fertozest, hanem mondjuk bakterium, akkor nem szuntette meg. szerintem érdemes lenne elmenni dokihoz.
Amikor én használtam olyan kombit akkor nekem is elmúlt 3 nap után és nekem is hüvelygombám volt és az orvos ajánlotta. Több mint valószínû, hogy a 4. nap még mindig a kúp maradék része folyhatott ki belõled. Amikor használtad a kúpot akkor is észleltél folyást? Én nem 1x használtam már combit és volt amikor nekem narancssárgás volt és volt már rózsaszín is. Lehetséges h a "dzsuvát" hozta ki akkor belõled.
A kérdező hozzászólása: Lehet :) ) De nem tudom....még mindig van...de panaszom meg nincs...néha görcsöl a hasam picit mint amikor megjön...lehet hogy valami oknál fogva mégis jóval elõbb fog megjönni??

Elösször ott lent majd a kezemen és a lábamon is megjelentek apró pici kiütések (hólyagos szerű némelyik) amik fájnak illetve viszketnek mit kaphattam el? Alul bekentem canestennel most egész jó.

Legjobb válasz: A canestent sürgösen felejtsd el, mert csak ártasz magadnak vele - ugyanis a kórokozók hozzászoknak és egyre nehezebben tudsz meggyógyulni. A kiütéssel meg menj orvoshoz, mert rengeteg oka lehet, és van, ami nem gyerekjáték.

A canestent sürgösen felejtsd el, mert csak ártasz magadnak vele - ugyanis a kórokozók hozzászoknak és egyre nehezebben tudsz meggyógyulni. A kiütéssel meg menj orvoshoz, mert rengeteg oka lehet, és van, ami nem gyerekjáték.
Ne kísérletezz otthon, hanem menj orvoshoz.
bárányhimlõs nem lehetsz?
A kérdező hozzászólása: Voltam nála orvosnál az egyik azt mondta fogalma sincs a másik meg azt h biztos a megfázásra szedett Zinat gyógyszeremnek a mellékhatása csakhogy eddig semmi bajom nem volt tõle a lényeg azonban az hogy az öcsémen is kijöttek ugyan ezek a tünetek és mindketten megfázással és torokgyuszival kezdtük. Bárányhimlõ nem lehet!

Canesten kombit használtam mert volt egy kis hüvelyi fertőzésem 3 napig 6 napot ki is hagytunk a kezelés után, és amikor szexeltünk néha éreztem hogy picit fáj, mitől lehet ez?

valamikor nagyon jó érzés volt az együtt lét, volt amikor még éreztem egy picit nem múlhatott el, de miel?tt a doki felírtam volna nekem a krémet el?tte tüneteim nem volt semmi csak annyi hogy amikor szexleni próbáltunk égett.. nem tudom lehet nem múlt el ?

Legjobb válasz: Nem vagyok orvos, nem tudom. De! Azt mondom neked, ha nincs már bizalmad abban az orvosban, aki felírta a krémet, keress másikat! Nem csak egy nõgyógyász van ebben az országban! Talán egy másik orvossal jobban megértitek egymást! Én is bejártam már a város összes fogorvosát, hogy megtaláljam azt, akiben igazán megbízom!

Nem vagyok orvos, nem tudom. De! Azt mondom neked, ha nincs már bizalmad abban az orvosban, aki felírta a krémet, keress másikat! Nem csak egy nõgyógyász van ebben az országban! Talán egy másik orvossal jobban megértitek egymást! Én is bejártam már a város összes fogorvosát, hogy megtaláljam azt, akiben igazán megbízom!
Mondjuk ha a párodat is kezelnék, nem kapnád vissza tõle minden egyes alkalommal. Ezt hívják ping-pong fertõzésnek......

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!