Találatok a következő kifejezésre: Ezt a hogyan (52181 db)

Most akkor ez a hogy van? Válaszoooljon minél több ember légyszii.

Szóval...ma csak kétszer tudtam enni. SOSINCS igy csak ma igy jött össze sajnos...:S És már megvolt a második kaja de még igy is csak 700valamennyinél vagyok. És szokták mondani hogy nem jó ha egy nap csak kétszer eszünk mert akkor tele esszük magunkat. Nem ettem keveset vacsira de ha még mindig csak 700valamennyinél járok akkor nem ettem tele magam nem? mmint...naaaa. nem tudok magyarázni. :DD szóval akkor két étkezésnél nem tömtem tele magam nem? ha csak ennyinél tartok...?! ezt most nemtudom értitek-e :S Gondolom azért nem ajánlatos egy nap csak pl. kétszer enni mert hogy akkor tele tömöd magad mindenfélével és többet eszel mint kéne...nade ha én még csak ennyi kalóriát ettem ma akkor ez rám nem igaz nem?

Legjobb válasz: csinálj magadnak még 1 nagy adag salátát

csinálj magadnak még 1 nagy adag salátát
egyszeri alkalmakkor nem gond. nalam volt olyan is hogy egyszer ettem csak. ha nem csinalsz rendszert belole akkor nem oszt nem szoroz
Egy nap nem oszt nem szoroz, nem!? Ehetsz még valamit ha éhes vagy, nem!?:)
Most ez kivételesen nem baj, de ha éhes vagy egyél!! :)

Ezek a hogyan ismerkedjünk nőkkel és csajozást tanító tanfolyamok érnek valamit?

Kihez, kikhez érdemes elmenni?

Legjobb válasz: http://baratnoszerzes.hu/ Hirsch Attilát ajánlom nekem és a könyvét. Bár én nem vettem meg, de a levelei is sokat segítettel.

http://baratnoszerzes.hu/ Hirsch Attilát ajánlom nekem és a könyvét. Bár én nem vettem meg, de a levelei is sokat segítettel.
A kérdező hozzászólása: A hírlevelek érnek valamit, ha csak azokat olvasom. Bár nem gyakorlom. Sõt még elmenni sem tudok hozzájuk.
Sportolj valamit es megjon az onbizalmad. Probalj ki valamilyen kuzdo sportot: Thai box, box, K1 stb... Menj haverokkal terepre es szolitsatok le csajokat felvaltva, ismerkedjetek. Ha nem jon be jot rohogtok, ha bejon akkor 1 ismerossel tobb, lehet hogy kapcsolat is kialakulhat. Az efele gyakorlatok segitenek abban hogy hozzaszokj a lanyokhoz es azokhoz a szitukhoz amikor eljon az ido es loknod kell a dumat.
A kérdező hozzászólása: Vészesen közelítek a 30-hoz. Sportoltam és mai napig szoktam, de nem lett tõle önbizalmam. A havri társaság meg már rég szétugrott és velük sem volt merszem elmenni. Lúzer vagyok !
2. vagyok Ez nagyon nem jo gondolkodas. A 30 as evei a legszebbek szerintem az embernek. Ekkorra erik meg, ekkor eli az eletet. Rad ferne egy szemlelet valtas, mert ez az irto negativ gondolkodasmod idaig sut :D Csakhat minnel idosebb az ember annal nehezebb allitolag. Szerintem csak szemelyiseg fuggo.
pua.hu Iratkozz fel hírlevélre, töltsd le mex könyvét, vannak ingyenes elõadások is.

Helyes ez a mondat nemetul? Ha nem, hogyan lehet szebben kifejezni ezt?

Der Titel dieses Gedichtes ” Unterwegs ” bedeutet, um etwas –vielleicht unserem Leben- im Verfolg ist und sucht dem Ziel, wenn angekommen wird.

Legjobb válasz: "Der Titel dieses Gedichtes ” Unterwegs ” bedeutet, um etwas –vielleicht unserem Leben- im Verfolg ist und sucht dem Ziel, wenn angekommen wird." Ha jól értem, akkor ez azt akarta jelenteni, hogy: Az "Útközben" költemény cime azt jelenti, hogy valami - talán az életünk - folyamatban van és célba akar érni. Ezt inkább igy kellene leforditani: Der Titel dieses Gedichtes ” Unterwegs ” bedeutet, etwas – vielleicht unserem Leben- im Bewegung ist und sucht dem Ziel, wo man angekommen soll.

