Találatok a következő kifejezésre: Ezek már utolsó (105 db)

Hétfőn szedtem be az utolsó fogamzágátló tablettát az első levélből. Ma pedig barnás színű lett a folyásom, olyan, mintha vér lenne. Akkor ez már menstruációnak számít?

Legjobb válasz: Szia! Nekem utolsó szem után 4 dik napra jön meg mindig, ugyh ez valószinû az lesz:), de nem mindegy hogy annak számít e?Remélem tudod hogy a 7 nap szünetet mindig be kell tartani..egyik bartánõm egy éve szed tablettát és most derült ki hogy rosszul szedte, mert mindig amikor megjött neki akkor kezdte el az uj levelet...állítólag az orvos igy mondta..nemrég világosítottuk fel hogy ez nem így van!!!!

Szia! Nekem utolsó szem után 4 dik napra jön meg mindig, ugyh ez valószinû az lesz:) , de nem mindegy hogy annak számít e?Remélem tudod hogy a 7 nap szünetet mindig be kell tartani..egyik bartánõm egy éve szed tablettát és most derült ki hogy rosszul szedte, mert mindig amikor megjött neki akkor kezdte el az uj levelet...állítólag az orvos igy mondta..nemrég világosítottuk fel hogy ez nem így van!!!!
Ezt tudd be mensinek. Én is kétségbe estem az 1. levél után. 3. napon jött meg, 3 nap tisztasági betéttel, olyan drasztikusan lecsökkentette a vérzés mennyiségét...
nem cseszegetésbõl kérdezem de ez miért fontos??? úgyis idõvel alakul ki a gyógyszertõl ( pár hónap) hogy hogyan áll be a menzeszed
megvédeni??? mitõl?? látom egy ostoba kis fruska vagy. ilyennek nem való gyógyszer.. BYE
mondtam h.p. tombold ki magad de nem veszekedni jöttem [email protected] amit mondasz ugyse érted meg amit irok.. irásomba is belekötsz.. te ezért jöttél erre az oldalra?? tudnék még mit irni de nem érdkekel a gyerekes vitád...irj annak aki majd reagál rá
A kérdező hozzászólása: Hát tudod azért fontos, mert nem szoktam még hozzá, hogy eltér a menszim, ezért kicsit félek, nehogy terhes legyek. Áhhh, nem cseszegetésbõl írtad -.-", de akkor minek írsz, ha még csak nem is a kérdésre válaszolsz?
tényleg menstruálsz , mert látom hibbant vagy kicsit:P azt akartam vele kérdezni amit a második válaszoló elmondott... hogy ehhez igazítanád a következõ levelet...már álljál le....nem azért vagyok ezen az oldalon hogy kötekedjek és itt vezessem le a dühöm...ezért elmondom nem reagálok semmidre hiába támdasz te le..ln amit mondtam nem gyunyosan mondtam erre nekem esel....
A kérdező hozzászólása: Hát már csak megvédem magam... és ez nem menszitõl függ. Nem mindenki lesz hp... -.-" Ne magadból indulj ki. Különben meg ha legalább ide írkálsz ne msn-stílusban nyomd, tudod, vesszõ pont nagybetû...mindegy. Amúgy meg mellesleg mivel elsõ levéllel szedtem be, talán elõfordulhat némi kíváncsiság ezzel kapcsolatban. A kérdésemre felelj azzal töltsed az idõd. Ha már feljársz. És ne oktass ki. Köszi.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó válaszadó. Már megnyugodtam, és furcsa módon egy kicsit émelyegtem tegnap, meg görcsöltem, mint amikor megjön. De ez nem is igazi menszi. :O Azért betudható annak. XD Köszikeee. ^______^

Most szeretnék menni ujjra beültetésre! Most 4 fagyi babánk van szerintetek mennyi olvad fel belőle? Volt már valaki igy? Nagyon izgulok mert ez az utolsó lehetőségem!

Legjobb válasz: Kolléganõmnek is utolsó esélye volt, és 3 sítáboros babából mindhárom felébredt. Egypetéjû ikerpárja született nemrégen. :-)

Kolléganõmnek is utolsó esélye volt, és 3 sítáboros babából mindhárom felébredt. Egypetéjû ikerpárja született nemrégen. :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod!jó lenne ha nálam legalább 1 felolvadna, de akkor van remény!!!:-)
mikor lesz a beültetés?
Szia! Nekem elsõ lombiknál 4 fagyasztottból egy sem ébredt fel. Másodiknál elõször kettõt ébresztettek, mind a kettõ felébredt, egy megtapadt, de nem maradt velünk sokáig. A másik kettõbõl egy ébredt, de nem maradt meg.
Elõzõ vagyok. Bocs, nem voltam egyértelmû. A második lombiknál is négy fagyasztott volt.

