Találatok a következő kifejezésre: Fáj, amikor a (1491 db)

Miért fáj, amikor a párom belémhatol?

A G-pont környékén ugye van egy pukli, és ott fáj, amikor a párom behatol. Elvileg ki vagyok tágulva, de ott mégis fáj picit. Ugye nem lehet méhszáj seb, vagy ilyesmi? Vagy valami komolyabb baj?

Legjobb válasz: Hát párom elég vastag hozzám képest, lehet tényleg a nedvességgel van a gond, nem túlzottan nedvesedek, ahhoz nagyon jó lelkiállapotnak kell lenni. De idáig ezt nem is nagyon figyeltem, csak azt tudom, hogy az elején fáj, utána nem. És az is érdekes, hogy amikor én vagyok felül kezdéskor akkor sem fáj, csak amikor õ van felül.

A kérdező hozzászólása: Hát párom elég vastag hozzám képest, lehet tényleg a nedvességgel van a gond, nem túlzottan nedvesedek, ahhoz nagyon jó lelkiállapotnak kell lenni. De idáig ezt nem is nagyon figyeltem, csak azt tudom, hogy az elején fáj, utána nem. És az is érdekes, hogy amikor én vagyok felül kezdéskor akkor sem fáj, csak amikor õ van felül.
Mert a barátod Conan a barbár.
a méhszájseb a méhszájadon van, nem a hüvelyfaladon. ha fáj, nyomásra érzékeny, akkor mindenképpen mutasd meg nõgyógyásznak.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt elfelejtettem írni, hogy a végén, amikor már belejövünk nem fáj. Utána már nem érzem, csak az elején. A szeretkezés kb elsõ 2-3 percében.
nyomd meg az ujjaiddal is és ha úgy is fáj akkor irány a doki. ha nem akkor több elõjáték és/vagy síkosító.
A kérdező hozzászólása: Igen, jó az Antifaces dumád, de a vicc az, hogy nem tizenéves p.csa vagyok, és nem újkeletû a problémám.
doki lesz a jó megoldás. Nem kellene hogy fájjon. Hacsak tényleg nem az a gond, hogy nincs kellõ szexuális izgalom, nedvesség, vagy valóban nagy méretekkel rendelkezik a párod és nem túl figyelmes behatoláskor. Ha nyomásra, ujjazásra is érzékeny a pont, akkor meg kellene nézetni dokival. A furcsa, hogy a fájdalom elmúlik... hmmm ... csak az elején 'szúrhattok' el valamit.

Az baj ha fáj amikor a barátom beteszi nekem? Utána már nem fáj. és már több hónapja csináljuk de az eleje fáj még ha pettinggel kezd akkor is! ez nagy baj?

Legjobb válasz: Attól függ, mitõl van a fájdalom. Attól is fájhat pl. hogy nem vagy elég nedves. Ha az vagy akkor pedig türelem, idõbe telik még mire jobban kitágulsz. Én 2 éve veszítettem el a szüzességemet, nekem is sokáig fájt az elején, mikor betette a barátom, meg nehezen is ment be, most már nincs ilyen problémám, gyakorlat kérdése az egész.:)