"Der Titel dieses Gedichtes ” Unterwegs ” bedeutet, um etwas –vielleicht unserem Leben- im Verfolg ist und sucht dem Ziel, wenn angekommen wird." Ha jól értem, akkor ez azt akarta jelenteni, hogy: Az "Útközben" költemény cime azt jelenti, hogy valami - talán az életünk - folyamatban van és célba akar érni. Ezt inkább igy kellene leforditani: Der Titel dieses Gedichtes ” Unterwegs ” bedeutet, etwas – vielleicht unserem Leben- im Bewegung ist und sucht dem Ziel, wo man angekommen soll.
unserem?

Igen furcsa, de felizgulok arra, ha valaki mutogatja a szájában az ételt. Miért van ez és hogy lehetek normális?

Soha nem olvastam ilyenr?l, de ez van, mit tudok ellene tenni? Nem akarom, mert igen furcsa, csak megtörténik. Senkinek se mertem err?l beszélni.

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló: Kötve hiszem hogy ez lenne az oka! Kérdezõ: Szerintem ez nem éppen egy normális dolog de elfogatható. Mindenkinek van valami furcs szokása, és ezt sokszor még akkor is meg kell szokni hogyha nem szeretnéd. Szerintem nembiztos hogy lehet gyógyítani, de ha mégis akkor arra csak Pszichológus képes. Nyugi, nemkell tõle beparázni. Fogadd el. Ennyi :)

Elsõ válaszoló: Kötve hiszem hogy ez lenne az oka! Kérdezõ: Szerintem ez nem éppen egy normális dolog de elfogatható. Mindenkinek van valami furcs szokása, és ezt sokszor még akkor is meg kell szokni hogyha nem szeretnéd. Szerintem nembiztos hogy lehet gyógyítani, de ha mégis akkor arra csak Pszichológus képes. Nyugi, nemkell tõle beparázni. Fogadd el. Ennyi :)
mindenki más-más dologra izgul föl:D lehet h vki arra hgy beköti a cipõjét:) nem kell félniiiii:D
tudalattidban azt szeretnéd kinyaljanak
Hu... Hát ha most jobban belegondolsz... Ez tök jó... Már vacsi közben az elõjátéknál tartotok a pároddal! De a viccet félretéve... Ez érdekes... De ha arra izgulsz be h vki megmutatja a szájában a kaját...Na szal szerintem ez azért egy intim dolog... Olyan szempontból h nem így hódít az ember... Lehet h ezt a tudatalattidban úgy értelmezed h megbízik benned, meg h jó úton haladtok stb... De am ki mutogatja a kaját a szájában másnak???

A hónaljam fekete, olyan mintha koszos lenne és ez nagyon zavar, de egyszerűen fogalmam sincs, hogy mitől lehet ez és, hogy hogyan tüntessem le!?

Már régóta ilyen,szóval nem most alakult ki!

Legjobb válasz: Pigmentproblémára tippelnék,vagy májfoltra,ezektõl lehet olyan,ezt nem tudod leszedni,esetleg egy bõrgyógyász tudna konkrétan segíteni,ha látná mi is az pontosan.

Pigmentproblémára tippelnék, vagy májfoltra, ezektõl lehet olyan, ezt nem tudod leszedni, esetleg egy bõrgyógyász tudna konkrétan segíteni, ha látná mi is az pontosan.
Hogyhogy fekete? Olyan, mintha lebarnultál volna, és lekoptál volna de a hónaljban sötétebb maradt? Mert nekem a köldököm ilyen. Egy ruhával le szoktam dörzsölni a legfelsõbb bõrréteget, és akkor már egyszínû a testem többi részével.
A kérdező hozzászólása: Olyan, mintha koszos lenne, ezt nem tudom jobban leírni, jóval sötétebb itt a bõröm, mint a testem többi részén! Sajnos nekem nem segített a dörzsölés...én már dörzsöltem, sikáltam, mindent csináltam vele és mégis ugyan olyan maradt! Kérlek, hogy segítsetek és írjatok minél többen!
Nincs esetleg túlsúlyod? A gyakori erõs izzadás is okozhatja.
Szia! Nekem is ilyen én voltam vele bõrgyógyásznál, azt mondta teljes normális, egyszerûen csak alapból barnább a bõröm és ez a hajlatokban még barnábbnak látszik. Sajnos semmit nem lehet vele kezdeni, de a kreol bõrû nõknél gyakori.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szerintem nincs túlsúlyom, 176 cm vagyok és 58 kg! És igen, kreol bõrû vagyok! Akkor ezek szerint ezt sehogy nem lehet eltüntetni, még orvos segítségével sem? Kérlek írjatok, köszi! Üdv!
szerintem ha rendesen tisztálkodsz nem lehet kóros dolog. Nekem például a nagyajkaim bõre olyan sötétebb :S de tisztálkodok rendesen, ápolt vagyok, kicsit néha zavar-de a volt barátom például észre se vette :)

