Találatok a következő kifejezésre: Ezt miért Mit (4033 db)

Fbölcsességfoat húztak alul felül 1 hete már. Ol jobb hol gyulladt. De a furcsa most hogy amikor ott rágok, olyan érzés, mintha lenne a fogamon vlmi réteg, és fura a rágás. Ez miért mi lehet? Elmúlik?

Legjobb válasz: aztán ahogy tapizom nyelvvel, lehet az iny van begyulladva meg a mögöttelévö seb ugye és azért fura. nem tudom eldönteni. gyulladás lehúzásra ötlet? :)

A kérdező hozzászólása: aztán ahogy tapizom nyelvvel, lehet az iny van begyulladva meg a mögöttelévö seb ugye és azért fura. nem tudom eldönteni. gyulladás lehúzásra ötlet? :)
Ha begyulladt, akkor vissza a fogorvoshoz!
A kérdező hozzászólása: szájsebészet...x óra várakozással... vlmi gyulladáscsökkentés házilag, mint ott öülni hogy aztán ugyanazt felirja :D corsodylt próbálom, meg kamillateát, segitenek, de vlhogy oylan hogy hol jó jól bevan gyulladva, de nem fáj, csak ha hozzáérek 1 ponton. még nincs is összeforrva, elég mély :( szóval :D na :D köszi a tanácsot :)
Antibiotikumot fog felírni, tehát az nincs otthon... Szerintem nem vicces, hogy be van gyulladva.
A kérdező hozzászólása: hát szerintem sem vicces...

A kutyánk folyton "oda kap" az elsõs kislánynak (aki gyakran itt van nálunk). Ezt miért? Mit csináljunk?

Az orra elõtt csattogtatja a fogait és ha megölela kislány minket akkor meg ugat és nyüszít és rohan felénk.

Legjobb válasz: Játszani szeretne vele. Mennyit van mozgatva, tanítva, sétáltatva a kutyátok? Mert könnyen lehet hogy túl van pörögve.

Játszani szeretne vele. Mennyit van mozgatva, tanítva, sétáltatva a kutyátok? Mert könnyen lehet hogy túl van pörögve.
Nálunk a 6hónapos kölyök ugrott neki páromnak, mikor szórakoztunk. Gyorsan tiltottuk, azóta nem próbál tõle bevédeni. A gyerekeket az elõzõ gazdi miatt utálja (trauma érte) ezért bizonyos méret alatt nem engedünk a közelébe kisgyereket. A tanítványaimmal el van, mondjuk ma lemorogta a gyereket, aki nem éppen volt kedvesnek nevezhetõ (engem is eléggé felhúzott)... Amúgy próbáljátok leszokatni a kapkodásról, egyébként a ti esetetekben ez valószínû játék, bár jó lenne többet tudni a körülményekrõl.
Féltékeny. Mégis, mit tesztek ilyenkor? Egyszerûen nem megengedhetõ viselkedés.
A kutya úgy képzeli, hogy õ a ház ura és majd megvéd Titeket a gaz betolakodótól. Helyre kéne rakni a fejét meg a sorrendet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen amúgy ma nem volt lefáraszta. De majdpróbálok odafigyelni rá.
koncept private? az egy hack lenne?

Miért van az, hogy a párom mindig csak a csajokkal van elfoglalva, pornót néz ha nem vagyok vele? Miért teszi ezt velem? Mire jó ez? Miért?

Elég féltékeny típus vagyok, előző kapcsolataimban mindig megcsaltak. Próbálok én tenni elenne, de egyszerűen nem megy. Ha rászólok a páromra, hogy hagyja már abba a csajozást, akkor jön a veszekedés egyből. Lehet azt akarná ezzel elérni, hogy hagyjam el, mert ő nem mer szakítani? Nem értem. 3,5 éves élettársi kapcsolatról van szó.