Attól függ, mitõl van a fájdalom. Attól is fájhat pl. hogy nem vagy elég nedves. Ha az vagy akkor pedig türelem, idõbe telik még mire jobban kitágulsz. Én 2 éve veszítettem el a szüzességemet, nekem is sokáig fájt az elején, mikor betette a barátom, meg nehezen is ment be, most már nincs ilyen problémám, gyakorlat kérdése az egész.:)
A kérdező hozzászólása: hát olyan érzés mintha fel lenne karcolva vagy nem is tudom amikor tágul akkor fáj szal lehet h az h tágul rendesen pettingnél ...de miután már tényleg élvezem nem fáj .. :)
Nekem az elsõ gátmetszés nélküli hüvelyi szülésig sokszor elõfordult egy kis fájdalom, amikor betette. Pont úgy, ahogy az elején leírtad. Síkosító segít.
A kérdező hozzászólása: ha gumit használunk akkor is elkaphatok valamit ?
Igen, ezek mind lehetnek, de látom benned is felmerült a fertõzés... Akkor nézesd meg, és megnyugszol, mert azért attól is lehet, nehogy tévesen nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat :) :) :)
Sztem az a baj hogy nem vagy eléggé felizgulva, mert azt mondod, mikor csinálja már jó. Tartson tovább a petting, mert ezek szerint neked több idõ kell mire a mirigyeid kitermelik a megfelelõ hüvelyváladékot. SS! Lex/17
Nekem nincs kis szerszámom... a lányoknak az elején kicsit szokott fájni, amíg hozzám tágulnak. Petting ide vagy oda... mert azért az öklömet mégsem dughatom be.
A kérdező hozzászólása: akkor ez nem lehet fertõzés vagy valami ugye? csak a tágulással vannak gondok? mondjuk amikortöbb a sikosító akk lényegesen jobb..
A kérdező hozzászólása: jah meg még az is van h az elsõ 2 alkalommla nekem fájt ..de utána már nem még az sem h beteszi ..aztán volt 1 hét a menstruáció miatt és után kezdõdött az egész fájdalom :S ugye nem valami nemi betegség vagy valami ?? :O :S
szntem nemvalószínû h bármi bajod lehet:D ha gumival védekeztetek akk max akkor lehet baj, ha kiszakadt amit nemgondolok:D:D ha már fertõzés akkor maximum ha ujjazott és piszkos volt az ujja:D de szntem nincs bajod

Azt mondják, mindenkinek az fáj, ami a leggyengébb. Nektek mi szokott fájni?

Legjobb válasz: Nekem a férjem. :) Bármim is fáj, akkor neki is elkezd fájni, de neki sokkal jobban. Szóval ilyenkor - mivel neki jobban fáj - nekem erõt kell venni magamon és ellátni a háztartást és a gyerekeket. Elég sokat veszekszünk is emiatt. Szerencsére ritkán vagyok beteg. XD

Nekem a férjem. :) Bármim is fáj, akkor neki is elkezd fájni, de neki sokkal jobban. Szóval ilyenkor - mivel neki jobban fáj - nekem erõt kell venni magamon és ellátni a háztartást és a gyerekeket. Elég sokat veszekszünk is emiatt. Szerencsére ritkán vagyok beteg. XD
Nekem a cenzúra. Meg a történelemhamisítás.
A hátam

Másnak is nagyon fáj amikor a doki megvizsgálja a méhszájat?

Legjobb válasz: Nekem még soha nem fájt a dokimnál a vizsgálat se a terhesség alatt se szüléskor. Már két gyereket szültem nála, most várom a harmadikat. Viszont az elsõ gyereknél mikor beértünk a kórházba és megvizsgált az ügyeletes, na az fájt. Szerintem ez doki függõ.