Nemi szervemmel lenne problémám ezekkel a szempontokkal tuti hogy orvoshoz kell fordulnom? Ropblémáim lennének az lenne hogy 16 éves vagyok 3cm alap állapotban 8cm állva ez normális?

PNöhet még ?Mmakk allá nem tudom lehuzni a bört csak a felét a másik fele oda van tapadva (növe) mi a tehendõ?Tuti hogy orvoshoz kell fordulni vagy megoldhatom itthon is ?

Legjobb válasz: nem fog nagyon nõlni ,...hát ez fitymaszûkület ahogy leírtad, mûtéttel lehet korrigálni.:)

nem fog nagyon nõlni , ...hát ez fitymaszûkület ahogy leírtad, mûtéttel lehet korrigálni.:)
Igen, nõhet még. Biztos hogy le van tapadva és nem szûk inkább? Ha lankadtan húzod hátra, akkor is ugyanaddig megy?
Fel szokták rántani.
NÉzd attól függ hogy nõhet e még hogy késõnérõ vagy vagy sem, mert vannak olyan fiúk akik 17-18 éves korukra kezdenek csak el megnyúlni és igazán férfiasodni addig alíg van szõrzetük és odalennt is elég kisfiúsak. NÉzd meg Justin Biebert 16 évesen került a sztárvilágba és úgy nézet ki mint egy 13 éves, lány hangja volt, csupasz lába és tuti máshol is csupasz volt és alíg 161 cm volt ekkor, mint a kutya ülve:-)nem lett magas késõbb sem, de azért már látszik a kora. Szóval fejlõdhetsz.Hát egyedül, ingyen is elmehetsz urogiára a helyi kórházba, beutaló nem kell és fiatal korod ellenére is elmehetsz egyedül, ha kísérõd lesz akkor várjon meg kinnt a váróba majd. Ahogy leírod fitymaszükületed és talán letapadásod is van. Csak nagyon durva szükületet kell körülmetélni, tehát ha orvoshoz mész és megvizsgált hallgasd végig az orvos és ha metélést javasolná közöld vele ezt el szeretnéd kerülni.fityma plasztikával, bemetszéssel is lehet a szükületet kezelni, ekkor a pénisz alsó részén ejtenek vágást és lazítanak a szükületen. meleg vízben meg tornáztathatod a fitymád, óvatosan húzogathatod és ha már merven a péniszed folytasd, ez segíthet pár hét alatt( van akiknek segített) azt érezheted hogy hátrébb tudod húzni a fitymát és már kevésbbé feszül, de ezt csak óvatosan szabad csinálni, nem erõltetve, ha nem segít akkor viszont orvoshoz kell menni. MIlyen magas vagy? Mikor kezdtél el fejlõdni? Azért kérdezem mert ha késõnérõ vagy akkor még nõhet, valóban kicsi a péniszed, de nem mindnekinek lesz óriási, az átlag pénisz méret felnõtteknél 12-16 cm állva. És 16 évesen nem mindegy milyen fejlett vagy, hiszen van aki még nagyon fejlettlen és egy 160 cm magas 16 évestõl is mást várunk fejlettségben meg egy 180 cm magastól is.

Facebookon a tevékenységnaplóban ha ezt látom, hogy ráékerestél erre: "" Akkor ez mit jelent? Mire kell rákeresnem, hogy ""-t adjon ki?

Legjobb válasz: Szóköz, de ezt pár másodperc alatt kiderítheted. Konkrétan: beírsz egy betût, kijelölöd, majd egy szóközt nyomsz.

