Találatok a következő kifejezésre: Ezt most egy jelnek, hogy (21 db)

Szeretnénk menni bulizni a barátnőmmel, de rajtunk kívül senkinek se jó pedig 5embert biztos felhívtunk. Most elmenjünk ketten ez nem egy jel hogy nem menjünk?

Ne nézz hülyének:D De tök furcsa.. :D Csak ketten meg..:S

Legjobb válasz: 2en szerintem semmi képp se menjetek,egy fiu azért jó ha ott van biztonsági okokból :)

2en szerintem semmi képp se menjetek, egy fiu azért jó ha ott van biztonsági okokból :)
A kérdező hozzászólása: és három lány?:) :S
esetleg úgy is jó :) Ha nincs más :) Jó szórakozást (:
A kérdező hozzászólása: Köszönjük:) :) nehezen de eldöntöttük megyünk:)

Ezt most vegyem egy jelnek, hogy hagyná, ha csinálnám?

Barátom sose engedi, h szájjal elégítsem ki. Bevallom ?szintén én sem nagyon vagyok oda érte és mostanában egyre gyakrabban kezdek róla fantáziálgatni, h milenne, ha mégis... Ma voltam nála és kérte, hogy finoman harapjak bele a péniszébe. persze nadrágon keresztül. ezt vegyem jelnek, hogy kiakarná próbálni velem? (neki már csináltk és nem tetszett neki, meg ezzel azt mondja megalázna engem. vhogy én is így vélekedek/tem).

Legjobb válasz: Ezt veheted egy jelnek. Mi is úgy kezdtk a paimmal, hogy "mi lenne, ha egy kicsit megharapnám?". Utána való alkalmaknál már hagyta, hogy azt csináljak amit akarok. Így nem érezte kényszerítésnek, hiszen én akartam és õ nem mondott semmit. Nem kell tõle félni, nadrág nélkül nagyon jó, téged is izgat, de fõleg a pasid :-)

Ezt veheted egy jelnek. Mi is úgy kezdtk a paimmal, hogy "mi lenne, ha egy kicsit megharapnám?". Utána való alkalmaknál már hagyta, hogy azt csináljak amit akarok. Így nem érezte kényszerítésnek, hiszen én akartam és õ nem mondott semmit. Nem kell tõle félni, nadrág nélkül nagyon jó, téged is izgat, de fõleg a pasid :-)
Ez már a második ilyesmi kérdés, atya ég, mi van a hímtársaimmal? Egyik se akarja, h leszopják õket? Csak én vagyok ilyen perverz, h mindennél jobban szeretem? :)
A kérdező hozzászólása: vannak ilyenek... am köszi a válaszokat...
késik is már?
nekem mikor terhes lettem a pulzusszámom emelkedett meg, de nagyon, utána meg visszaállt a normálisra..más eltérés nem volt benne 20 hetes
akkor se keseredj el, ha még nega. lehet kevés hcg-d van! Szorítok neked nagyon és írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Én is úgy gondolom, hogy várok még a dokival, és mielõtt megyek hozzá elõtte is tesztelek majd egyet! Bár pozitív lenne! DE JÓ LENNE! Szoríts, hogy vasárnap tudjak tesztelni, és az pozitív legyek! :) :)
én szorítok neked, mert sajnos még csak gondolom milyen jó érzés lehet, ha pozitív a teszt. De azt tanácsolom neked, hogy ne menj egybõl dokihoz, majd csak 7., hét körül és akkor már szívhang is lesz, bár ezt Te tudod, de én nem rohanok az tuti.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ (utolsó!) Tudom, hogy van ilyen is. nem is élem bele magam! Csak jó lenne ha nem esne le! Majd írok, hogy mi lesz! Várok még, szerintem csak vasárnap reggel fogok tesztelni! Szoríts! :)
figyi én azt mondom, hogy várj még, mert nekem 6 napot késett, a hõm 37, 2 volt, már nagyon örültem, aztán 7. napon megmértem a hõmet, és 36, 3 lett, és meg is jött. Szóval reménykedhetsz, de ne éld bele magadat. nem elszomorítani szeretnélek, hanem csak elmondom, hogy ilyen is van. De remélem te nem így jársz. Szorítok neked.
A kérdező hozzászólása: Ma kellett volna hogy megjöjjön, nem jött. A hõm ma is 37 felett volt! Gyanakodhatok?
ha már késik és magas a hõd akkor lehet gyanakodni, ha még nem késik, akkor meg magasan is kell lennie, mert a ciklus második felében mindig az, majd a mensi megjövetele elõtt esik le.
A kérdező hozzászólása: A pulzusszámom 90 felett van! Szerintetek?