Nekem még soha nem fájt a dokimnál a vizsgálat se a terhesség alatt se szüléskor. Már két gyereket szültem nála, most várom a harmadikat. Viszont az elsõ gyereknél mikor beértünk a kórházba és megvizsgált az ügyeletes, na az fájt. Szerintem ez doki függõ.
Nekem vajúdás alatt a szülésznõ óránként vizsgálta vagy nem is tudom mit csinált, mert fájdalmasabb volt, mint maga az egész szülés gátmetszéssel, varrással együtt.
Szia! Sajnos én is csak azt tudom mondani, mint az elõttem szóló anyuka:( Engem a doki még kézzel is tágított, bizony azt hittem elsírom magam.
Szia! Elõzõ terhességemnél, amig nem nyílt a méhszájam, nem volt fájdalmas a vizsgálat. De miután a 25.héten elkezdett kinyílni, már fájt a vizsgálat, mert ugye még alaposabban nézte a doki. Szüléskor nem fájt, amikor megállapították a 3ujjnyi tágulást. Viszont utána kézzel tágított ki a doki, na azt nem kívánom senkinek. Mostani terhességemnél 9 hetesen kinyílt a méhszáj, és amikor 10 hetesen is vizsált a doki, hát mit ne mondjak, borzalmas volt. Kedden megyek hozzá ismét, már elõre félek:( Annyit tapasztaltam elõzõ terhességnél, hogy ha lejjebb vagyok az ágyon és fenekem nem emelem meg, úgy nem fáj annyira a vizsgálat. Most meg azt mondta a doki, hogy kakiljam ki magam, mielõtt megyek hozzá, mert a teli vastagbél miatt is lehet fájdalmas a vizsgálat.
Szia. Nekem általában nem szokott, pedig ki van nyílva a külsõ.Múltkor pl. szinte észre sem vettem.De volt már hogy kellemetlen volt, de fájni akkor sem fájt. Gondolom ez doki függõ is, kinek milyen a keze, van aki durvább, van aki finomabb. Lehet a dokid kicsit erõsebben vizsgál.27 hetes

Lányok, nektek is fáj, amikor a nap végén leveszitek a melltartót?

nekem nagyon. ez normális? 14/L

Legjobb válasz: Nekem akkor is fáj, ha csak 1-2 percig volt rajtam. Ezert inkább nem hordok.:)

Nekem akkor is fáj, ha csak 1-2 percig volt rajtam. Ezert inkább nem hordok.:)
Nem fájhat!! A fájdalom nem normális!!! A melledet meg kell nézetni orvossal. A másik, ami miatt fájhat, hogy nem jó neked az a melltartó. Csak kényelmeset szabad hordani, ha fájdalmat okoz, akkor belsõ elváltozásokat is okoz, abból meg nagy baj lehet. 35N
Figyelj, ha kézzel felemelem a cicimet és utána visszaengedem a súlyt rá, attól is fáj. Pusztán attól, hogy súly nehezedik rá, pedig korábban nem. Normális. Én íg y élek 30 éve, és nincs baja a cicimnek, már voltam ultrahangon is.:) Egyszer megnyomták a cicimet szívultrahangvizsgálattal, és utána 5 évig NAGYON fájt azon a ponton. És semmi kimutatható baja nem volt.
Ezt régebben én is tapasztaltam. Szerintem a merevítõsek kifejezetten károsak. Amióta sport-melltartót hordok, semmi bajom.
A kérdező hozzászólása: huh, akkor most baj vagy nem baj? :D eléggé vegyesek a válaszok. az lehet, hogy nõ, mert ugye pont abban a korban vagyok... de amúgy csak pár másodpercig fáj, aztán elmúlik...
Igen, az csak odaszorítja. Tudsz olyan fazont, amelyik nem bebújós, és nem kapcsos hátul, hogy amikor földön fekszek benne, ne nyomjon?
Attól is fájhat a melled, hogy nõ, és ha leveszed a melltartót, lefelé húzza a saját súlya.

Miért fáj, amikor a nőgyógyász kitágít a kacsával?

Már volt szexuális kapcsolatom férfival, az nem fájt.

Legjobb válasz: biztos azért fáj mert akkor nem vagy izgalmi állapotban.

biztos azért fáj mert akkor nem vagy izgalmi állapotban.
Nem lazulsz el eléggé...
lehet nagyon rástresszelsz a vizsgálatra. mielõtt felfekszel, vegyél 2-3 nagyobb lélegzetet és próbálj tudatosan ellazulni. A hüvely fala izmos, így szerintem simán okozhatja a gondot hogy görcsbe rándulsz olyankor. Próbálj meg lazítani.
A leggyakoribb ok a stressz vagy a rossz tartás szokott lenni. Nem csak fel kell feküdni a vizsgálóasztalra, hanem egy kicsit le kell ejtened a fenekedet, mert úgy egyenes a hüvely, nincs amibe ütközzön a kacsa és így nem fáj. Legközelebb próbáld meg.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ, megy a zöld kéz Nektek! (:

Gyógytömésben milyen gyógyszer van? Fáj, amíg a gyógytömés bent van?

