Találatok a következő kifejezésre: Ezt nem azt mondjátok (38 db)

Fiuk, ha egy lánnyal ismerkedtek és azt mondjátok neki, hogy remélitek nem jön veletek szembe másik "vonat", akkor ezt úgy értsük, hogy másik nõ?

Legjobb válasz: Ez arra utal, hogy hazafelé menet az illetõ útja egy vasúti átjárót keresztez, és fél attól, hogy esetleg meghibásodott a jelzõberendezés, és ez volt az utolsó találka a csajjal.

Ez arra utal, hogy hazafelé menet az illetõ útja egy vasúti átjárót keresztez, és fél attól, hogy esetleg meghibásodott a jelzõberendezés, és ez volt az utolsó találka a csajjal.

Az apukam cigizik mar vagy 20 eve es mind igergeti nekunk hogy le fog rola szokni de ez nem igaz es mondtuk neki hogy menjen el az orvoshoz de o nem akkar sose! Mondjatok meg pls hogy hogy szoktassam le a cigirol?

Legjobb válasz: Nem fog sikerülni mert Õ nem akar igazán leszokni!Ezt ne is várja senki tõle!Ha nagyon erõltetitek akkor inkább lelkiismeretfurdalása lessz és még nehezebb abbahagynia! Van sok praktika,de az elhatározás a fontos,utána már könnyû!!14 éves koromtól dohányoztam,az idén febr,6-án beirtam ide a Kedvencek közé hogy Leszokás a dohányzásról. Ennyi volt-47évig szívtam-elég volt!A leszokás nem segit!!!---ABBAHAGYNI kell. Azóta én nem szivom,a két lányom meg a nejem szívják.Néha mondom Nekik hogy jobb lenne ha abbahagynák,de persze nem használ.Magamról tudom hogy majd ha saját elhatározásuk lessz akkor abbahagyják,addig békén hagyom Õket.

Nem fog sikerülni mert Õ nem akar igazán leszokni!Ezt ne is várja senki tõle!Ha nagyon erõltetitek akkor inkább lelkiismeretfurdalása lessz és még nehezebb abbahagynia! Van sok praktika, de az elhatározás a fontos, utána már könnyû!!14 éves koromtól dohányoztam, az idén febr, 6-án beirtam ide a Kedvencek közé hogy Leszokás a dohányzásról. Ennyi volt-47évig szívtam-elég volt!A leszokás nem segit!!!---ABBAHAGYNI kell. Azóta én nem szivom, a két lányom meg a nejem szívják.Néha mondom Nekik hogy jobb lenne ha abbahagynák, de persze nem használ.Magamról tudom hogy majd ha saját elhatározásuk lessz akkor abbahagyják, addig békén hagyom Õket.
ha magától nem akar leszokni, akkor te sehogysem...
Ha az ember akar is nehéz, ha nem akar pedg nyilván lehetetlen

Ezt nem értem, azt mondjátok a jósló fájás hasonló a mensigörcshöz, most 30. hetes vagyok, de nekem végig voltak ilyenek kb hetente. Akkor honnan fogom tudni hogy mikortól jósló?

Nagyon-nagyon félek!

Legjobb válasz: szia már kétszer szültem nekem is mondig voltak ilyen fájásaim mint kiderült a hüvelyi gomba miatt volt az egyész szerintem a josló fájásall ne foglakozz meg ne is várd mert az igazit nem fogod összetéveszteni semmivel az biztos ezek a fájások meg vannak de szerintem nagy fenekt nem kell keríteni nekik ha szülsz akkor erõs rendszeres fájásaid lesznek nekmem mind a kettõ kislánnyal 10 perces fájásokkal indult és meg sem fordult a fejembe hogy az josló fájás

