Találatok a következő kifejezésre: Ezt a hogyan (49883 db)

Most akkor ez a hogy van? Válaszoooljon minél több ember légyszii.

Szóval...ma csak kétszer tudtam enni. SOSINCS igy csak ma igy jött össze sajnos...:S És már megvolt a második kaja de még igy is csak 700valamennyinél vagyok. És szokták mondani hogy nem jó ha egy nap csak kétszer eszünk mert akkor tele esszük magunkat. Nem ettem keveset vacsira de ha még mindig csak 700valamennyinél járok akkor nem ettem tele magam nem? mmint...naaaa. nem tudok magyarázni. :DD szóval akkor két étkezésnél nem tömtem tele magam nem? ha csak ennyinél tartok...?! ezt most nemtudom értitek-e :S Gondolom azért nem ajánlatos egy nap csak pl. kétszer enni mert hogy akkor tele tömöd magad mindenfélével és többet eszel mint kéne...nade ha én még csak ennyi kalóriát ettem ma akkor ez rám nem igaz nem?

Legjobb válasz: csinálj magadnak még 1 nagy adag salátát

csinálj magadnak még 1 nagy adag salátát
egyszeri alkalmakkor nem gond. nalam volt olyan is hogy egyszer ettem csak. ha nem csinalsz rendszert belole akkor nem oszt nem szoroz
Egy nap nem oszt nem szoroz, nem!? Ehetsz még valamit ha éhes vagy, nem!?:)
Most ez kivételesen nem baj, de ha éhes vagy egyél!! :)

Ezek a hogyan ismerkedjünk nőkkel és csajozást tanító tanfolyamok érnek valamit?

Kihez, kikhez érdemes elmenni?

Legjobb válasz: http://baratnoszerzes.hu/ Hirsch Attilát ajánlom nekem és a könyvét. Bár én nem vettem meg, de a levelei is sokat segítettel.

http://baratnoszerzes.hu/ Hirsch Attilát ajánlom nekem és a könyvét. Bár én nem vettem meg, de a levelei is sokat segítettel.
A kérdező hozzászólása: A hírlevelek érnek valamit, ha csak azokat olvasom. Bár nem gyakorlom. Sõt még elmenni sem tudok hozzájuk.
Sportolj valamit es megjon az onbizalmad. Probalj ki valamilyen kuzdo sportot: Thai box, box, K1 stb... Menj haverokkal terepre es szolitsatok le csajokat felvaltva, ismerkedjetek. Ha nem jon be jot rohogtok, ha bejon akkor 1 ismerossel tobb, lehet hogy kapcsolat is kialakulhat. Az efele gyakorlatok segitenek abban hogy hozzaszokj a lanyokhoz es azokhoz a szitukhoz amikor eljon az ido es loknod kell a dumat.
A kérdező hozzászólása: Vészesen közelítek a 30-hoz. Sportoltam és mai napig szoktam, de nem lett tõle önbizalmam. A havri társaság meg már rég szétugrott és velük sem volt merszem elmenni. Lúzer vagyok !
2. vagyok Ez nagyon nem jo gondolkodas. A 30 as evei a legszebbek szerintem az embernek. Ekkorra erik meg, ekkor eli az eletet. Rad ferne egy szemlelet valtas, mert ez az irto negativ gondolkodasmod idaig sut :D Csakhat minnel idosebb az ember annal nehezebb allitolag. Szerintem csak szemelyiseg fuggo.
pua.hu Iratkozz fel hírlevélre, töltsd le mex könyvét, vannak ingyenes elõadások is.

Helyes ez a mondat nemetul? Ha nem, hogyan lehet szebben kifejezni ezt?

Der Titel dieses Gedichtes ” Unterwegs ” bedeutet, um etwas –vielleicht unserem Leben- im Verfolg ist und sucht dem Ziel, wenn angekommen wird.

Legjobb válasz: "Der Titel dieses Gedichtes ” Unterwegs ” bedeutet, um etwas –vielleicht unserem Leben- im Verfolg ist und sucht dem Ziel, wenn angekommen wird." Ha jól értem, akkor ez azt akarta jelenteni, hogy: Az "Útközben" költemény cime azt jelenti, hogy valami - talán az életünk - folyamatban van és célba akar érni. Ezt inkább igy kellene leforditani: Der Titel dieses Gedichtes ” Unterwegs ” bedeutet, etwas – vielleicht unserem Leben- im Bewegung ist und sucht dem Ziel, wo man angekommen soll.