30. hetes kismama vagyok az utolsó vizsgálatnál az orvsos C2000-es értéket állapított meg. Akinek volt már hasonló, annak lehetett szexuális életet élni vagy ez már ilyenkor nem engedett?

Legjobb válasz: Ez teljesen jó, ezzel nincs semmi gond. Én 2000-es méhszájértékkel kezdtem eleve a terhességemet. Ezzel nyugodtan lehet nemi életet élni. Én is éltem, sõt mellette bicikliztem, illetve a házimunkát is csináltam, max. nehéz dolgokat nem emelgettem. Gond akkor van, ha a méhnyak még jobban megrövidül, vagyis nem 2-vel kezdõdik a méhszájérték, hanem 1-essel, illetve ha azokból a nullákból nullánál nagyobb számok lesznek, vagyis elkezd kinyílni a méhszáj. Akkor van gond.

Ez teljesen jó, ezzel nincs semmi gond. Én 2000-es méhszájértékkel kezdtem eleve a terhességemet. Ezzel nyugodtan lehet nemi életet élni. Én is éltem, sõt mellette bicikliztem, illetve a házimunkát is csináltam, max. nehéz dolgokat nem emelgettem. Gond akkor van, ha a méhnyak még jobban megrövidül, vagyis nem 2-vel kezdõdik a méhszájérték, hanem 1-essel, illetve ha azokból a nullákból nullánál nagyobb számok lesznek, vagyis elkezd kinyílni a méhszáj. Akkor van gond.
Én is 2000 kezdtem....mindent csinálok.
Én is 2000-rel kezdtem és minden rendben, mindent csinálok :) Ne aggódj!
Én is 2000-rel kezdtem és mindent csinálok van egy 18 hós lányom is akit még emelgetnem is kell :) )) 29 hetes vagyok
30.héten teljesen jó a 2000-es méhszáj érték. Nyugodtan összebújhattok, ha minden más egyébként rendben van. :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, aranyosak vagytok...kicsit megnyugodtunk :)

A Norbi duci tréning segíthet leadni ezt az utolsó 8, max 10 kilót? Mert amit eddig mozogtam, már unom nagyon.

Eddig 15 kilót fogytam diétával, és szobabicajozással.Minden másnap 50 percet bicajoztam, 18-20 km-t tekertem le. Már nagyon unom , mert hónapok óta ugyan ezt csinálom. Van Norbi duci tréning DVD-m, és Az Aerobzóna DVD-je is meg van. Amikor elkezdtem a fogyókúrát, nem birtam végig csinálni a Norbi tornát, de most hogy lement 15 kg, most ma újra megpbáltam, és sikerült végig vinnen a 30-35 percet, de eléggé kifáradtam, és megizzadtam. De valahogy azt érzem mintha ez kevés lenne. Legjobban a hasam mozgatta meg, végülis ott van még a legtöbb felesleg amit lekell adjak.. Nem tudom, de akkor is kevésnek érzem a torna végén ezt a 30 percet.

Legjobb válasz: hát ezeket ilyen (már bocsánat) p_inaszellõztetésnek szoktuk hívni... ha már nincs rajtad sok akkor meg fõleg nem hatékonyak. a szobabicód intenzitásán meg simán lehetne még emelni, kicsit rátekerni az ellenállásra, és behozni esetleg egy 30km/h-s átlag köré, ami azért annyira nem durva még mindig...

