Találatok a következő kifejezésre: Fáj! Úgy lent a (32 db)

Vajon mért fáj mindig lent a hasam? . Olyan jó lenne már tudni. Minden nap úgy fáj. "//

Legjobb válasz: 1. Nemed? 2. Korod? 3. Valami elõzmény? 4. Fájás jellege ? Állatorvos elmegy az orvoshoz: - Doktor új, beteg vagyok - Mije fáj? - Jah, hát így könnyûûû

1. Nemed? 2. Korod? 3. Valami elõzmény? 4. Fájás jellege ? Állatorvos elmegy az orvoshoz: - Doktor új, beteg vagyok - Mije fáj? - Jah, hát így könnyûûû
Gondolom lány vagy. Hány éves? Menstruálsz már? Ha nem akkor milyen serdülõkori testi jelek vannak rajtad?
A kérdező hozzászólása: igen lány vagyok...18 éves...már megvan, na még csak akkor fáj igazán ... :'(
A kérdező hozzászólása: a fájás jellege olyan, hogy ha sokat mozgok, hajolok, emelgetek...akkor elkezd fájni, áltba szinte mindig érzem hogy fáj...van amikor gõrcsöl is... "/
Kellene egy alhasi ultrahang a biztonsági kedvééért. Talán lehet valami belsõ szervi difi. Semmi komolyra ne gondolj, nem akarlak megrémiszteni. Irány a háziorvos, õ elküld egy UH-ra, aztán kiderül, mi az oka.

14 hetes terhesen milyen szintű fájdalomig normális az hogy úgy fáj és feszül ott lent a lábam között, hogy olyan mintha szét akarnék szakadni? ! Ma kezdődött, de még a pisilés utáni megtörlés is kellemetlen!

Mozogni sem jó,úgyhogy inkább fekszem!Jelenthet ez gondot,vagy általában mindenkinél el?fordul?És ha normális akkor ilyen korán?

Legjobb válasz: HÁT ÚGY LÜKTET MINTHA MOST LETT VOLNA ORGAZMUSOM!DE CSAK PÁRAT LÜKTETETT,AZ MÁR NEM IGAZÁN VAN,DE EZ A FÁJDALOM....,ÉS A COMB CSONTOM IS FÁJ!

A kérdező hozzászólása: HÁT ÚGY LÜKTET MINTHA MOST LETT VOLNA ORGAZMUSOM!DE CSAK PÁRAT LÜKTETETT, AZ MÁR NEM IGAZÁN VAN, DE EZ A FÁJDALOM...., ÉS A COMB CSONTOM IS FÁJ!
A kérdező hozzászólása: És néha lüktet is egyet egyet!Nem tudom ez a terhesség velejárója-e de rossz érzés!Nem kell orvoshoz menni?
Szia!Úgy lüktet mintha az ideg ugrálna?
Megint én vagyok nekem is voltak ilyen fájdalmaim és a doki megnyugtatott hogy ez azért van mert tágulnak a csontok meg ......!De azért menj te is el dokihoz mert kitudja, jobb a biztos.Majd írd meg hogy mit mondott(ha mész)!
Szia! Szerintem mindenképpen menj el dokihoz mert lehet akár egy fertõzés is. Inkább elõzd meg a baj.

Fáj! Úgy fáj lent a petefészkemnél, mint amikor meg akar jönni. Elvetélek?

Nagyon félek!!! Holnap lennék 8 hetes várandós.

Legjobb válasz: Normalis hogy a terhesseg foleg elso trimesztereben mensi szeruen faj a hasunk,es sokszor lessz majd vegig terhesseg alatt,hol abba marad hol elojon.Akkor van gond mikor nagyon nagy gorcs van,nagyon eros a fajdalom,esetlek verzel is.

