Találatok a következő kifejezésre: Ezen a ebédre (1392 db)

Gitárosook! Ezt a pár akkordot hogyan fogjam le? Ab, Eb B

Köszönöm:)

Legjobb válasz: Ahogy jól esik. Ab: Ab C Eb Eb: Eb G Bb B: B Eb Gb

Ahogy jól esik. Ab: Ab C Eb Eb: Eb G Bb B: B Eb Gb
Ha a B alatt a magyar értelmezés szerinti H dúrt vesszük, akkor: H (ami ugye az angol rendszer szerint B) - D# - F#. a többi stimmelt.
Igaz, igaz, az Eb zavart meg. Szerintem amúgy iszonyú idegesítõ ez a rohadt H hang.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Sütőtökös bébikajákat tízóraira kell adni? Vagy ez már ebéd? Mivel lehet az almán kívül keverni a sütőtököt?

Legjobb válasz: Attól függ...adhatod almával tízóraira is, laktató. De ebédre is mehet nyugodtan. Nagyon sok mindennel lehet keverni az almán kívül, pl: krumpli, répa, rizs, brokkoli, cukkini és biztos van még sok más :) Én ezekkel szoktam vegyes fõzeléket készíteni :)

Attól függ...adhatod almával tízóraira is, laktató. De ebédre is mehet nyugodtan. Nagyon sok mindennel lehet keverni az almán kívül, pl: krumpli, répa, rizs, brokkoli, cukkini és biztos van még sok más :) Én ezekkel szoktam vegyes fõzeléket készíteni :)
Itt találsz sütõtökös receptet is. http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=47320
Én elõször tízóraira adtam, majd ebédre is. Laktatóbb mint a gyümölcsök.

Hogy megy ez a bölcsiben? Ha tegyük fel ebéd időben a fiam (2 éves) nem akar enni, akkor később megkínálják még egyszer, vagy ugrott az ebédje? Utóbbi esetben ha viszek edényt, haza lehet hozni?

Az a gond, hogy szeptemberben kezdi a bölcsit, de nagyon aggódom, mert nem akar ebédelni 2-3 óránál el?bb. Nem tudom mit tehetnék még, de félek hogy a bölcsiben baj lesz.

Legjobb válasz: Szia! 2 éves a fiam. Soha nem ebédelt, csak mindig ébredés után 2-3 felé, mint a te gyereked. Én is ezen agyaltam, hogy mi lesz ebbõl. 3 hónapja elkezdte a bölcsit, és a második (!!!!!) nap kukucskáltam az ablakból és az én kicsi fiam, leült az asztalhoz (itthon etetõszékezik), majd szépen berántotta az egész ebédet! Kikanalazta a levest (ilyet sem láttam tõle azelõtt), majd a másodikat is betömte. Leesett az állam, hívtam is az apját, hogy ezt látnia kell:)Másnap õ is eljött megnézni:) És amikor nincs bölcsi, és itthon vagyunk, ugyanúgy megmaradt az alvás utáni ebéd! Hihetetlen mások közösségben! Ha az én fiam evett, a tiéd is enni fog:)

