Találatok a következő kifejezésre: Ezt nem el! Miért (743 db)

A fidesz megcsinálta az adókedvezményes családtámogatást, a segélyalapú helyett. Ezzel ösztönözve a dolgozó magyart, a munkanélküli cigány helyett, hogy egynél-kettõnél több gyermeket vállaljon. Ezt az érdemét miért nem ismerik el?

Az eddigi MSZP-s módi helyett most már talán majd azon családok fognak növekedni, akikre lehet építeni egy egészséges, önfenntartó társadalmat. Ez nyilván nem 4 év alatt következik be, de a jelenlegi jogszabályi környezet megvan hozzá. Az MSZP amúgy miért "gyilkolt" eddig bennünket a segélyalapú, minél több gyerek után járó családtámogatással? Csak megkérdezném.

Legjobb válasz: "Ezt az érdemét miért nem ismerik el?" Ezt amúgy okkal kérdeztem. Én évek, lassan vagy tíz év óta mondogatom, hogy amelyik párt megszünteti, vagy drámaian korlátozza a szocpolt meg a gyest, meg a 6.-8.-12-edik gyerekre felvehetõ (nálam csak ultragyesnek nevezett) extra támogatást, az onnantól kezdve, hogy meglépi ezt, megkapja a szavazataimat a további életemben. Mivel a fidderek csinálták meg, ez azt jelenti, hogy ha becsülettel tartom a szavam, akkor innentõl kezdve rájuk szavazok. Nem létezik, hogy csak én vettem észre ezt a (talán egyetlen) pozitívumot, amit a fidesz meglépett. Miért nem ismerik el az emberek ezt érdemként?

A kérdező hozzászólása: "Ezt az érdemét miért nem ismerik el?" Ezt amúgy okkal kérdeztem. Én évek, lassan vagy tíz év óta mondogatom, hogy amelyik párt megszünteti, vagy drámaian korlátozza a szocpolt meg a gyest, meg a 6.-8.-12-edik gyerekre felvehetõ (nálam csak ultragyesnek nevezett) extra támogatást, az onnantól kezdve, hogy meglépi ezt, megkapja a szavazataimat a további életemben. Mivel a fidderek csinálták meg, ez azt jelenti, hogy ha becsülettel tartom a szavam, akkor innentõl kezdve rájuk szavazok. Nem létezik, hogy csak én vettem észre ezt a (talán egyetlen) pozitívumot, amit a fidesz meglépett. Miért nem ismerik el az emberek ezt érdemként?
"Az eddigi MSZP-s módi helyett MOST MÁR(!!!)..." Ez "tetszik" ez a most már így a ciklus utolsó hónapjában... A másik, hogy a cigányoktól el kellene venni mindenféle rajkótámogatást, amit eddig azzal háláltak meg, hogy terrorizálták az õslakosságot, és ugyanazt a pénzt a magyar családok megsegítésére fordítani! Namost a Fidesz nyalja a legfényesebbre a romák büdös p csáját, akkor mirõl is beszélünk ember? A Fidesz esetében pedig ugye csak vicc volt, hogy bármiféle érdemrõl beszélhetünk...
A családtámogatási rendszerek egyik ága valóban a segélyezési rendszeren alapul, de minimális összeggel, jelenleg 28.500 Ft. Másik ága az univerzális rendszeren alapuló, de vigyázat, az már nem segélyezési rendszer!
Csak az a baj az adókedvezménnyel, hogy ezt csak a magas jövedelmûek tudják teljes egészében igénybe venni. Õk pedig nem akarnak több gyereket. Az alacsonyabb jövedelmûeknek ez nem elég ahhoz, hogy több gyereket vállaljanak, amikor még egyet is alig tudnak eltartani. Parasztvakítás az egész.
Szomorú, ha valaki az adókedvezmény miatt csinál gyereket. Akit mégis ez motiválna, annak meg nem lesz annyi adókedvezménye, hogy abból fel tudjon nevelni egy gyereket.
"2 gyermek után nem jár extra gyes, sem gyes-ként, sem más formában. Mszp alatt járt. " Mármint ugye a 100%-nyi minimálnyugdíj feletti bónuszra gondolsz? Mert picinykét csúsztatsz a jó fideszes módra. Mennyi is volt az az alap gyeshez viszonyítva, bucika, fel tudnád idézni? :) )) Szokásosan nagy mellénnyel odaállt Viktórió, hogy majd kihúzza a fenevad méregfogát, csak a végén megijedt és csak egy bottal enyhén megütögette a lábnyomát. Ennyi a nagy gyes-reform.
Az elsõ persze, h hazudik, kétségbe van esve, h szembesült egy jó intézkedéssel:) Egyébként 06:53-mal értek egyet, ezt csak a segélyen tengõdõ semmirekellõk, cigányok támadják!
Az MSZP-nek érdeke hogy a primitívebb, megvezethetõbb társadalmat gyarapítsa, mert ezeket az embereket bármikor elõ lehet venni a "tarsolyból".
Ezt az érdemét azok az állampolgárok nem ismerik el, akik folyamatosan a markukat tartották a segélyekért, és más becsülettel dolgozó emberek zsebébõl szedték ki a pénzt. Ez sajnos nem csak a roma lakosságot jellemzi.
A kérdező hozzászólása: "Öööö...azzal ugye tisztában vagy, hogy a Fidesz SEMMIT sem törölt el az eddigi segélyalapú támogatások közül, csak épp még behozta az említett adókedvezményeket is mellé? " 2 gyermek után nem jár extra gyes, sem gyes-ként, sem más formában. Mszp alatt járt. Akkor most az én kérdésem: miért hazudsz?
Öööö...azzal ugye tisztában vagy, hogy a Fidesz SEMMIT sem törölt el az eddigi segélyalapú támogatások közül, csak épp még behozta az említett adókedvezményeket is mellé? Tudom, hogy Narancsföldén minden csak fekete (vagy narancs?) vagy csak fehér lehet, de ez nagyon nem változtat semmit. Annak igazán örülök, hogy még te is belátod, hogy ez nem 4 év alatt fejthet ki hatást. Hanem mondjuk ha majd 4+4 évig nem változtatja meg senki alapjaiban, akkor ESETLEG elkezdenek emberek gondolkozni azon, hogy még gyerek (mondjuk hogy mire fel, az nekem rejtély, unatkoznak a 7 milliárd embertárs között, ami 10 lesz 2050-re?)
Joe Makepeace +1 A Viktor rezsim az MSZP-nél is többet tesz azért, hogy a semmirekellõ cigányok rá szavazzanak. Orbán egy megalomán barom, bármit megtenne a hatalomért és azért, hogy megtartsa. Amúgy én sokkal jobban éltem 4 éve, hát te? Olvasol külföldi, cenzúrázatlan sajtót, ahol a világ nem érti a magyar politikai döntéseket úgy, ahogy vannak? De biztos mindenki hülye...

