Találatok a következő kifejezésre: Ezen a kezdtem a (588 db)

Mit tegyek ilyenkor? Pár napja kezdte el ezt a problémát a firefox. Facebookon az angry birds friendsbe szeretnék belépni

Ez a kapcsolat nem megbízható Azt szerette volna, hogy a Firefox biztonságosan kapcsolódjon a következőhöz: angrybirds-facebook.appspot.com, de nem garantálható, hogy a kapcsolat biztonságos. Általában a biztonságos kapcsolat létrehozásakor a webhelyek megbízhatóan azonosítják magukat, hogy bizonyítsák, hogy a felhasználó jó helyen jár. Ennek a webhelynek viszont nem ellenőrizhető az azonossága. Mit tegyek? Ha általában probléma nélkül tud kapcsolódni ehhez a webhelyhez, akkor ez a hiba azt jelentheti, hogy valaki leutánozta a webhelyet. Ne folytassa. de ezt a hiba üzenetet írja ki,,,és nincs olyan opció hogy kivétel hozzáadása A(z) angrybirds-facebook.appspot.com érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ. A tanúsítvány nem érvényes eddig: 2013.02.20. 14:37. Most 2013.01.10. 23:31 van. (Hibakód: sec_error_expired_certificate)

Ha még az 5 ig számolás is mg a szinek felismerése is gond 4 évesen (márciusban) akkor valami gond lehet vele? 1 éve kezdett ovodát és ott ugye németül beszélnek (1 éve kezdte tanulni a németet)! Vagy ez a gond a két nyelv?

a számolást valamikor 4-el kezdi,valamikor meg mint aki oda se figyel!a szineket egyszer rámondja a pirosra hogy piros utánna 2 percel késobb már más szint mond a pirosra!probáltuk piros -feketet tudja hogy nem egyforma szin

Legjobb válasz: A párod német? Vagy miért kell németül tanulnia? Miért kell 4 évesen számolnia, amikor azt iskolában kell? Egy ekkora gyereknek nincsen számfogalma még.

