Találatok a következő kifejezésre: Ezt most egy jelnek, (43 db)

Szeretnénk menni bulizni a barátnőmmel, de rajtunk kívül senkinek se jó pedig 5embert biztos felhívtunk. Most elmenjünk ketten ez nem egy jel hogy nem menjünk?

Ne nézz hülyének:D De tök furcsa.. :D Csak ketten meg..:S

Legjobb válasz: 2en szerintem semmi képp se menjetek,egy fiu azért jó ha ott van biztonsági okokból :)

2en szerintem semmi képp se menjetek, egy fiu azért jó ha ott van biztonsági okokból :)
A kérdező hozzászólása: és három lány?:) :S
esetleg úgy is jó :) Ha nincs más :) Jó szórakozást (:
A kérdező hozzászólása: Köszönjük:) :) nehezen de eldöntöttük megyünk:)
késik is már?
nekem mikor terhes lettem a pulzusszámom emelkedett meg, de nagyon, utána meg visszaállt a normálisra..más eltérés nem volt benne 20 hetes
akkor se keseredj el, ha még nega. lehet kevés hcg-d van! Szorítok neked nagyon és írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Én is úgy gondolom, hogy várok még a dokival, és mielõtt megyek hozzá elõtte is tesztelek majd egyet! Bár pozitív lenne! DE JÓ LENNE! Szoríts, hogy vasárnap tudjak tesztelni, és az pozitív legyek! :) :)
én szorítok neked, mert sajnos még csak gondolom milyen jó érzés lehet, ha pozitív a teszt. De azt tanácsolom neked, hogy ne menj egybõl dokihoz, majd csak 7., hét körül és akkor már szívhang is lesz, bár ezt Te tudod, de én nem rohanok az tuti.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ (utolsó!) Tudom, hogy van ilyen is. nem is élem bele magam! Csak jó lenne ha nem esne le! Majd írok, hogy mi lesz! Várok még, szerintem csak vasárnap reggel fogok tesztelni! Szoríts! :)
figyi én azt mondom, hogy várj még, mert nekem 6 napot késett, a hõm 37, 2 volt, már nagyon örültem, aztán 7. napon megmértem a hõmet, és 36, 3 lett, és meg is jött. Szóval reménykedhetsz, de ne éld bele magadat. nem elszomorítani szeretnélek, hanem csak elmondom, hogy ilyen is van. De remélem te nem így jársz. Szorítok neked.
A kérdező hozzászólása: Ma kellett volna hogy megjöjjön, nem jött. A hõm ma is 37 felett volt! Gyanakodhatok?
ha már késik és magas a hõd akkor lehet gyanakodni, ha még nem késik, akkor meg magasan is kell lennie, mert a ciklus második felében mindig az, majd a mensi megjövetele elõtt esik le.
A kérdező hozzászólása: A pulzusszámom 90 felett van! Szerintetek?

Ezt most vegyem egy jelnek, hogy hagyná, ha csinálnám?

Barátom sose engedi, h szájjal elégítsem ki. Bevallom ?szintén én sem nagyon vagyok oda érte és mostanában egyre gyakrabban kezdek róla fantáziálgatni, h milenne, ha mégis... Ma voltam nála és kérte, hogy finoman harapjak bele a péniszébe. persze nadrágon keresztül. ezt vegyem jelnek, hogy kiakarná próbálni velem? (neki már csináltk és nem tetszett neki, meg ezzel azt mondja megalázna engem. vhogy én is így vélekedek/tem).

Legjobb válasz: Ezt veheted egy jelnek. Mi is úgy kezdtk a paimmal, hogy "mi lenne, ha egy kicsit megharapnám?". Utána való alkalmaknál már hagyta, hogy azt csináljak amit akarok. Így nem érezte kényszerítésnek, hiszen én akartam és õ nem mondott semmit. Nem kell tõle félni, nadrág nélkül nagyon jó, téged is izgat, de fõleg a pasid :-)

Ezt veheted egy jelnek. Mi is úgy kezdtk a paimmal, hogy "mi lenne, ha egy kicsit megharapnám?". Utána való alkalmaknál már hagyta, hogy azt csináljak amit akarok. Így nem érezte kényszerítésnek, hiszen én akartam és õ nem mondott semmit. Nem kell tõle félni, nadrág nélkül nagyon jó, téged is izgat, de fõleg a pasid :-)
Ez már a második ilyesmi kérdés, atya ég, mi van a hímtársaimmal? Egyik se akarja, h leszopják õket? Csak én vagyok ilyen perverz, h mindennél jobban szeretem? :)
A kérdező hozzászólása: vannak ilyenek... am köszi a válaszokat...