14 hetes vagyok, 5, 0 lett a legutóbbi éhgyomri cukrom. A védőnő szerint ez nem jó, és egyáltalán ne egyek szénhidrátot. Tényleg ennyire vészes? De akkor miért nem küldött el diabetológiára?

Jól megijesztett!

Legjobb válasz: Dietetikus vagyok: Kicsit emelkedettebb ez az érték. DE ha ennyire aggódik a védõnõd miért nem mért egy vagy két kontrollt???? Ugyanis ez lehet egyedi eset is, lehet az elõzõ szénhidrát dúsabb nap eredménye. S ha úgy gondolja miért nem küld el már most egy terheléses vizsgálatra? Lényeg érdemes odafigyelned arra mit és mennyit eszel, amiket írtál indításnak egészen jó. Én beszélnék e helyedben az orvosommal ha van. Illetve nyaggasd a védõnõt,hogy mérjetek legalább 3 egymásutáni nap reggel éhgyomri cukrot. Nem tudom egyébként mikor és hogyan mérte ezt.

Dietetikus vagyok: Kicsit emelkedettebb ez az érték. DE ha ennyire aggódik a védõnõd miért nem mért egy vagy két kontrollt???? Ugyanis ez lehet egyedi eset is, lehet az elõzõ szénhidrát dúsabb nap eredménye. S ha úgy gondolja miért nem küld el már most egy terheléses vizsgálatra? Lényeg érdemes odafigyelned arra mit és mennyit eszel, amiket írtál indításnak egészen jó. Én beszélnék e helyedben az orvosommal ha van. Illetve nyaggasd a védõnõt, hogy mérjetek legalább 3 egymásutáni nap reggel éhgyomri cukrot. Nem tudom egyébként mikor és hogyan mérte ezt.

Miért van az, hogy egyesek CSAK a külsõ alapján ítélnek? Akik ilyenek, azoktól kérdezném: miért teszitek ezt? Nem gondoljátok, hogy ez a másiknak rosszul esik, és hogy a külsõ semmit se árul el az igazi értékeirõl?

Pl. ott vannak a cigányok. Van aki csúfolja õket, van aki nem is veszi emberszámba õket.. Most õszintén: tehetnek arról, hogy így születtek? Tehetnek? Hát nem. Sok bûncselekményt elkövettek? Igen, viszont a fehér ember is ugyanolyan. A fehér ember is öl, lop, hazudik, mégis egyesek csak a cigányokat okolják. Mindenért.

Legjobb válasz: Mi másról ítéljenek az emberek elsõre? Én azt szoktam mondani, hogy az elõítéletek nem véletlenül alakultak ki és nehogy már az szégyellje magát, akinek vannak elõítéletei, hanem annak kellene, aki miatt kialakultak. Egyébként nem vagyok egy ítélkezõ típus, viszont fenntartom a jogot arra, hogy elõítéletes legyek bárkivel szemben, viszont ezt nem kötöm az illetõ orrára, annyi jólneveltség azért van bennem. Szóval különbséget kellene már végre tenni az elõítélet és az ítélkezés között, mert nem ugyan az a kettõ.

