Találatok a következő kifejezésre: Ezt most egy jelnek, hogy (20 db)

Szeretnénk menni bulizni a barátnőmmel, de rajtunk kívül senkinek se jó pedig 5embert biztos felhívtunk. Most elmenjünk ketten ez nem egy jel hogy nem menjünk?

Ne nézz hülyének:D De tök furcsa.. :D Csak ketten meg..:S

Legjobb válasz: 2en szerintem semmi képp se menjetek,egy fiu azért jó ha ott van biztonsági okokból :)

2en szerintem semmi képp se menjetek, egy fiu azért jó ha ott van biztonsági okokból :)
A kérdező hozzászólása: és három lány?:) :S
esetleg úgy is jó :) Ha nincs más :) Jó szórakozást (:
A kérdező hozzászólása: Köszönjük:) :) nehezen de eldöntöttük megyünk:)

Ezt most vegyem egy jelnek, hogy hagyná, ha csinálnám?

Barátom sose engedi, h szájjal elégítsem ki. Bevallom ?szintén én sem nagyon vagyok oda érte és mostanában egyre gyakrabban kezdek róla fantáziálgatni, h milenne, ha mégis... Ma voltam nála és kérte, hogy finoman harapjak bele a péniszébe. persze nadrágon keresztül. ezt vegyem jelnek, hogy kiakarná próbálni velem? (neki már csináltk és nem tetszett neki, meg ezzel azt mondja megalázna engem. vhogy én is így vélekedek/tem).

Legjobb válasz: Ezt veheted egy jelnek. Mi is úgy kezdtk a paimmal, hogy "mi lenne, ha egy kicsit megharapnám?". Utána való alkalmaknál már hagyta, hogy azt csináljak amit akarok. Így nem érezte kényszerítésnek, hiszen én akartam és õ nem mondott semmit. Nem kell tõle félni, nadrág nélkül nagyon jó, téged is izgat, de fõleg a pasid :-)

Ezt veheted egy jelnek. Mi is úgy kezdtk a paimmal, hogy "mi lenne, ha egy kicsit megharapnám?". Utána való alkalmaknál már hagyta, hogy azt csináljak amit akarok. Így nem érezte kényszerítésnek, hiszen én akartam és õ nem mondott semmit. Nem kell tõle félni, nadrág nélkül nagyon jó, téged is izgat, de fõleg a pasid :-)
Ez már a második ilyesmi kérdés, atya ég, mi van a hímtársaimmal? Egyik se akarja, h leszopják õket? Csak én vagyok ilyen perverz, h mindennél jobban szeretem? :)
A kérdező hozzászólása: vannak ilyenek... am köszi a válaszokat...
késik is már?
nekem mikor terhes lettem a pulzusszámom emelkedett meg, de nagyon, utána meg visszaállt a normálisra..más eltérés nem volt benne 20 hetes
akkor se keseredj el, ha még nega. lehet kevés hcg-d van! Szorítok neked nagyon és írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Én is úgy gondolom, hogy várok még a dokival, és mielõtt megyek hozzá elõtte is tesztelek majd egyet! Bár pozitív lenne! DE JÓ LENNE! Szoríts, hogy vasárnap tudjak tesztelni, és az pozitív legyek! :) :)
én szorítok neked, mert sajnos még csak gondolom milyen jó érzés lehet, ha pozitív a teszt. De azt tanácsolom neked, hogy ne menj egybõl dokihoz, majd csak 7., hét körül és akkor már szívhang is lesz, bár ezt Te tudod, de én nem rohanok az tuti.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ (utolsó!) Tudom, hogy van ilyen is. nem is élem bele magam! Csak jó lenne ha nem esne le! Majd írok, hogy mi lesz! Várok még, szerintem csak vasárnap reggel fogok tesztelni! Szoríts! :)
figyi én azt mondom, hogy várj még, mert nekem 6 napot késett, a hõm 37, 2 volt, már nagyon örültem, aztán 7. napon megmértem a hõmet, és 36, 3 lett, és meg is jött. Szóval reménykedhetsz, de ne éld bele magadat. nem elszomorítani szeretnélek, hanem csak elmondom, hogy ilyen is van. De remélem te nem így jársz. Szorítok neked.
A kérdező hozzászólása: Ma kellett volna hogy megjöjjön, nem jött. A hõm ma is 37 felett volt! Gyanakodhatok?
ha már késik és magas a hõd akkor lehet gyanakodni, ha még nem késik, akkor meg magasan is kell lennie, mert a ciklus második felében mindig az, majd a mensi megjövetele elõtt esik le.
A kérdező hozzászólása: A pulzusszámom 90 felett van! Szerintetek?
Barnázás biztos nem a vetélés jele, akkor ömlene belõled a vér és valószínûleg görcsölnél is.
Attól csinálj tesztet! Én is barnáztam az elsõ 3 hónapban hébe-hóba. Nem vagy kíváncsi??? Én megõrûlnék :-)
Csinálj egy tesztet.Most is csinálhatsz. Ha baba van akkor ki fogja már mutatni. Ki a fene pontozta le az elsõ két válaszolót?????? Nem mondtak hülyeséget.
Én sem tudom, nagyon elegem van ebbõl az oldalból....bármit írok, lepontoznak (második voltam)
Aranyos vagy 3as. En mar fel sem figyelek ezekre ;) egyes voltam.
Én azt vettem észre hogy néhányan csak azért járnak ide, hogy csinálják a fesztivált. 3.