Ma egy hete voltunk együt a párommal 4 szer is belém ment mind és most ugy érzem hogy a hasam tele van, néha szurkálást is érzek a melleim meg nagyon nehéznek érzem. Terhesség jelei ezek?

Legjobb válasz: Nekem a nehéz, tömör tapintású mell volt az elsõ jele a terhességnek, és körülbelül így, ahogy neked, szex után egy héttel jelentkezett, úgyhogy lehetséges, de persze semmi sem biztos.

Nekem a nehéz, tömör tapintású mell volt az elsõ jele a terhességnek, és körülbelül így, ahogy neked, szex után egy héttel jelentkezett, úgyhogy lehetséges, de persze semmi sem biztos.
A kérdező hozzászólása: Uj jelek jelentkeztek tegnap, fõleg ma.a mellem feszes nagyon és nagyon fáj a bimbom és környéke.tesztett majd csak jövö hét elején csinálok hogy biztosra menjek
en meg ertelek teljesen en is ilyen helyzetben vagyok nagyabol, terhes vagyok 11hetes baratom 1x, akarja a egyereket 1xnem...szerintem apjara is szukseg van..nekem olyanokat mondott h vettesem el kulonben elhagy de persze gumit o se tudott huzzni na mindegy..sok szerencset majd ird meg teszt eredmenyt !
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ.Ha kell egyedül felnevelem de akkor sem adom örökbe vagy vetetem el.Bizom benne lesz olyan apuka aki elfogad vele eggyüt ha ugy alakul amibe nagyon bizom.:(
5.vagyok. Köszönöm. Mindenképpen "menekülj" egy ilyen fickótól! Az ilyenre semmiben nem számíthatsz! Sok szerencsét, de nagyon gondold át az egészet! (ne érts félre, nem vagyok abortusz-párti!)
kezd mérni a reggeli hõdet... Ha több napon keresztül fent van 37-36, 9 fölött akkor terhes lettél... Én mikor terhes lettem, egész nap 37 fölötti hõvel voltam...
Elsõ vagyok. Én is azt mondanám, hogy korai még, hogy jelek legyenek, ha nem tapasztaltam volna saját magamon, hogy lehetnek. Egy hét eltelt a szex óta, a beágyazódás már akár meg is történhetett. Nekem is ilyenkor lett nehéz és tömör a mellem, amit egyébként nem is én vettem észre, hanem a férjem, tehát nem képzeltem be semmit :) Van, akinek gyorsan reagál a szervezete, és érzékenyebben, van, akinek kevésbé, nem vagyunk egyformák. Van olyan is, hogy valaki tudja már a beágyazódáskor, hogy van valami, mert van pecsételõ vérzése. Kérdezõ: ez a pasi nem furcsa, hanem tök hülye, hagyd a fenébe, jobban jársz. Nyilván csak azért mondta, hogy gyereket akar, hogy ne kelljen gumit húznia, az, hogy ennek számodra lesznek következményei, már nem érdekelte. Önzõ alak, hosszú távon úgysem számíthatnál rá, akár terhes vagy, akár nem.
1.Terhesség jelei még nem lehetnek, túl korai, m
A kérdező hozzászólása: mi 3 honapja vagyunk együtt és amikor ot volt akkor krdeztem akarod e azt mondta igen és másnap mondta ha terhes leszek el kell venni vagy egyedül nevelem fel mert öneki nem kell.ugyhogy fura egy pasi.nem fogja meggondolni magát ezt tudom.tudom hogy nem az de nem fogom elvetettni :(köszönöm a válasokat.sajnálom hogy elment a babád :( :(
Ne haragudj meg, de miért ilyen férfival vagy együtt, aki nem akar gyereket, de nem védekezik?? Egyedül felnevelni egy gyereket? Nem éppen leányálom... Drukkolok neked, de fõleg azért, hogy ha kiderül, hogy babát vársz, akkor a leendõ apuka meggondolja magát (az én férjem a 3. terhességet nem akarta, aztán fél óra "dühöngés" után õ volt a legboldogabb volt a világon. Sajnos elvetéltem...)
A kérdező hozzászólása: én nagyon szeretném, de az apa nem.de ha az leszek amit tiszta sivböl szeretnék akkor egyedül is de felnevelem.köszönöm a tanácsokat.
Az álmosság is lehet jel, a hasad meg puffadhat, attól kemény, az is lehet terhesség miatt. Egyelõre csak találgatni lehet, mivel egy hete volt az akció, még egy hetet várnod kell a teszttel, addig nem valószínû, hogy kimutatja. Nem tudom szeretnétek-e babát, ha igen, kívánom, hogy sikerüljön :)
A kérdező hozzászólása: nekem nagyon nehéznek tünnek és a hasam meg olyan mint ha keményvalami lenne a helyén.és nagyon hamar kifárod és sokat tudnék aludni
Majd szolj, hogy mi lett az eredmeny ! :)
Barnázás biztos nem a vetélés jele, akkor ömlene belõled a vér és valószínûleg görcsölnél is.
Attól csinálj tesztet! Én is barnáztam az elsõ 3 hónapban hébe-hóba. Nem vagy kíváncsi??? Én megõrûlnék :-)
Csinálj egy tesztet.Most is csinálhatsz. Ha baba van akkor ki fogja már mutatni. Ki a fene pontozta le az elsõ két válaszolót?????? Nem mondtak hülyeséget.
Én sem tudom, nagyon elegem van ebbõl az oldalból....bármit írok, lepontoznak (második voltam)
Aranyos vagy 3as. En mar fel sem figyelek ezekre ;) egyes voltam.
Én azt vettem észre hogy néhányan csak azért járnak ide, hogy csinálják a fesztivált. 3.

