Találatok a következő kifejezésre: Ezt a hogyan kell (5902 db)

Flexibilis csemperagasztóval történő burkolás/javítás esetén a rabitz-hálót ill. dreibit-hálót (nem tudom hogy ezeket helyesen hogy kell írni) a felületre kell valahogy beletapasztani simítás után? Vagy hogy is van ez?

Legjobb válasz: a rabitz háló a vakolatba kell rakni, a dry-vit hálót pedig a hõszigetelõ rendszerhez ágyazzák a ragasztóba bele. Burkoláshoz ezek az anyagok nem kellenek. Ha pedig hõszigetelsz azt NE csemperagasztóval tedd, mert a ragasztó lúgos kémhatású , és megeszi a dry-vit hálót.

a rabitz háló a vakolatba kell rakni, a dry-vit hálót pedig a hõszigetelõ rendszerhez ágyazzák a ragasztóba bele. Burkoláshoz ezek az anyagok nem kellenek. Ha pedig hõszigetelsz azt NE csemperagasztóval tedd, mert a ragasztó lúgos kémhatású , és megeszi a dry-vit hálót.
Sztem elõször a hálót kell feltenni majd úgy a masszát rásimítani, én így láttam a házak hõszigetelésénél, ebbõl merítettem most. Az egyébként is marhaság hogy amit elsimít vki azt utána össze gányolja.
Már hogy a 2008-as év további részében mennyi szabi jár neki? Arányosítani kell.

Amúgy is ez a parám, de ha ezt álmodom, hogy kell értelmezni?

Most örülök hogy ez csak álom volt éjjel :) Nagyon ritkán szoktam ezt álmodni.A lényeg annyi,hogy kiderül,hogy terhes vagyok,de mivel már túlhaladtam a 12.héten,nem lehet már elvetetni,semmit nem lehet csinálni,meg kell tartanom,és meg kell szülnöm a gyereket.Nagyon nem szeretem a visszafordíthatatlan dolgokat,és teljes pánikba esek az álmomban.Teljes részletességel megálmodom ezt a szitut: hogy mit szólnak az ismerősök mikor elmondom nekik,ki az aki kárörvendő,érzem a hasamban,milyen gondolataim vannak,hogyan nyugtatom magam,hogy ezen túl kell esni,mit mond a doki,stb. Ezt az egészet elvileg átvitt értelemben kell értelmeznem? Tehát van valami az életemben ami elől nem menekülhetek,és mindenképpen túl kell esnem rajta ? Másra nem tudok gondolni,mert gyereket nem akarok,tehát kizárom azt a lehetőséget,hogy ez szó szerint megtörténjen.

Legjobb válasz: Szerintem annyira félsz az ismerösök véleményétöl, elitélésétöl, hogy emiatt álmodsz ilyen visszafordithatatlan helyzetet. Meg kellene tanulnod függetlenedni mások véléményétöl, és akkor nem lenne ilyen félelmed.

Szerintem annyira félsz az ismerösök véleményétöl, elitélésétöl, hogy emiatt álmodsz ilyen visszafordithatatlan helyzetet. Meg kellene tanulnod függetlenedni mások véléményétöl, és akkor nem lenne ilyen félelmed.
Mivel az ember elsõdleges feladata az utódnemzés, ezért a tudatalatti éned így próbál téged rávezetni a gyerekvállalásra.
Milyen negatív cselekedeted volt más emberrel szemben, ami súlyosnak mondható?
Te magad írod, hogy nem szeretnél gyereket. Nem lehet, hogy pont attól félsz, hogy terhes leszel?
A kérdező hozzászólása: Nincs szexuális életem, ez a része kizárva.Nem ártottam senkinek, nekem akartak ártani az utóbbi 3évben, folyamatos félelem, és bizalmatlanság volt bennem mindenkivel szemben, persze ezt kívülrõl nem mutattam.1hete ez miatt elköltöztem, új hely-új emberek, de sokszor bevillanak gondolatok, hogy nem vagyok biztonságban.
Mert nem mutatod kifele, attól még félsz, és ezzel meg is teremted magadnak az ilyen helyzeteket.

Hogy kell kiszámolni, hogy hány napos a ciklusom? És ez alapján hogy kell kiszámolni hogy kb hanyadik napon van a peteérésem?

Még nagyon gyakorlatlan vagyok:( Köszi

Legjobb válasz: Ez segít! http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/

A kérdező hozzászólása: Megnéztem, 28 naposak a ciklusaim. És ugye a 14 napon van a peteérés. De ez mihez viszonyítva a 14 nap? A menstruáció elsõ napjától számított 14 nap? Vagy a menstreuáció befejeztétõl számított 14 nap? Esetleg a menstruáció kezdetétõl visszaszámított 14 nap?
Ha 28 napos a ciklusod az még nem biztos, hogy a 14. napon van péd. Esetleg reggeli ébredési hõ mérésével, vagy lh teszttel meg tudnád te is mikor vannak az izgis napok nálatok. Vagy van olyan, aki megérzi a pét.
A menstruáció elsõ napjától.
Ha leírod mikor volt az utolsó menstruációs napod jobban tudok segíteni.
Akkor nekem is segíthetnétek.Jók ezek az oldalak ahol meghatározzák csak a szabálytalan ciklusos nõkre nem gondolnak és én nem tudom kiszámolni mert május elején mensiztem.
A kérdező hozzászólása: Nekem pont ma jött meg. Tehát mától számoljak 14 napot és akkor van a peteérés?
mától kell számolni az igaz, de nem biztos, hogy a 14. napon lesz péd. ahhoz kellene ébredési hõ, ami azt mutatja mikor volt, és lh teszt, ami meg azt, hogy mikor lesz