Mi másról ítéljenek az emberek elsõre? Én azt szoktam mondani, hogy az elõítéletek nem véletlenül alakultak ki és nehogy már az szégyellje magát, akinek vannak elõítéletei, hanem annak kellene, aki miatt kialakultak. Egyébként nem vagyok egy ítélkezõ típus, viszont fenntartom a jogot arra, hogy elõítéletes legyek bárkivel szemben, viszont ezt nem kötöm az illetõ orrára, annyi jólneveltség azért van bennem. Szóval különbséget kellene már végre tenni az elõítélet és az ítélkezés között, mert nem ugyan az a kettõ.
FEHÉR EMBEREK TÖBBSÉGE LEGALÁBB RENDSZERESEN TISZTÁLKODIK ÉS A TÖBBSÉGÜK NEM BÜDÖS MÍG AZOK A SEZGÉNY SZERENCSÉTLEN ÁRTATLAN JÓFEJ ROMÁK BÜDÖSEK MERT OSEM FÜRDENEK!
[link] Nézelõdjetek itt egy kicsit és majd utána védjétek a szegény, ártatlan cigányokat... nem tehetnek róla, hogy tudatlan, mocskosszájú tolvajok? Tényleg nem?
Az általad leírt példa alapvetõen rossz. Nagyon sok emberrel találkozom nap mint nap, különbözõ társadalmi rétegekbõl, különbözõ életkorral. Közülük egy embertõl sem (!) hallottam azt, hogy a külsejük alapján ítélik el a cigányokat (pedig az utóbbi hónapokban direkt szándékosan rákérdeztem ezekre), hanem a tapasztalatok alapján. Az idõsek azért, mert kis nyikhaj gyerkõcök beszólogatnak nekik, ellopják a megtermelt zöldségüket, gyümölcsüket. A szülõk azért, mert ütik, verik, kirabolják a gyerekeiket. A tanárok azért, mert nem tudnak órát tartani tõlük. A gyerekek szintén azért, mert megverik õket, a sofõrök azért, mert a kisgyerekek azzal szórakoznak, hogy dobálják az autóikat, vagy úgy csinálnak, mintha ki akarnának ugrani eléjük. És így tovább. Az itt felsoroltak mind a saját fülemmel hallott tapasztalatok. És egyikük sem mondta azt, hogy mert nem fürdenek, mert barna a bõrük, mert szegények... A külsõ alapján való ítélkezés ennek ellenére létezik sajnos. Jómagam is beleestem ebbe a hibába és engem is ítéltek el már a külsõm miatt. Ez sajnos egy valós probléma, nem kéne így lennie. MINDENKI így ítél, akár bevallja, akár nem! Te is kedves Kérdezõ! Biztos merült már fel benned is ítélet az emberekkel kapcsolatban, csak nem figyeltél oda rá. Bárkivel beszélsz, bárkit végigmérsz, kialakul egy kép róla a fejedben.
Ezt én sem értem teljesen, de hát részben sajnos azt kell mondjam igazad van, mert az emberben benne van az, hogy valaki így, meg úgy néz ki, baljóslatúan, vagy csak szimplán másképp, akkor õt bántani kell. De mondok én egy példát, megtörtént eset: például van egy ikerpár. Az egyikük nem igazán volt kedves velem és egy barátnõmmel, így a külsejük alapján azt hittem, a másikuk sem túl kedves. Ez a másikuk viszont nagyon rendes volt a többiekkel, amikor találkoztunk rendesen odaköszönt nekünk is. Ez most eléggé csonkított példa, de a lényege ugyanaz, mintha a legapróbb részletet is leírtam volna, nem? Na szóval ebbõl is látszik, hogy külsõ alapján nem ítélkezzünk. Ha pedig maradunk a te példádnál ismerek nagyon kedves cigányokat is, de láttam már másmilyent.
Nyilván amelyik lepontozott annak fáj az õszinteségem, remélem a való életben egyszer valaki jól arcon vágja azért mert ítélkezik 21F
Amit írsz az nem a külsõ jegyekrõl szól. Az ember a tapasztalatai alapján alkot véleményt nem a külsõ jegyek alapján.
Azért mert kényelmes. Vannak jól betanult sémák, aztán azon sémák jeleit keresik a másikon, és kész is az ítélet. Ez egyszerû, kényelmes, nem igényel sok észt. Ennyi. Minden gond forrása az, hogy túl kényelmes az ember, megtenni amit szíves szerint megtenne.
Azok szoktak elítélni bizonyos embereket, akik sznobok és azt az elvet követik amit a szüleik neveltek beléjük. Engem is kinéznek mert van a nyakamban egy vastag ezüst vagy aranylánc, szeretem a divatot, mégis cigánynak meg feltûnõsködõ majomnak gondolnak, hol ott ha megteheti valaki, miért ne éljen vele. A kommunizmus még mindig jelen van egyesek felfogásában, miszerint hurcoljuk meg, vessük ki magunk közül aki nem olyan mint Mi Azért nem foglalkozom ilyen idiótákkal, mert úgysem néznek magukba, hisz annyira elvakultak már 21F
Ha már a példátnál maradjak, én ugyanúgy utálom azt a fehér embert, aki lop meg ilyenek. DE tényleg nem véletlen az utálat. Pl. volt olyan, hogy cigányok leültek mellém a villamoson, felajánlottak, hogy kinyalnak, amikor meg mondtam, hogy nyugodtan befoghatják, elnémultak. A szájok nagy, de fehér ember ilyet sose mondott nekem a villamosan.
Szerintem az elsõ benyomás többet számít mint a külsõ. Azért vélekednek sokan rosszul a cigányokról mert, sajnos több a rossz mint a jó. Az én véleményem szerint megpróbálhatnák legalább a szülõk máshogy nevelni gyereküket. De viszont az iskola és hasonló helyek alapból elitasízják, ezért õk is hibásak ebben.
Honnan tudod hogy nem szakadt el ? :)
off!!!! amit te falnak hivsz, az maga a hüvely, örülj neki, hogy az nem szakad át , mert akkor igen nagy gondban leszel
A kérdező hozzászólása: 15:11 eléggé vicces, de anyukám nem szokta nézni a puncim! és nem is fogja! :) )))))
A kérdező hozzászólása: na és az igaz akkor, h.a szûzhártya teljesen a hüvelybemenetnél van?
érdekesmódon én nem éreztem semmilyen szakadást sose...nem feltétlenül kíséri vérzés..ne aggódj MÁR NEM vagy szûz, és anyukád és a nõgyógyász is észre fogja venn, amint megnézi a p*ncid.
ha nem vereztel az attol is lehet mert mar elotte magadhoz nyultal.csakis nodoki tudja megmondani hogy atszakadt e vagy sem
lehet, már régebben átszakadt, vagy a méhszájadat érzi a párod, vagy tényleg annyira vastag, hogy nem tud átszakadni, ilyenkor viszont, nõgyógyászhoz kell menni, mert ebbõl egészségügyi problémák is lehetnek késõbb:)
A kérdező hozzászólása: onnét, h.elõször is nem véreztem, másodszor pedig szóval érzem, h.még mindig ott van nem szakadt át!olyan mintha valami nagy falba ütközne, egyszerûen nem szakad át!
Azt csak egy nõgyógyász tudja megmondani hogy van e még szûzhártyád.
A kérdező hozzászólása: 16:03 nem értelek!kérlek bõvebben!