Még csak jövő héten kellene megjönnie, de ez már a 3. nap, hogy délelőt hányingerem van (most is), és most felébredtem éjszakai is, hogy hányingerem van. Ma fáj egy kicsit az alhasam. Ez lehet terhesség jele?

Teszteljek vagy várjam meg megjön e jöv? héten? Már három hónapja nem védekezünk.

Legjobb válasz: persze várd meg a jövõ hetet, sõt még rá egy pár napot, akkor biztosabb lehetsz benne, hogy terhes vagy-e.

persze várd meg a jövõ hetet, sõt még rá egy pár napot, akkor biztosabb lehetsz benne, hogy terhes vagy-e.
Hát nem valószínû hogy a terhesség miatt lenne ez a hányinger, lehet inkább vmi fertõzés vagy ilyesmi. Mert ha peteéréskor meg is termékenyültél akkor is 6-7 nap mire egyáltalán beágyazódik a petesejt és csak pár nap múlva kerül a véren keresztül kapcsolatba a te szervezeteddel. Márpedig a hányinger meg ilyenek azok amiatt vannak. És ha még egy heted van a mensesig akkor még csak most ágyazódik be... De azért drukkolok neked!
Nekem nem volt hányingerem meg ilyenek, de több nõtõl hallottam, hogy õk rögtön teherbeesés után émelyegtek, úgyhogy lehet attól. A teszt viszont ténleg nem mutatja még ki ha igen akkor sem, mivel a hormon, ami alapján kimutatja, csak beágyazódás után kezd el termelõdni, így csak akkor tudsz tesztelni, ha nem jött meg.

Van egy csaj, 12.-es, én 10.-es vagyok, tetszett és felvettem msnre, de nem úgy sikerült, mint ahogy kellett volna, és egyértelmű jelét adta, hogy kopjak le, de azóta néha figyel szünetben.Miért csinálja ezt? Ez most mit jelent?

amikor egymás melletti termekben van óránk, meg volt már, hogy amikor elmentünk egymás mellett a folyosón visszanézett, nem fordult meg, de majdnem. Szerintetek miért csinálja ezt? Mit jelent, ha egy csaj így viselkedik?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül kedves utolsó válaszoló!:) Én 18 vagyok és egy fiatlabb fiúval randitgatok akivel egy suliba járunk. Ha teteszel a lánynak akkor az is lehet akadály h fiatalabb vagy és hogy fõleg egy suliba jártok./tanárok,barátok az egész suli mit szólna ehhez/ Ezzel te nem nagyon tudsz mit csinálni sztem :( A lánynak kell ezt magában lerendezni. Ha nagyon egyértelmûen koptatott le akkor hagyd de ha vmi szikrát látsz még próbálkozhatsz de ne szánalmasan:) Üdv ^^

Nem feltétlenül kedves utolsó válaszoló!:) Én 18 vagyok és egy fiatlabb fiúval randitgatok akivel egy suliba járunk. Ha teteszel a lánynak akkor az is lehet akadály h fiatalabb vagy és hogy fõleg egy suliba jártok./tanárok, barátok az egész suli mit szólna ehhez/ Ezzel te nem nagyon tudsz mit csinálni sztem :( A lánynak kell ezt magában lerendezni. Ha nagyon egyértelmûen koptatott le akkor hagyd de ha vmi szikrát látsz még próbálkozhatsz de ne szánalmasan:) Üdv ^^
Tizedikes, nem tíz éves.
Szerintem Te nem 10 éves vagy.
ha egyértelmûen lekoptatott, akkor szerintem nem túl sok esélyed van. És a 18éves lányok többsége érettebb barátokra vágyik, és nem 15-16 évesekre. [18/f]
utolsó válaszoló ( a második válaszoló vagyok) én csak a saját baráti körömbõl indultam ki, természetesen vannak olyan 18évesek akik fiatalabbakkal járnak szivesen^^ de ezek a jelek az esélyeidet akkoris 20%alá csökkentik.