Utolsó vagyok Elfelejtettem még azt, hogy olyanokat csinál, hogy spenótból repetát kér, két tányér levest eszik... csak röhögök, mikor mesélik...alig hiszem el
Szia! 2 éves a fiam. Soha nem ebédelt, csak mindig ébredés után 2-3 felé, mint a te gyereked. Én is ezen agyaltam, hogy mi lesz ebbõl. 3 hónapja elkezdte a bölcsit, és a második (!!!!!) nap kukucskáltam az ablakból és az én kicsi fiam, leült az asztalhoz (itthon etetõszékezik), majd szépen berántotta az egész ebédet! Kikanalazta a levest (ilyet sem láttam tõle azelõtt), majd a másodikat is betömte. Leesett az állam, hívtam is az apját, hogy ezt látnia kell:) Másnap õ is eljött megnézni:) És amikor nincs bölcsi, és itthon vagyunk, ugyanúgy megmaradt az alvás utáni ebéd! Hihetetlen mások közösségben! Ha az én fiam evett, a tiéd is enni fog:)
Hát az én lányom ugyan nem járt bölcsibe, de nem hinném, hogy késõbb kínálnák. Gondolj csak bele, minden gyerek máskor akarna enni, mi lenne ott?! De ne aggódj, meg fogja szokni. Mi is mindig késõn ebédeltünk, de az oviban 12 elõtt már ebédelnek. Nem volt vele gond, egybõl megszokta, látja a többi gyereket is enni. Mostmár itthon is 12-kor mondja, hogy éhes. Hazahozni pedig szintén nem hiszem, hogy lehetne.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!!!!!
Utolsó vagyok megint Én fiam sem evett magától, mindig megetettem hogy haladjunk. Ezért is voltam ennyire meglepõdve mikor láttam hogy magától eszik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ez tényleg megnyugtató. Õ még nem nagyon eszik magától, de ezek szerint már jó lenne igaz?
szia! Én anyum is bölcsiben dadus, csatlakozom az elõttem szólokhoz. Viszont szerintem ezen kár görcsölnöd. Szerintem egy hang nélkül szépen eszik majd a többiekkel. Magvan a bölcsinek a varázsa és majd ráérez a ritmusra. Gondolom most késõn keltek, hogy késõn ebédeltek. De ha meglesz a bölcsis ritmus, minden a helyére kerül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor valamit megpróbálok vele alkotni ez ügyben.
én óviban dolgozom, ott biztosan nem kínálják meg késõbb, szerintem bölcsiben sem. Az szerintem is felháborító, hogy kaját az óviból (járványügy) miatt hivatalosan nem lehet kihozni, úgyh hiába fizeted ki a rengeteg pénzt, amit nem eszik meg a gyerek, az veszendõbe marad. Annyi jó mvan benne, hogy ha éhes, akkor uzsira ehet több kenyeret is, nem osztják be a gyereknek, hogy csak egy szelet jár (legalábbis nálunk)
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm!
Szia! Anyum bölcsiben dolgozik...."dadus". Nem fogják megkínálni mégegyszer....pont az a lényeg, hogy a gyerek megszokja a rendszerhez való alkalmazkodást. Ha például 3kor éhes lesz...azt fogják mondani, hogy várjál egy kicsit...mindjárt uzsonna. Hamar meg fogja szokni, hogy bizony, ha nem eszik ...akkor késõbb éhen marad. Nem hiszem, hogy haza lehetne vinni az ebédet. Meg nem is gondolom, hogy sokáig tart majd a beszokás. 1-2 hét és megszokja...annyi kaja meg hát na...istenem...ott marad. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Persze én nem is hibáztatnám a dadus néniket, ha nem kínálnák meg még egyszer, csak így viszont nem tudom mit csináljak. Tegnap például délután 4-kor ebédelt. Viszont ha kifizetem az adagját, nem értem miért ne lehetne hazahozni. Ezt majd megkérdezem a szülõin, csak nem akartam olyan bután odamenni, elõbb itt akartam informálódni. Köszi
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is:) )))


Mindenki mondja, hogy nem jó, ha az oszt. Társad egyben a barátnőd/barátod is. Miért van ez, mi ebben a baj?

Az oké, hogy mindennap látom, de akkor is...

Legjobb válasz: ebben az a baj, hogy ha jártok oké boldogok vagytok... de mi van ha szakítotok.. akkor minden nap látnod kell, ez fõleg akkor szar ha õ szakít. nem tudtok már úgy beszélni egymással. és ezt sok idõn át... én nem járnékoszttárssal pedig van egy olyan fiú aki nem külsõleg hanem belsõleg fogott meg de nem tudnám magunkat elképzelni... na mind1 gondolkozz el azért ezen..:)