hát ezeket ilyen (már bocsánat) p_inaszellõztetésnek szoktuk hívni... ha már nincs rajtad sok akkor meg fõleg nem hatékonyak. a szobabicód intenzitásán meg simán lehetne még emelni, kicsit rátekerni az ellenállásra, és behozni esetleg egy 30km/h-s átlag köré, ami azért annyira nem durva még mindig...
vagy futás. ezek mind nagy izmokat terhelnek, és nem mindegy a kalóriafelhasználás szempontjából hogy milyen intenzív az összehúzódás pl... ezért nem jók ezek a tornák ha már van egy edzettségi szinted.
frutti: mintha ma járnál itt elõször. 20 perc edzésre is nehéz rávenni a legtöbb embert, nem hogy majd még mást is terheljen, súlyzót emlegetni már szentségtörés ezt te is tudod...
én már csak röhögök. van külön mappám a kb halálos fenyegetésekrõl gmail-en:D van anyázás privátban, meg megkereslekmegöllek, pedig aztán én tényleg nem szoktam genyózni. szori kérdezõ az offért:)
Menthetetlen vagy... pusztán biciklivel fogytál 15kgot? Megõrültél? Hiába mondogatom itt a fórumon a teljes testes edzést, senki nem hallgat rám? Mindenki sz4rja le, hogy olyan vékony keze lesz mint nekem a kukim? Senkit nem zavar, hogy plötty marad? Ennyire csak a kgok a számítanak? Feladom gyerekek... komolyan mondom. Norbira tornázni meg ugyan akkora hülyeség mint csak simán biciklizni. Tessék végre egy rendes edzéstervet összeállítani ami teljes testes, és folytatni a diétát!
A kérdező hozzászólása: Vagy próbálkozzak meg az Aerobzóna DVD-vel? Az elég intenzív, és nehezebb mint a Duci tréning . Az kb 40-50 perces.
Ne. Mindenki nagyon okos itt, meg ért hozzá, csak éppen az emberi tényezõt felejti el. Akik osztják az észt, SOHA nem voltak kövérek, nem tudják, mit gondolsz, mit érzel, mi motivál, mi nem. Ha unod a biciklizést, kezdj bele bármi másba, amit nem unsz. Sokkal jobb még a rendszeresen végrehajtott duci tréning is annál, mintha el se kezded a biciklizést vagy a súlyzózást. De 10 kg már nem sok, azzal nem kell duci tréning. Válassz olyat, ami még érdekel, de jobban terhel. Jó a futás (rengeteg ismerõsöm CSAK fut, ezt biztosan tudom, és izmosak, nem plöttyedtek!), jó valamilyen ugrabugrálós dolog, bármi jó, csak csináld, és a szintednek megfelelõ legyen (tehát ne alacsonyabb szintû, mint amit bírsz). Gondolom, erõmûvész nem akarsz lenni. :)
" SOHA nem voltak kövérek, nem tudják, mit gondolsz, mit érzel, mi motivál, mi nem. " nagy szavak. tényleg soha nem voltam kövér, viszont szájbavert vékony igen, és ha hatékonyan akarsz fogyni vagy tömeget növelni akkor sajnos elkerülhetetlen hogy olyan dolgokat csinálj, amihez nem igazán van kedved... az emberi tényezõt ki kell iktatni sokszor sajnos, összeszorítani a fogat, és megtenni amit meg kell. ennyi. az áhított vonalakért küzdeni kell, ha tetszik ha nem
Én nõ vagyok! Én írtam, h.próbálom lebeszélni a barátnõm Réka tornáiról. Voltam nagy de nagyon vékony és bizony szülés után túlsúlyos is!! DE!!!!! Rájöttem, hogy jó és TARTÓS alakot csak ésszerûen lehet elérni. Radikális változtatás az étkezésen (testépítõ elvet preferálom) Futás és SÚLYOK!! igen is súlyzóhoz kell nyúlni nõként is!! Nem lettem terminátor pedig fekve nyomok, guggolok, egykezeseket használok stb...50-53kg vagyok és izmos, feszes. Anyukaként is!!
Dvd-k tényleg csak a nagyon pici gyerekeseknek, vagy a nagyon kövéreknek való. Amúgy meg tessék kimenni futni és aztán feszegetni a határokat még ha fáj is.....
ma 11:48 szerelmes vagyok:D
:DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Magyarul, akkor nem használ. Maradjak annál amivel lement a 15 kg?
"És azzal jön, h.de hát a Réka is milyen csinos meg bla bla bla. Elhiszi, hogy Rékuci a saját ugrálásaitól ilyen...." nézz meg egy ebkintpró vagy bármi más demót a telesoppban. -5% tzs-vel izomkocka gyerek ott nyomja, meg a nõk is megérnek egy misét, és ilyen hasizmod lehet. jah... nekik is attól van...
Nem off volt, tényleg igaz. Sokan azt hiszik, hogy azért mert kiadtak egy ilyen dvd-t õk is ezt csináljál... persze mind kamu ilyen téren, az ilyen dvd-k atomtúlsúlyosoknak van, hogy annyi állóképességet összeszedjen, hogy a konditeremig el tudjon biciklizni.
Bocsánat az offolásért
Én is pont most próbálom az egyik barátnõmet lebeszélni arról, hogy tovább járjon Réka 90perces óráira. Heti 2x jár, 90percet ugrálnak és hisztizik, hogy plötty...... Na most én heti 3x súlyzóval edzek-- 2x futok és tökéletes a formám. Magyarázom a dinkának, hogy ELÉGETI, FELZABÁLJA az izmait az a [email protected]!!!! És azzal jön, h.de hát a Réka is milyen csinos meg bla bla bla. Elhiszi, hogy Rékuci a saját ugrálásaitól ilyen......
Jó igazad van, meg kellett volna már szokni a 3 év alatt... de valahogy nem megy!
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 10:56 Nem maradtam plötty, vagy lötty vagy mi. Teljesen feszes a bõröm a 15 kg fogyás után. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor inkább maradjak a bicajnál, és emeljem a nehézségi fokozatot, és többet tekerjek mint eddig? Csak az a gond, hogy már unom a bicajozást, van amikor már kedvem sincs elkezdeni :-(
"SOHA nem voltak kövérek, nem tudják, mit gondolsz, mit érzel, mi motivál, mi nem." Ójaj, dehogynem voltam... most rám néztek eszetekbe se jutna, hogy néztem ki 4 évvel ezelõtt, egyedül az oldalamon a "terhességi" csíkok árulkodnak.