A párod német? Vagy miért kell németül tanulnia? Miért kell 4 évesen számolnia, amikor azt iskolában kell? Egy ekkora gyereknek nincsen számfogalma még.
az én fiamat nem érdekelték a színek, minden nap próbáltam neki tanítani, de 3, 5 éves volt, mire magtanulta(azt hozzá kell tenni, hogy 1, 5 évesen folyékonyan beszélt), tehát nem egy buta gyerek, csak nem érdekelte nekünk a logico primo segített, Karácsonyra kapta, és pár nap múlva tudta a színeket [link] [link]
Most azért mert egy másik gyereknek ilyen jól megy, ne keseredj el élbõl! Különbözõek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: hát most teljesen elkeseredtem
Az én lányom is 4 éves, másfél éve jár oviba, itthon csak magyarul beszélünk, az oviban németül. Most már itthon is sokat beszél németül, mindkét nyelven ismeri a színeket, és elszámol 20-ig, bár 15-tõl már csak mondja, ami eszébe jut. Szerintem ha úgyis viszed orvoshoz márciusban, kérdezz rá, nálunk a 3 éves vizsgálaton már kérdeztek tõle színeket.
Amirõl te beszélsz, az számlálás, egyszerû visszamondása egy szósorozatnak. Ne aggódjál miatta, fõleg ha el tud mondani sima mondókát.
az alap színeket ebben a korban kéne elkezdeni megkülönböztetni, a számolás még bõven ráér. És igen, sokat befolyásol a 2 nyelv! Szerintem ne aggódj, figyeld, és mondjuk játék közben kérdezd "bújtatottan" pl a színekrõl.Én a fiammal szoktam ezt csinálni, pl autózunk, elkezdem mondani, hogy nekem milyen szuper piros versenyautóm van, és tuti õ is mondja ilyenkor a színét...mert õ sokszor direktbe rosszat mond ha kérdezem, csak úgy viccbõl, de így kicselezem:)
A kérdező hozzászólása: hol és milyen vizsgálatot tudnék csináltatni?
Az én fiam marciusban kezdte az ovoda középsõ csoportját, szeptemberben már elég jol beszélt olaszul. Szerintem egy vizsgálat nem árt.
A kérdező hozzászólása: külföldön élünk.mindenki azt mondja az p gyereke 20-ig számol a másiké 30-ig
Szia! Vannak jatekos mesek ahol raragadnak a dolgok! A szinek a szamok... Pl mickey eger (uj reszek), dora, diego, bubi guppik meg hasonlok! Szokott ilyet nezni? Fiam 4 eves lesz marciusban, 10 igy profin szamol 20 ig probalkozik mar, szamolja a szolon a szemeket, almakat ami itthon van... Nalatok viszont boven bekavarhat a ket nyelv... Parom nemet magyar allampolgar, es oket cibaltak a szulok magyar es nemet kozott... Egyszer magyarul beszeltek es tanultak ujra a nyelvet aztan a nemetet stb... Ez nekik nagyon megterhelo volt es mindegyik testver beszedhibas...
Nálunk sosem volt székrekedése a banántól!
Szia! Elsõnek szerintem gyümikkel próbáld! Nálunk is volt így anno h nem kellet az alma aztán mégis .Legközelebb megint nem aztán kérte. Banánt is adhatsz neki!Vagy már próbáltad? Törd össze villával vagy reszeld le!
Szia A reszelt alma, tehát a friss gyümis dolgok nálunk sem voltak nyerõk.., viszont az üvegesek azok bejöttek neki. Próbáltátok már azokat is? Hátha neki is jobban fog ízleni: :)
Sztem banánt ne...! Székrekedést okoz!!
szia, várj az almával pár napig, majd újra próbáljad, addigra elfelejti, hogy már kóstolta, és lehet, hogy bejön neki. Adhatsz krumplit délbe, de a délelötti gyümölcsöt ne hagyd ki. Más gyümölcsökkel próbálkozhatsz, banán, barack, narancslé. Egyébként, nem volt savanyú az alma? Lehet, hogy másfajta édesebb lenne, és azt kedvelné. Mi a fõzeléket 1, 5 hete kezdtük. A répát kiköpi, de krumplival megeszi, vagy alma-krumpli, még a sütõtök-krumpli, jelenleg a csirkehússal vagyok bajban, mert az egyenlõre nem jön be neki. Majd kikísérletezem, kicsit adok a fõzelékhez aztán egyre többet hátha... Jó próbálkozást.
Az én 6 hónaposom reszelve, kiskanállal nem kéri az almát, csak ha egészben, hámozva, õ maga foghatja és "reszelget" belõle a 2 db fogával. Banánt ugyanígy. Nyilván, figyelek, hogyha nagyobb darabot harapna le, de ilyen még nem volt. De ezek az elsõ "kajálások" csak 1-2-3 falatot jelentenek, nem is kell többet adni. Hagyj ki akár 2-3 napot is, aztán kínáld újra, lehet hogy akkor meg kétszer annyit kér majd mint elõtte.

Milligest fogamzásgátlót szedek, és emellett Ataraxot kezdtem el szedni; befolyásolja ez a szer a fogamzásgátló hatását?

Legjobb válasz: Ha antibiotikumot szedsz mindenképp befolyásolja a tabi hatását.A tájékoztatóban le van írva, hogy mik a melléghatások illetve ha nem vagy benne biztos akkor kérdezd meg a dokidtól.

Ha antibiotikumot szedsz mindenképp befolyásolja a tabi hatását.A tájékoztatóban le van írva, hogy mik a melléghatások illetve ha nem vagy benne biztos akkor kérdezd meg a dokidtól.

Ma kezdtem a 20. hetet és tegnap és ma gondolom a frontoktól egész nap méhösszehuzódásom keményedéseim vannak! Ilyenkor a babám sem mozog. Lehet ezzel vmit csinálni? Azon kivül hogy pihenek? Mennyire veszélyes? Ha kinyillik a méhszáj azt észreveszem?

Kinyilhat a méhszáj ett?l?A hátam és derekam is elkezdett fájni de már tegnap!köszi

Legjobb válasz: Szedj magne b 6-ot,pihenj sokat. Nem veszed észre,ha nyílik a méhszáj.

Szedj magne b 6-ot, pihenj sokat. Nem veszed észre, ha nyílik a méhszáj.
Szerintem ne aggódj! A magne b6 tényleg jó, én folyamatosan szedem. Az hogy a pici nem mozog szerintem egyéntõl függ... Az enyém például tegnap este majdnem szétrugdalt (én 21. hétben vagyok). Szerintem minden kicsi másképp reagál a frontokra... Úgyhogy szerintem ne aggódj, veszélyrõl szó sincs.