Jövő héten kapok gyógytömést, addig nyitva a fogam.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem fáj a gyógytömés. Szerintem a fog belsejét fertõtleníti és gátolja a gyulladást. Ha pár napig bent van és nincsen panaszod, akkor betömik véglegesre.

Egyáltalán nem fáj a gyógytömés. Szerintem a fog belsejét fertõtleníti és gátolja a gyulladást. Ha pár napig bent van és nincsen panaszod, akkor betömik véglegesre.
A kérdező hozzászólása: De milyen gyógyszer van benne? Ugyanis két antibiotikumra allergiás vagyok...
Kalcium-hidroxidos tömést szoktak használni (ez az oltott mész alkotóeleme is), mivel ez az anyag erõteljesen segíti a dentinképzõdést és a gyulladást is nagyon hatékonyan csökkenti. Szerkezetileg semmi köze nincs az antibiotikumokhoz, úgyhogy a keresztallergia is teljesen kizárt. A tömés/gyökérkezelés elõtt és után viszont már gyakran írnak fel otthonra antibiotikumot, ált. doxycyclint vagy amoxicillint - erre majd ha a kezelés végén kapnál receptet, különösen érdemes figyelned. Egyébként általános jó tanácsként: ha bármilyen gyógyszerallergiád van, akkor mindig, minden beavatkozás elõtt közöld az orvossal!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Annak viszont nem örülök, ha fognak írni itthonra... utálom az antibiotikumokat. Tény, ki nem, de akkor is...

S. O. S. mitől fáj amikor a barátom bedugja? Olyan mindha belül lenne egy óriási nyílt seb, félig bedugja és már akkor olyan őrülten fáj hogy abbahagyjuk. Már a kúp is csípett

hüvelykúppal védekezünk és már mikor felhelyezte a hüvelyembe akkor ?rülten csípett, amúgyis szokott egy nagyon picit de nem a legelején, és ennyire még sosem csípett, volt 12nap szünet amikor nem szeretkeztünk,és most ez fogadott, nem értem mi lehet a baj, de nagyobb fájdalom mint egy szüzesség elvesztése, eddig sosem volt ilyesféle problémánk. és a n?gyógyász csak pénteken tud fogadni! Valakinek van valami ötlet/tipp?? nagyon fontos :(

Legjobb válasz: lehet h allergias vagy rá.. próbáld ki a pantetexet.

lehet h allergias vagy rá.. próbáld ki a pantetexet.
Ne próbálgassatok semmit péntekig! Valószínû, hogy valamilyen fertõzés áll fenn.

Mennyire fáj amikor a szemöldököt gyantázzák?

Hamarosan elsőnek megyek gyantáztatni szemöldököt.. Olyat ne mondjatok hogy nem fáj!:) 13/L

Legjobb válasz: Nem mondom, hogy nem fáj, mert nem lenne igaz. De kibírható, pedig nekem elég kicsi a fájdalomküszöböm. A gyanta finom meleg, én még szeretem is. Aztán a fájdalom csak egy pillanat. Ez négyszer, vagy ahányszor kell. Nekem felül alul középen. És a végeredmény miatt igenis megéri, nagyon szép szokott lenni. Van, hogy magamnak is kiszedem, de szeretem, ha kozmetikus gyantázza. 15/L