"Der Titel dieses Gedichtes ” Unterwegs ” bedeutet, um etwas –vielleicht unserem Leben- im Verfolg ist und sucht dem Ziel, wenn angekommen wird." Ha jól értem, akkor ez azt akarta jelenteni, hogy: Az "Útközben" költemény cime azt jelenti, hogy valami - talán az életünk - folyamatban van és célba akar érni. Ezt inkább igy kellene leforditani: Der Titel dieses Gedichtes ” Unterwegs ” bedeutet, etwas – vielleicht unserem Leben- im Bewegung ist und sucht dem Ziel, wo man angekommen soll.
unserem?

Igen furcsa, de felizgulok arra, ha valaki mutogatja a szájában az ételt. Miért van ez és hogy lehetek normális?

Soha nem olvastam ilyenr?l, de ez van, mit tudok ellene tenni? Nem akarom, mert igen furcsa, csak megtörténik. Senkinek se mertem err?l beszélni.

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló: Kötve hiszem hogy ez lenne az oka! Kérdezõ: Szerintem ez nem éppen egy normális dolog de elfogatható. Mindenkinek van valami furcs szokása, és ezt sokszor még akkor is meg kell szokni hogyha nem szeretnéd. Szerintem nembiztos hogy lehet gyógyítani, de ha mégis akkor arra csak Pszichológus képes. Nyugi, nemkell tõle beparázni. Fogadd el. Ennyi :)

Elsõ válaszoló: Kötve hiszem hogy ez lenne az oka! Kérdezõ: Szerintem ez nem éppen egy normális dolog de elfogatható. Mindenkinek van valami furcs szokása, és ezt sokszor még akkor is meg kell szokni hogyha nem szeretnéd. Szerintem nembiztos hogy lehet gyógyítani, de ha mégis akkor arra csak Pszichológus képes. Nyugi, nemkell tõle beparázni. Fogadd el. Ennyi :)
mindenki más-más dologra izgul föl:D lehet h vki arra hgy beköti a cipõjét:) nem kell félniiiii:D
tudalattidban azt szeretnéd kinyaljanak
Hu... Hát ha most jobban belegondolsz... Ez tök jó... Már vacsi közben az elõjátéknál tartotok a pároddal! De a viccet félretéve... Ez érdekes... De ha arra izgulsz be h vki megmutatja a szájában a kaját...Na szal szerintem ez azért egy intim dolog... Olyan szempontból h nem így hódít az ember... Lehet h ezt a tudatalattidban úgy értelmezed h megbízik benned, meg h jó úton haladtok stb... De am ki mutogatja a kaját a szájában másnak???

A hónaljam fekete, olyan mintha koszos lenne és ez nagyon zavar, de egyszerűen fogalmam sincs, hogy mitől lehet ez és, hogy hogyan tüntessem le!?

Már régóta ilyen,szóval nem most alakult ki!

Legjobb válasz: Pigmentproblémára tippelnék,vagy májfoltra,ezektõl lehet olyan,ezt nem tudod leszedni,esetleg egy bõrgyógyász tudna konkrétan segíteni,ha látná mi is az pontosan.

Pigmentproblémára tippelnék, vagy májfoltra, ezektõl lehet olyan, ezt nem tudod leszedni, esetleg egy bõrgyógyász tudna konkrétan segíteni, ha látná mi is az pontosan.
Hogyhogy fekete? Olyan, mintha lebarnultál volna, és lekoptál volna de a hónaljban sötétebb maradt? Mert nekem a köldököm ilyen. Egy ruhával le szoktam dörzsölni a legfelsõbb bõrréteget, és akkor már egyszínû a testem többi részével.
A kérdező hozzászólása: Olyan, mintha koszos lenne, ezt nem tudom jobban leírni, jóval sötétebb itt a bõröm, mint a testem többi részén! Sajnos nekem nem segített a dörzsölés...én már dörzsöltem, sikáltam, mindent csináltam vele és mégis ugyan olyan maradt! Kérlek, hogy segítsetek és írjatok minél többen!
Nincs esetleg túlsúlyod? A gyakori erõs izzadás is okozhatja.
Szia! Nekem is ilyen én voltam vele bõrgyógyásznál, azt mondta teljes normális, egyszerûen csak alapból barnább a bõröm és ez a hajlatokban még barnábbnak látszik. Sajnos semmit nem lehet vele kezdeni, de a kreol bõrû nõknél gyakori.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szerintem nincs túlsúlyom, 176 cm vagyok és 58 kg! És igen, kreol bõrû vagyok! Akkor ezek szerint ezt sehogy nem lehet eltüntetni, még orvos segítségével sem? Kérlek írjatok, köszi! Üdv!
szerintem ha rendesen tisztálkodsz nem lehet kóros dolog. Nekem például a nagyajkaim bõre olyan sötétebb :S de tisztálkodok rendesen, ápolt vagyok, kicsit néha zavar-de a volt barátom például észre se vette :)

Hogyan dolgozhatnék? Megõrjít ez a helyzet!