Honnan tudom, hogy 6hetes babámnak hasmenése van? Ma már a 4. kakis pelusnál tartunk és mivel a baba szopizik ezért hig a széklete, de ugy láttam az utolsó pelusba egy kicsit higabb volt a kaka. ez már hasmenés?

Legjobb válasz: Nekünk szinte minden kaja után volt kaki, azaz benne voltunk a 4-6-ban, én a szinét néztem. Amig olyan mustársárga, amilyennek lennie kell, nem aggódtam, ha hig folyós zöldes habos volt, az már nem jó.

Nekünk szinte minden kaja után volt kaki, azaz benne voltunk a 4-6-ban, én a szinét néztem. Amig olyan mustársárga, amilyennek lennie kell, nem aggódtam, ha hig folyós zöldes habos volt, az már nem jó.
6 hetes anyatejes babánál ez teljesen természetes, hogy minden pelus kakis.A doktornõ mondta, ha egy kicsit higabb, többet evett és szinte átfolyik rajta.
Ha jól emlékszem, akkor 4-6 kakis pelusra mondják, hogy az már hasmenés. Csörgesd meg a gyerekorvosotokat, ennyi az egész, és már tudod is, mit kell tenned.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat.A gyerekorvos sajna szabin van, de ha lesz még ilyen csak rácsörgök.napok ótta csak 1x kakilt naponta, ezért ilyedtem meg egy kicsit.Tegnap alig akart enni lehet ez volt az oka.
a fiam 6 hetes korában minden etetés után telerakta a pelenkát akkor hasmenés, ha annyira híg, hogy nem ül meg a pelenka felszínén, hanem beszívja és a szaga is megváltozik, büdösebb sokkal, mint a sima kaka valamint gyakoribb lesz - szerintem anyatejes picibabánál még a napi 6-8 kakis pelus se tekinthetõ hasmenésnek
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Tisztelt Doktor úr! 19 éves vagyok eddig mindig rendszeres volt a menstruációm, de most ez már a második hónap, hogy 4-5 napot késik, ezen kívül a melleim is nagyon feszülnek, ráadásul az utolsó menstruációm során a gyomrom még a szokásosnál is jobban gör

Tisztelt Doktor úr! 19 éves vagyok eddig mindig rendszeres volt a menstruációm, de most ez már a második hónap, hogy 4-5 napot késik, ezen kívül a melleim is nagyon feszülnek, ráadásul az utolsó menstruációm során a gyomrom még a szokásosnál is jobban görcöslt, a doktor úr szerint mi okozhatja ezt? (A párommal mindig védekezünk óvszerrel vagy hüvelykúppal.)