Nem mondom, hogy nem fáj, mert nem lenne igaz. De kibírható, pedig nekem elég kicsi a fájdalomküszöböm. A gyanta finom meleg, én még szeretem is. Aztán a fájdalom csak egy pillanat. Ez négyszer, vagy ahányszor kell. Nekem felül alul középen. És a végeredmény miatt igenis megéri, nagyon szép szokott lenni. Van, hogy magamnak is kiszedem, de szeretem, ha kozmetikus gyantázza. 15/L
Én is ugyanazt tudnám írni, mint az elõzõ. Nekem is alacsony a fájdalomküszöböm, de tényleg ki lehet bírni. (Amúgy nekem a hónalj gyanta jobban fájt, mint a piercing szúrás, a szemöldökgyanta meg kevésbé fájdalmas, szóval... :D)
Utolsó vagyok: 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Nekem is kicsi a fájdalomküszöböm :D
tényleg csak pár pillanatig fáj, egyetértek az elõttem szólókkal:D nekem is középen meg a kilógó szálakat szedi ki a kozmetikus, de volt már hogy magamnak szedtem ki, tûrhetõ:D pedig nagyon érzékeny a bõröm, azt is alig bírom ki, ha egy pattanást ki kell nyomni, utána mindig könnyezek:s

Nagyon fájt amikor a barátom először be akart hatolni. Félek hogy ha legközelebb próbálkozunk, szintén nagyon fog fájni. Normális hogy az első ennyire fáj? Még a kedvem is elment tőle.

Legjobb válasz: Soksoksok elõjáték, kényeztessen agyon, bukjon le szépen arccal a cicádba :D és Te is puszilgasd, simogasd a testét, érzed át, mennyire tetszik, mennyire kívánod, mennyire szeretitek egymást - és csak akkor próbálkozzatok, ha már nagyon-nagyon nedves vagy. Segíthet az is, ha elõször csak az ujját teszi be, mondjuk a csiklódon né,i nyelvmunka kíséretében, aztán - nem kell rohanni, mondjuk a következõ alkalommal két ujjat - ha az is jó, jöhet a farka is! De nagggyon-naggyon óvatosan, érzékletesen, félcentinként megállva, nem bedöfni!!! Légy felül, (de szerintem jobb, ha nem ráülsz, hanem ráfekszel, mert úgy kevésbé fog feszíteni), nehogy önkéntelenül is hirtelen mozdulatot tegyen!

Soksoksok elõjáték, kényeztessen agyon, bukjon le szépen arccal a cicádba :D és Te is puszilgasd, simogasd a testét, érzed át, mennyire tetszik, mennyire kívánod, mennyire szeretitek egymást - és csak akkor próbálkozzatok, ha már nagyon-nagyon nedves vagy. Segíthet az is, ha elõször csak az ujját teszi be, mondjuk a csiklódon né, i nyelvmunka kíséretében, aztán - nem kell rohanni, mondjuk a következõ alkalommal két ujjat - ha az is jó, jöhet a farka is! De nagggyon-naggyon óvatosan, érzékletesen, félcentinként megállva, nem bedöfni!!! Légy felül, (de szerintem jobb, ha nem ráülsz, hanem ráfekszel, mert úgy kevésbé fog feszíteni), nehogy önkéntelenül is hirtelen mozdulatot tegyen!
-igen-sajnos sokaknál az elsõ ilyen...de ne add fel pedig, mert így nem fogod megtudni, milyen jó lesz ...késõbb még élvezni is fogod. :) -hidd el, ennyi ember nem hazudik-jó lesz meglásd!
Szia! Figyelj, ha félsz, hogy fájni fog akkor tényleg fájni fog!Tudod pszihologia..:) ..Lazulj el és engedd el magad.Csak arra gondolj, hogy végre megpecsételitek a szerelmeteket egy szép együttléttel.Ne görcsölj csak add át magad az élménynek és akkor nem fog fájni(ha még is nem lesz vészes)Nekem is csak 5mp-ig fájt kb mikor berakta 1× de utána már jó volt!Nem szabad arra gondolni, hogy fájni fog! Sok , , sikert" és nyugi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!