3 kislány után ismét babát várok. A Felicitas csomagban most egy kék cumi volt. Rém hülye kérdés, de ezt vehetem "égi" jelnek?

Még csak az 1. trimeszterben vagyok,szóval elég soká fog kiderülni a baba neme...

Legjobb válasz: Ennyire kisfiút szeretnél?:) Tudod veheted ezt égi jelnek,de semmi nem biztos.Szóval,ne éld bele magad,de reménykedhetsz.De tudod,fõ az egészség:)) Gratulálok a gyerekekhez!

Ennyire kisfiút szeretnél?:) Tudod veheted ezt égi jelnek, de semmi nem biztos.Szóval, ne éld bele magad, de reménykedhetsz.De tudod, fõ az egészség:) ) Gratulálok a gyerekekhez!
Szia!Na?
Sziasztok! Bocsi, hogy belekérdezek, de én 17 hetes vagyok, de még nem kaptam Felicitas csomagot.Mikor kellene kapni az elsõt?
Szerintem inkább ne éld bele magad, nehogy megszokd a gondolatot, és utána meg csalódj.
nekem fordítva volt a lánnyal volt benne kék a fiúval rózsaszín cumi . de a 13. héten biztosra megmondták a nemét szv. kitartás!! az legyen amit szeretél !
Szerintem sem jelent semmit, bár nekem is kék cumi volt a csomagban és kisfiam lett.:)
Ha jól esik, veheted:-) De Te is tudod, hogy semmit nem jelent:-) Azért drukkolok, hogy fiú legyen:-)
Ez édes :)
Vedd annak, ha szeretnéd!:) Kívánom, hogy úgy legyen. Remélem nem lomboz le, de az enyémben rózsaszín volt, pedig fiam lett...:)
Csak kivancsisagbol nem probaltad az ingat?
Sziasztok! Én vagyok, aki kérdezte, hogy mikor kapjuk ezt a csomagot.Nagyon köszönöm a választ.Sajnos én nem kaptam.szó se volt errõl.Na mindegy! Mindenkinek boldog babavárást!
Köszönöm szépen! Nekünk a második is fiú lesz, már most tudom, hogy szeretnék harmadik babát. Ha õ is fiú lesz, el fogok gondolkozni a 4. babán is! Nagyon szeretnénk kislányt :) 11es
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is Kedves 11-es! Boldog babavárást, könnyû szülést és egészséges kisbabát Neked!! :-)
A kérdező hozzászólása: 10-es! Amikor a kiskönyvedet megkaptad a védõnõdtõl, akkor kellett volna kapnod egy pár dolgot (Anyáklapja minta szám, babaváró könyv, most 3 cd a terhesség 3 trimeszterérõl) ezek közzül a könyvben van benne a kupon, amit egyes bababoltokban be lehet váltani Felicitas várandós csomagra) 9-es! Gratulálok a 4. babóhoz!!! :-) Tudom, hogy azért nagyon örültök Neki is!! A lányaitokat hogy hívják, és a 4. kislányt hogy fogják hívni? Mindenkinek kellemes babavárást, és egészséges kisbabát!! :-)
Remélem, hogy teljesül a vágyad! 36hkm
3 kislány után ismét babát várok. A kínai, a Jónás szerint kisfiút, a tünetek is teljesen mások mint a csajokkal. Lépten-nyomon csavarokba, szegekbe botlottam, és a 14. héten tudtam meg, hogy újra kislányt várok. :) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok!! :-) Nem, nem élem bele magam...sõt, talán mondhatni, hogy tudom, hogy Õ is kislány lesz-aminek persze van elõnye, pl egy ideig nem kell ruhát venni, viszont a végleges név választás...gondolatban megvan már a neve. Azt mondják, hogy a remény hal meg utoljára, szóval bár lány nevet mondok, ha a babóra gondolok, de azért egy kicsikét reménykedem, hátha ... :-) Majd ha megmutatja magát valamelyik Uh-n, nem felejtek el írni! Bár tuti lány... de hátha mégsem...
A kérdező hozzászólása: Nem rég kezdtem a 2. trimesztert, a 12. heti uh-n a doki nem nézte, bár korai is lett volna, az inga gyönyörû köröket ír le, majd vasárnap vagy hétfõn a káposzta tesztet is megcsinálom :-) A felicitas kupon itt elvileg megrendelhetõ: http://www.ingyentermekek.hu/kuponok/felicitas.html

Fáj a mellbimbóm, de nagyon! Ha egy kicsit hozzáérek, már akkor is! Ezt most tapasztalom először, soha nem volt ilyen érzésem! Ez Jó jel?