Sziasztok! 17 L vagyok és sokat diákmunkáztam , de csak alkalmi melókat. Mostanság kb 3 hónapja egyáltlaán nem kaptam semmilyen munkát.:( Hívom a szövetkezetemet de mindig annyit modanak hogy rendben felírtunk majd hívunk ha lesz valami de semmi..

Legjobb válasz: húú te ezt én is annyira utálom, megõrjít, hogy csak több hónapra lehet vagy semmire..aki ezt kitalálta, felkötném.. nyilván jó kapcsolatai vannak szüleidnek vagy vkidnek akkor tudsz, de így marha nehéz..ez nem válasz volt, csak elszólás :\

húú te ezt én is annyira utálom, megõrjít, hogy csak több hónapra lehet vagy semmire..aki ezt kitalálta, felkötném.. nyilván jó kapcsolatai vannak szüleidnek vagy vkidnek akkor tudsz, de így marha nehéz..ez nem válasz volt, csak elszólás :\
Szia, tudsz vállalni takarítást vagy bébiszitterkedést. Nyáron a helyi strandokon esetleg körbekérdezhetsz, nem keresnek-e extra munkaerõt a büfékben. Ha ezek egyike sem szimpi, akkor AVON vagy az Oriflame is megoldás lehet, esetleg, ha jó vagy valamiben (ékszerkészítés, ruhavarrás, rajzolás), eladhatod a dolgaidat.

Veletek is volt már olyan, hogy nagyon megfogott egy színész? Mikor múlik el ez a hülye érzés?

A Gyűrűk Ura megjelenése óta nem éreztem ilyet, pedig akkor még csak kis tini voltam. Azóta már persze eltelt jó pár év, van már barátom is akivel 4 éve együtt vagyok, imádom mindennél jobban, sőt, amióta vele vagyok soha nem volt velem olyan, hogy akárcsak fantáziálgattam volna más pasiról, mert annyira tökéletes az én párom számomra :) De most megnéztünk egy filmet és "beleszerettem" egy karakterbe. Mint férfi, ránézésre álmomban sem hittem volna hogy ezt hozza ki belőlem, de ahogy eljátszotta a karakterét bumm! És ez annyira... zavarba ejt... Pl volt olyan hogy a barátom mutatott róla egy képet, én meg annyira zavarba jöttem hogy totál elvörösödtem. Tudom, most biztos nem normálisnak tartotok, de ez az érzés annyira zavar... Nem tudom miért, de a neten se merek rákeresni vagy olvasni a színészről/karakterről mert megint rámjön ez az érzés és érzem hogy vörösödök, pedig majd meghalok annyira kíváncsi vagyok :D Volt már ilyen veletek is?

Legjobb válasz: Nekem nincs párom, ismerem az érzésed. Ez szerintem fellángolás, egébként én ezt egy zenésszel érzem. Kitalálhatom, hogy Aragornba 'szerettél' bele? :) 24/L