Miért jön mindenki ezzel a "nem éled ki majd magadat" szöveggel?

Úton-útfélen ezt hallom már, akkor, amikor el akarnak rángatni buliba, pedig nincs rá szükségem, amikor össze akarnak hozni egy n?vel, pedig nálam alapvet?, hogy én választom ki a n?t, aki tetszik nekem. Miért akarj mindenki jobban tudni, hogy nekem mi a jó? És f?leg, miért nézi ki magából a társadalom azt a férfit, aki nem arra hajt, hogy minél több n?vel szexeljen, hanem arra, hogy minél boldogabb legyen egy n?vel?

Legjobb válasz: ezek szerint nem a legjobb társadalomban élsz. én olyan emberekkel veszem magam körbe akik osztják többnyire az én álláspontom miszerint 1 nõvel boldogság stb_stb de ha próbálták is belém sulykolni a saját fasságukat, hogy buli, meg kiélés, meg 100nõ/nap akkor megmondtam nekik a magamét:) én kiéltem magam kis koromban a saját módomon.. bulik és csajok nélkül. sztem a gondok ott kezdõdnek, hogy az emberek a kis korukat sem élik ki mert túl korán kezdenek el "párt" (cöh.. szexpartnert) keresni ezzel túl hamar "nõnek" fel. mikor láttatok 11éves kissrácot önfeledten fogócskázni a suliban?... 10éve még talán.. de manapság a f*szukat méregetik, hogy vajon kitud-e elégíteni vele egy 13éves nem szûz lányt.:) na igen.. a probléma itt kezdõdik. vagy inkább az ilyen kölkök szüleinél.. elõször a gyerek kort éljük ki aztán éljük ki a szexuális vágyainkat.. és lépjünk be a "felnõttek" világába... ami úgy szar ahogy van:) a gyerek korom kiéltem mint egy igazi vásott kölyök.. komolyabban a másik nemmel pedig alig fél éve kezdtem el foglalkozni:) és még mindig nem akarok teljesen belépni a felnõttek gondokkal teli világába:) és soha nem is fogok teljesen:) amondó vagyok, hogy szard le a szuper haverjaidat akik ide-oda rángatnának.. inkább légy gyerek amíg még megteheted. amikor kis p*cs voltam engem is rángattak volna bulikba, meg "csajozni".. nagy ívben szartam az ilyesmire:) és nem hiszem, hogy bármibõl is kimaradtam... max 1-2 alkalmi, igénytelen, érzelem nélküli numera..:P az meg sosem hiányzott. 23/f

