Találatok a következő kifejezésre: Ezen a lehet-e (899 db)

Mitől van a korai magömlés, normális-e ez, vagy lehet-e ellene tenni valamit, ja és cink-e ez szerintetek?

Szóval 20/f vagyok.

Legjobb válasz: Most vagy naponta többször kiírod ezt vagy az van, hogy most minden 20 éves így van. Ha az utóbbi, akkor elég érdekes generáció elõtt állunk. Amúgy meg szerintem gyakorolj és minden jól fog menni. Ja és ne görcsölj a dolgon!

Most vagy naponta többször kiírod ezt vagy az van, hogy most minden 20 éves így van. Ha az utóbbi, akkor elég érdekes generáció elõtt állunk. Amúgy meg szerintem gyakorolj és minden jól fog menni. Ja és ne görcsölj a dolgon!
Hát ha parázol akkor tényleg nem fog, amúgy meg azt teheted legfeljebb, hogy ha érzed, hogy elmennél szünetet tartasz és ha már lecsillapodtál folytatod, így nyújtod amíg hozzá nem szokik a tested (+ nagyobbat élvezel). Én ezzel a módszerrel már fél óráig bírom szünet nélkül. Egy rakás ilyen kérdés van, igazán visszakereshetnél.

Videokartya! Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy van egy amerikaban vasarolt os regi videokartyam geforce 7900 gt, es azt szeretnem kerdezni, hogy ezt magyarorszagon lehet e hasznalni? Tehat magyarorszagon epitett gepben mukodne e?

Legjobb válasz: Ez viccnek szántad ugye?Nem Magyarországon gyártják sem az itt kapható sem az Usában levõ hardvereket, nem tudom miért ne lenne jó, ha paraméterben megfelelõ?!

Ez viccnek szántad ugye?Nem Magyarországon gyártják sem az itt kapható sem az Usában levõ hardvereket, nem tudom miért ne lenne jó, ha paraméterben megfelelõ?!
persze, hogy igen, de az sem mindegy mert ha pesten vennéd és te budán laksz, még akkor sem menne? mondjátok, h nincs igazam??
méh akkor sem menne!*
A kérdező hozzászólása: Bocsi a hulye kerdesert!!! :( ! Tenyleg fogalmam sem volt, hogy ez mukodik e. Csak azert volt a kerdes, mert az USA-ban eleve 110v-ot hasznal a pc ott meg 220-at! Ezert nem tudtam, hogy mukodik e magyarorszagon. De koszonom a valaszokat. Es bocsi megegyszer a hulye kerdesert.

Nemrég kaptam meg a hatósági bizonyítványomat, azonban közbe jött valami, és hogy ez hatással lehet-e a támogatottságomra?

Idén nyáron államvizsgáztam a főiskolán, és ugyebár csak a diákigazolvány érvényességéig (okt. 31.) + 45 napig van államilag finanszírozva az egészségügyi ellátásom. Azonban a napokban megkaptam a hatósági bizonyítványomat, ami további 1 évig hosszabbítja meg a támogatásom. E közben a szüleim terveznek egy új autót venni, amit a nevemre íratnának, és hogy ennek lesz-e valamilyen hatása a hatósági bizonyítványomra? A bizonyítványra az van írva, hogy jövedelmi és VAGYONi változásaimat 15 napon belül köteles vagyok közölni a munkaüggyel és az önkormányzattal.Van-e okom félni a támogatás megszűnésétől ezzel a lépéssel? Vagy kizárólag csak bejelentett munkahellyel, vagy a bizonyítványom lejártával szűnik meg a + 1 éves támogatottságom?

Legjobb válasz: "A bizonyítványra az van írva, hogy jövedelmi és VAGYONi változásaimat 15 napon belül köteles vagyok közölni a munkaüggyel és az önkormányzattal. Van-e okom félni a támogatás megszûnésétõl ezzel a lépéssel?" igen, van. mivel az új gépjármû értéke jóval magasabb, mint ami a támogatás igénylésének feltételének megszabtak. (...jelenleg ez az összeg személygépkocsi esetén, max. 800 ezer Ft. érték lehet. (ennél nagyobb érték esetén, már az igénylést is elutasítják.)