Legjobb válasz: Azért csinálja,mert egy barom. Mármint nem a pornónézés,mert aki egy kicsit is tájékozott,az tudja,hogy a férfiak többsége nézi. Én nõként is szoktam néha. De ez,hogy csajozik melletted,kritikán aluli. Egyébként hogy kell érteni ezt a csajozást? Mert azért az sem mindegy:D

Azért csinálja, mert egy barom. Mármint nem a pornónézés, mert aki egy kicsit is tájékozott, az tudja, hogy a férfiak többsége nézi. Én nõként is szoktam néha. De ez, hogy csajozik melletted, kritikán aluli. Egyébként hogy kell érteni ezt a csajozást? Mert azért az sem mindegy:D
Az ha telefonál vagy telefonszámot cserél nem nagy bûn gondolkozz már a pasik utálják ha meg kell azt is beszélnie veled hogy hugyozás után kirázhatja-e vagy sem. Ha csak szemez szerintem elmegy utána már nem. Ha a pornónézést csajozásnak veszed akkor vess magadra majd küldöm az aratógépet.
hasonló szituációban voltam már én is, bár bevallom kevés az, aki emiatt ûzi ezt, amit a pasid. Volt egy rettenthetetlen féltékeny barátnõm, és 2 db olyan csaj, akivel nemcsak hogy kiskorom óta ismerem õket majdnem, de olyanok mintha a húgaim lennének. Ha az volt, hogy miattuk mentem el (tökmind1 miért), akkor jött a hiszti, ha nem tudta hogy miattuk megyek el, nem volt baj. Hülyén csináltam, mert hülye barátnõm volt, számomra nem normális, hogy egy nõ miatt az egész baráti körömet és az egész múltamat a kiskoromat dobjam el. Ez kb olyan, mintha összejönnék valakivel és anyám meg a nõm között kéne választani. de ha nálatok ilyen nem áll fent, akkor abban kúrás a levél tárgya, gyorsan megtudakolnám én ezt, de ne nyiltan kérdezz rá, mert akkor azt mondja csak régi barátok, és vagy igaz vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Egy délután csörgött a mobilja és nem vette fel, azt mondta a bank hívja, késõbb kapott egy sms-t, és egy csaj volt, hogy miért nem veszi fel a telefont. A neve pedig opel néven volt elmentve a telefonjában. De találkoztam már sanya néven elmentett telefonszámmal is.
Megaláz téged, állj a sarkadra! Tudod az ilyesmit, csak azzal lehet megcsinalni, aki hagyja! Nagyon buta vagy.
Nem tudom, akkor miért vagy vele. Számomra nagyon megalázó és nagy parasztságnak tartom, ha miközben a párom mellett sétálok/állok/ülök õ egy másik nõvel akár csak szemezget is. Én ezt tuti nem viselném el, de olvastam már pár másik kérdésnél hozzászólásokat, hogy ez nem izé... Hát ha másnak nem is, de nekem az. Ez a telefonszámcserés dolog is igen érdekes. Tudodmikor viselném el, hogy mellettem ismerkedjen... Na de amúgy honnan tudod, hogy tényleg csajok telefonszámai vannak elmentve, ha férfinevek vannak beírva?
Hát a csajozáson én sem tudom mit érthetsz. Ha szándékosan keresi a társaságukat, olyan dolgokat ír nekik chaten, vagy randira is hívja õket, az tényleg erõs. Ha van néhány lány barátja, az nem problémás, de nem is lehet csajozásnak nevezni. Pornónézés elfogadható, ha nem megy a kapcsolat rovására, bár mondod hogy élettársak vagytok, ha ott elõtted nézi az elég gáz.
A kérdező hozzászólása: Én csajozásnak veszem azt ha hátam mögött ismerkedve telefonszámot cserélget, a telefonjába úgy írja be a nevét, hogy azt én ne tudjam, pl. különbözõ férfi becenevekkel. Vagy pl. furcsán vettem azt is, hogy a barátja meghívott minket babalátogatásra, és a párom mindent kitalált hogy ne menjek el vele, nem is vitt el, azt mondta az én érdekemben jobb ha nem megyek. Nos nem értem az ilyeneket. Nekem az is rosszul esik, mikor együtt elmegyünk valahova és a tekintetével flörtöl.
én sem értem hogy kell értelmezni ezt a csajozást. 1. ha én párkapcsolat mellett más nõvel beszélek, akkor az max flört, de olyat se szoktam sûrûn, de ez még nem bûn. 2. ha konkrét randizik a csákó, vagy csókolózik meg ilyenek és te hagyod, akkor jó hülye vagy. 3. ha a pornónézést mondod csajozásnak, akkor szintúgy hülye vgy.
Ha a pornónézést nevezed csajozásnak, akkor veled van baj- ha csajozik melletted és te csak megkéred, hogy ne tegye, akkor is veled van baj.
El kéne gondolkodni azon, hogy tényleg a megfelelõ embereket választod e magad mellé......most tudom hogy elcsépelt közhely, de akkor is! Ki milyen virágot tép, olyat szakít.....
Szerintem tuti meg is csal téged. Én is ilyen cipõben járok és párszor már le is bukott a drága