ezek szerint nem a legjobb társadalomban élsz. én olyan emberekkel veszem magam körbe akik osztják többnyire az én álláspontom miszerint 1 nõvel boldogság stb_stb de ha próbálták is belém sulykolni a saját fasságukat, hogy buli, meg kiélés, meg 100nõ/nap akkor megmondtam nekik a magamét:) én kiéltem magam kis koromban a saját módomon.. bulik és csajok nélkül. sztem a gondok ott kezdõdnek, hogy az emberek a kis korukat sem élik ki mert túl korán kezdenek el "párt" (cöh.. szexpartnert) keresni ezzel túl hamar "nõnek" fel. mikor láttatok 11éves kissrácot önfeledten fogócskázni a suliban?... 10éve még talán.. de manapság a f*szukat méregetik, hogy vajon kitud-e elégíteni vele egy 13éves nem szûz lányt.:) na igen.. a probléma itt kezdõdik. vagy inkább az ilyen kölkök szüleinél.. elõször a gyerek kort éljük ki aztán éljük ki a szexuális vágyainkat.. és lépjünk be a "felnõttek" világába... ami úgy szar ahogy van:) a gyerek korom kiéltem mint egy igazi vásott kölyök.. komolyabban a másik nemmel pedig alig fél éve kezdtem el foglalkozni:) és még mindig nem akarok teljesen belépni a felnõttek gondokkal teli világába:) és soha nem is fogok teljesen:) amondó vagyok, hogy szard le a szuper haverjaidat akik ide-oda rángatnának.. inkább légy gyerek amíg még megteheted. amikor kis p*cs voltam engem is rángattak volna bulikba, meg "csajozni".. nagy ívben szartam az ilyesmire:) és nem hiszem, hogy bármibõl is kimaradtam... max 1-2 alkalmi, igénytelen, érzelem nélküli numera..:P az meg sosem hiányzott. 23/f
Ha nincs kedved akkor ne menj ez egyértelmû, én is így tennék. Egyáltalán nem jársz bulizni? Nem feltétlenül kell csajokat felszedni. Én javarészt a barátaim miatt megyek mert tök jó érzés hogy mindenki együtt van és szórakozunk egy jót, plusz szeretek bulizni meg kicsit elengedni magam körül a gondokat. Sose úgy mentem buliba hogy na most akkor bepasizok vagy hasonló, anélkül is betalálnak..ami nem baj mert örülök ha bejövök valakinek de ne adná azonnal a tudtomra mit akar..na mindegy ez már más téma. Szóval ha nem akarsz menni akkor nem kell menned, menj oda ahol úgy gondolod jól is éreznéd magad. Barátaiddal beülni vhova beszélgetni, vagy amit szoktál még ezt már csak te tudod. Hú hogy hányszor mondják nekem hogy miért nem megyek csavarogni meg szórakozni...:/ Mintha az lenne a fiatalság lényege hogy éjjel nappal talpon legyek és kimerülésig szórakozzak. Kell nekem a nyugi is. Ahogy gondolom neked is megvannak a határaid, ezen nem is kell változtatni.
Igazság szerint, az lenne az arany középút, hogy el is mész a buliba, de tartod magad az elveidhez... Érted mire akarok kilyukadni? :)
Nem kell. De azért az ember társas lény. Csak nem vagy embergyûlölõ. Vannak nyugisabb társaságok is. De te tudod.
Akkor ne járj el sehova ennyi .... :) (én sem dohányzom de kibírom)
A kérdező hozzászólása: Jól van. :) Én meg nem bírom a dohányfüstöt. Ennyi.
Kérdezõ, én megértelek. Sajnos a válaszadók bizonyos hányada itt ugyanazt a böszme szellemiséget képviseli. Mert ugye aki nem bulizik, az mások szerint unalmas. Egy 50 km-es túra megtétele a barátokkal nyilván unalmas, mert az az sem bulizás. Szóval furcsa, õk hívnak minket begyöpösödöttnek, pedig valójában õk azok, mert nem tudják elképzelni, hogy nem csa a buli létezik, mint szórakozási forma. De ezt egy diszkósk.urva úgysem tudja soha elképzelni...
A kérdező hozzászólása: ma 18:02 Engem nem zavarna, ha nem próbálnának minden lehetõ eszközzel olyanná tenni, mint amilyenek õk maguk is.