"A bizonyítványra az van írva, hogy jövedelmi és VAGYONi változásaimat 15 napon belül köteles vagyok közölni a munkaüggyel és az önkormányzattal. Van-e okom félni a támogatás megszûnésétõl ezzel a lépéssel?" igen, van. mivel az új gépjármû értéke jóval magasabb, mint ami a támogatás igénylésének feltételének megszabtak. (...jelenleg ez az összeg személygépkocsi esetén, max. 800 ezer Ft. érték lehet. (ennél nagyobb érték esetén, már az igénylést is elutasítják.)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ!

Mi folyik itt? Kinek a hibája? Lesz-e botrány? Kinek tesz ez jót? Lehet -e benne szándékosság, ?

Legjobb válasz: Az MSZP szarul szervezte meg. Az MSZP hibája. Igen, lesz botrány. Az MSZP-nek tesz jót. Igen, lehet benne szándékosság, mivel a fiatalok közt rendkívül sok fideszes és jobbikos szavazó van.

Az MSZP szarul szervezte meg. Az MSZP hibája. Igen, lesz botrány. Az MSZP-nek tesz jót. Igen, lehet benne szándékosság, mivel a fiatalok közt rendkívül sok fideszes és jobbikos szavazó van.
Váratlanul érte az OVB-t a választás, mint a közterület-felügyelõ céget a januári havazás.
Már van botrány, akik még ott vannak és órák óta várnak, õk nem hinném, hogy olyan nyugodtak. Amúgy meg nem csak az MSZP a hibás, hanem mindenki, aki ezt megszavazta, és nem csak õk szavazták meg.
Mármint ez a tökölés? Tipikus MSZP-s fogás, az egész, hogy emberek állnak ilyenkor az utcán, hihetetlen, sok évet megéltem már, de ilyet én még nem láttam!
Már van botrány, és eléggé felháborító. Szerencsére én gyorsan le tudtam adni a voksom, de részvétem azoknak akik több órát sorban álltak :(
MTV 1
[email protected]ért nem szavaz mindenki otthon, 4 évben egyszer miért nem lehet hazautazni BP-rõl, nem lenne ez. Mint már kifejezettem szerintem javarészt a, lusta emberek miatt van. Igen szervezési hiba is. és aki észrevette, biztos annak kellett volna szólnia? és mondjuk ha egy kis senki ember vette észre, gondoljátok bárki hallgatott volna rá? A szavazók és a közig. hibája együtt. Mi ebben a botrány? elhúzódik a kampánycsned és sokan közülünk még sorban állnak. Ami nagyon példamutató tõlük. És mit kell ezen lihegni?
"Kinek a hibája?" korábban kifejtettem, a teljes magyar közigazgatásé, ami lusta volt észrevenni azt, ami majdnem kiszúrta a szemét. Ne aggódj, megy majd a mutogatás, hogy ki volt a hibás, kinek kellett volna értesítenie, de szerintem a legközelebb akkor járnánk az igazsághoz, ha az egész ország tükörbe nézne.
" [email protected]ért nem szavaz mindenki otthon, 4 évben egyszer miért nem lehet hazautazni BP-rõl, nem lenne ez. Mint már kifejezettem szerintem javarészt a, lusta emberek miatt van. " Na, erre kicsit bepöccentem. Képzeld, van olyan, hogy nem tudja megoldani az ember, hogy haza utazzon vidékre. Például Kedvesem nem tudta megoldani. Ez van! Holott nem egy lusta ember... De, ha ebbõl indulunk ki, akkor lusták voltak az érintettek rendesen megszervezni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Demokratikus államban nem lehet titokban tartani a szavazat állását!!!
A kérdező hozzászólása: Jó nem gondoltam eddig így!!!! De most már igen!!! EZ VÁLASZTÁSI CSALÁS!!!!!!
21:03 - Annyi, hogy most összeömlesztették, szét kellett volna szórni 2-4 felé.
Szeghalom település 5. számú szavazókörében 13 óra 07 perckor egy választópolgár tájékoztatva lett a szavazás módjáról, és átvette a szavazólapokat majd a fülkében kitöltötte. Mielõtt bedobta szavazatait az urnába, kérte a Szavazatszámláló Bizottságot, hogy adjon ki igazolást részére arról, hogy kire adta le szavazatát. Az SZSZB tájékoztatta a választópolgárt arról, hogy ilyen igazolás kiadására nincs lehetõség, mivel az sérti a szavazás titkosságát. Ekkor a szavazópolgár a kitöltött egyéni és listás szavazólapokat az asztalra kiterítette és a vele lévõ választópolgár azt lefényképezte. Az SZSZB felszólította õket a tevékeny- ség befejezésére. A választópolgárok ezután szavazólapjaikat az urnába dobták, majd eltávoztak. Jó mi? Imádom az ilyeneket, de hogy elõfordulhat egy választáson, tényleg nem semmi...
Azt mondják, semmivel sem voltak többen azok, akik máshol akartak szavazni, mint korábban. Szóval nem ezen múlik. Csak elcseszték az egészet.
Nem ma kellett volna dolgozniuk hanem elõre, mikor amúgy is melóznak. Én most nem azokról beszélek akik valóban nem tudnak hazautazni, hanem azokról akik megtehetnék, de lustaságból szartak rá és most ez lett belõle. De már unom, hogy mindent szájbarágósan kell magyaráznom, és mindenki csak kiforgat. Nyílván nem arra gondoltam aki valóban nem tudta megoldani.
Nem szokásuk aközigazgatásban lévõknek dolgozni (tapasztalat): Meglepõdsz, hogy pont ma sem dolgoznak?
20:42 - Van egy egyetemista ismerõsöm, aki budapesti, de Szegeden tanul, holnap már suli, ha az egyetemen közbejön valami, van, hogy nem tud hazautazni, és ott tölti a hétvégét.
A kérdező hozzászólása: Én is hazautaztam szavazni.Összekötöttem egy rokonlátogatással is:) )
A kérdező hozzászólása: Én azt nem értem, hogy nem tudták elõre megszervezni??? Nem látták, hogy hányan akarnak máshol szavazni????
A kérdező hozzászólása: Nyugi, ne egymást marjuk! De szerintetek nem furcsa, hogy egyetemisták töltik ki a sorokat???

