Találatok a következő kifejezésre: Ezen a két-három (50 db)

Valaki akinek meg van ez a két könyv, le tudna írni három feladatot légyszi?

Az egyik a 11.es zöld kockás nemzeti tankönyvkiadós matek könyvből van: 1155 és a 1470 a másik az egységes matekmatika feladatgyüjteményből van: 891 ez a kettő nagyon fontos lenne, megköszönném aki le tudná írni

Legjobb válasz: elírtam a zöld kockás nem 11.es, hanem kisebb azthiszem 10.es

A kérdező hozzászólása: elírtam a zöld kockás nem 11.es, hanem kisebb azthiszem 10.es
Erre a 891-esre gondolsz? http://kepfeltoltes.hu/120415/2865231_www.kepfeltoltes.hu_.png A megoldásban is segíthetek, ha kell.
A kérdező hozzászólása: szerintem igen, köszi szépen. megoldást tudom, csak házidolgozathoz kell és nem találom az enyémet:) De ha jól emlékszem egyik trigonometriás volt köszi a zöld könyveseket nem tudod véletlenül?
A kérdező hozzászólása: http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=matematika-.. ezlenne a másik, amit keresek ha vki tudna segíteni:) köszi
NEM. Sõt a szomszéd utcában (pl.a békási Shell kút vonala után) látott elsõbbségadás táblával se törõdj! :)
Egy jogviszony alapján egyszerre csak egy ellátás jár. Ez jogszabályi és nem igazságossági kérdés.
Szerintem igazságos. Gondolj bele, ha minden megélhetési gyerekgyáros annyi ellátást kapna, ahány gyerek... Valahol muszáj határt szabni. Én ugyanígy vagyok, mint te, de akkor is igazságosnak tartom.

Galant 2.4 gdi autómnak szelephangja van, de időnként elhalhat majd újra előjön és ez így ismétlődik két három percenként, mi lehet a baj?

Legjobb válasz: A szelaphangon hidrotõkét értesz? Hány km van az olajban? Ha hígul, megszólalnak a hidrotõkék, meg persze ha már "oda vannak".

A szelaphangon hidrotõkét értesz? Hány km van az olajban? Ha hígul, megszólalnak a hidrotõkék, meg persze ha már "oda vannak".
A kérdező hozzászólása: 8000km van az olajban.De mitol lehet hogy egyszer csattog egyszer meg nem?
felmászkálhatnak légbuborékok a hidrotõkébe. Olyankor becicceg. Esetleg nem ártana az olajba hidrotõke-védõ adalék.
Nem akarlak elkeseríteni, de egyre gyakrabban fogod hallani, és a végén hidrotõke csere lesz.
Nekem is csattogott régebben, mióta 15w40 félszintetiuks olajat használok, 1éve semmi, se télen se nyáron..
Nekem a Liqui-Molytól elkussolt, de attól még ott lóg a fejem felett a csere.

A menstruációm hossza az utobbi hónapokban két-három napra rövidült. Régebben eltartott 6-7 napig is. Befolyásolja ez negativ irányba, hogy mennyire vagyok fogamzóképes?

Legjobb válasz: Gyógyszer mellett? Mit jelent az utóbbi idõ? Van-e valami változás az életedben vagy az étrendedben?

Gyógyszer mellett? Mit jelent az utóbbi idõ? Van-e valami változás az életedben vagy az étrendedben?
A kérdező hozzászólása: Nem szedek gyógyszert. Az utobbi 4-5 hónapban.

Mennyi idős korukig esznek a babák két-három óránként? Fog ez változni? (Csak anyatejet adok neki)

Legjobb válasz: Ha már esznek majd mást is,akkor ritkulnak az evések közötti idõk.

Ha már esznek majd mást is, akkor ritkulnak az evések közötti idõk.
Három hetesen a kislányom már csak 4 óránként evett, éjszaka pedig 8 órán át nem kért.
Babája válogatja. A lányom még 3-4 hónaposan is 2-3 óránként evett. Sokszor evett keveset! A fiam most 2, 5 hónapos, õ már 3, 5-4 óránként eszik, éjjel már 6 hetes kora óta nem kel. Mennyi idõs a babád?
A kérdező hozzászólása: 3 hetes
Akkor még ne csodálkozz, hogy akár óránként is enne! Nagyon pici még. Bizony bele telik még pár hétbe, mire beáll egy napirend féleség és kiszámíthatóbb lesz a kicsi! Türelem!
Még párszor nem kérdezed ezt meg? Az én kutyám egyik szõrszála meg fordítva áll ahogy eddig. Na ez vajon mit jelent?
Biztos tüzel valaki a környéken és most mutogatja, milyen nagyfiú. Feltéve, hogy kan a kutyád. Ha szuka, akkor õ fog tüzelni. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: ivartalan szuka , szal egyik sem :)
A felemelt farok a magabiztosság jele a kutyáknál. Így jelzi, hogy valaki, vagy valami felett állónak hiszi magát. Mivel nem részletezted a dolgokat ezért csak tipp.
A kérdező hozzászólása: Pontosabban mit részletezzek, már úgy gondolod, hogy pontosan mikor is emeli fel?
Hát akkor ennek jól mellétrafáltam:) ) Új kutya a környéken? Lehet hogy neki játssza, hogy õ a fõnök.
a feltartott farok a dominancia jele.... ennyi.