Ezt a tételt kell kidolgoznom: Határozza meg az ember helyét és szerepét az ökoszisztémában. Ismertesse az ember és környezete kölcsönhatásait valamint a holisztikus szemlélet alapelveit De fogalmam sincs, hogy hol kezdjem.!?

Legjobb válasz: Ez milyen szak és milyen tárgy? Nincs hozzá semmi anyagod? Elõadásokon nem volt téma? Mert az sokat segíthetne a felépítésében. Vagy csak úgy ki kell dolgozni?

Ez milyen szak és milyen tárgy? Nincs hozzá semmi anyagod? Elõadásokon nem volt téma? Mert az sokat segíthetne a felépítésében. Vagy csak úgy ki kell dolgozni?
A kérdező hozzászólása: Egészséggondozásra kell. A tanár nem adott hozzá semmit amibõl kidolgozhatnánk, csak ugy feladta. Ezért vagyok bajban.
"Hany csikkbol tud egy uj cigit tekerni" Ez is a feladatban van? :)
#2 Igen, ez a 4 a kérdezõnél. Mert az eredeti feladat úgy szól, hogy 4 csikkbõl tud sodorni egy új cigit. Ez teszi egy hangyányit trükkössé a feladatot elsõre. Kérdezõ: ehhez minek program? Ha nem konkrét számokkal dolgoznál (lásd #1), akkor érteném, de...

Csak én gondolom úgy, hogy hülyeség ez a "fiúnak kell először ezt csinálni/lánynak meg azt kell" stb?

Mármint miért lenne baj pl, ha egy lány kezdeményezne? Most tényleg, nem mindegy, hogy ki mit csinál? ha ő bátrabbnak érzi magát, vagy valami akkor miért ne? Ez most csak azért merült fel bennem, mert egy barátnőm szemez már egy jó ideje egy sráccal, és amikor megkérdeztem, hogy miért nem szólítja meg akkor azt mondta, hogy "az az ő dolga lenne"... és mi van ha kiderül, hogy ő lenne majd az élete szerelme, csak ilyen triviális dolgok miatt inkább elszalasztja

Legjobb válasz: Ez a kidolga-midolga... A férfi dolga a tûzgyújtás meg a medvekergetés. És ha olyan puhap.cs, hogy nem mer még csak odajönni sem hozzám, akkor maradjon is csak távol.

