Találatok a következő kifejezésre: Ezen a kezdtem a 90 napos (3 db)

Most kezdtem el pontosan 1 hete a 90 napos diétát és azt vettem eszre h a sulyom ingadozik . Ez normális?

76 kilorol indultam es tegnap elott voltam 73 es most ujra 76. Nem ertem hogy miert. Llehet mert tegnap volt a szenhidrat nap vagy ma a mivel csak gyümit eszek felvagyok fujodva?

Legjobb válasz: Az normalis,hogy ingadozik. De ne merd magad minden nap,inkabb 2 hetente 1x.Ja,es kizarolag reggel mielott eszel.

Az normalis, hogy ingadozik. De ne merd magad minden nap, inkabb 2 hetente 1x.Ja, es kizarolag reggel mielott eszel.

Augusztusban kétszer jött meg a menzeszem, viszont azóta meg se jött. Okozhatja ezt a 90 napos diéta, amit szeptemberben kezdtem?

.-(OK- stresszes idöszak) Viszont azóta meg je jött... terhesség kizárva(hacsak nem a szentlélek ügyködött:) Lehetséges, hogy a 90napos diéta okozhatja, amit szeptemberben kezdtem, vagy az ki van zárva?

Legjobb válasz: Teljesen biztos, hogy lehet a fogyókúrától! Én eddig életemben kétszer csináltam nagyobb fogyókúrát, és mind a kétszer hasonlóan összezavardotak a hormonjaim, mint ahogy leírod. Elõször 5 éve fogytam le kb. 20 kg-t, akkor a hirtelen életmódváltástól elõször két hónapig nem jött meg egyáltalán, aztán pedig megvolt kb. egy hétig intenzíven, és csak utána kerültem vissza a normális kerékvágásba. Akkor a doki azt mondte, hogy ettõl van. Idén nyáron egy 90 napost csináltam, és szintén voltak kiesebb "zavarodások" a ciklusomban. Tehát ne ilyedj meg, mert ey többé-kevésbé "természetes" velejárója lehet egy komolyabb fogyókúrának, de beszélj azért a nõgyógyászoddal feltétlenül!

Teljesen biztos, hogy lehet a fogyókúrától! Én eddig életemben kétszer csináltam nagyobb fogyókúrát, és mind a kétszer hasonlóan összezavardotak a hormonjaim, mint ahogy leírod. Elõször 5 éve fogytam le kb. 20 kg-t, akkor a hirtelen életmódváltástól elõször két hónapig nem jött meg egyáltalán, aztán pedig megvolt kb. egy hétig intenzíven, és csak utána kerültem vissza a normális kerékvágásba. Akkor a doki azt mondte, hogy ettõl van. Idén nyáron egy 90 napost csináltam, és szintén voltak kiesebb "zavarodások" a ciklusomban. Tehát ne ilyedj meg, mert ey többé-kevésbé "természetes" velejárója lehet egy komolyabb fogyókúrának, de beszélj azért a nõgyógyászoddal feltétlenül!
Egyáltalán nincs kizárva!A fogyókúra is megborithatja a hormonháztartást.Lehet hogy nagyon drasztikus a diétád igy elmarad a peteérés és a tûszõrepedés is. Azért én elmennék dokihoz a helyedben.
igen.

Ezen a héten kezdtem a 90 napos diétát. Biztos, hogy a rizs a keményítők közé tartozik? Mert már a szénhidrátnál is olvastam.

Legjobb válasz: Hát én is olvastam mindkettõnél,én keményítõnapon eszem és fogyok.Lassan de biztosan!:-)Egyébként a legtöbb keményítõnapos receptben írja a rizst.

Hát én is olvastam mindkettõnél, én keményítõnapon eszem és fogyok.Lassan de biztosan!:-)Egyébként a legtöbb keményítõnapos receptben írja a rizst.
Igen, keményítõ a rizs. De egyben szénhidrát is. Ugyanis a keményítõ = szénhidrát. A rizst viszont a keményítõ napon kell enni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!