Legjobb válasz: Mire jó jel??nem tudjuk így megítélni, mert nem írtál semmi konkrétat magadról, vagy a körülményekrõl :) több infót!

Mire jó jel??nem tudjuk így megítélni, mert nem írtál semmi konkrétat magadról, vagy a körülményekrõl :) több infót!
Valószínûleg az számít jó jelnek, ha a baba jele. Hát attól függ hanyadik napon vagy. A nem várt menstruáció elõtt nem sokkal ez már érezhetõ. A mellérzékenység lehet a baba tünete is, de a menstruációé is, de mivel te eddig nem éreztél ilyesmit én inkább a babára voksolok :) :)
Nekem is nagyon érzékeny volt a mellem a beágyazódás után még a mensi elõtt jóval. Elõtte sosem fájt. Innen tudtam, hogy valami történik.... Bár mi nagyon ráfókuszáltunk a dologra, hõt mértem és ovu tesztet is használtam. sok sikert

A barátommal egy szombati napon / vasárnap hajnalban voltunk utoljára együtt. De elvileg nekem vasárnap kellett volna megjönnie, ugy jön ki a 28 nap. Most kedd van és még nem jött meg. Ez valaminek a jele lehet? Mit csináljak? Mikor vegyek tesztet?

Legjobb válasz: Ha annyira rendszeres a menstruációd, hogy minden hónapban napra pontosan ki tudod számolni, hogy mikor jön majd meg, akkor lehet valaminek a jele is akár ez a 2 nap csúszás. De azt hiszem 2 nap miatt nem kellene rögtön tesztért szaladni, de vannak olyanok, amik már az "elmaradt" menstruációt követõ napon kimutatják, ha van valami. Szerintem ne aggódj, ne stresszelj, mert az is befolyásolja a menstruációd.

Ha annyira rendszeres a menstruációd, hogy minden hónapban napra pontosan ki tudod számolni, hogy mikor jön majd meg, akkor lehet valaminek a jele is akár ez a 2 nap csúszás. De azt hiszem 2 nap miatt nem kellene rögtön tesztért szaladni, de vannak olyanok, amik már az "elmaradt" menstruációt követõ napon kimutatják, ha van valami. Szerintem ne aggódj, ne stresszelj, mert az is befolyásolja a menstruációd.
ha védekeztetek akkor nyugi, nincs miert aggodnod
Barnázás biztos nem a vetélés jele, akkor ömlene belõled a vér és valószínûleg görcsölnél is.
Attól csinálj tesztet! Én is barnáztam az elsõ 3 hónapban hébe-hóba. Nem vagy kíváncsi??? Én megõrûlnék :-)
Csinálj egy tesztet.Most is csinálhatsz. Ha baba van akkor ki fogja már mutatni. Ki a fene pontozta le az elsõ két válaszolót?????? Nem mondtak hülyeséget.
Én sem tudom, nagyon elegem van ebbõl az oldalból....bármit írok, lepontoznak (második voltam)
Aranyos vagy 3as. En mar fel sem figyelek ezekre ;) egyes voltam.
Én azt vettem észre hogy néhányan csak azért járnak ide, hogy csinálják a fesztivált. 3.

A legutóbbi menstruációm végén olyan utolsó 1-2 napban barna folyásom volt. Most egy hét után volt egy enyhe vérzésem, nem sokáig tartott meg is lepődtem / ijedtem, ez lehet a terhesség oka/jele?