Normalis hogy a terhesseg foleg elso trimesztereben mensi szeruen faj a hasunk, es sokszor lessz majd vegig terhesseg alatt, hol abba marad hol elojon.Akkor van gond mikor nagyon nagy gorcs van, nagyon eros a fajdalom, esetlek verzel is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Vettem be Magne B6-t már egy kicsit jobb.
Így van, teljesen normális. Nõl a méh, annak az érzete. Nekem kb 10 hétig tartott, aztán a terhesség végefele jött elõ megint-akkor már mint jóslófájás (32 hét körül). Ne félj, semmi baj, ez normális, akkor van gond, ha lázas vagy, nagyon erõseg görcsölsz, vgy vérzel. (szerintem a magne b6-ot nem kell ilyenkor szedni, ez természetes folyamat, így kell lennie. Majd ha keményedsz késõbb, vagy sokat görcsölsz, de akkor meg be kell állítani egy adagot, mondjuk nap 2X1-et vagy 3X1-et, de ne mint kalmopiry kapkodni, ha épp fáj. )
Nekem kb 1, másfél hete fogant meg a baba. Nekem szinte óránként görcsöl a hasam. Azt mondta a doki, hogy ez a 24. héten jellemzõ. :D biztos nehezen alkalmazkodik a méhfal, de ne aggódjak el fog múlni. Szerintem ne félj. Ha baj van, tuti érezni fogod. Nekem is mindenki azt mondja, hogy ilyenkor az embernek az ösztönére kell hallgatni. Nyugi!
Én 6 hetes vagyok, és néha fáj, szúrkál a hasam, de nem vészesen, csak éppen annyi, hogy érzem azért. Ez teljesen OK, nem kell aggódni, a dokim szerint olyan rohamosan nõ a babó ilyenkor, hogy a hasfal nem tud olyan gyorsan alkalmazkodni. Ennyi az egész és nyugi!

20 hetes múltam és tegnap este tompán fájt egész lent, középen a hasam alja, mitől lehet? Ugye nem a méhszájam nyílik.

Hajnalban felébredtem, még akkor is éreztem. De csak tompán fájt, mint a fogfájás, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam. Sokat fekszem, veszélyeztetett vagyok, de tegnap ebéden voltunk, talán, hogy többet voltam talpon azért fájhatott estére a hasam alja? Talán nincs hozzászokva a hasam a súlyhoz? Elmenjek dokihoz?

Legjobb válasz: Szia!Nem akarlak ijesztgetni,de nekem is fájt a pocim 21 hetesen csak nekem még keményedett is.Elmentem a dokihoz,kiderült,hogy megrövidült a méhnyakam.Pihenés és magnézium volt elõirva.Lehet,hogy tényleg attól volt,hogy többet voltál talpon.Én megnézetném a dokival magam.

Szia!Nem akarlak ijesztgetni, de nekem is fájt a pocim 21 hetesen csak nekem még keményedett is.Elmentem a dokihoz, kiderült, hogy megrövidült a méhnyakam.Pihenés és magnézium volt elõirva.Lehet, hogy tényleg attól volt, hogy többet voltál talpon.Én megnézetném a dokival magam.
Én is veszélyeztetett voltam. Sejtem, hogy milyen fájdalomról írsz.... nekem is volt sok ilyen. Szerencsére nem volt semmi belõle. Jobb ha megemlíted a dokidnak, tudjon róla. Ha nagy probléma van, akkor nem ilyen tompa fájdalmat érzel, de ne legyen olyan. Nekem a doki magnézium pezsgõtablettát javasolt, azt mondta, hogy az ilyen "görcsöknél" igyak egy pohárral. Ártani nem árt, max a vádligörcsöknél jól jön. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Keményedek is, ezért Mg Citrici-t szedek 3x2-t.

A 10. héten normális a derékfájás? Igazán csak lefekvésnél-felkelésnél fáj nagyon, ill. az első pár lépésnél lent a derekam alatt. Ugy 5 napja enyhültek a rosszuléteim ez időszerű? Más panaszom nincs, nem fáj, nem görcsöl és már látszik is a pocim.