hmm kirándulás..:) kár, hogy nem nagyon van rá "igény".. ha felhozza az ember az ötletet akkor lehurrogják vagy furán néznek rá:) vagy ami még rosszabb.. a monitort választják a természet helyett-.- ohh:( ui.: jogos.. könnyen papolok neked.. nem vagyok osztályba "kényszerítve" de voltam én is.. csak én a szûk baráti társaságot választottam inkább mint a bulizós nagy többséget:P kell neked is egy "menedék" hozzád hasonló haverokkal.
Hasonlóan vélekedek mint Te, bár már kicsit idõsebb vagyok. Régen ugyan én is eljártam diszkóba, hasonló helyekre és jól is éreztem magam, de nem a helyek hangulata, hanem inkább a társaság miatt akikkel mentem. Mára viszont megutáltam a diszkókat, mert egyszerûen a mai fiatalságnál az az életcélja, hogy buli-buli-buli. (Nem ide tartozik ezért zárójelben jegyzem csak meg, hogy tavaly volt a nekünk járó napilapban minden nap egy lány, akik jelentkeztek a megyei szépségversenyre. És kivétel nélkül mindegyiknél bemutatkozásánál a következõ volt: "hobbija: a bulizás". Teljesen kiakaszt ez a mentalitás, hogy lehet a bulizás hobbi? Na mindegy.) Mostanában inkább csöndes helyekre, éttermekbe járunk a barátaimmal, akik hasonlóan vélekednek a diszkókról mint jómagam. Eljárunk billiárdozni, koncertekre, színházba, kirándulni, stb. És mégis jól érezzük magunkat, szóval nem töltjük el unalmasan az életünket. A fõiskolai csoporttársaim többször is hívtak diszkóba, de mindig nem-et mondtam, mivel tudtam, hogy egy ilyen helyen nem érezném magam jól. Mégsem sértõdtek meg, hogy nem megyek velük. Ha nem akarsz menni akkor ne menj, de legyél kreatív olyan tekintetben, hogy akkor szervezel más programot velük, olyanokat amiket te is szeretsz.
A kérdező hozzászólása: A kocsmákban vágni lehet a füstöt.
Hali, Pubok, kocsmák nyugodtabb helyek szerintem, ott lehet dumálgatni.
A kérdező hozzászólása: Moszuke: Lehet, 23 évesen ezt könnyû elmondani, de 18 évesen még az ember bele van kényszerítve bizonyos közösségekbe, pl. egy iskolai osztályba.
A kérdező hozzászólása: Nyugisabb? Hol? Mert én bizony keresek ilyeneket, de eddig nem találtam.
A kérdező hozzászólása: ma 17:32 De pontosan errõl beszéltem: amiért az emberek buliba járnak, az nekem nem nyerõ. Voltam már. Mit láttam? Mindenki 120 dB-es zenének nevezett zörejre riszálta magát, ittak, lerészegedtek, cigiztek. 5 perc után ott is hagytam az egészet. Ezért kellene ilyen helyekre elmennem?
A kérdező hozzászólása: ma 17:29 1. Nem, õk nem öregek, velem egykorúak. 2. Te is pontosan azt a mentalitást képviseled, amirõl én itt beszéltem. Miért gondolja mindenki más azt, hogy jobban tudja, hogy nekem mi a jó, mint én magam? Errõl az unalmas dologról: lehet, valakinek szórakoztató, érdekes dolog a buli. Számomra nem. A kérdésem arra vonatkozott, hogy miért akar ennek az ellenekezõjérõl meggyõzni engem mindenki.
Egyszerûen azért, mert Õk is olyanok voltak, mint te, és azért mondják, mert mostmár öregek a bulizáshoz, pedig mostmár mennének. Ez az egy életed van. De ha te unalmasan akarod eltölteni, csak rajta.
A kérdező hozzászólása: ma 17:20 Bocs, de nem értem. :D Ha egészen egyszerûen nincsen indíttatásom arra, hogy buliba menjek, mert nem érzem ott jól magamat, és semmit sem tudok ott magammal kezdeni, meg az ott lévõ többi emberrel sem, akkor mi okom lenne oda elmenni?
Hmm. Én szeretek bulizni, de nem vagyok diszkós k*rva. Nálam a szórakozás nem csak a buli, pontosabban nem a buli az igazi szórakozás, az csak egy "kiegészítés". Én akkor szórakozok a legjobban ha a barátaimmal vagyok, vagy bármelyik szerettemmel. Elég csak sétálni egyet, csavarogni, beülni valahova beszélgetni, felmenni hozzájuk vagy hozzám és dumálni meg ilyenek. Ez valahogy személyesebb nekem mint egy buli. 18/l