Nokia 5230as telefonom van, és 3.5 G jel alatt szokott lenni egy szaggatott vonal, ha hívnak vagy MMSt küldök, akkor folyamatos vonal lesz. Ez most eltűnt. Hogyan tudom ezt vissza varázsolni? Egyáltalán mit jelent ez?

Legjobb válasz: az az adatforgalom, szóval ha folyamatos akkor tölt fel/le valamit netrõl, mms-kor nyilván az üzenetet :) és gondolom kikapcsoltad a netet, szóval vissza kell kapcsolni és jó lesz, régen volt 5800-ám, de nem tudok már abban segíteni, hogy mi merre van, bocsi :$

az az adatforgalom, szóval ha folyamatos akkor tölt fel/le valamit netrõl, mms-kor nyilván az üzenetet :) és gondolom kikapcsoltad a netet, szóval vissza kell kapcsolni és jó lesz, régen volt 5800-ám, de nem tudok már abban segíteni, hogy mi merre van, bocsi :$

Fél éve PCO-t diagnosztizált egy nőgyógyász, most egy másik azt mondta, hogy ő nem lát erre utaló jeleket. Ez hogy lehet?

Legjobb válasz: Csak a ciszták alapján diagnosztizált? Kezeltétek? (metformin, diéta, mozgás)?

Csak a ciszták alapján diagnosztizált? Kezeltétek? (metformin, diéta, mozgás)?
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi UH, ciszták alapján. A mostani pedig azt mondta, hogy õ nem lát erre utaló tüneteket, és amúgy is csak pontos labor eredmények alapján lehet ezt egyértelmûen kimondani. Most akartam menni endokrinológushoz, de azt mondta, h feleslegese, mert max a túlsúlyomat tudja kezelni, babával kapcsolatban felesleges.
Valószínû meggyógyultál.
Olyan nincs, hogy "meggyógyulni" ebbõl, de az jó, ha most nincs ciszta. Endokrinológushoz menni nagyon nem felesleges, õ tud hormonsort kérni, de abban igaza van az orvosodnak, hogy laboreredmények kellenek a pontos diagnózishoz, a pontos gyógyszereléshez meg még inkább. A baba már pusztán a túlsúly miatt is jöhet nehezebben. Keress fel egy endokrin szakrendelést, a múltbeli ciszták és a túlsúly, plusz a termékenységi gondok nagyon erõs gyanújelek.
Másrészt érdekes, hogy azt mondja, hogy pontos laborok kellenek hozzá, ehhez képest uh alapján azt mondja, hogy ez nem pco. :) ) No, mindegy, endokrinológus, méghozzá JÓ endokrinológus. A PCO amúgy sem nõgyógyászati betegség, csak vannak ilyen vonatkozásai is.
Menj endokrinológushoz, ha babát akarsz! Én már túl vagyok mindezen, és van egy 1 éves kislányom. Mindenképp inzulin szintet kell nézni, h tudják, milyen kezelés kell.

Ez most mit jelent? Lehet hogy egy jel?

múltkor egy barátn?mmel sétáltam és megláttam az exemet, és abban a pillanatban elszakadt az egyik szexkarköt?m (

Legjobb válasz: Én meg múltkor elsétáltam egy dögös csaj mellett, és a villanydróton épp b*sztak a verebek. Szerinted jelent valamit? A válasz: NEM!

Én meg múltkor elsétáltam egy dögös csaj mellett, és a villanydróton épp b*sztak a verebek. Szerinted jelent valamit? A válasz: NEM!
Hát, ha te hiszel ebben, akkor vedd jelnek, de ez csak puszta véletlen. Az viszont hogy hiányzik az exed már nem.
Igen, jól látod ez egy jel. Sõt, inkább kettõ. 1: Hülye vagy mint a s*gg 2: Nem csak hülye vagy, de még át is b*sztak valami mûanyag sz*rral.

Ha van egy lány, és hogyha rá gondolok, azt érzem hogy most kell nekem, meg akarom fogni a kezét és soha el nem engedni. Ez minek a jele?

Igazából, kissé gyerekesen hangzik, pedig már nem vagyok gyerek. Max agyilag :) De nem mindig vágyom rá, hogy úgy néha. Pl szombatonként, amikor tudom hogy máshol van, mással bulizik, mert másik városba tanul. Néha találkozunk, alig beszéltünk még, de már puszizkodtunk, meg kedves, sokat mosolyog rám. Néha viszont flegma, de akármilyen rossz is néha, úgy érzem akarom, de nemtom megmondani miért :D

Legjobb válasz: Szerelmes vagy.

Szerelmes vagy.
elrabolta a szivedet..
Szerelmes vagy...egyértelmû... ;)
A kérdező hozzászólása: ez biztos? :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!