szia már kétszer szültem nekem is mondig voltak ilyen fájásaim mint kiderült a hüvelyi gomba miatt volt az egyész szerintem a josló fájásall ne foglakozz meg ne is várd mert az igazit nem fogod összetéveszteni semmivel az biztos ezek a fájások meg vannak de szerintem nagy fenekt nem kell keríteni nekik ha szülsz akkor erõs rendszeres fájásaid lesznek nekmem mind a kettõ kislánnyal 10 perces fájásokkal indult és meg sem fordult a fejembe hogy az josló fájás
Nekem 5 hónaposan voltak menstruációs görcseim, akkor elmentem a dokihoz, de elötte egyébként én is azt hittem hogy normális, tesóm mondta h nem az.Akkor mondta az orvos is hogy nem szabadna görcsölni még, mert az ugyebár méhösszehúzodás.A jóslófájások csak pár héttel a szülés elött szoktak lenni.
Ne félj-.nekem 25 hetesen kezdõdtek éjszaka 3-6 perces fájások, és sajnos akkor nem ismertem fel, hogy koraszülés veszélye áll fenn, reggel bementem a kórházba, szerencsére le tudták állítani infivel, és most 37 hetesen már tudom tényleg rá kellett volna jönnöm, ezek olyan fájások!!Igazuk va
jaj, bocs, folytatva, igazuk van elõttem íróknak, nem érdemes a jóslóakat várni, mert utána , ég hetek lehetnek hátra.Az erõs görcsös összehúzódásokat meg meg fogod érezni, ha bizonytalan vagy majd benne, az sem baj, ha bemész megnéznek, és max hazajöhetsz, nem kell bizonytalanságban lenned, ne félj , minden rendben lesz, boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Kösz lányok :) Igazából akkor lennék már nyugodt, ha már ott feküdnék benn a valódi fájásokkal, de ez még remélem odébb van
pl ilyennel: [link]
Akitõl kérdezel és csak válaszol...
Például az olyanokra akiknek ezt meg kell kérdeznie, mert magától nem tudja a váladzt.
van itt néhány bi lány, képrõl nem is láttam õket, de olyan hót primitívek, hogy egy szót se lehet hozzájuk szólni, és a legtöbbje arra volt büszke, hogy munkanélküli
Olyan lányra mondják, mint amilyen én vagyok. xD Vagyis ha kérdeznek válaszolok, vagy ha odamennek hozzám, beszélek valamennyit, bár nem viszem túlzásba, és ennyi. Ez jó válasz?
Hülye kérdés - hülye válasz, erre ennyit tudok mondani. Te még szmájlik nélkül se tudod magad kifejezni. Mit vársz?
Ez egy olyan dolog amit vagy elhiszel vagy nem. de nem tudsz róla meggyõzõdni.. :)
Hülye kérdésre hülye válasz. Mi honnan tudjuk, hogy a barátod õszinte-e? Bár, ha neki is ilyen hülye kérdéseket teszel fel, akkor valószínûleg nem az.
Én pasim is azt mondta, hogy én vagyok neki a legszebb. Neki volt kb 100 mindenféle nõje. Na most elõször gondolhatod, mondtam, hogy jójó de most komolyan... erre értetlenül nézett... : "... de most komolyan..." XD Mondjuk én utána megnéztem pár volt nõjét, és úgy már érthetõ volt, de hát hogymondjam... azokhoz képest nem nagy érdem "gyõzni...". Bár nekem meggyõzõdésem, hogy akkor is csakúgy mondta, biztos volt nálam szebb akármilyen nõje, kizárt, hogy nem. De nekem jól esett, én nem firtattam. :D 20L
És te nem mondtad az elõzõ barátaidnak, hogy õ a legjobb pasi? És mégis mit mondjon neked, hát nem vagy olyan jó csaj, mint a második barátnõm, de fényévekkel vered a negyediket, bár még így sem éred el a harmadikat? Most ez jobb lenne?
Nem a férjem, de aranyos? A fiam!
Nálam úgy szokott elhangozni, hogy: "köszi, aranyos vagy", vagy "igazán aranyos vagy". Olyankor mondom néha, mikor megköszönöm valaki kedvességét. De ismertem egy olyan csajt aki mindenkinek azt mondogatta, legyen az nõ, vagy férfi, hogy "de édi vagy". Õ nem gondolt semmire, ez volt a szavajárása.
bejön a pasi

Lanyok azt mondjatok hogy a humorerzek a legfontosabb. Nekem nagyon jo elvileg a humorerzekem megsem szeretnek a nok. Ez hogy lehet? (nem vagyok csuf)

Legjobb válasz: 1. rossz helyen keresgélsz 2. himsoviniszta vagy 3. bunkó vagy 4. nem is olyan jó a humorérzéked, mint ahogy azt te hiszed sok oka lehet...

1. rossz helyen keresgélsz 2. himsoviniszta vagy 3. bunkó vagy 4. nem is olyan jó a humorérzéked, mint ahogy azt te hiszed sok oka lehet...
Mert az sem minden. Meg a humornak is több változata van, és van ami mondjuk egyeseknek nem esik le vagy eleve nem vicces.
Lehet, hogy ez a legfontosabb néhányuknak(bár kétlem, hogy pont ez lenne), de attól az még önmagában nem lesz elég semmire, maximum jó társaság leszel, mint barát.
Lehet hogy fontos a humorérzék de az sosem minden .. attól mert van homorérzéked attol még lehet csomo más olyan tulajdonságod amivel eltaszitod a csajokat esetleg nem is probálkozol igazán stb
A sógorom sem csúf, bár nem is szép, és azt hiszi remek a humora. Falra mászom tõle. Mégis van barátnõje. De ettõl még nem tudom a megoldást a problémádra. Sok pasi van, akinek hasonló gondja van.
Tudod, egy fecske nem csinál nyarat.