Nekem nincs párom, ismerem az érzésed. Ez szerintem fellángolás, egébként én ezt egy zenésszel érzem. Kitalálhatom, hogy Aragornba 'szerettél' bele? :) 24/L
Van, David Giuntoli. Mondjuk en nem vörösödök meg ilyenek, de egyszerüen ö az idealom, odaavagyok erte, mint szinesz, es mint karakter (Grimm) is. 22L
Miért nem? Olyan kíváncsiak vagyunk:) Amúgy persze velem is volt, tök ciki, most is ez van, pedig már 22 vagyok, barátom is van, mégis:S Én is extra empatikus vagyok amúgy.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Megnyugodtam, hogy mással is volt már ilyen :) Igen, ez inkább fellángolás, én amúgy is extra empatikus vagyok (néha azt mondom sajnos..), ezért tettem idézõjelbe a beleszeretést :) Hehe, igen, anno Aragorn volt a "szerelmem" :D még rajongói oldalt és készítettünk a barátnõimmel, tudjátok, ahogy lenni szokott... De most viszont áh, egy képet nem bírok megnézni az aktuálisról anélkül hogy elpirulnék, sõt már ha csak le kell írnom az általa játszott karakter nevét, már akkor érzem hogy lángolok. Nagyon kiborító. Azt hogy kicsoda, azt nem mondhatom meg:)
Bruce Willis, kb. 14 éves koromban kezdõdött, és kb. ugyan azt éltem meg, mint amit te leírtál :) Évekig odavoltam érte, aztán valahogy észrevétlenül az álompasiból kedvenc színésszé redukálódott :) 29/N
Nem szerettél bele, hiszen nem is ismered, csak megtetszett egy filmben, vagy talán még inkább az általa formált, kitalált karakter. Nincs ezzel semmi baj, hacsak nem azért fogott meg ennyire, mert valami olyat képvisel, ami hiányzik az életedbõl, vagy a pároddal való kapcsolatból.
4-5 éve vele voltam ugyan így: [link]
Ki az aktuális? Gondolom nem titok :) Igazság szerint, akinek jó a beleérzõ készsége, tehát empatikus, tud azonosulni sok mindennel. Nekem is van, hogy megmozgatja a fantáziámat egy-egy sorozatszereplõ, hogy hú, de jó csaj! Benne van :) Azért ennyire nem, ha érdekel, simán megnézek róla bármilyen hírt :) De, mi férfiak vagyunk, más a hozzáállás :D
Fiatalabb koromban igen - Vészhelyzetbõl Lucy Knight (Kellie Martin) - Lolita (1997-es változat!) Lolita (Dominique Swain)
Tom Hanks-rol van szo? Multkor volt itt egy ehhez nagyon hasonlo kerdes, ott Tom Hanks volt a rajongas targya... Es meg is van a kulcsszo: en inkabb rajongasnak neveznem ezt az erzest. Ha eloszor intenzivnek is tunik, idovel altalaban tompulni, finomodni szokott. Ha tartosan megmarad es esetleg mas kapcsolataidnak, vagy a mindennapjaidnak a rovasara megy, akkor az mar nem nevezheto egeszseges allapotnak, olyankor valoszinuleg valamilyen hianyerzet, erzelmi ur betolteserol, komoly tulkompenzalasrol lehet szo.

Milyen ez a router? Mennyire nehéz beállítani hogy működjön?

TP-LINK TL-WR720N

Legjobb válasz: Nem rossz és ezeket beállítani sem nehéz. (Bár ez relatív, nekem max 1 perc, ha manualt olvasol és még sosem csináltad lehet, hogy 5-10 perc kell.)

Nem rossz és ezeket beállítani sem nehéz. (Bár ez relatív, nekem max 1 perc, ha manualt olvasol és még sosem csináltad lehet, hogy 5-10 perc kell.)
Minden pózban ez van?
A kérdező hozzászólása: Igen!
Ezen nem lehet javítani... Mond a csókának, hogy tartsa bent erõsebben... (Az orgazmus pillanatában a hüvely izmai összehúzódnak, nem egyszer, ezért van a jelenség...)
A kérdező hozzászólása: Hát igen, de nem hogy õ... még én sem tudok rá felkészülni, hogy mondjam neki h tartsa bent erõsebben :D
Nem igazán tapasztaltam még ilyet, bevallom... pedig nekem aktusonként több orgazmusom is szokott lenni, elõfordult már kicsusszanás, de nem orgazmuskor... Nem tudom, lehet, hogy anatómiailag nem passzoltok össze, vagy túl lazák a hüvelyizmaid (Kegel-gyakorlatokat mindenképpen ajánlom!).
Öleld magadhoz :)

Lányok! Ti hogy oldjátok meg ezt a benedvesedés dolgot?

Amikor a barátommal csókolózom, mindig nedves leszek. És ilyenkor mindig olyan kellemetlenül érzem magam előtte, hogy mi van, ha észreveszi a foltot a bugyimon. Ti ezt hogy oldjátok meg? Nektek mit szól a pasitok, ha meglátja? köszi, 17/L

Legjobb válasz: Szerintem csak örül majd hogy benedvesedtél tõle :) velem is ez szokott lenni és elõször én is aggódtam, mi lesz ha meglátja. de ez normális dolog :)

Szerintem csak örül majd hogy benedvesedtél tõle :) velem is ez szokott lenni és elõször én is aggódtam, mi lesz ha meglátja. de ez normális dolog :)
Ez tok normalis, en nagyon nedvesedos tipus vagyok es a baratomnak bejott.
Az lenne ciki, ha nem nedvesednél be. Ugyanis ez annak a jele, hogy felizgatott, és készen állsz az aktusra. a barátod nagyon fog örülni, ha meglátja.
a pasid alsógatyáját mennyit szoktad nézegetni? pláne szex elõtt. csak kérdezem.
Ne érezd magad kellemetlenül, hidd el nem vagy ezzel egyedül, a pasi meg csak díjazza;) Legalábbis nekem bejött, h így rám van izgulva a csajos!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!