ebben az a baj, hogy ha jártok oké boldogok vagytok... de mi van ha szakítotok.. akkor minden nap látnod kell, ez fõleg akkor szar ha õ szakít. nem tudtok már úgy beszélni egymással. és ezt sok idõn át... én nem járnékoszttárssal pedig van egy olyan fiú aki nem külsõleg hanem belsõleg fogott meg de nem tudnám magunkat elképzelni... na mind1 gondolkozz el azért ezen..:)
Gondolj bele, mi történik ha nem jön össze/megromlik a kapcsolatotok. Ezért.
Második vagyok...bocs, h nem értem, de szerintem nem én vagyok a hülye...ugyanis ha már fel teszed a kérdést, legalább azt, h "osztálytárs" ki lehetett volna írni...de ha ennyit sem tudsz...
A kérdező hozzászólása: Kedves 19:20, örülök, hogy egyetértünk:DD
Nekem is ezvolt mint ami neked mostvan. csak én a lány vagyok, Idén kezdtem a 9.et:) és szeptember végén összejöttünk.Rá 2 hónapra szakítottunk :( nem túl jó minden nap látni...de ha kivánc vagy rá h mien szar akkor teis próbáld ki xxD de ismerek olyan párt akik 9.be összejöttek utána szakítottak és ballagás után újra öszzejöttek :)
én is így gondolkoztam de aztán arra jutottam hogy nem akarom kihagyni, 10 hónapja vagyunk együtt, és imádjuk egymást..a szakításról meg annyit hogy tudni kell kezelni ahelyzetet.szerintem.
A kérdező hozzászólása: eddig nekem is ez volt, de most gimiben (9.-es vagyok) van egy lány, akibe szerelmes lettem, de akkor hagyni kéne?:S
én amúgysem szeretem a korombelieket
A kérdező hozzászólása: határozottan van benne valami...
énis így gondoltam h mér lenne baj?! de már vége és elég sz*r h minden nap látnom kell
Azt a mondást sem hallottad, hogy "házinyúlra nem lövünk"?
hááthh jah:)
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor "csak" a szakítás miatt?:p
majd amikor szakitotok meg látod hogy mért intenek óva az osztálytársaktól!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mi nem világos, én csak arra gondoltam, hogy biztos hallottad már, hogy "osztálytárssal nem jó kikezdeni" ésatöbbi, na erre lennék kíváncsi, h miért nem jó... Mert én nem találok benne kivetnivalót^^
mert a kapcsolat közbe kevesebbet találkoztok délután, este mert minden nap elég sokat látjátok 1mást. A kapcsolat után meg, hát szerintem nem kell elmagyaráznom...akkor meg az a baj hogy minden nap látod. Tapasztalatból mondom...:S
Én ezt a kérdést nem értem...
A kérdező hozzászólása: jójó tényleg ki lehetett volna, sry^^ de am nem sértésnek szántam azt, h "nem tudom, ezen mit nem lehet érteni", ha annak vetted...

Ez természetes ebben a korban?

Szoktam olyanon gondolkodni mikor rossz napom van, hogy valami változás kéne az életemben, valami fordulópont.Pélául,-de inkább ebb?l a gondolatból több évek óta- hogy valami halálos betegségr?l gondolkodom mert mondjuk beképzeltem magamnak valamit és egésznap és ráadásul néha öngyilkosságról is fantáziálok. Körülbelül egy éve depressziós voltam és úgy hiszem, hogy még lehetek mert nem voltam kezelve.

Legjobb válasz: "valami halálos betegségrõl gondolkodom mert mondjuk beképzeltem magamnak valamit és egésznap és ráadásul néha öngyilkosságról is fantáziálok." Mint kb. minden 14-15 éves. Ilyen ez az életkor. Nagyon küzdelmes, néha kellemetlen tud lenni. "Mostanában fõleg a halálos betegség jut eszembe mert új osztályba kerültem és biztos akkor nem beszélnének ki meg megértõbbek lennének velem" Ez a 2.0-ás verziója az 5 éves kori vágynak, hogy bárcsak megfáznék, mert akkor maradhatnék itthon és nem kellene oviba menni. Amit leírsz, az nem jó, de nem mondanám szokatlannak ebben az életkorban.