Legjobb válasz: Szia!én a 6.hétben vagyok...mégcsak :-),nekem eddig semmilyen rosszullétem nemvolt,csak korán elálmosodom,sokat kell pisilni mennem,a melleimrõl nemis beszélve-hatalmasak...eddig sem voltak semmik :-)),meg sok kaját nemkívánok,de néha pedig megkívánok dolgokat!!én kb 1hete vettem észre hasonlót,mint Te,csak én DU-onként,erre azt olvastam ez lehet normális,mert most helyezkedik a kispajtás,csinálja magának a helyet....a rosszulléteid pedig örülj hogy múlóban vannak,nekem is mondták,hogy akkor már énis meguszom szenvedés nélkül ezt a részét,ez mind ember szervezete válogatja....remélem picit segítettem Nagyon szép babavárást kivi Neked jó egészséggel mindkettõtöknek!! :-))) moniq

Szia!én a 6.hétben vagyok...mégcsak :-), nekem eddig semmilyen rosszullétem nemvolt, csak korán elálmosodom, sokat kell pisilni mennem, a melleimrõl nemis beszélve-hatalmasak...eddig sem voltak semmik :-)), meg sok kaját nemkívánok, de néha pedig megkívánok dolgokat!!én kb 1hete vettem észre hasonlót, mint Te, csak én DU-onként, erre azt olvastam ez lehet normális, mert most helyezkedik a kispajtás, csinálja magának a helyet....a rosszulléteid pedig örülj hogy múlóban vannak, nekem is mondták, hogy akkor már énis meguszom szenvedés nélkül ezt a részét, ez mind ember szervezete válogatja....remélem picit segítettem Nagyon szép babavárást kivi Neked jó egészséggel mindkettõtöknek!! :-))) moniq

Ma vagyok a 27-ik napon és semmi jele, hogy megjöne. Máskor már egy héttel előtte fájnak a melleim úgy hogy hozájuk se lehet nyúlni. Pár napja erős szuró fájdalmat érzek ott lent a nemi szervemnél, de nem kívűl hanem belül. Lehet, hogy terhes vagyok?

Most semmi,kivéve egy kicsi émelygés, de az nem vészes mert amint felkellek és bekapok valami harapni valót elmúlik.

Legjobb válasz: várj minimum 4-5 napot és tesztelhetsz. addig esetleg a reggeli hödet megmérheted ha 37 körül van akkor lehetséges hogy terhes vagy, a menzesszel úgy is leesik a hö is.

várj minimum 4-5 napot és tesztelhetsz. addig esetleg a reggeli hödet megmérheted ha 37 körül van akkor lehetséges hogy terhes vagy, a menzesszel úgy is leesik a hö is.
szerintem felesleges most méregetni a hõt, ha eddig nem hõmérõztél. nincs mihez viszonyítani. és mindenkinek más a hõje, nem jelenti konkrétan hogy ekkor ez van, akkor meg az. a (nem)várt elsõ vagy második napján tesztelj egy érzékenyebb teszttel, akkor már szerintem kimutatja

Amikor felnézek az égre (nappal) akkor hirtelen összeszűkül a pupillám (legalábbis úgy érzem) és nagyon fáj. Fényérzékeny lennék?

Legjobb válasz: Hát ez szerintem egy természetes dolog... A fényérzékenység kicsit komplexebb. Nekem is kellemetlen szokott lenni, mondjuk amikor a sötét szobából kinézek a napfényes városra, az meg teljesen természetes, hogy összeszûkül a pupillád.

Hát ez szerintem egy természetes dolog... A fényérzékenység kicsit komplexebb. Nekem is kellemetlen szokott lenni, mondjuk amikor a sötét szobából kinézek a napfényes városra, az meg teljesen természetes, hogy összeszûkül a pupillád.
Pontosan! Ez egyfajta reflex, hogy ne károsodjon a látásod. Kicsit lassabban menj ki és akkor nem lesz annyira zavaró.

Most tartok a 2. levél fog.gátlóm 10. szeménél! Az első levél közben antibiotikumot szedtem 10 napig. Miért fáj úgy a hasam mintha megjönne? Terhes lennék?

A szünetben lefeküdtem a barátommal gumi nélkül, de nem ment el bennem. Amióta szedek a 2. levelet azóta kb 3x 4x feküdtünk le gumi nélkül. Ma volt egy nagyon kevés barnás folyásom. Lehet a tablettától? 2 napja meg érzem hogy úgy fáj a hasam mintha megjönne. Lehet vmi gond? Terhes lennék??? :S:S:S

Legjobb válasz: Az antibiotikum lehet hatással a fogamzásgátlóra. Nem kérdezted meg a dokitól, amikor felírta? Inkább menj el a dokihoz, de a barnás folyás a tablettától is lehet.