Akkora rohadt nagy baromság hogy a két konkurens csatornán a hülye telenovellákat adják. Anyu délután négykor vagy háromkor beül a tv elé és 7-ig nem lehet hozzászólni és csak azt bámulja. Ez miért van?

Nem is lehet vele beszélgetni mert állandóan a tévére van tapadva.F?leg Ezeknék az idióta sorozatoknál.Olyan krva elegem van már.

Legjobb válasz: azért van, mert anyukád szereti ezeket a bugyuta kis sorozatokat. Amikor F1 van, akkor hozzám se lehet szólni, és nagyon is megértem, hogy nem szeretné, hogy zavarják, neki ez kikapcsolódás.

azért van, mert anyukád szereti ezeket a bugyuta kis sorozatokat. Amikor F1 van, akkor hozzám se lehet szólni, és nagyon is megértem, hogy nem szeretné, hogy zavarják, neki ez kikapcsolódás.
Anyud hódóla média hipnozisnak! Azaz szeretne olyan életet élni mint ott a "gazdagok"! Egyébként nekem is tele a hócipöm vele! Tegnap délelött felkeltem! Párom szint ugy nézi megyek kia konyhába hogy mi eza gagyi sirás rivás hát megy a hozédonpadrefos a tévében! 5percmulva megyek ki és még mindig megya sirás!HUrááá!
Neki ez a kikapcsolódás! Hadd nézze! Biztosan nincs túl sok öröme az életben, legalább ez maradjon meg neki!
Mindenkit más kapcsol ki. Pl én nem tudnám nézni ezt a sok dél-amerikai sz*rt, de a bariköztöt pl megnézem, és a Forma 1 alatt hozzám se lehet szólni, mert az az én idõm!
Nálam a "Mentalista" a "Dr Csont" és a "Gyilkos elmék" a ne szólj hozzám idõszak. Ja és a "Hazudj, ha tudsz". Nem vagyunk egyformák. Valamiért a világ minden pontján nézik a telenovellákat is. Aki szeretik, tudják miért. Mi nem fogjuk megfejteni.
hogy a két konkurens csatornán a hülye telenovellákat adják. Ha egy lenne akkor is nézné.Az hogy konkurensek az meg az õ bajuk.
A kérdező hozzászólása: Utolsó "-.- Ezzel arra akartam célozni, hogy nem csak egy óráig nem lehet vele beszélgetni hanem kb 4 órán keresztül egyfolytába ezek a fos szarok mennek.
Akkor a társalgási idõt, tedd át.Amikor rád figyel.
sztem fog lesz a dologban
Biztosan a foga lesz az, nálunk is ez van 4 hónaposan. Türelemjáték az egész szoptatás :) Esetleg próbáld meg kicsit húzni az idõt az etetések között, hogy elég éhes legyen, hátha akkor arra koncentrálna.
Nekem is ugyan ezeket csinálja, sõt sokszor hiába adom neki a cicit inkább a kezét tömködi a szájába.Nekem is azt mondták lehet a foga jön, pedig még csak 3 hónapos de már annyira nyáladzik hogy nem gyõzõm neki törölgetni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszotok! Köszönöm! Mondták már többen, hogy a foga jöhet.Ezt csak azért furcsálom mert kb. két hónapja csinálja ezt. Kaptam egy tanácsot és ki is próbáltam.A karom alól etettem tegnap.Szép nyugiasan evett 20 percen keresztül!!:) )Remélem ez most tényleg beválik.

8 hónapos kisbabám mostanában ordítva ébred föl éjjelente néha két-három alkalommal is. Lehet ez a fogzás miatt? Ez kb. egy hete van így, előtte nagyon nyugodtan teltek az éjszakák. Meddig lesz ez így?

Legjobb válasz: Lehet a fogzás, persze:-) Minden babánál más, ki tudja nálatok meddig lesz. Próbáld csillapítani a fájdalmát (én FLP-s Aloe Vera activatort használok)

Lehet a fogzás, persze:-) Minden babánál más, ki tudja nálatok meddig lesz. Próbáld csillapítani a fájdalmát (én FLP-s Aloe Vera activatort használok)
Szia! Nálunk is volt ilyen, társult hozzá enyhe orrfolyás is minimális hõemelkedés. A doki azt mondta fogzás miatt, ki is jött egy hétre rá az alsó kettõ... Lehet, hogy most lepontoznak meg leszólnak, de én este fürdés után 3-4 napig, míg a neheén túlesett adtam neki Panadol szirupot, 4 ml-t. Legalább tudott éjszaka pihenni, és csillapította a fájdalmát. Ha nem lett volna minimális hõemelkedése akkor is adtam volna, szerintem te is add neki nyugodtan. Ja, és a betegtájékoztatón is az van, hogy fogzási fájdalomra is adható. Sok sikert!
Az én babám is ezt csinálta ahogy 8 hónapos lett és nem a foga miatt. Én ezt a szeparációs félelemnek tudtam be, olvass utána a neten, pont 8 hónapos kortól írják, kb. egy hónap alatt voltunk túl rajta, azóta megszûntek az éjszakai felsírások.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!