Többször láttam h autoban ülve hogy sokan keresztet vetnek vezetés közben miközben egy krisztus kereszt mellet haladnak el miért? és melyik vallásban van ez? Miért csinálják? Mit fejeznek ki vele?

Legjobb válasz: Kedves utolsó válaszoló. Miért mondod, hogy aki keresztet vet, az babonaságból teszi? Meg, hogy nem ismerik Istent. Te honnan tudod ezt? Nem is ismered az embereket, akik keresztet vetnek, de kijelentesz róluk egy nagyon súlyos dolgot. Szerinted Istennek tetszik ez?

Kedves utolsó válaszoló. Miért mondod, hogy aki keresztet vet, az babonaságból teszi? Meg, hogy nem ismerik Istent. Te honnan tudod ezt? Nem is ismered az embereket, akik keresztet vetnek, de kijelentesz róluk egy nagyon súlyos dolgot. Szerinted Istennek tetszik ez?
"sokan keresztet vetnek vezetés közben miközben egy krisztus kereszt mellet haladnak el miért?" Babonaságból... mert nem ismerik Istent...
Katolikusok, szerintük a tiszteletet.
Nekem anyum mesélte hogy Erdélyben a protestánsok szokása ez, ha a templom elõtt elhaladnak 3szor keresztet vetnek. Ez az õ dolguk, hogy mit fejeznek ki vele. Én is protestáns vok
A kérdező hozzászólása: tehát akkor végülis mit fejeznek ki vele mert még mindig nem világos :D
Tudtommal a katolikusoknál szokás keresztet venni, illetve náluk jelkép a kereszt, a feszület.
Tiszteletet fejeznek ki vele. Tiszteletet Isten iránt, Jézus iránt. Persze vannak sokan, akik csak megszokásból teszik ezt, de nehezen hiszem, hogy azokban is ne lenne ott legaláb a szikrája az Isten iránti tiszteletnek.

Miért érzem ezt, illetve mit tehetnék ellene?

Úgy érzem, a férjem nem szeret, csak szükségb?l van velem, jobban érzi magát, ha külön vagyunk, szégyell, egy szükséges rossz vagyok neki. A szavaival azt bizonygatja, hogy szeret, és fontos vagyok neki, de a tettek az ellenkez?jét mutatják.

Legjobb válasz: Én éppen kb valami ilyesmit csinálok a feleségemmel... Rossz hír, hogy azért, mert beleestem egy másik nõbe. (Szerencsére?) a hölgy nem ment bele a dologba, de elhidegültem az asszonytól, ami lassan feltûnõ, mert kimondottan érzelmeskedõ, lelkis alkat vagyok. (Nem biztos, hogy a férjeddel is ez van!!) Nekem mi segítene? Igen, valamit változtathatna az asszony, bár csinos, nem ezzel van a baj. Túk sokszor van szó a mindennapi fontos, de egyetemes értelemben lényegtelen dolgokról (hogy elég biztos-e a munkahelyem, miért nem végzek több házimunkát, stb..), egyre több a dorgálás bár vicces formába öntve, de mégis. Nem jön semmi új, semmi meglepõ, minden reakciója kiszámítható, szexet nekem kell kezdeményezni, ha õ kezdi mégis, hülyén csinálja nincs benne erotika. És nem jut el hozzá, ha ezt elmondom, mert akkor mindig jönnek az én bûneim. Szóval a haverok érdekesebb dolgokról beszélnek, így egyre többet lógok velük. Nem tudom, hogy segített-e valamennyit...