BELARA fogamzásgátló: egy hónapja (18. szem, első levél) kezdtem el szedni és minden nap pecsételős vérzésem van. Ez még így az első hónapban (hónapokban) "normálisnak" számít, vagy esetleg lehet mégsem megfelelő nekem ez a tabletta?

25 éves vagyok, most kezdtem el szedni a n?gyógyászom által felírt Belara nev? tablettát. Korábban nem szedtem semmiféle hasonló hormontartalmú készítményt. Az orvosom és a tájékoztatóban leírtak szerint minden nap pontosan bevettem, a mensim els? napjától kezdve, és sajnos azt tapasztalom, hogy minden nap van egy kis pecsétel?s vérzésem.

Legjobb válasz: Szia! Én is ugyanezt a fajtát kezdtem el szedni, de a 12. napon elkezdtem vérezni, és 3 és fél hétig ömlött. Már a második levéllel nem is kezdtem el. Majd kitalálok valamit... Te viszont, feltétlen menj vissza az orvoshoz, mert biztos talál majd neked megfelelõ gyógyszert!

Szia! Én is ugyanezt a fajtát kezdtem el szedni, de a 12. napon elkezdtem vérezni, és 3 és fél hétig ömlött. Már a második levéllel nem is kezdtem el. Majd kitalálok valamit... Te viszont, feltétlen menj vissza az orvoshoz, mert biztos talál majd neked megfelelõ gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem dokimat, és majdnemhogy leszólt, hogy jah hogy még ha az elsõ hónapnál tartok ez normális... csak már elég kellemetlen, azt mondta 1.2.3. hónapban ez elõfordul... nahát nem tudom...
Én a carezettet szedem, de én is gondolkodom rajt, hogy visszamegyek a dokihoz.Egy hónapja szedem pont.Azóta volt 10 napig tartó erõs vérzésem, majd pár nap pecsételés.Néhány napig semmi, most meg 3 napja gyengébb vérzés.Már én is kezdem unni.Mondjuk amit én szedk az szoptatós fogamzásgátló.A balerát nem ismerem.
Állítólag 3 hónap alatt megszokja a szervezet. Én Yasminelle-t szedtem, semmi panaszt nem okozott... Szerintem, menj vissza a dokihoz vagy ha ilyen barátságtalan, keress másik dokit!
Válts nõdokit! Az elsõ fogamzásgátlónál amit szedtem ugyanez volt a problémám. A nõgyógyászom azt mondta, hogy egy kicsit magasabb hormontartalmú tablettára van szükségem. Felírt egy másikat és többet nem volt pecsételõs vérzésem...
ha most kezdted akkor vagy 2 hónap heti 3x egész testes edzés kéne.
szerinted engem mennyire érdekel?
Alapból hülyeséget csinálsz és megkérdezed, hogy csinálj még nagyobb hülyeséget vagy maradj ennyire hülye... Utána még a válaszoló a rossz.
hû de kemény valaki, annyi esze meg nincs hogy egy ilyen egyszerû dolgot tudjon, kérdést kell kiírni.
Kár, hogy a kérdezõt nem lehet piros kézzel jutalmazni...
A kérdező hozzászólása: nem ez volt a kérdés
A kérdező hozzászólása: ha kérdezek valamit arra akarok válasz telibeszarom mit oksokodtok
A kérdező hozzászólása: istenem..
A kérdező hozzászólása: de viszont titeket lehet hála istenek..

17 kg-os egykezes súlyzóval edzek mellre nem rég kezdtem kb 1 hónapja. Egyelőre ez a súly az amit ki bírok egy kézzel nyomni fekve! Ez kicsi súlynak számít annál, aki most kezdte?

Haverom aki már régebb óta gyúr 40-50 kg-os súllyal nyomja fekve, de nem egykezes! Hanem rendes fekvenyomú rúddal csinálja kondiban. nekem erre nincs pénzem, így vettem egy 17 kg-os szettet amivel egykezessel mind a két karommal kinymok 6x 8-at. Fejlődött a mellizmom eléggé, de azon gondolkoztam nem-e kevés a súly. viszont nagyobb súlyt nem tudok kinyomni egykézzel.