GTA IV történetben ez nem volt tiszta ez a rész :D Ugye Niko Bellic azért költözött Liberty City-be mert keres valakit. A játék körülbelül felénél van egy olyan küldetés, hogy el kell menni Florian Cravic-hoz. Miért? Mivel gyanúsítja, miért kereste?

utána pedig ugye Darko-t keresi

Legjobb válasz: Én úgytudom hogy még a multban Nico egy kisebb valamilyen katonai csapat tagja volt. A csapatot az egyik tag elárulta ezért szinte mindenkit kinyírtak ott dee hárman túlélték. Nico, Florian és Darco. Nico ugyebár segítséget kér a küldetésadóitól és Ray Boccino talál rá Florianra akirõl kiderül hogy semmi köze a történtekhez. Így már csak Darko marad akit meg az a nemzetbiztonsági hivatalos csávó kerít elõ.

Én úgytudom hogy még a multban Nico egy kisebb valamilyen katonai csapat tagja volt. A csapatot az egyik tag elárulta ezért szinte mindenkit kinyírtak ott dee hárman túlélték. Nico, Florian és Darco. Nico ugyebár segítséget kér a küldetésadóitól és Ray Boccino talál rá Florianra akirõl kiderül hogy semmi köze a történtekhez. Így már csak Darko marad akit meg az a nemzetbiztonsági hivatalos csávó kerít elõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!

Miért van az hogy minden nemzet megadta az állampolgárságot a határon túl élőknek csak mi vártunk idáig? Román, szerb és sorolhatnám hogy hány nemzetnél ez nem is kérdés. Magyarországnak miért fontosabb az USA mint a saját nemzete?

Én a Vajdaságban élek,magyarul tanulok és az ?seim is magyarok.A szerb megadta a koszovóban él?knek,az itt él? románok,szlovákok,ukránok és horvátok mind rendelkeznek saját nemzetük állampolgárságával.

Legjobb válasz: Anno még a kettõs állampolgárságról szóló népszavazásnál a lakosságot szándékosan hülyítették azzal, hogy majd 22 millió román lepi el Magyarországot, és ez sajnos megtette a hatását.

Anno még a kettõs állampolgárságról szóló népszavazásnál a lakosságot szándékosan hülyítették azzal, hogy majd 22 millió román lepi el Magyarországot, és ez sajnos megtette a hatását.
Az USA?? Miért, a jenkiknek alanyi jogon állampolgátságot adunk?
na azért nem ugyan arról a jelenségrõl beszélünk !!!!!! az a helyzet h minket valóban ellepnének a románok, pedig már most se semmi
Mi az, hogy "minden nemzet"? Hülyeségeket hadoválsz össze-vissza... Ha utánanézel, meg fogsz lepõdni, hány "nemzet" ad csak úgy állampolgárságot egyeseknek.
Azért, mert csak most került a parlamentbe a Jobbik, most kezdtek el törõdni a határon túliakkal. Így a többi párt is kötelességének érezte megszavazni a törvényt, nehogy aztán valami hátrányuk származzon belõle.
Azért, mert a képviselõink beszari bunkó tirpákok, illetve a tõke ]{urvái.
Azért mert sokan elhitték ezt a hülyeséget a 22 millió romániai munkavállalóról....és azért mert a magyarok nem más népeket, hanem magukat utálják......

Miért lehet ez? Nem felejtheti el? 4, 5 hós a kislányom és tegnap előtt végre elkezdett forgolódni, de csak jobbra és rögtön hasra is fordult nem maradt az oldalán!

De ma mintha nme tudná hogyan kell csinálni!Leteszi a talpát és szinte nyomja magát meg a fejét is feszíti és néz a feje fölé és úgy akar fordulni,próbálja lökni magát de hát ugye nem megy és akkor kitör a balhé!Próbáltam h megmutatom nkei,felhúztam a kis lábait és döntögettek jobbra balra de nem érzett rá az ízére!

Legjobb válasz: Minden egészséges baba tudja, minek mikor jön el az ideje. Tapasztalat. Sokat hallgattam gyerekorvosunktól, mit mikor kellene csinálnia, ha nem teszi, akkor mutassam, erõltessem. Hülyeség. Orvost váltottam, máris szebb lett minden. A kisbaba agya képes arra, amire a mienk már nem annyira. Mert õ még csak az alapoknál jár, és egyéb zagyvaság nem terheli a gondolatait, ezért nem is felejti el a dolgokat. Adj idõt neki, gyönyörködj a próbálkozásaiban, örökítsd meg képekben, videokban (öröm lesz visszanézni!), és amikor kitör a balhé, valami mással tereld el a figyelmét. Engedd, hogy magától jöjjön rá dolgokra, ez késõbb meghálálja magát! Ha viszont sikerül, mindig dicsérd meg, röviden, határozottan, ezzel növeled önbizalmát (bármennyire is furán hangzik egy 4,5 hónapos gyermek esetében, de szükség van rá. Ennek is késõbb fogod megtapasztalni a hasznát!) Remélem kicsit segítettem!

