Találatok a következő kifejezésre: Ezen a kezdtem a 90 (6 db)

Augusztusban kétszer jött meg a menzeszem, viszont azóta meg se jött. Okozhatja ezt a 90 napos diéta, amit szeptemberben kezdtem?

.-(OK- stresszes idöszak) Viszont azóta meg je jött... terhesség kizárva(hacsak nem a szentlélek ügyködött:) Lehetséges, hogy a 90napos diéta okozhatja, amit szeptemberben kezdtem, vagy az ki van zárva?

Legjobb válasz: Teljesen biztos, hogy lehet a fogyókúrától! Én eddig életemben kétszer csináltam nagyobb fogyókúrát, és mind a kétszer hasonlóan összezavardotak a hormonjaim, mint ahogy leírod. Elõször 5 éve fogytam le kb. 20 kg-t, akkor a hirtelen életmódváltástól elõször két hónapig nem jött meg egyáltalán, aztán pedig megvolt kb. egy hétig intenzíven, és csak utána kerültem vissza a normális kerékvágásba. Akkor a doki azt mondte, hogy ettõl van. Idén nyáron egy 90 napost csináltam, és szintén voltak kiesebb "zavarodások" a ciklusomban. Tehát ne ilyedj meg, mert ey többé-kevésbé "természetes" velejárója lehet egy komolyabb fogyókúrának, de beszélj azért a nõgyógyászoddal feltétlenül!

Teljesen biztos, hogy lehet a fogyókúrától! Én eddig életemben kétszer csináltam nagyobb fogyókúrát, és mind a kétszer hasonlóan összezavardotak a hormonjaim, mint ahogy leírod. Elõször 5 éve fogytam le kb. 20 kg-t, akkor a hirtelen életmódváltástól elõször két hónapig nem jött meg egyáltalán, aztán pedig megvolt kb. egy hétig intenzíven, és csak utána kerültem vissza a normális kerékvágásba. Akkor a doki azt mondte, hogy ettõl van. Idén nyáron egy 90 napost csináltam, és szintén voltak kiesebb "zavarodások" a ciklusomban. Tehát ne ilyedj meg, mert ey többé-kevésbé "természetes" velejárója lehet egy komolyabb fogyókúrának, de beszélj azért a nõgyógyászoddal feltétlenül!
Egyáltalán nincs kizárva!A fogyókúra is megborithatja a hormonháztartást.Lehet hogy nagyon drasztikus a diétád igy elmarad a peteérés és a tûszõrepedés is. Azért én elmennék dokihoz a helyedben.
igen.

Most kezdtem el pontosan 1 hete a 90 napos diétát és azt vettem eszre h a sulyom ingadozik . Ez normális?

76 kilorol indultam es tegnap elott voltam 73 es most ujra 76. Nem ertem hogy miert. Llehet mert tegnap volt a szenhidrat nap vagy ma a mivel csak gyümit eszek felvagyok fujodva?

Legjobb válasz: Az normalis,hogy ingadozik. De ne merd magad minden nap,inkabb 2 hetente 1x.Ja,es kizarolag reggel mielott eszel.

Az normalis, hogy ingadozik. De ne merd magad minden nap, inkabb 2 hetente 1x.Ja, es kizarolag reggel mielott eszel.
A kérdező hozzászólása: Igyak sok kávét?
Inkább reggelizz rendesen. (Bár most már mindegy) Ha rögtön azután mérték, hogy megetted, akkor lehet, hogy még nem szívódott fel.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) . Megfogadom a tanácsod.....Lehet nem ártana rendesen ennem...
A kérdező hozzászólása: amúgy egész nap alacsony szokott lenni a vérnyomásom.Nem baj, úgyis olyan munkám van, hogy szerintem felmegy közben 200-ra.


Ezen a héten kezdtem a 90 napos diétát. Biztos, hogy a rizs a keményítők közé tartozik? Mert már a szénhidrátnál is olvastam.

Legjobb válasz: Hát én is olvastam mindkettõnél,én keményítõnapon eszem és fogyok.Lassan de biztosan!:-)Egyébként a legtöbb keményítõnapos receptben írja a rizst.

Hát én is olvastam mindkettõnél, én keményítõnapon eszem és fogyok.Lassan de biztosan!:-)Egyébként a legtöbb keményítõnapos receptben írja a rizst.
Igen, keményítõ a rizs. De egyben szénhidrát is. Ugyanis a keményítõ = szénhidrát. A rizst viszont a keményítõ napon kell enni.