Még csak jövő héten kellene megjönnie, de ez már a 3. nap, hogy délelőt hányingerem van (most is), és most felébredtem éjszakai is, hogy hányingerem van. Ma fáj egy kicsit az alhasam. Ez lehet terhesség jele?

Teszteljek vagy várjam meg megjön e jöv? héten? Már három hónapja nem védekezünk.

Legjobb válasz: persze várd meg a jövõ hetet, sõt még rá egy pár napot, akkor biztosabb lehetsz benne, hogy terhes vagy-e.

persze várd meg a jövõ hetet, sõt még rá egy pár napot, akkor biztosabb lehetsz benne, hogy terhes vagy-e.
Hát nem valószínû hogy a terhesség miatt lenne ez a hányinger, lehet inkább vmi fertõzés vagy ilyesmi. Mert ha peteéréskor meg is termékenyültél akkor is 6-7 nap mire egyáltalán beágyazódik a petesejt és csak pár nap múlva kerül a véren keresztül kapcsolatba a te szervezeteddel. Márpedig a hányinger meg ilyenek azok amiatt vannak. És ha még egy heted van a mensesig akkor még csak most ágyazódik be... De azért drukkolok neked!
Nekem nem volt hányingerem meg ilyenek, de több nõtõl hallottam, hogy õk rögtön teherbeesés után émelyegtek, úgyhogy lehet attól. A teszt viszont ténleg nem mutatja még ki ha igen akkor sem, mivel a hormon, ami alapján kimutatja, csak beágyazódás után kezd el termelõdni, így csak akkor tudsz tesztelni, ha nem jött meg.

Van egy csaj, 12.-es, én 10.-es vagyok, tetszett és felvettem msnre, de nem úgy sikerült, mint ahogy kellett volna, és egyértelmű jelét adta, hogy kopjak le, de azóta néha figyel szünetben.Miért csinálja ezt? Ez most mit jelent?

amikor egymás melletti termekben van óránk, meg volt már, hogy amikor elmentünk egymás mellett a folyosón visszanézett, nem fordult meg, de majdnem. Szerintetek miért csinálja ezt? Mit jelent, ha egy csaj így viselkedik?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül kedves utolsó válaszoló!:) Én 18 vagyok és egy fiatlabb fiúval randitgatok akivel egy suliba járunk. Ha teteszel a lánynak akkor az is lehet akadály h fiatalabb vagy és hogy fõleg egy suliba jártok./tanárok,barátok az egész suli mit szólna ehhez/ Ezzel te nem nagyon tudsz mit csinálni sztem :( A lánynak kell ezt magában lerendezni. Ha nagyon egyértelmûen koptatott le akkor hagyd de ha vmi szikrát látsz még próbálkozhatsz de ne szánalmasan:) Üdv ^^