Én éppen kb valami ilyesmit csinálok a feleségemmel... Rossz hír, hogy azért, mert beleestem egy másik nõbe. (Szerencsére?) a hölgy nem ment bele a dologba, de elhidegültem az asszonytól, ami lassan feltûnõ, mert kimondottan érzelmeskedõ, lelkis alkat vagyok. (Nem biztos, hogy a férjeddel is ez van!!) Nekem mi segítene? Igen, valamit változtathatna az asszony, bár csinos, nem ezzel van a baj. Túk sokszor van szó a mindennapi fontos, de egyetemes értelemben lényegtelen dolgokról (hogy elég biztos-e a munkahelyem, miért nem végzek több házimunkát, stb..), egyre több a dorgálás bár vicces formába öntve, de mégis. Nem jön semmi új, semmi meglepõ, minden reakciója kiszámítható, szexet nekem kell kezdeményezni, ha õ kezdi mégis, hülyén csinálja nincs benne erotika. És nem jut el hozzá, ha ezt elmondom, mert akkor mindig jönnek az én bûneim. Szóval a haverok érdekesebb dolgokról beszélnek, így egyre többet lógok velük. Nem tudom, hogy segített-e valamennyit...
Oszd meg vele a kétségeidet, és mondd meg neki, szerinted miben kéne változtatni. A pasik nem értik meg a célzásokat, ilyenek, és kész.
Szerintem vess be valami nöi praktikát. Menj el fodrászhoz, vegyél új ruhát, magassarkú cipöt...Kezdj el csinosabban öltözködni, légy feldobott. El fog kezdeni gondolkodni, h mire ez a nagy vidámság, kivirultság, és megszólal benne a kisördög! remélhetöleg. Semmiképp ne sird el neki, h attól tartasz, h a szavai mögött semmi sincs, mert azt hisztinek fogja értelmezni. Szerintem. De aztán lehet, hogy tévedek. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Megmondtam neki már párszor, a reakció, hogy ne sértegessem õt.
Párterápia? Néha probáljatok kettesben kimozdulni.
Ma 00.52-es válaszadó elég jól leírta, hogy egy pasi ilyen helyzetben miért is viselkedhet így. Tehát sokminden lehet mögötte. Nem lehet, hogy nagyon letámadod, ha beszélgetni szeretnél vele, napi problémákkal, hibáival kapcsolatban? Nem lehet, hogy nekiesel, ha valamiért haragszol rá? Mert a pasik ettõl begubóznak és hallgatagok és hûvösek lesznek. Igazából ezt akkor lehetne megoldani, ha a férjed elmondaná az igazat, hogy miért ilyen. Amíg azt mondja a kezdeményezõ beszélgetésedre, hogy semmi gond, addig falakba ütközöl. Ezt másképp nem lehet elkezdeni, csakis beszélgetéssel.
Volt törölve válasz? Mert nekem ez a megválaszoltak között van, de nem emlékszem, hogy válaszoltam volna erre a kérdésre. Kérdezõ, le kell ülni a pároddal és megbeszélni a dolgot, õszintén.

Miért teszi ezt? Miért van ez? Miért zargat engem több munkába? Miért erőlteti rám? Hiszem ledolgozom a magamét. Ha többet dolgoznák, akkor mi lenne a gyerekeimmel? Kicsik még.25/N