Legjobb válasz: Akkora súly kell, amivel megy egy sorozatban 8-12 ismétlés. Mindegy hogy az nálad most 10 vagy 20 kg, másnál meg 30. Nem ez a lényeg, hanem hogy ha 8-at tudsz, akkor elég a súly. Egyébként ha mindkét kezedben 17-17 kilóssal nyomod kezdõként az nem gyenge.

Akkora súly kell, amivel megy egy sorozatban 8-12 ismétlés. Mindegy hogy az nálad most 10 vagy 20 kg, másnál meg 30. Nem ez a lényeg, hanem hogy ha 8-at tudsz, akkor elég a súly. Egyébként ha mindkét kezedben 17-17 kilóssal nyomod kezdõként az nem gyenge.
A kérdező hozzászólása: köszi, igen a 8 ismétlés éppen hogy sikerül a végsõ körben, de akkor már nagyon erõlködöm. a mellizom tényleg a leggyorsabban fejleszthetõ izom? magamon eddig a bicepsz és az fejlõdött a legjobban és leggyorsabban. Az alkarom sokkal lasabban akar. :/
Mindenkinél más fejlõdik gyorsabban, ez genetikafüggõ.
Jól irta Montez. Genetikafüggõ, hogy mi fejlõdik gyorsan rajtad. lehet hogy neked a mell. Nekem a hát.

Két hete a menstruáció első napján kezdtem a Sensonette tablettát szedni. Azóta is vérezgetek. Az orvos szerint ez "normális". Van hasonló tapasztalat ezügyben?

Legjobb válasz: van, nekem is volt köztivérzésem. most kezdted még csak el, az elsõ 3-4 honapban ez normalis.