"valami halálos betegségrõl gondolkodom mert mondjuk beképzeltem magamnak valamit és egésznap és ráadásul néha öngyilkosságról is fantáziálok." Mint kb. minden 14-15 éves. Ilyen ez az életkor. Nagyon küzdelmes, néha kellemetlen tud lenni. "Mostanában fõleg a halálos betegség jut eszembe mert új osztályba kerültem és biztos akkor nem beszélnének ki meg megértõbbek lennének velem" Ez a 2.0-ás verziója az 5 éves kori vágynak, hogy bárcsak megfáznék, mert akkor maradhatnék itthon és nem kellene oviba menni. Amit leírsz, az nem jó, de nem mondanám szokatlannak ebben az életkorban.
tegnapelõtt 17:09: LOL :D Amúgy velem is elõfordultak/fordulnak hasonlók. Kicsit mélyebb gondolkodású vagy, ennyi. Gondolom sokat vagy magadba, és járatod az agyadat mindenfélén és ez lett belõle. Ha vannak és gondolom igen) barátaid, akkor legyél velük sokat és csinálj bármi olyant ami boldogabbá tesz, vagy legalább megnevettet. Hidd el jót tesz. De ha lehet, akkor keveset legyél magadban. Beszélgess :D Bárkivel bármirõl :D Élõben természetesen.
Bob Marley féle gyógyszer segít az ilyeneken, gyógyszerészt a suli dohányzós wcjében találsz. De ha vársz még 2 évet 100% hogy elmúlik, meg egy párkapcsolat sokat segíthet.
Én is ilyen vagyok (meg ez is van) de szerintem normális 12, 5/F
Én is ilyeneken gondolkoztam 15 évesen, szóval létezõ jelenség, de szerintem nem normális, mint ahogy én sem lettem az. :D 23/L
Inkább neurotikus lehetsz, ha a figyelemért vágysz ilyesmire.
Ha ez megnyugtat, én is hasonló cipõben járok.Azért ilyenekre nem gondolok, hogyha beteg lennék, akkor jobban figyelnének rám:D, de én is sokszor érzem úgy, hogy rajtam nevetnek, engem néznek, stbstb...szerintem ez normális ebben a korban egy bizonyos szintig, de könnyen lehet ebbõl depresszió, könnyen elfajulhat a dolog:S
És beszélgethetnénk, ha szeretnél:) irj nyugodtan privit:) [amúgy elõzõ vagyok, szintén 15/L(lassan 16)]
Mond el valaki barátnak, ismerösnek a gondodat , bajodat, örömeidet. Ez segit általában a problémák feldolgozásában.A hallgatónak nem kell igazában nagy tanácsokat adnia , csak referencia ként jelen lenni.A depresszio sokszor magától elmúlik , jön-megy.szóval az élet minden nek ellenére SZÈP.

Betudom rakni ebbe az alaplapba ezt a procit? Infó lent

http://kepfeltoltes.hu/100926/K_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legjobb válasz: Ha jól sejtem, ez a Pentium D 945 lenne. Ebben az esetben igen: http://www.msi.com/index.php?v=0&func=prodcpusupport&prod_no..

Ha jól sejtem, ez a Pentium D 945 lenne. Ebben az esetben igen: http://www.msi.com/index.php?v=0&func=prodcpusupport&prod_no..
Viszont szükség lehet BIOS frissítésre.
A kérdező hozzászólása: És bonyolult dolog biost frissíteni? Vagy hol tudom megnézni hogy milyen verziójú a biosa?

Hogy csináljátok ebédre a fözeléket 6 honap körüli babátoknak, mennyi krumli vagy rizs és mennyi egyébb zöldség gyümi egy adag ebéd? Ezzel a mennyiség után mikor kér enni?

Legjobb válasz: nekem 7 hós a babám általába egyzserre 3-4 adagot fõzök.ami kb 2 sárgarépa 1 fehérrépa, 2 nagyobb krumpli, és vagy borsó vagy karfiol, vagy bármi amit evett már..kicsi husi..és fõzõlé....ezzel 3 órát bir ki..egy adag nálunk kb 2-2.5dl