Szóköz, de ezt pár másodperc alatt kiderítheted. Konkrétan: beírsz egy betût, kijelölöd, majd egy szóközt nyomsz.
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam. Most ezt adta ki: " " Ez u.az, mint a „”?
Amikor én próbáltam, nekem az alsó-felsõ idézõjelet mutatta, nem a dupla felsõt. Van köztük különbség, de hétköznapi értelmezésben ugyanaz. Az informatikában pedig a szöveget teszik idézõjelek közé. A szóköz is egy karakter, ezt pedig így lehet ábrázolni: " ". Azért kell az idézõjel mert egyrészt az a pontos szöveg, másrészt onnan látod hogy ott van és nem üres a szóköz helye.

Hogyan dolgozhatnék? Megõrjít ez a helyzet!

Sziasztok! 17 L vagyok és sokat diákmunkáztam , de csak alkalmi melókat. Mostanság kb 3 hónapja egyáltlaán nem kaptam semmilyen munkát.:( Hívom a szövetkezetemet de mindig annyit modanak hogy rendben felírtunk majd hívunk ha lesz valami de semmi..

Legjobb válasz: húú te ezt én is annyira utálom, megõrjít, hogy csak több hónapra lehet vagy semmire..aki ezt kitalálta, felkötném.. nyilván jó kapcsolatai vannak szüleidnek vagy vkidnek akkor tudsz, de így marha nehéz..ez nem válasz volt, csak elszólás :\

húú te ezt én is annyira utálom, megõrjít, hogy csak több hónapra lehet vagy semmire..aki ezt kitalálta, felkötném.. nyilván jó kapcsolatai vannak szüleidnek vagy vkidnek akkor tudsz, de így marha nehéz..ez nem válasz volt, csak elszólás :\
Szia, tudsz vállalni takarítást vagy bébiszitterkedést. Nyáron a helyi strandokon esetleg körbekérdezhetsz, nem keresnek-e extra munkaerõt a büfékben. Ha ezek egyike sem szimpi, akkor AVON vagy az Oriflame is megoldás lehet, esetleg, ha jó vagy valamiben (ékszerkészítés, ruhavarrás, rajzolás), eladhatod a dolgaidat.
Esetleg tenni kéne azért, hogy legyen valakid, és akkor nem kéne itt siránkoznod...
Hol olvastad, hogy ezt el kell fogadnod? Az a baj, hogy látok egy jó nagy adag önzést, önbizalomhiánnyal. Ilyenkor szokott az lenni, hogy direkt árt magának az illetõ és megpróbálja élvezni is. Tudom, mert átmentem ezen.
Majd idõvel hozzászoksz.
Most lúzer vagy, de miért akarsz az maradni? Amúgy ha zavar akkor vonulj be zárdába vagy kolostorba, nemedtõl függõen, ott sokan vannak, nem leszel egyedül. Ha férfi vagy akkor esetleg heréltesd ki magad, akkor csökken a nemi vágy is. Vagy esetleg kezdj el élni és szerezz magadnak párt! Ja, hogy azért tenni kell? Ingyen semmit nem adnak!
A kérdező hozzászólása: Önzés? :D
Nekem sokáig senki nem volt aztán meg olyan dolog lett ami rendesen kikészítatt , meg megint egy olyan ahol szenvedtem . Szóval én sem hittem , tudtam, hogy lesz-e valaki/valami , de lett , csak nem alakult sehogy sem . Most meg ki tidja lesz-e valaha valaki , sosem lehet tudni . Gondolom , hogy lesz csak ki kell várna , addig is egy pár hobbi .
Nekem sem lesz soha senkim, hiába próbálok tenni ellene, annyira ocsmány és undorító külsõm van, hogy nincs olyan lány, aki ezt el tudná fogadni. Kezdem megszokni a magányt, mivel nincs más választásom.

Hogy fordítanád ezt a két rövid angol mondatot? 1. We miss having you here.2. I miss being here. SOS?

Legjobb válasz: 1. Hiányolunk. Hiányzik, hogy itt legyél velünk. 2. Biztos, hogy 'here', nem 'there'? I miss being there = Hiányzik, hogy ott lehessek. Szó szerint 'legyek' de ez magyarul elég szerencsétlenül hangzik. I miss being here = Hiányzik, hogy itt legyek / lehessek.

1. Hiányolunk. Hiányzik, hogy itt legyél velünk. 2. Biztos, hogy 'here', nem 'there'? I miss being there = Hiányzik, hogy ott lehessek. Szó szerint 'legyek' de ez magyarul elég szerencsétlenül hangzik. I miss being here = Hiányzik, hogy itt legyek / lehessek.
1. Hiányzik, hogy nem vagy itt.
Nem ez? 2. I miss you being here.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!