Találatok a következő kifejezésre: Ezt írták a 12 hetes (7 db)

A placenta a mellső falon, érinti a belső méhszájat - 12 hetes uh-n ezt írták a leletemre, ez most jó vagy rossz?

Legjobb válasz: szia, nekem 17 hetesen mondták, h ott van nekem is, de azt mondta a védõnõ meg a doki is, hogy a kismamák 90%-ának feljebb húzódik ahogy nõ a méh. az jó arány. ha meg nem, akkor császár

szia, nekem 17 hetesen mondták, h ott van nekem is, de azt mondta a védõnõ meg a doki is, hogy a kismamák 90%-ának feljebb húzódik ahogy nõ a méh. az jó arány. ha meg nem, akkor császár
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!
Nekem is ott valahol volt, de a végén már elhúzódott onnan és rendesen szültem. Végig fogják kísérni ultrahangon, de, ha nem is mondta az orvos, én minden alkalommal rákérdeztem, (UH vizsgálatkor) hogy mi a helyzet a méhlepénnyel.
Szia! Nekem is közel van a méhszájhoz, de nem érinti. Én a 18.héten véreztem is emiatt. Nem kellett kórházban maradnom, de fekvést és pihenést rendelt el a doki. Fontos a pihenés, no sex és hogy nem szabad emelgeni. Ezt a doki mondta, azért írtam Neked, hogy erre figyeljél!!! 21. hetesen is még közel volt, de igazából most kezdett látványosan nõni a pocakom, talán feljebb húzódik. Boldog babavárást kívánk! 23 h km

Ezt írták ma a 12 hetes UH-s papíromra: Intact szívműködés. Ez mit jelent?

Ez jó? légyszí írjatok mert én nem tudom de a doki azt mondta minden oké! Ül?magasság:63mm, BPD:21 mm

Legjobb válasz: Szia! Megnyugodhatsz at intact annyit jelen hogy ép, rendes szívmükõdés

Szia! Megnyugodhatsz at intact annyit jelen hogy ép, rendes szívmükõdés

12 hetes uh-on a tarkóredőre ezt írták: NT: 3 mm alatti. Ez elég infó?

Az elsőnél egy másik doki volt 3 éve, ott pontos értéket írtak. Most nem. Aggódjak??

Legjobb válasz: Nekem is pontos adatot írtak, de úgy gondolom, hogy ne aggódj, hiszen, ha 3 mm alatti, akkor jó az érték.

Nekem is pontos adatot írtak, de úgy gondolom, hogy ne aggódj, hiszen, ha 3 mm alatti, akkor jó az érték.
Igen elég.Nekem is ennyit irtak.
3mm -ig a legtökéletesebb !
legalább ha már megnyugtattunk megköszönhetnéd..
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, nem voltam itthon és gépközelben! Nagyon köszönöm.


Igen, túlaggódod. :) A 12. héten a legideálisabb megnézni a redõ vastagságát. Legalábbis ezt mondják. Örülj neki, hogy csak 0, 8. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Egyébként nagyon örülök!! Nagyon élénken mozgott a vizsgálat alatt :-) jó volt látni.
Ha tudod hogy jó akkor miért írsz?
A kérdező hozzászólása: Mert elbizonytalanodtam...
Az Uh gép gondolom kidobta, hogy a méretei szerint hány hetesek vagytok. Ha a gép is 12 hetet adott ki, akkor ez nagyon jó érték. :)
Nekem 1, 7, akkor az sok? Én nem tudom mik a normál értékek...
Hali! Nálunk a 11. héten végzik el ezt a vizsgálatot, és nekem a nõdokim azt mondta, hogy a 3, 5-ös értékig "jó", de aki nagyon közel van hozzá, azt már további vizsgálatra küldik. Nekem majdnem kerek 1 mm volt, így megnyugodtam, és az AFP-m is 0.8 MoM lett :) Én azt tanácsolnám annak, aki aggódik az értékek miatt, hogy menjen el a legközelebbi 4d-s UH-ra, ott nagyobb pontossággal meg tudják mondani mi a helyzet :) Boldog babavárást mindenkinek! 24 hetes kismami

Tegnap voltam 12 hetes UH-on. A leletre azt írták rá, hogy alepény mellső falon tapad és éretlen. Ez mit jelent? Konkrétabban az "éretlen"-re lennék kivácsi. Bajt jelent?

Legjobb válasz: Nincs vele semmi gond, úgyhogy nyugodj meg! A lepény csak kb. a 14. héttõl kezdi el táplálni a babát és a szülésig fokozatosan "érik". Boldog babavásárt! 30 hetes ikres kismama

Nincs vele semmi gond, úgyhogy nyugodj meg! A lepény csak kb. a 14. héttõl kezdi el táplálni a babát és a szülésig fokozatosan "érik". Boldog babavásárt! 30 hetes ikres kismama
szió! minden rendben van veled, majd a lepéy szépen érni fog, ahogy közeledsz a szüléshez. Ebbõl is figyeli a doki, hogy mikor jön el a szülés ideje. A lepény pedig a méh növekedésével vándorol, de ugye figyelik azt is, mert lehet, hogy a méhszájnál tapadt és abból baj lehet. De a tiéd rendben van! Boldog babavárást! (bocsi, hogy ilyen zavarosan fogalmazok, még reggel van :D)
Minél érettebb a lepény, annál közelebb a szülés. Az i. fokú a normális ilyenkor, mert az táplálja megfelelõen a babát. Ilyenkor ha kicsi a baba adnak terhességtámogatót, de ha rendben van, akkor semmit sem kell tenni. A II., III., IV. fokban érett a közelgõ szülést jelzi. IV. fokú már öreg lepény nem jól táplálja a babát, általában ez már csak a szülés beindulásakor van.

Engem a védőnőm A BELGYÓGYÁSZAT 2. emeletére küldött ultrahangra és vérvételre, s azt írta a kiskönyvembe h. Kombinált teszt javasolt! Ez mit jelent, mert nem értem? 12 hetes kismama!

Legjobb válasz: A kombinált teszten vérvizsgálatot végeznek, hogy genetikai betegsége van-e a babónak. Elsõsorban Down-kórra és Edwards-kórra szûrnek. Ezt érdemes elvégeztetni, ezt a vizsgálatot. 35 év után mindenképp, elõtte csak javasolt.

A kombinált teszten vérvizsgálatot végeznek, hogy genetikai betegsége van-e a babónak. Elsõsorban Down-kórra és Edwards-kórra szûrnek. Ezt érdemes elvégeztetni, ezt a vizsgálatot. 35 év után mindenképp, elõtte csak javasolt.
A baba mérete és fejlettsége alapján értékelt a gép!:) Boldog babavárást
a baba méretei alapján számol az uh de nálam ez bejöt vagyis nekem az én számitásaim szerint is a gép adja a jó hetek számát nem a menzi de még itt az elején neked változhat a szülésig egy párszor lehet hogy a végén még rá is fotok húzni egy hetet majd a babód eldönti mikor akar megszületniaddig jó baba várást


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!