Minden egészséges baba tudja, minek mikor jön el az ideje. Tapasztalat. Sokat hallgattam gyerekorvosunktól, mit mikor kellene csinálnia, ha nem teszi, akkor mutassam, erõltessem. Hülyeség. Orvost váltottam, máris szebb lett minden. A kisbaba agya képes arra, amire a mienk már nem annyira. Mert õ még csak az alapoknál jár, és egyéb zagyvaság nem terheli a gondolatait, ezért nem is felejti el a dolgokat. Adj idõt neki, gyönyörködj a próbálkozásaiban, örökítsd meg képekben, videokban (öröm lesz visszanézni!), és amikor kitör a balhé, valami mással tereld el a figyelmét. Engedd, hogy magától jöjjön rá dolgokra, ez késõbb meghálálja magát! Ha viszont sikerül, mindig dicsérd meg, röviden, határozottan, ezzel növeled önbizalmát (bármennyire is furán hangzik egy 4, 5 hónapos gyermek esetében, de szükség van rá. Ennek is késõbb fogod megtapasztalni a hasznát!) Remélem kicsit segítettem!
A kérdező hozzászólása: Nagyon is sokat segítettél! Köszönöm szépen!:-))))
A java és a .net keretrendszer fel lett telepítve win7 alá is?
A kérdező hozzászólása: ja legujabb java és 4.0 keretrendszer

Hogyan kezeljem ezt az érzést? Miért nem sikerül a baba? Marcangolom magam! 1 hete voltam dokinál, azt mondta nem repednek meg a tüszők, el vagyok keseredve!

Legjobb válasz: mit jelent az, hogy nem repednek meg a tüszõk? ciszta lesz belõlük? Ez lehet pár betegségnek a tünete is sajnos... nézd, ezen sajnos "túl kell lépni", el kell fogadni, és tovább küzdeni, addig, amíg meg nincs a probléma! Nem szabad feladni, és elkeseredni is csak egy egészen kicsi ideig :) sajnos tudom, milyen ez, nálunk esély sem volt a spontán babára (miattam), így lombik lett a vége, de most babát várok. És csak ez számít :)

mit jelent az, hogy nem repednek meg a tüszõk? ciszta lesz belõlük? Ez lehet pár betegségnek a tünete is sajnos... nézd, ezen sajnos "túl kell lépni", el kell fogadni, és tovább küzdeni, addig, amíg meg nincs a probléma! Nem szabad feladni, és elkeseredni is csak egy egészen kicsi ideig :) sajnos tudom, milyen ez, nálunk esély sem volt a spontán babára (miattam), így lombik lett a vége, de most babát várok. És csak ez számít :)
Szia! Kezdd úgy, hogy elfogadod, hogy ez egy átmeneti állapot, nem olyan dolog, ami végérvényes és visszafordíthatatlan - vagyis tudsz ellene tenni, kaphatsz például gyógyszert. Folytasd úgy, hogy MINDENT megteszel, ami tõled telik, hogy javuljon a helyzet. Ihatsz gyógyteát, szedhetsz vitamint, méhpempõt stb. Ezek segítenek, ha másban nem, akkor abban hogy egy kicsit erõsebb, energikusabb legyél. Foglald el a gondolataidat. Ez nagyon nehéz, de segít. Gondolj arra, hogy nem kizárólag az határoz meg téged, hogy tudsz-e szülni vagy nem. Nagyon sok más "értéked" is van. Koncentrálj ezekre. Ha úgy érzed, hogy jobb az, ha figyeled magad, kísérletezel, próbálkozol, sokat gondolsz a dologra, akkor tedd azt. Én nem hiszek abban a tanácsban, hogy "ne görcsölj rá"! igenis törõdni kell az érzéseiddel! Írj naplót, vezess blogot, fórumozz! Ha kell, menj el kineziológushoz vagy pszichológushoz. Fel a fejjel, elõbb-utóbb minden jobb lesz! :)
Írnál részleteket? Mi az ok? Doki mit javasol? Valami gyógyszert kapsz majd? Nem reped meg-ciszta---vagyis PCO? Ne legyél elkeseredve!! Figyi, mikor közölték velem hogy ne is próbálkozzunk, kár védekezeni is úgysem esem teherbe, egy világ dõlt bennem össze. A doki UH-n nézett, és közölte itt nem volt peteérés, nem is lesz, pedig vittem neki egy pozi LH tesztet, de azt mondta az kóklerség. Ehhez képest két hét múlva pozitívat teszteltem! Tehát nem feladni!
Hogy lett cisztád? Clostilbegytet szedtél, vagy csak magától? A cisztásodás simán lehet PCOS tünete. Ezt viszont megfelelõen kezelni kell.
A kérdező hozzászólása: Igen, szedtem akkoriban Clostit. Sajnos a rossz emlékek miatt nincs lelki erõm orvostól orvosig járni.Annak idején még Debrecent is megjártam, de semmi eredmény!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!