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben mindenképpen javaslok egy nőgyógyász szakorvossal való személyes konzultációt. Amennyiben szervi eltérés kizárható, az egyensúlyzavar rendezhető lehet a növényi alapanyagokat tartalmazó Premens tabletta szedésével. Felhívom a figyelmét, hogy kedvező hatás legalább 3 hónapos szedés után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben mindenképpen javaslok egy nőgyógyász szakorvossal való személyes konzultációt. Amennyiben szervi eltérés kizárható, az egyensúlyzavar rendezhető lehet a növényi alapanyagokat tartalmazó Premens tabletta szedésével. Felhívom a figyelmét, hogy kedvező hatás legalább 3 hónapos szedés után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 19 éves vagyok eddig mindig rendszeres volt a menstruációm, de most ez már a második hónap, hogy 4-5 napot késik, ezen kívül a melleim is nagyon feszülnek, ráadásul az utolsó menstruációm során a gyomrom még a szokásosnál is jobban gör

Tisztelt Doktor úr! 19 éves vagyok eddig mindig rendszeres volt a menstruációm, de most ez már a második hónap, hogy 4-5 napot késik, ezen kívül a melleim is nagyon feszülnek, ráadásul az utolsó menstruációm során a gyomrom még a szokásosnál is jobban görcöslt, a doktor úr szerint mi okozhatja ezt? (A párommal mindig védekezünk óvszerrel vagy hüvelykúppal.)

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben mindenképpen javaslok egy nőgyógyász szakorvossal való személyes konzultációt. Amennyiben szervi eltérés kizárható, az egyensúlyzavar rendezhető lehet a növényi alapanyagokat tartalmazó Premens tabletta szedésével. Felhívom a figyelmét, hogy kedvező hatás legalább 3 hónapos szedés után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben mindenképpen javaslok egy nőgyógyász szakorvossal való személyes konzultációt. Amennyiben szervi eltérés kizárható, az egyensúlyzavar rendezhető lehet a növényi alapanyagokat tartalmazó Premens tabletta szedésével. Felhívom a figyelmét, hogy kedvező hatás legalább 3 hónapos szedés után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

A hetero barátom, aki tudja hogy meleg vagyok, nagyon közel kerül hozzám amikor berúgunk. Mit jelent ez? Az utolsó alkalommal már nagyon durva dolgok történtek, és ő azóta megváltozott.

Azt állítja hogy 100% ig hetero, de amikor bulizunk, berúgunk, akkor állandóan ölelget, sokszor meg is csókol, de nem szenvedélyből. Ezt el is könyveltem afféle baráti gesztusnak, de szerdán, mikor megint lerészegedtünk, sokkal jobban közeledett felém, és mikor hazaértünk a házunkban, nekem esett, és szenvedélyesen csókolni kezdett nyelvel. szerelmet vallott nekem, azt mondta egész eddig szeretett, csak nem merte bevallani. Folytatta, és orális szexet csinált nekem, és közben szép szavakat mondott. Szeretett volna tovább is menni, de leállítottam, még annyira részeg nem voltam. Nem akartam hogy a szüleim felébredjenek, még rosszabb meglássák, mert azt sem tudják rólam hogy meleg vagyok, csak ő, meg néhány közeli barátom. Másnap mikor felkeltünk ő nem beszélt, én kérdeztem meg mi volt ez múlt éjszaka, és ő azt mondta, nagyon sokat ivott, de továbbra is undorodik attól hogy hozzányúljon egy másik fiúhoz, és NEM emlékszik hogy orálisan kielégített volna, és keményen viselkedik azóta. nagyon. felvett egy olyan kemény, bunkó-hetero álarcot, levágta a haját kopaszra, mint a nácik, amiről tudom hogy ő nem ilyen, mert nagyon régóta ismerem. mit tehetnék? mi ez? elvesztettem a barátomat? nem értem ezt az egészet. azóta nem beszéltünk csak skype on, ott normálisnak tűnt, de kb 30 perc alatt lerázott.... hiányzik a barátom :((

Legjobb válasz: úristen. szerencsétlen még maga elõtt is tagadja nemhogy mások elõtt. ne firtasd azt a múlt éjszakát. gondolj bele az õ helyzetébe. szerintem egyik fele valahol mélyen örül de az esze azt diktálja hogy szégyellje magát. sajnos eléggé szánalmasan tiltakozik. nem kedvelem az ilyen pasikat. aki igazán belelát dolgokba az tudja hogy pont az ilyenek (túl machó kemények) élnek halnak valami pasiért. próbálj meg úgy viselkedni vele mintha mi sem történt volna. ne szállj rá mert ezzel csak dühösebb lesz. és szerintem legközelebb azonnal állítsd le ha bepróbálkozik és mondd meg neki hogy döntse el "melyik oldalon áll". ha hagyod hogy így viselkedjen simán kinézem belõle hogy egy állandó barátnõ mellett neked fog nyafogni hogy mennyire szeret és maradsz majd örök titkos másodiknak.