Ez a kidolga-midolga... A férfi dolga a tûzgyújtás meg a medvekergetés. És ha olyan puhap.cs, hogy nem mer még csak odajönni sem hozzám, akkor maradjon is csak távol.
Szerintem a "felszedett a csajom" majdnem ugyanazon a szinten van mint az "anyukám szerzett nekem egy barátnõt"...
Nem csak te gondolod, én is k*rvára így gondolom. Sajnos azonban mi vagyunk kisebbségben.
.Cyan. S ugyebár mit is mondanak a kivételekrõl? ;) 34 ffi
Erre rengeteg közhelyet tudnék felsorakoztatni (úgymint "Aki mer, az nyer" vagy "Bátraké a szerencse" - ésatöbbi). És nagyrészt igazad is van, hogy van benne némi rizikó - ugyanakkor csak a saját oldalamról tudok nyilatkozni. Senkivel sem bántam "féregmódon", ha kezdeményezett.
Egy intelligens nõ pontosan tudja, hogy adja úgy a pasi alá a lovat, hogy a pasi meg legyen róla gyõzõdve, hogy õ szedte fel a csajt! ;)
A tökösségnek rengeteg mércéje van. Lehet valaki über tökös, égõ házból gázpalackkal kirohanó, ám hogy van-e kedve hülyét csinálni magából egy szeszélyes nõ kedvéért, az már más kérdés. Itt a XXI. század. A fehér lovakból kolbász lett, a hercegeknek meg csömörük lett. S sajna errõl nagyrészt a hercegkisasszonyok tehetnek. 34 ffi
De itt nem csak errõl van szó. Ha "csak úgy" megtetszik valaki, akkor nyilván beszélgetést kezdeményezek. De ha látom, hogy csak toporog, mint a sz.rógalamb, ÉS nem tesz semmit, akkor számomra már nem egy határozott férfi (és mint ilyenre, felnézni sem tudnék). Egy pasi legyen tökös.
Ez tènyleg kissè butaság, hiszen sok lány várja, hogy "megküzdjenek" èrte a pasik, aztán meglepõnek, ha a kezdemènyezõ csajok elviszik az összeset..aztán sírnak, hogy olyan magányosak, pedig ez abszolút csak rajtuk múlna...
Bizony, felesleges ennyire ragaszkodni ilyen elvekhez, mert pont a lényeget veszti el így vele az ember. Bár ezt leginkább azok szokták, akik képtelenek maguktól eldönteni, hogy mivan, és inkább lemásolnak valami jólmegmondottat, aztán hatörik, ha szakad, belekapaszkodnak. Egy kis lazaság, emberek.
Szabadság-egyenlõség-testvériség. Na ha ez államok megdöntésére is elég volt, nehogy már leessen a gyûrû bármelyik emancipáció élharcos ujjáról hogy adjon egy kis lökést a kiszemeltjének, mivel amúgy is a nõ választ. Szóval itt az egyenlõség kora, lehet élni vele. 34 ffi
.... :D (oké, vettem a lapot)
Miért akarod azt éreztetni vele, hogy nem vagy oda érte, ha egyszer oda vagy? Nõi logika [email protected]
Legyél mindig kicsit titokzatos, ne add ki magad teljesen. Ne akarj folyton vele lenni, hagyd meg a szabadságát, hadd járkáljon el õ is a barátaival. Ne hívd fel naponta 100x telefonon. Legyen önálló, határozott véleményed, amihez ragaszkodsz, ne hagyd, hogy (csak õ)irányítson, hogy mindig az legyen, amit õ akar. A fiúk nem szeretik a tapadós lányokat, azt szeretik, ha nem lehetnek 100%-ig biztosak a dolgukban. Gondolom, a kapcsolat elején vagytok!
Arra gondol, hogy nem szabad az elején körülrajogani a pasit, nehogy túlságosan nyeregben érezze magát. Hát, annyit tudok tanácsolni, hogy fogd vissza magad, bármennyire is nehéz, ne vallj neki szerelmet az elsõ pár hétben, ne hívogasd folyton, ne gügyögj neki, ne áradozz csöpögõsen, ne dicsérd agyba-fõbe. Legyél kedves és természetes.
A kérdező hozzászólása: mert én jobban szeretem, vagyis kezdek belezúgni, õ meg nem.... szeretném ha tudná hogy nincs nyeregben és nem akarom hogy elbízza magát, hogy bármit megtehet. igen 3hete járunk.
A kérdező hozzászólása: néha akaratlanul megbánt, hogy pl. félreértek valamit amit mondd. egybõl bocsánatot kér, mert észreveszi hogy nekem rosszul esik. ELéggé kiakadok ilyenkor. Hogyan rejtsem el hogy valami fáj, nem akarom hogy mindig gyengének lásson. És nem akarok többé ilyen nyavajgós lenni, ezzel is kiadom magam ugye?:(
a nyafogással nemcsak kiadod magad, de elég idegesítõ is. gondolj bele, Te szívesen hallgatnád? naugye... egyébként a másodikkal értek egyet. ne tapadj, mint egy pióca, ne nyálaskodj és ne hisztizz. tuti siker, és nem nehéz :)
A kérdező hozzászólása: köszi:) holnap találkozunk, elmegyünk sétálni... hogyan viselkedjek vele? :) vagy hogyan dobjam be magam hogy elcsavarjam a fejét és jóvátegyem az eddigi idióta baklövéseimet, pl a hisztit?

Hogy értessem vele meg hogz ez a cipő kell nekem?

13 éves vagyok, lány és szerelmes lettem egy 6 centis telitapú magassarkúba. Anyám hallani sem akar róla. Hogy értessem meg vele, hogy nekem az nagyon kell. Csak aklakmakra venném fel pl. esküv?, évzáró

Legjobb válasz: Inkább magaddal kéne megértetned hogy gyerek vagy még és 6 centis magassarkúban nevetséges lennél. Na meg azért cipõt venni hogy évente 1-2szer felvedd felesleges.

Inkább magaddal kéne megértetned hogy gyerek vagy még és 6 centis magassarkúban nevetséges lennél. Na meg azért cipõt venni hogy évente 1-2szer felvedd felesleges.
Azért nem veszi meg, mert 13 évesen még kinövöd, évente nem sûrûn jár az ember esküvõkre és évzáró is egy van. Ja, és kimegy a divatból és ciki lenne felvenned.
A kérdező hozzászólása: mar egy eve nem no a labam
hát mennyibe kerül az a cipõ? mert ha drága akkor megértem muterodat, tényleg nincs értelme azért megvenni hoyg csak néha vedd fel, aztán meg késõbb lehet hoyg nem is fog már tetszeni...
Belinkelnéd azt a cipõt? Oké, ez csak én vagyok de ennyi idõsen nekem görkori kellett meg papírsárkány nem magassarkú. Sebaj, korán érnek a mostaniak. De ha már most 20 évesnek öltöznél, akkor mit fogsz hordani akkor? Jobb ha hozzászoksz, hogy az ember lánya nem kaphat meg mindent felnõttként sem.
naja. én ennyi idõsen hátizsákért meg bringáért vernyogtam anyámnak. egyszer, 11 évesen egy esküvõn koszorúslány voltam, és rámadtak egy viszonylag normálisabb magssarkút. na, azóta nem hiányzik :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!