Ez nekik miért jó? Egyetemre járok, egy viszonylag nehezebb szakra. (Direkt nem írok intézményt, szakot. ) Most másodéves vagyok, tavaly kb.90-en kezdtünk, évek óta átlagosan 20 ember végzi el a 3 éves képzést.

Egyetemre járok, egy viszonylag nehezebb szakra. (Direkt nem írok intézményt, szakot.) Most másodéves vagyok, tavaly kb. 90-en kezdtünk, évek óta átlagosan 20 ember végzi el a 3 éves képzést. Ebben ugye benne vannak azok is, akik kisebb nagyobb csúszásokkal szerezték meg a diplomát. Szóval el tudjátok képzelni, hogy ebb?l mennyi az, aki id?n belül fejezi be. Oké, hogy az egyetemnek nem érdeke az, hogy kevesebb embert vegyenek fel, de ha évente 70 ember bukik ki, akkor az oda jelentkez?k miért nem tudják, vagy akarják felfogni, hogy ami nem megy azt nem kell er?ltetni? És ez az ? érdekük is, hiszen nem pazarolják az állami féléveiket olyan szakon, ahol soha a büdös életben nem végeznek.

Legjobb válasz: Nálunk az infón kezdtünk 360-an, és végeztünk 60-an. Miért? Mert így menet közben, szakmai alapon tudják kiválasztani azokat, akik tényleg arra a szakmára valóak, és mert így nem egy máshol megírt fizikaérettségin múlik ez. Így van értéke a diplomámnak, mert így nem engedik át azokat, akik még összeadni sem tudnak. Mert így megkapják az elsõ félévben felvettekre a fejkvótát, de második félévben már csak azokra költik, akikben még meg van az esély, akikre talán nem felesleges költeni. De az emberek ilyen téren vakok, és nem akarják belátni, hogy õket nem erre teremtették. Mondjuk én ebben nem hiszek, hanem inkább abban, hogy lusták ahhoz, hogy igenis a célért megküzdjenek. Nézz körbe, és gondolj végig, hogy reálisan hány embernek van tényleg helye azon a pályán (és hogy csúnya legyek, nézz tükörbe is néha, nehogy 5 év után kelljen bevallanod ezt)

Nálunk az infón kezdtünk 360-an, és végeztünk 60-an. Miért? Mert így menet közben, szakmai alapon tudják kiválasztani azokat, akik tényleg arra a szakmára valóak, és mert így nem egy máshol megírt fizikaérettségin múlik ez. Így van értéke a diplomámnak, mert így nem engedik át azokat, akik még összeadni sem tudnak. Mert így megkapják az elsõ félévben felvettekre a fejkvótát, de második félévben már csak azokra költik, akikben még meg van az esély, akikre talán nem felesleges költeni. De az emberek ilyen téren vakok, és nem akarják belátni, hogy õket nem erre teremtették. Mondjuk én ebben nem hiszek, hanem inkább abban, hogy lusták ahhoz, hogy igenis a célért megküzdjenek. Nézz körbe, és gondolj végig, hogy reálisan hány embernek van tényleg helye azon a pályán (és hogy csúnya legyek, nézz tükörbe is néha, nehogy 5 év után kelljen bevallanod ezt)
A kérdező hozzászólása: Második: köszönöm szépen a célzást, de azt hiszem, ez rám nem vonatkozik.
Elõzõ vagyok: nem tudom, hogy a kérdezõre célzott-e a 2. válaszoló, de nem írt hülyeséget. Tényleg így csinálják az egyetemek. Nagy biznist. Nyelviskolák nagy része dettó ugyan ez a forma.
Nem akartam semmire se célozni ezzel. Pusztán egy tanács minden embernek, aki fõiskolára megy. Mivel nem ismerlek, ezért véleményt se akartam mondani rólad. Ha úgy gondolod, hogy odavaló vagy, akkor hajrá, mindent bele, és sok szerencsét :)
én vegyészmérnök voltam, ott minden évbe 80 gólya kezd és kb 4-5 diplomás végez. gondolhatod... vannak olyan szakok a mérnöki karon, ahogy 1 fõ a végzõs "csoport". :-D a felsõoktatás hatalmas üzlet, rég nem a tanításról szól. most átjelentkeztem egy kis karra más városban, kemény 8an vagyunk elsõsök a szakon. :-)
úgy gondolják, hogy próba szerencse.
Nem tudom. Akiket kiraktak, valószínûleg nem tanultak. Az iskolák a kirakott emberekkel nem veszítenek pénzt, mert mindig van utánpótlás, meg sok suliban már azért is fizetni kell sztinte, hogy meghallgassasnak a tanulmányi osztályon, és elintézhesd, amit el kell. Szóval, sok pénzük nem esik ki.