Férjem lassan már ki idegöl a munka témakörrel. Dolgozom, jó fizetésem van, nem panaszkodhatom. Azt hiszem elmondhatom, hogy elégedett vagyok a munkámmal. Mindig is olyan felfogású voltam, hogy azt akarom csinálni, amit szeretek. Férjem viszont csak hajszol, hajszol a munkába. Sosem elég neki a pénz. Rendes munkahelye volt, de felmondott egy bizonytalanért, és most úgy t?nik, hogy befuccsolt neki/k a munka. Megvan bolondulva a pénzért, és kijelentette, hogy neki a pénz fontosabb, mint én.ezt amúgy már a házasságunk alatt mondta. Az én fizetésem elég lenne, hogy fedezzük a költségeinket, habár kicsit azért sz?kebb lenne a keret, de nem lenne tragédia. Még épp belefér. Férjem viszont állandóan elégedetlenkedik. Elveri a barátaira a pénzt, az összejövetelekre, (mert hát ott mindenb?l a luxuscikkeket kell venni), alig marad neki pénze cigire, és még engem zargat a hülyeségével, hogy nem is dolgozom. A lényeg: nem is dolgozom. Bevágta, hogy neki milyen kellemetlen, hogy ha elmegyünk valahova, akkor neki kell fizetnie nekem valamit, meg a benzint, ha elmegyünk valahova. Most hova tegyem a dolgot? Le vagyok hordva, hogy nem dolgozom, nem csinálok semmit, és még hülye is vagyok a tetejébe? Igazából azt sem értem mit problémázik. Ezerszer átbeszéltük, de nem tudok okos lenni. Nem vagyok pénz mániákus. Valójában jól élünk, pont úgy, mint egy átlagos család. Szeretnék én is sok mindent, de nincs kedvem bele?rülni abba, hogy holnap nem kaphatom meg. Majd jön szépen minden magától, ahogy eddig is. Felépült a családi ház, neki és nekem is saját autónk (középkategóriás) van-amivel persze, hogy elégedetlenkedik, mert nem valami Ferrari, munkahelyem. Arról már igazán nem tehetek, ha ? elszórja a pénzét. Én nem akarok egész nap a munkahelyen lenni, elég nekem amit ledolgozom. Otthon is van tennivaló (takarítás, f?zés, mosás, stb). Nem akarom, hogy a gyerekeimet más nevelje. Nem azért szültem meg ?ket. Nem tudok olyan anya lenni, aki egyszerre mindent tud. Nekem is kell pihenni. Megteszem amit meg kell tennem, de többre már én sem vagyok képes. Tör?döm magammal is, a küls?mmel, nem is ez a baja-állítólag, hanem a pénz. Szépen mondtam, és bizonyítottam is, hogy számíthat rám, ha úgy adódik, de mégis teherként éli meg, ha akár egy 100 forintot is kellene rám áldoznia. A gyerekekre még nem mondta. Ha azt mondaná, hogy t?lük is fontosabb a pénz, akkor azonnal beadnám a válókeresetet.

Legjobb válasz: így jár aki össze házasodik egy Trollal.