Az antibiotikum lehet hatással a fogamzásgátlóra. Nem kérdezted meg a dokitól, amikor felírta? Inkább menj el a dokihoz, de a barnás folyás a tablettától is lehet.
Menj el rendes nõgyógyászhoz és vizsgáltasd meg magad!!!!!
Nincs hatással az antibiotikum, pár szemet szedtél csak be! Akkor van gond, ha hónapokig kell szedned!
Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor nem kell aggódnod!
A kérdező hozzászólása: És 1x sem élvezett el bennem. Mindig kihúzta. Amúgy abból a pár alkalomból kb 3 olyan volt hogy csak néhány ki-be huzogatás és annyi. 2 olyan volt eddig hogy a végéig csináltuk.
A kérdező hozzászólása: Nekem annyit mondott a dokim, hogy semmi köze a kettõnek egymáshoz... És anyum is ezt mondta. Most akkor mivan?

Még 1-2 nap a nem vártig! Úgy fáj a hasam mint ha meg akarna jönni! Meg feszit ott lent! Ez csak mesi miatt lehet, vagy ha terhes lennék akkor is normális lenne?

Legjobb válasz: a höm még mindig 37,fáj a derekam,barnáztam egy kicsit.a cicim érzékeny már 1,5 hete, máskor csak1-2 nappal mesi elõtt fáj,fáradékonyabb vok.szerintetek mint gondoljak?

A kérdező hozzászólása: a höm még mindig 37, fáj a derekam, barnáztam egy kicsit.a cicim érzékeny már 1, 5 hete, máskor csak1-2 nappal mesi elõtt fáj, fáradékonyabb vok.szerintetek mint gondoljak?
Ha terhes lennél valószínû elvetélnél.Szerintem csak meg fog jönni, de ha bizonytalan vagy keress fel egy nõgyógyászt.
A kérdező hozzászólása: Miért vetélnék el?Ha görcsöl a hasam az már nem jó jel?
Hát gratulálok elsõ válaszoló , tele vagy logikával ekkora hülyeséget csak az irhat aki még nem volt terhes.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez nem igaz?
Nekem annyira fájt, amikor nem vártam, hogy csak görnyedten tudtam ülni. Biztos voltam benne, hogy ez megint mensi lesz, nem baba. És még után héten is nagyon görcsölt. De Babó azota is itt van a pocakomban és vígan kalimpál :) Drukkolok Neked, ez még bármi lehet!!! 24 hetes pocakos
PERSZE HOGY NEM, EZEK A TÜNETEK MELLET LEHETSZ BABÁS IS MEG JÖHET A MENSI IS, KITARTÁS AZTÁN TESZT:)
Én terhes vagyok (már van 1 lányom), kb.5 hetes, tehát nemrég jöttem rá, hogy az vagyok, de még tegnap is éreztem a menstruációs tüneteket mellfeszülés, görcsök, méhfájdalom... Tehát nem kell feladni, azért mert úgy érzed még lehet baba.:-)

Úgy érzem mintha a farcsontom fájna mikor lehajolok valamiért és föl is kell emelnem, meg néha a hasam is fáj lent egy picit. Mitől lehet? Vetélés?

Legjobb válasz: Miért kell ezekbõl egybõl vetélésre gondolni?Itt nem fogja neked megmondani senki,h. miért fáj a te farcsontod.Meg azt sem,h. vetélsz e épp.Ezek olyan kérdések, amihez nem dudunk hozzászólni, úgy,h. konkrét választ adjunk neked.

Miért kell ezekbõl egybõl vetélésre gondolni?Itt nem fogja neked megmondani senki, h. miért fáj a te farcsontod.Meg azt sem, h. vetélsz e épp.Ezek olyan kérdések, amihez nem dudunk hozzászólni, úgy, h. konkrét választ adjunk neked.
Hány hetes terhes vagy? Egyébként szerintem semmi jele a vetélésnek, de ha nagyon aggaszt menj el dokihoz. Nekem a farcsontom a kezdetektõl fájt mind két terhességénél. A másodiknál sajnos még most is :( Pedig már 4 hónapja szültem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!