Körülbelül 4 napja egymást követő napon,először egy éjszaka arra keltem,hogy irtózatos görcs van az alhasamon,majd ez elmúlt. Aztán másnap követő este együtt voltam barátommal,volt egy enyhe fájdalom a hasamba együttlét közben,de nem tulajdonítottam nagy gondot rá.Viszont után rá egy kis idő múlva olyan szinten fájt hogy nem tudtam csak összegörnyedve menni,de akkor is minden egyes lépés megerőltetés volt,mert minden egyes lépésnél hatalmas fájdalom vonult végig a testemen ,de leginkább az alhasamon.Azóta is van enyhe fájdalom benne,de azt inkább annak is tulajdonítom,hogy magas fehérvérsejt volt a vizeletemben ,tehát bakteriális fertőzés és a miatt fáj. Tervezem a nő doki látogatást,de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. De a fent megemlített kérdésem ezektől az infóktól eltekintve lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia:)nekem ugyan így volt.3 napig volt vérzésem ebbõl 1 nap véreztem 2 nap pecsételtem 3 nap barnáztam.A vérzésem elsõ napjától számolva a 10 napon elkezdtem vérezgetni hol rózsaszín,piros,barna ez kb 5 napig tartott,de csak pecsételõsen,elég volt a tisztasági.Lehet,hogy középidõs vérzés volt nem tudom.Én is babát szeretnék és most én is kiváncsi vagyok,hogy mi is van.De szerintem ettõl még simán lehetsz babás.

Szia:) nekem ugyan így volt.3 napig volt vérzésem ebbõl 1 nap véreztem 2 nap pecsételtem 3 nap barnáztam.A vérzésem elsõ napjától számolva a 10 napon elkezdtem vérezgetni hol rózsaszín, piros, barna ez kb 5 napig tartott, de csak pecsételõsen, elég volt a tisztasági.Lehet, hogy középidõs vérzés volt nem tudom.Én is babát szeretnék és most én is kiváncsi vagyok, hogy mi is van.De szerintem ettõl még simán lehetsz babás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.Szeretném egyébként a babát, de nem akarok nagyon rágörcsölni, és mostanában nem is tettem, meglehet hogy így hálálja meg a szervezetem, hogy megajándékozz egy babával.Persze meglehet, hogy egyéb oka van, de ez majd kedden kiderül, ugyan is akkor látogatom a nõdokimat :-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok ! Nahm voltam nõdikánál és semmit nem tudott mondani az orvos vérvételre küldött HCG szint mérésre !! Már 5 napja vérzek de mostanában inkább barna mintsem rendes vér .... Ha a nõdoki sem talált "tapintható magyarázatot" a gondomra, akkor valószínû, h terhes lehetek ? Végül is a HCG szintbõl kiderülhet, amire holnap kell mennem . Kedves válaszoló ! Neked aazóta sikerült kiderítened valamit ? :-)
Szia! Majd ha tudod a válasz légyszi írd meg mert érdekel:) Szurkolok!!:) 30hkm
A kérdező hozzászólása: Hát sziasztok! Elég hosszú és rossz szakaszon vagyok túl. Ugyan is ahogy írtam volt , múlt hét szerdán kellett volna mennem vér vételre kiderüljön, mi bajom... csak hogy reggel iszonyat nagy hányingerrel és hasfájdalommal kezdõdött és ezúttal el sem múlt a fájdalom.Olyan szintû fájdalom és feszülés volt a hasamba, hogy egy lépés több percbe került :S Aztán lefeküdtem pihenni és sokszor indultam el fájdalom csillapító után , de útközben azt éreztem, hogy kiakar menni belõlem az élet. Aztán olyan fél 3 körül járhatott mikor felkeltem és ismét hatalmas nagy hányinger és mire úgy éreztem minden kijön beszédültem és anyum szerint mint hó olyan fehér lettem a szám is elzsibadtak a végtagjaim és iszonyat szarul voltam ájulás közelben. Majd anyumék szóltak mentõsöknek mert annyira nem voltam magamnál, így egy roham mentõ vitt sûrgõsségire ahol több vér és vizelet vétel után kiderült, hogy terhes vagyok. Majd még aznap rengeteg vizsgálta ultrahang után kiderült, hogy mind ez méhen kívüli, szóval maradtam kórházba. Másnap várt egy hüvely ultra hang ahol az is kiderült, hogy egy hatalmas vérömleny is volt a hasamba és egy olyan 4 centis átmérõjû ciszta is társult hozzá így csütörtök reggel , egybõl elsõ vizit után 8 környékén vittek is sürgõsséggel mûteni.Így az lett az eredménye hogy a jobb oldali petevezetéket eltávolították mivel a baba oda volt rátapadva, ami kb 3 hetes környékén járt.Nagy trauma ért ezzel hogy 4 év után egyszer sikerül és ezzel el is veszítem :'(( Ma jöhettem haza és csütörtök varrat szedés!! Szigorú tiltásom van nemi aktushoz úgy kb 2-3 hónapig mivel belsõ varratom is van a külsõn kívül. És ezután nagyon nagyott csökkent az önbizalmam a párommal kapcsolatban és nagyon félek, hogy elveszítem , minden este sírva alszom el ezután a dolog után :-(((8
A kérdező hozzászólása: .... a vér az kezdett szét szivárogni is a hasamba és a levegõ vétel is igen nehezen ment egy mondat végigmondása is hatalmas erõlködéssel sikerült, mivel fulladoztam , így életmentõ mûtétet hajtottak végre rajta!!! De örülök azért hogy vége és minden rendben van , még ha a kis babára nem volt esély hogy meglegyen :-(( mindez 22 évesen kellett hogy átéljek ... iszonyat nagy fájdalom van rajta és lesz is sokáig ...