nekem 7 hós a babám általába egyzserre 3-4 adagot fõzök.ami kb 2 sárgarépa 1 fehérrépa, 2 nagyobb krumpli, és vagy borsó vagy karfiol, vagy bármi amit evett már..kicsi husi..és fõzõlé....ezzel 3 órát bir ki..egy adag nálunk kb 2-2.5dl
5, 5 hós a lányom. A tízórait már kiváltottuk gyümölccsel, a fõzelékek bevezetése ebédre még folyamatban van, egyenlõre még tápot iszik utána. Néha üvegeset kap, de ha én készítem, akkor is kb 80-90 grammnyi fõzit eszik meg(+40-50 ml táp). kedvenceibõl néhány - ez ált 2 evésnyi mnnyiségplusz amit szétköpköd :) kb egy öklömnyi cékla fóliában sütõben megsütve, egy maréknyi meggyel összeturmixolva, esetleg 2-3 kanálnyi fõtt krumplival. 1 nagyobb szem krumpli + 2 szál sárgarépa puhára párolva, vagy kevés vízben puhára fõzve + kevés fõzõlével/táppal összeturmixolva. 1 szelet sütõtök megsütve + 1 fõtt krumpli + fõzõlé/táp, vagy lé helyett reszelt alma 1 szelet sütõtök megsütve + 1 marék aszalt sárgabarack(amíg nincs friss) puhára párolva v fõzve + fõzõlé/táp 1 szelet sütõtök megsütve + 1 kisebb alma nyersen, reszelve

MIlyen ez a laptop? Van jobb ebben a kategóriában?

http://www.laptop.hu/termek/packard-bell-easynote-f5211-hc-4..

Legjobb válasz: http://www.laptop.hu/termek/lenovo-m490s-silver-59-363637-fd ez jobb ebben a kategóriában van benne egy 1gbos videókártya .

http://www.laptop.hu/termek/lenovo-m490s-silver-59-363637-fd ez jobb ebben a kategóriában van benne egy 1gbos videókártya .
*ami jobb ill. A proci is jobb . Van rajta 3.0-s usb

Ebbe az alaplapba jó ez a proci? (többi lent)

Alaplap:gigabyte GA-EP43-UD3L Proci:Amd a8 5600k black edition

Legjobb válasz: nem. ebbe ehhez ilyen kell: http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=116168

A kérdező hozzászólása: Procit szeretnék venni az alaplaphoz nem fordítva!:) Azért köszi Szerinted milyen a legjobb proci ebbe a lapba?
http://ark.intel.com/products/35428/Intel-Core2-Quad-Process.. De vegyél inkább egy új lapot meg egy procit.
Sehogy se lesz jó. Mivel amit te kinéztél az AMD-s a lap meg inteles procikat fogad csak el. ez az: http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-ep43-ud3l_10/ ezekkel kompatibilis: LGA775 Intel® Core™ 2 Extreme / Intel® Core™ 2 Quad / Intel® Core™ 2 Duo / Intel® Pentium® Dual-Core / Intel® Celeron®
Amúgy ez a legjobb bele: http://ark.intel.com/products/35428/Intel-Core2-Quad-Process.. De ilyet emberi áron nem fogsz kapni. Mennyit szánsz rá?
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ
Nem tesz semmit..:)
Megkérdezem a fiókjaim, hogy nyílnak most ebben a melegben.
Nálam is egyértelmûen rossz a teljesítmény. A Barclays Capital 0, 5%-os csökkenést prognosztizált erre a hónapra, míg a GDP-arányos államháztartási hiány mintegy 3, 1%, ami a maastrichti kritériumoknak nem felel meg.
Hát szó mi szó, tegnap nem nagyon kívántam, de ma már nagy kedvem lenne egy hancúrhoz.
ki van merülve a melegtõl a szervezeted. hazaérsz, hûtsd le magad vízzel. aztán aludj. éjszaka közepén meg keljetek fel, oszt hajrá!
Hát ebben a nagy melegben bizony kitágulnak a fém fiókjaim, szóval kicsit szorulnak kihúzáskor/becsukáskor.
küld át a csajod hozzám, meglátjuk gyengült e a teljesítményem de nem hiszem
A kérdező hozzászólása: 1/3/5 gyökerek. Betonkefnit a lábatokra irány a Duna híd! Köszönöm! Utolsó, inkább te gyere át hozzám és majd meglátjuk mennyire vagyok gyenge!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!