így jár aki össze házasodik egy Trollal.
Nem értelek. Ha a fizetésed elég neked és a két gyereknek, akkor miért nem teszed ki az arrogáns s.eggfej férjedet? Csak kolonc a nyakadon, ahelyett, hogy társad lenne az életben.
Már bocs, de miért téged hajszol? Menjen el dolgozni. Én már régen kivágtam volna, élõsködjön máson, ha tud.
A férjed is menjen el dolgozni , ne enged hogy csicskáztasson , te is ember vagy mint mondtad , állj ki magadért .
Mielõtt hozzámentél is ilyen volt? Amúgy meg mondd meg neki, hogy ha pénzt akar elmegy dolgozni, addig meg legyetek külön kasszán, aztán akkor nem kell rád "pazarolnia" a pénzét. Mekkora tahó.
A gyerekeknek [email protected] lesz, ha ez tovább folytatódik mivel megérzik a stresszt és a feszültséget. Próbálj meg beszélni a férjeddel és minden erõddel azon legyél, hogy észhez térítsd mert ez nagyon hülye világnézet.
ha közös számlán vagytok, csináltass magadnak egy új számlát, hogy ne férjen hozzá a pénzedhez. Így kénytelen lesz a sajátjából gazdálkodni. Ha ilyen drasztikus lépést nem szeretnél, akkor csak tiltasd le a hozzáférését a számlához, kérj új PIN kódot.
Dobd ki az élõsködõt, és máris javulni fog az anyagi helyzeted.
Jajj kedves kérdezõ mit is írjak neked??? Hogy a fenébe tudod ezt eltûrni?? Kérdezd meg magadtól "Kell ez nekem"? "Szükségem van erre??? És szerintem rájössz a válaszra!DE nem fogok neked papolni mivel úgy sem hagyod el és csak szenvedsz és nyûglõdsz:S Megkérdezhetem mi a szakmád???
A kérdező hozzászólása: Nem, nem voltam terhes, amikor elvett. Szerelem házasság volt. Akkor még nem viselkedett így. A házasságunk ideje alatt egy re fokozatosabban jöttek rá ezek a dolgok.
Remélem nem azért vett el, mert terhes lettél...
Válj el. Mondjuk nem tudom mit vártál ha ilyet mondott még házasság elõtt.
Ezek szerint egy telhetetlen megalomániás s*ggfej.(legalább is én így értelmeztem)A legnagyobb baj azzal van, hogy ott vannak a gyerekek és így már nem léphetsz ki "csak úgy" a kapcsolatból mert nem lesz jó nekik ezt tapasztalatból mondom (én voltam a gyerek és soha nem volt mellettem olyan akit apámnak nevezhettem) Valahogy mégis hass a szívére és próbálj valamiféle ijesztõ jövõképet festeni neki mert ha minden így marad akkor sem lesz jobb a gyermekeiteknek és a válás lesz az egyetlen kiút.
Lehet az a baja, hogy neked magasabb végzettséged van, mint neki, ezért hajszol. Ha megint mondja, ne is válaszolj rá, egyik füleden be, másikon ki, majdcsak megunja.
A kérdező hozzászólása: Amikor megismertem, nem volt ilyen. Vagyis nem mutatta ki. Ha nem volnánk házasok, vagy, ha gyerekek nem lennének, akkor kiléptem volna ebbõl az õrületbõl. Második hozzászóló: Megpróbáltam beszélni a fejével, de a vége mindig ugyanaz: Te nem dolgozol annyit, mint én, és te ezt nem tudhatod. Csakhogy most már õ sem dolgozik sokat. Hajszol, zargat a több munkába. Nekem nincs erõm két gyerek mellett többet dolgozni. Nem is akarok, nem is bírok, és szerencsére nincs is rá szükség. Akkor meg minek hord le ez miatt? Olyasmit akar belõlem kipréselni, ami lehetetlen. Hajszol az újabb munkába is, ahol sokkal magasabb a fizetés, mivel szerinte a végzettségemmel találhatnák jobbat is. Csak hogy nem akarok jobbat. Jók a munkatársak, megszoktam õket, viszonylag nincs is túl messze, és én elégedett vagyok. Mindig az a vége, ha neki nem jön össze a munka, hogy mert szar az ország, szar itt minden, és én meg semmit nem dolgozok, nem törekedem. Nem bírok többet, ha megfeszülök se. Nem akarok egy életen át úgy dolgozni, hogy utálom az egészet, és az idegeim is rámenjenek. Más lenne, ha nem dolgoznák. Akkor talán megérteném, hogy aggódna, de még úgy is meglennénk. Jól keresett õ is, csak a nagyravágyása miatt most egy olyan munkahelyre került, amirõl utólag kiderült, hogy a fizetés csúszik, és nem is fizetik ki rendesen. Viszont elõtte is ugyanaz volt a probléma, mint most, úgyhogy nem az új munkahely miatt lett ilyen.
Zavard ki külföldre dolgozni! ha szar az ország, meg nincs munkahelye, akkor kussoljon, és menjen Addig legalább nyugalmad lesz. A különszámla csak pillanatnyi megvonás, válásnál az még nem lesz a különvagyonod!

Miért? - mivel ez túl rövid és így nem engedi elküldeni, muszáj még írnom - Miért nem találom önmagam? Miért nem vagyok "közkedveltebb" személy?