Milyen jelei vannak annak ha érdeklődik irántam egy lány? Most nem arra gondolok h babrál a hajával stb mert ezek gondolom tuti jelek. Hanem.

Ilyenekre gondolok h hajlandó ? is keresni engem és nem csak azt várja h én keressem,kérdezget t?lem/fel?lem vagy mi,

Legjobb válasz: Többnynire lájkolja a képeid fészbúkon.

Többnynire lájkolja a képeid fészbúkon.
Igen, õ is keres téged. Azok a lányok akik soha nem keresik a pasit maguktól azok csak az eszüket játszák.
Ez abszolúte lány függõ dolog. Nekem például nagyon bejön egy srác és azt gyanítom, hogy õ is, mégsem kerestem fel eddig, mert attól félek, hogy mégsem vagyok az esete. Szóval ne csináld azt, amit én, gyõzd le a büszkeséged, egy próbát megér. Nem veszítesz vele semmit. Sõt, a legrosszabb esetben is csak tapasztalatot nyerhetsz. Úgyhogy hajrá!
*én is neki (jav.)
Tuti jel nem létezik. Még ha a farkadat szopja, és közben mondogatja h szeret, az se jelent semmi biztosat. A lányok nagyon jól meg tudják játszani magukat.
Olyan is van, hogy nem veszi észre magát ahogy kelleti, ha meg rámozdulsz teszi az ártatlant.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigieket, igen utolsó ilyet már tapasztaltam
Lépj ki az álomvilágból, szar ügy, de lépj ki.

Még csak jövő héten kellene megjönnie, de ez már a 3. nap, hogy délelőt hányingerem van (most is), és most felébredtem éjszakai is, hogy hányingerem van. Ma fáj egy kicsit az alhasam. Ez lehet terhesség jele?

Teszteljek vagy várjam meg megjön e jöv? héten? Már három hónapja nem védekezünk.

Legjobb válasz: persze várd meg a jövõ hetet, sõt még rá egy pár napot, akkor biztosabb lehetsz benne, hogy terhes vagy-e.

persze várd meg a jövõ hetet, sõt még rá egy pár napot, akkor biztosabb lehetsz benne, hogy terhes vagy-e.
Hát nem valószínû hogy a terhesség miatt lenne ez a hányinger, lehet inkább vmi fertõzés vagy ilyesmi. Mert ha peteéréskor meg is termékenyültél akkor is 6-7 nap mire egyáltalán beágyazódik a petesejt és csak pár nap múlva kerül a véren keresztül kapcsolatba a te szervezeteddel. Márpedig a hányinger meg ilyenek azok amiatt vannak. És ha még egy heted van a mensesig akkor még csak most ágyazódik be... De azért drukkolok neked!
Nekem nem volt hányingerem meg ilyenek, de több nõtõl hallottam, hogy õk rögtön teherbeesés után émelyegtek, úgyhogy lehet attól. A teszt viszont ténleg nem mutatja még ki ha igen akkor sem, mivel a hormon, ami alapján kimutatja, csak beágyazódás után kezd el termelõdni, így csak akkor tudsz tesztelni, ha nem jött meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!