90/22 napon tartok. 77 kg-rólk kezdtem. Kétségbeestem, és elszomordtam mert a fogyás eddig csak 3 kg. Én kevésnek tartom. . . Vagy ez normális?

Legjobb válasz: Szerintem ne keseredj el, mindenkinek más a szervezete, és mindenkinél máskor indul be és más tembpóban halad a fogyás. Hetente - 1 kg szerintem nem rossz. Van aki gyorsabban fogy ennél, de például nekem is lassú az anyagcserém, a 22. napon kb ugyanott tartottam ahol most Te. Aztán hogy megnyugtassalak a késõbbiekben mbegyorsult a folyamat és még leadtam 9 kg-t, tehát összesen 11-et. Csak kitartás, ne add fel, és mozogj minél többet a diéta mellett! Sok sikert!

Szerintem ne keseredj el, mindenkinek más a szervezete, és mindenkinél máskor indul be és más tembpóban halad a fogyás. Hetente - 1 kg szerintem nem rossz. Van aki gyorsabban fogy ennél, de például nekem is lassú az anyagcserém, a 22. napon kb ugyanott tartottam ahol most Te. Aztán hogy megnyugtassalak a késõbbiekben mbegyorsult a folyamat és még leadtam 9 kg-t, tehát összesen 11-et. Csak kitartás, ne add fel, és mozogj minél többet a diéta mellett! Sok sikert!
Szerintem se keseredj el, én a 12. napnál tarok (80kilóval indultam), de még egy dekát sem fogytam, viszont sokat lapult a hasam, nem puffadok és rendbe jött az emésztésem is. Kitartás! Én is kitartok... :)
Én ma tartok a 22. napon, majdnem minden nap 15 percet tornázok combra, hasra, popsira, hetente kétszer futok fél órát, aminek a fele aktív séta, mert nem vagyok még jó futó, és én is csak 2 kilót fogytam. Remélem beindul végre a fogyás, mert kb. 57-rõl kezdtem, és 50-re akarok lefogyni. Én szoktam kisebbeket bûnözni, de úgy olvastam, ez másnál is elõfordult, mégis fogyott. Lehet, hogy azért fogyok lassan, mert nem sok túlsúlyom van?
22 nap alatt 3 kg nem rossz. Igazából hetente fél kilót szabadna lefogyni, ez lenne maximálisan egészséges, de ugye a 90 naposnál ez az elsõ hónapban általában mindenkinek több, fõleg azoknál, akiken tényleg van felesleg. Én 1 hónap alatt 5 kilótól szabadultam meg (165 cm 69 kg-ról 64re). Most tartok a 2. hónapomnál, nem tudom mennyi ment le, 1 hónapban csak egyszer mérem le magam, így nem idegeskedem azon, hogy ennyit meg annyit fogyok :) A fogyásnál az is fontos, hogy mozogj, plussz leírod, hogy 77 kg vagy, de ebbõl nem tudhatjuk mennyire vagy túlsúlyos, hisz magasságodról nem írsz, nem mindegy, hogy 175-180 centivel vagy 165-el vagy 77 kg :) S igen, függ a fogyás mértéke a súlyfeleslegtõl (válaszom elõttem írónak szól), de függ a szervezetedtõl, a mozgástól, attól, hogy számodra mit jelent a bûnözés.
En is igy fogytam szepen lassan...leadtam 10-11 kg-t a vegere, aminek egy resze vissza is jott a nyaron. Pedig nem ucsorogtem otthon, de megengedtem magamnak egy s mast. Nagyon igazsagtalannak erzem az eletet - ilyenkor. A masik amit nem tartottam be a gyumolcs evest minden reggel 3 honapig a kura utan. Imadom a gyumolcsot, de eljutottam arra a szintre, hogy rosszul vagyok, ha arra gondolok, megint csak az lesz reggelire. Szamomra a legfontosabb etkezes a reggeli. Most azonban elhataroztam, szeptembertol megegy kurat lenyomok. Kitartas es mozgas. Sikerulni fog. Minden tiszteletem azoke akik kepesek lemondani a vajaskenyerrol.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!