Lefoglalást szenvedő személytől semmi esetre sem lehet elvenni a járművet, vagy ezt tovább lehet e vinni polgári per-re? És ha igen, akkor érdemes e?

Az ügyészség igy határozott: A sérelmezett lefoglalást elrendel? határozatot hatályon kívül helyezem és a ..._... frsz.u személygépkocsit, a hozzá tartozó indítókulcsot és a forgalmi engedélyt....lefoglalást szenved?nek rendelem kiadni. A határozat ellen a be. 195.§ (5) bekezdése alapján további jogorvoslatnak nincs helye.

Legjobb válasz: Amit bemásoltál ide, azt jelenti, hogy az ügyész megszüntette a lefoglalást, és elrendelte a kocsi visszaadását annak, akitõl lefoglalták.

Amit bemásoltál ide, azt jelenti, hogy az ügyész megszüntette a lefoglalást, és elrendelte a kocsi visszaadását annak, akitõl lefoglalták.
bevallom, nem igazán értem a kérdésedet, de szal le lehet foglalni jármûvet, ha az szabsértés vagy bûncselekmény eszköze, része, és mostanában egész kis dolgokért is divat ám ezt eljátszani, szóval vigyázni kell nagyon
A kérdező hozzászólása: konkrétan itt egy adás-vételrõl lett volna szó amirõl csak egy papír készült, de ezek után nem történt semmi további intézkedés mert megállapodtunk hogy mégsem lessz adás-vétel. Azaz maradt minden a régiben. de a vevõ utólagosan csalással vádolt és feljelentett a rendõrségnél. ezt követõen került az ügy az ügyészségre ahol a fentiek szerint határoztak....! és arra lenék kíváncsi hogy ezek után hogy az ügyész megszüntette az eljárást és nekem adatta vissza a gépjármûvet, attól még az úgymond vevõ továbbíthatja e a dolgot polgári per-re?? mert ugyebár ott van hogy("további jogorvoslatnak nincs helye")

Lehet e csatlakoztatni ezt a szivattyút e a medencémhez?

Ilyen a medencém :

Legjobb válasz: Tudni akarnám hogy mit kell vennem ahhoz hogy tudjam a medencéhez csatlakoztatni . Milyen csövet kell vennem ? vagy egyáltalán kivitelezhetõ ez egyáltalán?