Egy 16 éves lány vagyok. 160 cm magas/vagyis alacsony. A súlyom nem fogom kiírni, akkor már a melltartó méret és a nadrágméret is jöhetne. Hosszú barna hajam van, az arcom problémás de nem vészes. Tudok mosolyogni, és kék szemeim vannak, amik a különböző fényviszonyok szerint változnak... érdekes. Átlagos testalkatú vagyok, nem kövér, azért nem is molett, de nem a legvékonyabb, ahogy egy cikkben olvastam szerintem rám illik: "van rajta mit megfogni" . Szeretek bulizni, és azért megiszom a magam adagját, de nem vagyok részeg, másnap mindenre emlékszem és nincs semmi problémám. Iskola időben rengeteget tanulok, szinte mást sem csinálok. Egy elég erős gimnáziumba járok. Nyáron bulizok csak, és igazából csak nyáron élek. Sok barátom van, elvileg. Azonban nem érzem magam mindig közöttük. Valahogy különc vagyok. Néha meg sem merek szólalni, aztán olyannak érzem magam mint akit csak odatettek közéjük mint egy zsákot, aztán valaki ott felejtette. Hiányzik az, hogy számítsanak rám, hogy beszélgessenek velem. Nem vagyok egy feltűnő szépség, facebookon nincsenek "agyonlájkolt" képeim, és még sosem volt barátom (pasim - bár nem szeretem ezt a kifejezést) - ha már idáig eljutottál most jön a lényeg, ez egy "bevezető" volt - Miért nem vagyok elég jó senkinek? Mármint valahogy keresem a barátaim, a társaságot de nem érzem magam ott. Nem foglalkoznak velem. Miért nem találnak meg a fiúk? Komolynak érzem magam, és nem a korombeli szórakozós, 16-18 évesekre gondolok. Mármint a korral még éppen nem lenne gond de az nem oké nálam, ha a srác állandóan kotta részeg, és/vagy mindenkinek udvarol ha éppen nem vagyok ott. Ami nekem hiányzik az az udvarlás, a romantika, és a magabiztosság egy-egy srácból. (Nem olyan rég megismerkedtem egy 20-on felüli sráccal és ő sem volt komoly, szóval a kor nálam már nem sokat mond ilyen téren.) Persze nem azt várom el, hogy ne legyen egy picit sem gyerekes, de azért a komolyabb témáknál se röhögje el magát, mint egy idióta. Tudom, hogy reménytelen esetnek tűnök, és már végső elkeseredésemben vagyok ott, hogy "idegenektől" kérek tanácsot. Mit tegyek? Mit kellene tennem? Mit lehetne tennem?

Legjobb válasz: Nekem az tetszik, hogy teljesen elkülöníted magad a "többiektõl", holott "azért megiszom a magam adagját". Bocs, de elég szánalmas, ha egy 16 éves lány elkezd piálni... Teljesen mindegy, hogy csak nyáron, meg mellette jó tanuló. Nem vagyok prûd, sem álszent, de ez a véleményem. 20+/F

Nekem az tetszik, hogy teljesen elkülöníted magad a "többiektõl", holott "azért megiszom a magam adagját". Bocs, de elég szánalmas, ha egy 16 éves lány elkezd piálni... Teljesen mindegy, hogy csak nyáron, meg mellette jó tanuló. Nem vagyok prûd, sem álszent, de ez a véleményem. 20+/F
16 évesen ezen parázni, hogy a fiúk nem nagyon találnak meg, hát (elég duvák lehetnek az osztálytársaid!) Ráérsz még, bõven, csak legyél nyitott, a kérdésre egyszer úgyis mindenki megtalálja a párját. Hogy nem tudsz beilleszkedni, a miértjét le is írtad! :) "ha a srác állandóan kotta részeg, és/vagy mindenkinek udvarol ha éppen nem vagyok ott." Gondolom a társaság nagyobb részének bejön, és pont téget nem értenek! Keress másik társaságot, ahol nem [email protected] a társaság! :)
Hasonló cipõben járok. Nem találok "komoly" társat. Idõvel ez enyhülni fog, én ebben bízom. Nem iszom, nem járok bulizni, mert nem az én világom. Antiszociálisnak sem nevezném magam, bár nincs túl sok hely, ahol érzem, elfogadnak. Valahogy nem illek oda. Engem az motivál, hogy vannak még hasonló problémákkal küzdõ fiatalok, szóval biztosan meg fogom találni a nekem valót. Téged is csak ezzel tudlak biztatni... Ha van kedved szivesen beszélgetek veled. Üdv 17 L
félrenézés? ez mit akar pontosan?
A kérdező hozzászólása: Egy másik emberrel elkezdett beszélgetni, sms-ni!De miért hagyta abba a beszélgetéseket?

