Találatok a következő kifejezésre: Ezt írták a (1167 db)

Hogy lehet beállítani a hatótávolságot? Egy tp-link WN727N wifi usb adapterem van antenna nélküli. Elvileg ezt írták a hatótávolságára 100-300 méter belső és külső. Vagy csak kamu ez amit írtak erről?

Legjobb válasz: A stickek hatótávolsága nem állítható. A 100-300 m az amolyan elméleti határ. Elméletben erõsebb egy 20-50 m-re kiszámolt antennánál, de szinte sosem éri el a megadott értéket. A tereptárgyak, más wifi hálózatok nagyban befolyásolják ezt a távolságot.

A stickek hatótávolsága nem állítható. A 100-300 m az amolyan elméleti határ. Elméletben erõsebb egy 20-50 m-re kiszámolt antennánál, de szinte sosem éri el a megadott értéket. A tereptárgyak, más wifi hálózatok nagyban befolyásolják ezt a távolságot.
a stick szerintem nyílt terepen fényes-napos idõben sem fog 100métert sem adni-venni. Nemhogy tereptárgyakkal tûzdalt komótos, esõs )pláne havas) idõben. Örülhetsz a stabil 10-15méternek.

Voltam 4D-s uh-on! A leletemre ezt írta a doki! Mit jelent? És ez jó, vagy rossz?

Magzat fekvése: II. kpf afi: norm placenta(méhlepény): Mells?fali-jobb oldali, II. fokban érett Köldökzsinór:3er?

Legjobb válasz: Szia! Ezekkel az eredményekkel nincs semmi baj. A kpf: koponyafekvésû a babád tehát fejjel lefelé van a placentával nincs gond normál és a melsõfalon jobb oldalt tapad szerintem az érettsége is jó de ahhoz nem annyira értek. Azt hogy a kölökzsinórra miért irta hogy 3 erû az pasz de szerintem nincs gond mert mondta volna elméletileg kell egy véna ami viszi a babától az oxigénszegény vért a másik az artéria az pedig az oxigén dús vért.

Szia! Ezekkel az eredményekkel nincs semmi baj. A kpf: koponyafekvésû a babád tehát fejjel lefelé van a placentával nincs gond normál és a melsõfalon jobb oldalt tapad szerintem az érettsége is jó de ahhoz nem annyira értek. Azt hogy a kölökzsinórra miért irta hogy 3 erû az pasz de szerintem nincs gond mert mondta volna elméletileg kell egy véna ami viszi a babától az oxigénszegény vért a másik az artéria az pedig az oxigén dús vért.
A 18.heti uh-on is nézik a köldökzsinórt! az a lényeg 3 erû legyen!!úgyhogy nyugi!!!!! üdv:19.hetes Kismama:)
Szia! Az elsõ vagyok :D ha akarod nézd meg a neten hogy mit írnak róla itt van egy anyuka akinek szintén II. fokban érett a méhlepénye olvasd el hátha megnyugtat http://baboca.blog.hu/2007/10/08/kotelezo_uh
A köldökzsínórban 3érnek kell lennie!!!!!! Két ér jelenlétében a baba ki van téve a születési rendellenességeknek-agyi ésoxigénszállítási szinten fõleg.. Elõfordul, de a lényeg, hogy 3 van nálatok!
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen!Igazából az érettségi fok miatt aggódom kicsit...szerintem túl korai még..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!:D
A kérdező hozzászólása: Köszi!!:D


Hány évesek vagytok?
Valamelyikõtöknek fel kell adnia az állását, és összeköltözni. Hosszútávon csak ez fog mûködni.
A kérdező hozzászólása: viszont mikor látom, akkor boldog vagyok vele.
A kérdező hozzászólása: sajnálom... mi már másfél éve élünk így. én úgy érzem, eddig bírtam. az van, h amíg együtt vagyunk, addig minden oké, de amikor nem találkozunk, olyan, mintha nem is létezne, nem tok róla semmit, ott van a telefon, meg msn, de az nem személyes, és utálom.
persze, tudom;)De elgondolkodtam, hogy mi is lenne velünk, fõleg hogy mi jóval fiatalabbak vagyunk:)
A kérdező hozzászólása: nem állt szándékomban ijesztegetni senkit.
azt h ki kénne már engedni a 6os kombínót:LL:D Ezzel a kérdéseddel kicsit megijesztettél:DÉn épp most akarok belevágni egy táv kapcsolatban:)
A kérdező hozzászólása: Meg nem akarom a bnõmet szeretõként kezelni, mert a heti egy olyan lenne... Õ viszont ezt is elfogadná.
A kérdező hozzászólása: utolsónak.
A kérdező hozzászólása: Te mit érzel?
mi kéthetente tudunk találkozni, és valóban.. egyre nehezebb.
A kérdező hozzászólása: igen, onnan van, tudom.
A kérdező hozzászólása: hm... Néha úgy érzem, nem bírom már tovább.
ezt a szöveget az Azt beszélik címû filmbõl idézte:D
Mást nem nagyon tudtok akkor csinálni, sajnos:( De amikor együtt lehettek, az legyen mindig nagyon különleges. Élvezzetek ki minden másodpercet:) Kívánom, hogy boldogak legyetek! Azt a szemét km-t meg már le kellene mészárolni valahogy. Most csak válaszolni tudsz neki valami hasonló szépet... Aztán meg kellene beszélnetek, hogy hogyan tovább...
A kérdező hozzászólása: Mert mindkettõnket más városba szólítja a munkája.
Miért nem költöztök össze?
A kérdező hozzászólása: én 26 õ 24
00.37-es vagyok, akinek ment a "Te mit érzel?" kérdés.. Bár mi még csak pár hónapja vagyunk együtt, én sosem éreztem magam senkivel ennyire jól, mint vele és sosem szerettem ennyire senkit, és engem sem szeretett még senki ennyire. Azt hiszem át tudunk vészelni valamennyi idõt, így, távkapcsolatban. De szerintem ez maximum 1-2 év. Valamelyikõtök nem tudja feladni az állását és a másik mellett munkát keresni? Kitartás.