Nem feltétlenül kedves utolsó válaszoló!:) Én 18 vagyok és egy fiatlabb fiúval randitgatok akivel egy suliba járunk. Ha teteszel a lánynak akkor az is lehet akadály h fiatalabb vagy és hogy fõleg egy suliba jártok./tanárok, barátok az egész suli mit szólna ehhez/ Ezzel te nem nagyon tudsz mit csinálni sztem :( A lánynak kell ezt magában lerendezni. Ha nagyon egyértelmûen koptatott le akkor hagyd de ha vmi szikrát látsz még próbálkozhatsz de ne szánalmasan:) Üdv ^^
Tizedikes, nem tíz éves.
Szerintem Te nem 10 éves vagy.
ha egyértelmûen lekoptatott, akkor szerintem nem túl sok esélyed van. És a 18éves lányok többsége érettebb barátokra vágyik, és nem 15-16 évesekre. [18/f]
utolsó válaszoló ( a második válaszoló vagyok) én csak a saját baráti körömbõl indultam ki, természetesen vannak olyan 18évesek akik fiatalabbakkal járnak szivesen^^ de ezek a jelek az esélyeidet akkoris 20%alá csökkentik.

Nokia 5230as telefonom van, és 3.5 G jel alatt szokott lenni egy szaggatott vonal, ha hívnak vagy MMSt küldök, akkor folyamatos vonal lesz. Ez most eltűnt. Hogyan tudom ezt vissza varázsolni? Egyáltalán mit jelent ez?

Legjobb válasz: az az adatforgalom, szóval ha folyamatos akkor tölt fel/le valamit netrõl, mms-kor nyilván az üzenetet :) és gondolom kikapcsoltad a netet, szóval vissza kell kapcsolni és jó lesz, régen volt 5800-ám, de nem tudok már abban segíteni, hogy mi merre van, bocsi :$

az az adatforgalom, szóval ha folyamatos akkor tölt fel/le valamit netrõl, mms-kor nyilván az üzenetet :) és gondolom kikapcsoltad a netet, szóval vissza kell kapcsolni és jó lesz, régen volt 5800-ám, de nem tudok már abban segíteni, hogy mi merre van, bocsi :$

Fél éve PCO-t diagnosztizált egy nőgyógyász, most egy másik azt mondta, hogy ő nem lát erre utaló jeleket. Ez hogy lehet?

Legjobb válasz: Csak a ciszták alapján diagnosztizált? Kezeltétek? (metformin, diéta, mozgás)?

Csak a ciszták alapján diagnosztizált? Kezeltétek? (metformin, diéta, mozgás)?
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi UH, ciszták alapján. A mostani pedig azt mondta, hogy õ nem lát erre utaló tüneteket, és amúgy is csak pontos labor eredmények alapján lehet ezt egyértelmûen kimondani. Most akartam menni endokrinológushoz, de azt mondta, h feleslegese, mert max a túlsúlyomat tudja kezelni, babával kapcsolatban felesleges.
Valószínû meggyógyultál.
Olyan nincs, hogy "meggyógyulni" ebbõl, de az jó, ha most nincs ciszta. Endokrinológushoz menni nagyon nem felesleges, õ tud hormonsort kérni, de abban igaza van az orvosodnak, hogy laboreredmények kellenek a pontos diagnózishoz, a pontos gyógyszereléshez meg még inkább. A baba már pusztán a túlsúly miatt is jöhet nehezebben. Keress fel egy endokrin szakrendelést, a múltbeli ciszták és a túlsúly, plusz a termékenységi gondok nagyon erõs gyanújelek.
Másrészt érdekes, hogy azt mondja, hogy pontos laborok kellenek hozzá, ehhez képest uh alapján azt mondja, hogy ez nem pco. :) ) No, mindegy, endokrinológus, méghozzá JÓ endokrinológus. A PCO amúgy sem nõgyógyászati betegség, csak vannak ilyen vonatkozásai is.
Menj endokrinológushoz, ha babát akarsz! Én már túl vagyok mindezen, és van egy 1 éves kislányom. Mindenképp inzulin szintet kell nézni, h tudják, milyen kezelés kell.

Ez most mit jelent? Lehet hogy egy jel?

múltkor egy barátn?mmel sétáltam és megláttam az exemet, és abban a pillanatban elszakadt az egyik szexkarköt?m (

Legjobb válasz: Én meg múltkor elsétáltam egy dögös csaj mellett, és a villanydróton épp b*sztak a verebek. Szerinted jelent valamit? A válasz: NEM!

Én meg múltkor elsétáltam egy dögös csaj mellett, és a villanydróton épp b*sztak a verebek. Szerinted jelent valamit? A válasz: NEM!
Hát, ha te hiszel ebben, akkor vedd jelnek, de ez csak puszta véletlen. Az viszont hogy hiányzik az exed már nem.
Igen, jól látod ez egy jel. Sõt, inkább kettõ. 1: Hülye vagy mint a s*gg 2: Nem csak hülye vagy, de még át is b*sztak valami mûanyag sz*rral.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!