Az agreggátoron miért nem ég a fázis ceruza se egyik droton se mikor van benne áram? Meg a multimétert akárhogy kőtőm be nem irja ki a minusz jelt ez miért van?

Legjobb válasz: Hm.. Az agregátor tudtommal váltakozó feszültséget ad, miért kellene akár +, akár - jelet is látnod. Annak értelme csak egyenáramnál van. A fázis ceruza normál hálózaton azért ég, de CSAK AZ EGYIK ágban, mert a 0 vezetõ földelt is egyben, ez az aminél nem ég!, és ehhez a földhöz és hozzád képest jelenik meg a másikon a 230V, és akkor ott világítani fog. HA az agregátod egyik ága sincs földelve, nem fog világítani..

Hm.. Az agregátor tudtommal váltakozó feszültséget ad, miért kellene akár +, akár - jelet is látnod. Annak értelme csak egyenáramnál van. A fázis ceruza normál hálózaton azért ég, de CSAK AZ EGYIK ágban, mert a 0 vezetõ földelt is egyben, ez az aminél nem ég!, és ehhez a földhöz és hozzád képest jelenik meg a másikon a 230V, és akkor ott világítani fog. HA az agregátod egyik ága sincs földelve, nem fog világítani..
A kérdező hozzászólása: csak mert ha bedugom a kis flexet és lejebb csavarom akkor lasaban forog
Elõzõ vagyok.. Ha ennyire nem értesz hozzá, ne nyúlj hozzá.. 1. Honnan tudod, hogy azzal teljesítményt állítasz? Nincs mit rajta állítani! Mondjuk tud 3kW-ot, mint maximum, akkor köthetsz rá terhelést ( kapcsolod be a fogyasztókat) 0-tól 3kW-ig tetszésed szerint (pl. 0W, 100W, 1200W, 2000W végül 3kw) és NEM KELL SEMMIT TENNED, NEM KELL SEMMIT ÁLLÍTANI, az automatika teszi a dolgát! 2. Azt, hogy azzal a fordulatot állítod (látatlanban ki a fene tudja, milyen csavart tekergetsz?), DE AZT CSAK HALLOD, HOGY A FORDULAT változik, nem? Te hallod, nem én! Mégegyszer: nem tartom szerencsésnek, ha Te üzemeled be ilyen kérdések láttán....
A kérdező hozzászólása: van rajta egy csavar amivel tudom álitani a telyesitményt! akkor azal a csavarral nem a fordulatot álitom?
Úgy. hogy az agregát tartja, mert van erre automatikája a 3000-es fordulatszámot, mert ennyi kell az 50Hz-hez.. (((Bocsáss meg, de kérdéseidet látva úgy vélem, inkább ne üzemeld be, mert baj lehet)))
"A kérdező hozzászólása: és hogy lesz az 50 herc" Olvasd el az elsõ választ.
A kérdező hozzászólása: és hogy lesz az 50 herc
A generátor váltakozó feszültséget állít elõ. Így nehéz válaszolni, mert a kérdéseiden látszik laikus voltod (ez nem baj), de létezik egyenáramot elõállító generátor is (inkább dinamónak hívják). Nem tudom mivel kapcsolatosan, melyik típusról kérdezel, mert így bármelyik válaszomba bele lehet így kötni....
A kérdező hozzászólása: csatlakozo helyet szagatot akartam
A kérdező hozzászólása: és a generáror az vàltakozo áramot termel vagy van benne csatlakozo?
A kérdező hozzászólása: és akkor az agreggátornál melyik a fázis? nem értem eszt a fázis ceruzást
Nem a teljesítményt állítod. A fordulatszámot, azzal változik a feszültség és a frekvencia is, azért forog lassabban a flexed. De ennyi tudással tényleg tartsd távol magad tõle, veszélyes vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!