Mit jelent az hogy ujjkúpnyi méhszáj? Ezt írta a doki apapíromra tegnap.38. h. km.

Legjobb válasz: Kezd nyílni, de még nem nyílt ki egy ujjnyira, épphogy válik szét.

Kezd nyílni, de még nem nyílt ki egy ujjnyira, épphogy válik szét.

VOLTAM rákszűrésen, s ezeket irták a leletemre, metaplasia regeneratio, teljesen negativ eredmény, van okom félni és idegeskedni?

Legjobb válasz: Nincs semmi gond! Azért ne felejts el pár éven belül újra elmenni :)

Nincs semmi gond! Azért ne felejts el pár éven belül újra elmenni :)
NINCS
A metaplasia illetve a regeneratio arra utalhat, hogy kisebb hüvelygyulladás volt, de kezelés nélkül rendezõdött. Semmilyen jelentõsége nincs. Máskor ne gyere el a nélkül, hogy kikérdezed, mert idegeskedni fogsz!
Azért jó lenne, ha a 3. évezredben most már ráírnák úgy is, hogy a pórnép IS megértse. Például elég jól beszélünk magyarul. Odaadják a betegnek, aztán csak akkor jó az a papír valamire, ha billeg a szék lába. Imádom.

Ez mit jelent? Ma vagyok pont 4 hetes terhes, viszont reggel volt vmi rózsaszínes folyás. Elmentem dokihoz este, aki ezt írta a leletemre: 35 mm-es uterus, benne 8, 5 mm-es endometrium, 36 mm-es felritkulás látható. Ezek mit jelentenek?

Viszont egész nap nem volt semmi folyásom a reggeli rózsaszínen kívül, de hogy megvizsgált, barnás folyás van. Nagy bajt jelenthet? Két vetélésem volt már. Õt nem szeretném elveszteni!

Legjobb válasz: Én a 8,5 mm-ert egy picit keveslem,de a felritkulás jelenthet jót,mert korai terhességnél ez látszik ott,ahova a baba befészkelte magát.

Én a 8, 5 mm-ert egy picit keveslem, de a felritkulás jelenthet jót, mert korai terhességnél ez látszik ott, ahova a baba befészkelte magát.
Az orvost nem kérdezted meg? Ezt sosem értettem... megvizsgál, a kezedbe nyom egy leletet csupa latin kifejezésekkel, semmit se szól, te pedig elköszönsz és kijössz?
A kérdező hozzászólása: Zárás elõtt estem be, így sem nagyon akart megvizsgálni. Már kabátban voltak. Gyorsan megköszöntem és eljöttem. 17-re hivott vissza uh kontrollra.

A "karosszeria" rendben van. Ezt irta a kepemhez egy pasi. Mit is jelent ez?

A negativ commentelok inkabb huzzanak a fszba :)

Legjobb válasz: Az, hogy egy megdöntésre esetleg megfelelsz.De többre nem.

Az, hogy egy megdöntésre esetleg megfelelsz.De többre nem.
Azt jelenti hogy egyszer megdu.gna de többre nem vagy jó neki
jó a tested cica :)
Jo a pics ad azt huzz a fszba
ogy megdugna aztán menny amerre látsz
Megdugna és húzhatsz a fszba :)
"A "karosszeria" rendben van. Mit is jelent ez?" Jó a segged.
Igen, jót jelent :-)
Gratula igen legközelebb már szivhang is lesz..)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) nem nagyon vagyok még otthon a témában :)
Igen, ez normális, bár a petezsákot nem szokták embriónak nevezni, mert a kettõ nagyon nem ugyanaz!!!
jé tényleg nem olvastam figyelmesen a kérdést..valoszinû petezsákban látta az embriot nem?a kettõ tényleg nem ugyanaz!

Ezt irta a csaj, most mitévő legyek?

minden ment szépen, megbeszéltük, hogy átjön egy este és szexelünk, aztán két órával a randi el?tt:

Legjobb válasz: Férfi vagyok, de megértem a csajt.. Ha nem menne neki, nem sok mindent tudsz ezzel kezdeni.

Férfi vagyok, de megértem a csajt.. Ha nem menne neki, nem sok mindent tudsz ezzel kezdeni.
Ha kell a csaj járj vele, ha nem kell akkor buktad mert csak úgy nem fog szexelni :) 22/F
Hát szerinted? Keress másik balekot
A kérdező hozzászólása: várom még a válaszokat, mert lesz egy poén a végén.
most már nem fogsz több választ kapni :D
Miért, átjött aztán? Vagy csaj vagy?
Ez az õ döntése, nem tehetsz semmit... Amúgy melyik országból jött a csaj?
lol
???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!