A kérdező hozzászólása: Tudni akarnám hogy mit kell vennem ahhoz hogy tudjam a medencéhez csatlakoztatni . Milyen csövet kell vennem ? vagy egyáltalán kivitelezhetõ ez egyáltalán?
Úgy tûnik a képek alapján, hogy adnak hozzá csöveket: http://bolthely.hu/kepek/pokershop/00701_2.jpg Ezek meg annyira egy kaptafára készülnek, hogy nem lesz gond vele.
A kérdező hozzászólása: De pontosan szeretném tudni mert elég drága szivattyú és nem szeretném hogyha kiderülne hogy csak potyára kidobtam a pénzt. Megtudnád érdeklõdni pontosan ??? köszi
Zoltán! Szerintem nem olyan bonyolult megmérni a medencén lévõ csatlakozó átmérõjét és összehasonlítani a szivattyúéval. Legalábbis én ezt tenném... :D
A kérdező hozzászólása: megmértem 3.33 cm ha jól mértem.és az a probléma hogy a szivattyút nem szeretném megvenni addig amíg nem mentem biztosra hogy csatlakoztatható e az én medencémhez az a bizonyos szivattyú
Szerintem is meg méred a medence csõátmérõjét viszel magaddal cm-t vagy tolómérõt (a tolómérõvel jobban lehet mérni az átmérõt) ha jó veszelhozzá csövet és minden jó:
A kérdező hozzászólása: Már megmértem ahogy mondtam de a csõ átmérõje ami a képen van sokkal nagyobb. Azt akarnám tudni de szakértõtõl hogy az Intex 10722 adapter megfelel e az én medencémnek a falán lévõ lyukkal: http://www.amazon.com/Intex-Hose-Adaptor-Model-10722/dp/B003..
A vízforgató és a bõvítõ idom is egyértelmûen leírja, hogy mekkorák. A bõvítõ 1-1/2"-t ír, ami valószínûleg azt takarja, hogy 1"-ról szûkít félre. A vízforgató csatlakozójára 2"-t írnak, így ez a kettõ már egyértelmûen nem passzol. (Bár hozzátenném fogalmam sincs mi az a hollandi coll, mellette 38 mm-t ír, az inkább 1 1/4", avagy 1 1/2"közeli) Már csak annyit kellene kideríteni, hogy a medence csatlakozó csonkja mekkora. 33 mm aligha lehet. Lehet 32 mm, az akkor azt jelenti, hogy 1 1/4"-os, de még valószínûbbnek tartom, hogy pont akkora, mint a vízforgató, mert ezeket tényleg egy kaptafára gyártják. Minden esetre megmérhetnéd pontosan a medencéd csonkját, majd megereszthetnél egy telefont mielõtt megrendeled, hogy kompatibilisek-e. Ha nem, akkor majd ráérsz a bõvítõn gondolkodni. Ez ennyire egyszerû.
A kérdező hozzászólása: Kössz a választ már tudom kompatibilis mert a youtubeon leltem videót és 100 % ék hogy megfelel a bestway 58236 os és az intex 10722 es mert az a csõ 3.8 mm s a medence szája meg 3.2 es.

2013 februárjában kezdeném a B jogosítványt, és e mellé szeretnék A1-est is. A kérdés az volna, hogy ezt meg lehet-e úgy csinálni, mintha már volna B jogsim, és csak egy kis továbbképzést kéne elvégeznem?

(M kategóriás jogsim van, így elméletileg els?segélyt nem kell csinálnom)

Legjobb válasz: Elõször megcsinálod a B-t, ha az kész, utána megcsinálod a B125-öt, ami = az A1-el, csak nem kell kresz, meg csak pár óra rutin meg forgalmi óra van. Magyarul sokkal olcsóbban kijössz így, viszont elõször meg kell csinálnod kocsira a jogsit.

Elõször megcsinálod a B-t, ha az kész, utána megcsinálod a B125-öt, ami = az A1-el, csak nem kell kresz, meg csak pár óra rutin meg forgalmi óra van. Magyarul sokkal olcsóbban kijössz így, viszont elõször meg kell csinálnod kocsira a jogsit.
Kell Kresz !!!
Nem értek hozzá, csak egy tipp: nyitsz egy új doksit, kijelölsz minden, átmásolod és elmented.
Sztem ez vudu! Megnyitsz egy fájlt olvasásra, és nem mentesz rajta semmit, akkor honnan változna meg akármi is benne? Ha meg írásvédett pendrive-on, memóriakártyán lenne, akkor meg még hozzá sem férhetne a program! Különben meg, meg sem nyitod, csak csinálsz róla egy másolatot, és azt addig nézegeted utána, amíg akarod...