úristen. szerencsétlen még maga elõtt is tagadja nemhogy mások elõtt. ne firtasd azt a múlt éjszakát. gondolj bele az õ helyzetébe. szerintem egyik fele valahol mélyen örül de az esze azt diktálja hogy szégyellje magát. sajnos eléggé szánalmasan tiltakozik. nem kedvelem az ilyen pasikat. aki igazán belelát dolgokba az tudja hogy pont az ilyenek (túl machó kemények) élnek halnak valami pasiért. próbálj meg úgy viselkedni vele mintha mi sem történt volna. ne szállj rá mert ezzel csak dühösebb lesz. és szerintem legközelebb azonnal állítsd le ha bepróbálkozik és mondd meg neki hogy döntse el "melyik oldalon áll". ha hagyod hogy így viselkedjen simán kinézem belõle hogy egy állandó barátnõ mellett neked fog nyafogni hogy mennyire szeret és maradsz majd örök titkos másodiknak.
Neked tetszik?
nem tudja magát elfogadni. ilyenekbõl lesznek a náci ellentüntetõk a prideon :D
Szerintem nem kellett volna visszautasítanod. Teljesbõl át kellett vna neki adnod magad, h bebizonyítsd neki tényleg nem rossz az amit õ akar. Picit irigyellek is meg nem is :D Ha nekem hetero barátom rám állna örülnék neki:D Egy eset volt ilyen hagytam neki, de ugyanúgy haverok maradtunk, nem beszélünk errõl. De akivel igazán szeretném sztem.. õ is látens meleg de õ soha az életben nem fog kezdeményezni :D
...nekem is volt hasonló esetem...az egyik legjobb barátom tudta rólam hogy biszex vagyok.. és az egyik buli után itt aludt..ellenben veled.. itt én voltam az aki nem bírta ki..és éjszaka amikor forgolódott és erre felébredtem... elkezdtem simogatni neki boxeron keresztül és neki felállt majd szépen vertem neki...és úgy láttam hogy néha nyitva volt a szeme és élvezte...de reggel amikor bevallottam neki mit tettem..hát nem szolt semmit.. majd rá pár napra amikor megint megpróbáltam beszélni vele.. annyira bunkó lett hogy már fel akart jelenteni.. meg többet nem akart hozzám szólni... egészen 2 hónapig nem is beszéltünk...vagyis többnyire leszart.. de aztán õ jött oda hogy béküljünk ki... megbeszéltük az egészet és mostmár jóban vagyunk.. de mégse annyira mint elõtte... nem tudom az én esetem mennyire segít.. de szerintem ha õ tényleg hetero..akkor nem lesz ugyanolyan barátságotok mint elõtte...de ahogy olvastam amit írtál.. minimum hogy biszex..és hát a részeg emberek nem nagyon szoktak hazudni.. fõleg ha azt mondja hogy szerelmes beléd.. nehéz lehet neki mert nem fogadta még el a történteket, se önmagát hogy más..és ezért ilyen
Bakker, most látom, ti már 14-15 évesen egymást szopkodjátok...?
A haverod ugyan olyan homokos, mint te vagy, emiatt ne aggódj. Ellenben a nácik hogy jönnek a kopasz fejhez? Szerintem te a katonákra gondolsz barátocskám.
Hát azt hiszem, hogy most sokat segíthetsz neki. Azzal, ha turult tetováltat magára, azzal nem tudja meg nem történtté tenni azt, ami megtörtént, úgyhogy meg kell próbálnod segíteni neki abban, hogy elfogadja magát olyannak, amilyen. Ha megérti, hogy a világ nem fekete, és fehér, és teljesen normális, ha egy fiúban van némi vonzalom egy másik fiú iránt (különösen ha az egy közeli barát és külsõre is tetszik neki), és emiatt nem kell rosszul éreznie magát...
A kérdező hozzászólása: én értem, nem is firtattam, csak rákérdeztem. azóta sem beszélek errõl, nem zaklatom ezzel, és mégis ilyenné vált... turulmadarat akar már tetováltatni magára...
Biztos sok volt ez neki így egyszerre és fél bevallani magának, hogy homoszexuális, vagy legalábbis biszexuális. Adj neki idõt, hogy feldolgozza a történteket. Vagy elfogadja, hogy köze nincs a 100% hetero dologhoz és kibékültök, vagy folytatja a náci hülyeséget és megpróbálja elnyomni ezeket az érzéseket.
Had gondolkozzon. Gondolom neked se volt könnyû rájönni hogy mi vagy, biztos neki sem az. (magamból indulok ki)
A kérdező hozzászólása: persze, tetszik, de én sosem kezdtem ki vele, mindig tiszteletben tartottam hogy hetero.
Szia! Szerintem 100%, hogy emlékszik. Különben miért viselkedne így? Szerintem ha közeledsz hozzá szexuálisan, még jobban eltaszítod. Hagyj neki idõt.
A barátod saját magával harcol és az alkohol hatására elvesztette az önkontrollt és elõjöttek az igazi vágyai... Nem rád haragszik, hanem magár és igazából most segítség kéne neki, hogy ne gyûlölje magát!