van, nekem is volt köztivérzésem. most kezdted még csak el, az elsõ 3-4 honapban ez normalis.
Hidd el normális dolog. A fog.gátló csökkenheti a vérzés mennyiségét.
Igen, dokim szerint normális.én most kezdtem el szedni, a 8. tabit szedtem be, a menses elmúlt, de pecsételés maradt.engem is megnyugtattak a válaszok, bár remélem nem a 21 tabi szedés végéig lesz így.
14.18 vagyok. Utolsó válzolónak köszönöm engem is megnyugtatott egy kicsit.
el fog múlni ne aggódj. az elsõ hónapot én is végig véreztem, és az elsõ szünetemben múlt el. most szedem a 2.-at, most semmi gond nincs.
A kérdező hozzászólása: Igen erre én is gondoltam, hogy esetleg én is így fogok járni.Megkérlek tájékoztass majd Nálad ez miként alakult. Elõre is köszönöm.
Múlt hónpban kezdtem el szedni a gyógyszert és végig véreztem. Most vagyok a 7 napos szünet második napján , de nemtudom eldönteni, hogy menses vagy még mindíg a régi vérzés. Nekem nem pecsételgetett, hanem rendesen menstruáltam végig. Kíváncsi vagyok, hogy most elmúlik vagy nem.
A kérdező hozzászólása: ...köszi az eddigi válaszokat Nektek. Volt egy normális vérzésem, amibõl mára a "pecsét" maradt.Néha túlaggódom a dolgokat, milyen jó, hogy itt, így tudok róla "beszélni"...
szerintem sem kell aggódni, amikor én elkezdtem fogamzásgátlót szedni az elsõ adagnál 16 napig menstruáltam...
A kérdező hozzászólása: Még az is lehet, hogy a köv. menstruációig marad ez a pecsételgetés? Aztán majd beáll a dolog?
* mondtam.
utolsó, nem azt mondta, h 3-4 honapig folyamatosan vérzik, hanem h ebben az idõintervallumban jelentkezHET a köztivérzés. pl. amikor mercilont szedtem, semmi gond nem volt, aztan a yaz-nal elõfordult.
Normális! De az elsõnek üzenem, hogy általában az 1.hónapban szokott ez lenni.. Ha olyan sokáig van, mint írtad, az már nem normális!
sziasztok ! én most fogom majd elkezdeni a gyógyszert , a doki azt mondta , hogy a menstruációm 5. napján kezdjem el szedni , de itt és a betegtájékoztatóban azt olvasom , h az elsõ napon , szerintetek ? vérzéscsökkentõrõl mi a vélemény ? elõzõ gyógyszerem a lyndinette volt , annál azt mondta a nõgyógyász vegyek be vérzéscsökkentõt 5-6 db után elmúlt a pecsételõ vérzés és minden normálisan mûködött még nem gyógyszer váltás miatt : jött a belara ( ezt nem ajánlom senkinek ) kérlek írjátok le a tapasztalatokat , véleményeket , ár ? hol érdemes megvenni , elõre is köszi - szép napot :)
K.b. én is így kezdtem. Már 23 kg plusznál tartok. ;-) 38 hetes mami
Szia.Én az elsõ terhességemnél sokat híztam 21kg-ot.Viszonylag hamar lement.Most újra babát várok eddig 7-8kg-ot híztam és a 35.dik hetet kezdtem... Ha valami gond lenne az orvos és a védõnõ is szólna, nyugi :) Minden jót, boldog baba várást :)
Szia! Én is ebben a cipõben járok sajnos! Bár tudom megéri, de mégiscsak nõ vagyok. 22 hetes és 57 kg vagyok. 50-rõl indultam. Ma volt nálam a védõnõ és kérdeztem nem próbléma a babára nézve? Erre azt mondta, hogy lehet, hogy túl vékony voltam amikor kezdtem a terhességet. Egy biztos, míg dolgoztam nem mindig étkeztem normálsan, volt, hogy egy nap egyszer ettem vagy csak épp csipegettem valamit mert egész nap nem volt idõm rá. Mostkaptam egy könyvet meg tippeket, hogy miket hogyan készítsek el hogy ne hízzak ilyen mértékben. Remélem sikerül visszaszorítanom.
Mi 31 hetesek vagyunk és 6kg jött fel. Nekem azt monta a dokim hogy 12 kg- ot megenged a 9 hónapra.
Én is 55 kilósan kezdtem, a 18.hétre feljött 1, 5 kiló akkor nagyon örültem hogy ez majd biztos végig így lesz és nem fogok sokat hízni. Na most ehhez képest a 32.héten vagyok már 70 kg.:) Szóval azt mondom, hogy így elsõre a 7 kg soknak hangzik ilyen korán hiszen még csak most kezdõdik el igazán a dolog, de az is lehet hogy nem fogsz ilyen ütemben hízni, ez mindenkinél változó.
Sziasztok Az ideális hízás a terhesség alatt kb. 10-12 kiló, ennek a nagyrésze víz, a baba súlya, a lepény, a mellek megnövekedett mérete, meg némi zsírpárna a szoptatás elõsegítésére. Egyébként Én 27hetes vagyok és eddig 5kgnál tartok. De sztem ne légy elkeseredve lehet egyik hónapba több jön fel a másikba kevesebb vagy esetleg semmi!Fel a fejjel!?:)
Nekem 14-et engedélyezett a dokim :) Amúgy szerintem kicsit sok. A java csak ezután fog jönni. 20. hét után sok fog még feljönni. Szerintem egy kicsit figyelj oda. Én 33. héten árok, 7-8 kg jött fel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Nekem a védõnõm azt mondta, hogy félidõik a legjobb, ha a kismama 4-5 kg-ot hízik. Én a 16. héten 1 kg-nál tartottam, a 20. héten pedig 3-nál. De szerintem a hízásnál az sem mindegy, hogy az elején mennyire voltál rosszul. Mert ha pl. nem volt hányingered, stb., akkor tuti többet tud így hízni egy kismama, mint aki végighányja a 12 hetet, vagy épp étvágytalan. A lényeg úgy is az, hogy a kicsi egészséges legyen! Rajtam 17 hetesen még semmit sem lehetett látni. 22 hetes kismama
Én is ugyanebbe vagyok. 17 hetes vagyok én is és 7 kg-ot szedtem fel amit hetek óta tartok. Nagyon nagy a hasam nekem is ahoz képest, hogy még félidõs sem vagyok.
Szia! Én 33 hetes vagyok, 64 kg-ról kezdtem, és most 86 kg vagyok.
Elsõ vagyok. Sztem akármennyi is, le fog menni és annak ellenére, hogy nagyon sokat híztam, mindenki azt mondja, hogy nem látszik annyinak és én sem érzem, hogy több, mint 20 kg van rajtam. Majd "leszoptatom" és lemozgom. Semmi gond! Mindenkinek jó egészséget, az a lényeg!!!
Én 54 kg val kezdet és most 63 vagyok 18 hetes! nekem is azt mondták hogy akkora a hasam mint 1 6 hónapos nak! De én annyit eszem amennyi jólesik! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!