Mi lehet ez? Hüvelygomba lehet e, ha a folyásom sűrűbb és darabos, mint eddig volt, viszont nem fáj nem viszket nem ég, nincs gyakori vizelési ingerem, nem büdös és teljesen fehér.

Nem szedtem soha fogamzásgátlót, párommal babát szeretnénk, konkrétan azóta van, mióta nem védekezünk. Lehet hormonális változás a háttérben? Lehetséges, h emiatt s?r?södött a folyásom?

Legjobb válasz: Hormonalis, talan ingerultebb voltal az utobbi napokban. A stressz is okozhat ilyet.

Hormonalis, talan ingerultebb voltal az utobbi napokban. A stressz is okozhat ilyet.
Lehet, hogy gomba! Sajnos már akárhol elkapni, egy kilincs, egy ruha a boltban..Jó lenne megnézetned és a párodat is kezelni kellene, mert ha nálad ki is kezelik, õ még fertõzõ marad.
Jaja! Elõször is mind a kettõtöket kezelni kellene, a párodat is ugyanúgy, mert hiába múlik el neked, ha õ vissza fertõz :( Ugyanez volt nálunk is, én teljesen rendbe jöttem, aztán a férjem visszadobta rám. Végülis mi a neten rendeltünk intim ápoló csomagot, az helyre rakott mindkettõnket, de azóta neki is szigorúan intim mosakodó habot kell használnia :)
Az afta nem fertõzõ.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor mindent csinálhatok a barátnõmmel ?
Azért az ablakon ne dobd ki. :D
DE IGEN!!!!Fõleg ha csókolóztok. Ugyanúgy kell bánni vele, mint a herpesszel!A herpesz és az afta is kijöhet attól, ha valaki után tisztátalan pohárból iszunk, vagy azokat az evõeszközöket használjuk, amit a másik és az nincs rendesen elmosva.
http://www.tar.hu/szrp/afta/aphtha.htm "A betegek megfelelõ tájékoztatása segít a RAS kezelésében (kiváltó ok azonosításában), és tudatosítani kell bennük, hogy nem fertõzõ betegségrõl van szó."
A "sehollal" van gondom! Nem gondolod, hogy az e-fajta szeretkezéstõl van az az "afta"? Nem is értem! Miért van ez a gusztustalan szeretkezési szokás manapság? Régen a kuplerájba kellett sok pénzt fizetni e-fajta szeretkezésért, ma pedig a babádat, gyerekedet, szüleidet azzal a száddal puszilod meg amellyikkel ezeket a szeretkezési formátumokat végzed. Helyén van ez? Úgy le van értékelve a nõi nem, hogy elvagyok borzadva.
Az elõttem szólóhoz. Én értem, hogy problémád van ezekkel a dolgokkal, és teljesen jogos, hogy megosztod a véleményed. Mivel Te így tettél én is szeretnék így tenni, azonban más aspektusból. Az orális szex nem mindenkinek arra szolgál, hogy minél furcsább, perverzebb dolgokat mûveljen a másikkal. Továbbá az emberek nagy részénél nem lealacsonyító célt szolgál. Amennyire én látom, nagyon sok pár azért választja ezt a pluszt, mert örömet szeretne szerezni annak, akit a világon a legjobban szeret, ez pedig semmiféleképpen nem elvetendõ. Én úgy gondolom, hogyha mindez kulturált keretek között
történik, nem bûn. Ha téged az a tény zavarna, hogy utána családtagjaidat, szeretteidet puszilod ugyanazon testrészeddel, arra pedig csak annyit tudok mondani, hogy a mai világban már elég jó a higiénia. Egy fogmosás, ha nagyon zavar egy arc, szájmosás semlegesíti a visszamaradt szövetdarabokat, baktériumokat. Ha téged csak a tudat zavar, akkor az nehezebb ügy. Lealacsonyító mivoltáról csak annyit mondanék, hogy ha valakiben maximálisan megbízol és teljes szívedbõl szereted, nem tûnik degradálónak, épp ellenkezõleg. Mindazonáltal megértem az érvedet. :) Sok barátom van aki ugyanígy gondolkozik, mint Te, és ezen nem veszünk össze. Ezzel az üzenettel csak az volt a célom, hogy egy kicsit jobban megértsd Te is ezt az oldalt, ahogyan én is elfogadom a Te választásod. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!