Mi a menete a "beültetésnek"? Már ez az utolsó reményem pedig minden rendben van nálunk és 2 éve nem sikerül.

Legjobb válasz: Hormonkezelés, ez injekciókat jelent a hasfalba, közben folyamatosan nézik, ellenõrzik a tüszõket, ha megfelelõ a méretük, leszívják õket és összeengedik a kiskatonákkal, majd ha rendesen osztódni kezdenek, visszaültetnek, amennyit javasolnak, vagy amennyit szeretnétek. Ha nem termékenyülnek meg, akkor õk direktben megtermékenyítik a legjobb spermával, aztán visszaültetik. Ezután gyógyszereket kapsz, figyelni kell a haskörfogatot, majd tesztelni. Sok sikert! Nem Csilla vagy véletlenül? Bocs, ne válaszolj, ha nem akarsz!

Hormonkezelés, ez injekciókat jelent a hasfalba, közben folyamatosan nézik, ellenõrzik a tüszõket, ha megfelelõ a méretük, leszívják õket és összeengedik a kiskatonákkal, majd ha rendesen osztódni kezdenek, visszaültetnek, amennyit javasolnak, vagy amennyit szeretnétek. Ha nem termékenyülnek meg, akkor õk direktben megtermékenyítik a legjobb spermával, aztán visszaültetik. Ezután gyógyszereket kapsz, figyelni kell a haskörfogatot, majd tesztelni. Sok sikert! Nem Csilla vagy véletlenül? Bocs, ne válaszolj, ha nem akarsz!
A kérdező hozzászólása: Nem Enikõ vagyok köszönöm a válaszodat!

Ezek már az utolsó tünetek a szülés előtt, vagy valami baj van?

Egész 7-en fájt a hasam, húzódott az oldalam, és az éjszakáim is rettenetesek voltak.Nem tudtam pihenni, nappal meg alig tudtam mozogni.Ma éjszaka, mint akit elvágtak!Végig aludtam, csak 3szor voltam pisilni, nem fáj a hasam, csak középen egy kicsit alul.A hasam még fenn van, de nagyon jól érzem magam!Ez lehet a szülés el?tti állapot, vagy más?Egy 38hetes kismami

Legjobb válasz: Szia én a 41.hétben vagyok és kb 1 hete jött el nálam ez a nyugalom én is azt hittem,h végre de nálam nem...dehát mind mások vagyunk pihenj és ne legyél türelmetlen mint én!

Szia én a 41.hétben vagyok és kb 1 hete jött el nálam ez a nyugalom én is azt hittem, h végre de nálam nem...dehát mind mások vagyunk pihenj és ne legyél türelmetlen mint én!
A közeli szülés elsõ jele lehet, a baba eddig forgot ide-oda és most a feje valószínüleg a méhszájadat nyomja. az lehet alulu amit érzel. innen még egy hét is vissza lehet, de lehet hogy már ma mehetsz. ha félsz esetleg, nyugodtan menj a kórházba és kérj egy uh-t, mert nem érzed úgy magad mint eddig. A csomagod legyen összekészítve!!!!Ne legyenek félelmeid.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!