Fiúk! Mit jelent ha egy lánynak azt mondjátok, hogy "nem élném túl, ha történne veled valami"? Ez milyen érzelmekre utal?

Köszönöm a válaszokat előre is.

Legjobb válasz: lehet csak baráti is de több is persze

lehet csak baráti is de több is persze
jóbarát vagy szerelem
Azt jelenti hogy a fiú félti a lányt tehát érdekli hogy mi van vele ezáltal vagy nagyon jó barát vagy szerelemrõl van szó...
burkol célzás arra vonatkozóan, hogy soha többé nem szeretnénk õt látni.
*burkolt
jah, barát, vagy szerelem...nah meg sok filmet néz:)
Köszönjük az újabb általánosítást...
Ne legyen túl sminkelve, de amúgy nem baj. Meg ez lány függõ is, van akinek enyhébbre sincs szüksége.
Smink és smink között hatalmas különbségek vannak. Van aki eltalálja azt a fokozatot amíg még szebb lesz tõle, de nem lendül át azon a ponton amin sokan sajnos igen és lesznek tõle rém rondák. Meg elvileg nem a külsõ a lényeg ne magatokból indulj ki ahol ha kicsit kócos a csávó, vagy nem elég szabályos a fogsora akkor máris "fúj" és lapát.
Attól, mert Te hülyékkel ismerkedsz, még nem mindenki hülye. Köszipuszi.
utálom a szájfényt az baj? viszont korrektort is használok. az ugy sok?:O
Szerintem hétköznapokra nem kell több korrektornál, púdernél(az is csak akkor, ha fénylõ a bõröd), spirálnál, esetleg egy kis szemceruzánál és ajakbalzsamnál vagy szájfénynél. Persze, néha-néha nekem is van olyan napom, hogy iszonyúan vágyom egy élénk rúzsra vagy cicás tusvonalra, de vagy az egyik vagy a másik, illetve tényleg nem mindennaposan, hanem ha erre van szüksége a lelkemnek, kb kéthavonta egyszer. :) 21l
Nem szabad sminkkel sem túlzásba esni. Én szempillaspirált használok, meg korrektort, mert kicsit karikás a szemem alatt, ill púdert, h ne legyen fényes a bõröm. Alkalmakra szemceruzát is. Általában nem is látszik igazán, hogy ki vagyok sminkelve, csak, amikor nincs idõm rá pl van, h kérdezik, hogy kevesebbet aludtam?:D szerintem hétköznapokra csak annyi kell, ami igazán fel sem tûnik..de ettõl még smink nélkül is meg lehet ismerni:D
Gondolom, nagy a mércéd. Ful jópasikat keresel. Csahogy nekik is (hozzád hasonlóan) nagyok az elvárásai. Csak õk nem azt mondogatják hogy -nem a kölsö a lényeg- mint ti nõk, hanem hogy -nem fontos a smink.
Sok nõ a smink miatt néz ki csúnyán smink nélkül. Persze, hogy akkor már inkább sminkelje magát.
A kérdező hozzászólása: Én szempillaspirált használok meg szájfnyt akkor ennyi elg?
Van, akin több tonna smink sem segít.
Hogy is énekelte a Charlie gyerek: "aki szép az reggel is szép" ennyi
látszik, hogy nem érted... olyan lány kell, aki smint nékül is szép. és mivel estére nem tesz fel, max szempillaspirált meg szájfényt, reggelre se lehet csalódás. mert AKI SZÉP, AZ SZÉP... bocsi
Egy kis smink feldobja a külsõt de nem kell túlzásba vinni Ennyi. Nekem is évekig tetszett olyan lány aki szinte semennyire nem sminkelte magát. 17/F
A kérdező hozzászólása: tisztelet az 1-2% kivételnek.
Mitõl lennél másabb, ha nincs rajtad szájfény meg spirál reggel?! Nem a vonalaid csúsznak el, meg orrod lesz görbébb ha nincs rajtad smink reggel, hanem csak nem lesz vmi ragadós természetellenes cucc a szádon meg 1 mm-rel rövidebb lesz a szempillád. De gondolom te azt hiszed, h õrületesen sokat változtat ez a 2 dolog rajtad, és szörnynek érzed magad nélküle.. pedig nem kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!