Találatok a következő kifejezésre: Ezek lehetnek tünetei, vagy mensit (5 db)

Ezek lehetnek terhesség tünetei, vagy mensit jelez?

pár napja ég a gyomrom,f?leg este.több savam is van.talán émelygek is néha.napjában 2-3-szor mensi szer? görcsöt érzek.de ami fura:olyan érzésem van a pocakomban mint mikor az ember tele eszi a gyomrát és úgy feszül.csak én ezt a hasamban érzem.és néha olyan mintha melegség öntené el a hasam belülr?l.másképp nem bírom ezt megfogalmazni.a h?m 37-37,1.holnap lenne a mensi ideje.f?leg a pocis dolog érdekelne,hogy lehet e terhesség tüneteként ilyet érezni??

Legjobb válasz: Szia Biztos lehet ilyet érezni terhesség közben is de az is biztos hogy a felpuffadást a mensi szokta okozni.Az émelygés az a legbiztosabb jel lehet szerintem de ez még nem jelenti azt hogy terhes vagy. várj a mensiid és ha nem jön meg akkor teszt.Remélem sikerült a baba , majd írd meg mi lett! Drukkolok!!

Szia Biztos lehet ilyet érezni terhesség közben is de az is biztos hogy a felpuffadást a mensi szokta okozni.Az émelygés az a legbiztosabb jel lehet szerintem de ez még nem jelenti azt hogy terhes vagy. várj a mensiid és ha nem jön meg akkor teszt.Remélem sikerült a baba , majd írd meg mi lett! Drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: köszi a drukkot.majd megírom.de én nem fel vagyok puffadva, hanem azt érzem hogy tele a hasam és feszít. bár ha belegondolok, székrekedésem van azt hiszem.lehet ezért érzem ezt a feszítõ érzést?
Szia! A magas hõ az biztató, de van akinél csak a mensi elsõ napján esik le a hõ. Ha késik és a hõd is fent marad akkor van rá esély hogy baba. Hogy milyen volt a hasam amikor terhes lettem már nem tudom. Én inkább szuró fájdalmat éreztem.
én meg inkább azt éreztem, hogy valami hozzáér belülrõl a hasfalamhoz. Na meg, nekem totál tünetmentes terhességem volt. A has feszülése inkább késõbb jön szerintem. Nekem mensi elõtt szokott ilyen lenni.
A kérdező hozzászólása: sajna nem baba.:-(

Még 8 nap a mensiig néha olyan szurkáló fájdalmaim vannak a méh körül, állandóan éhes vagyok ami nem jellemző rám. Rengeteget eszek. Lehetnek ezek a tünetek?

A 10 dik naptol a 16 dik napig minden másnap együtt voltunk a párommal.Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: szia.én a mensim elött 2-héttel éreztem a tüneteket.szorítok neked is,hogy az legyen!!!üdv:6-hetes kismami

szia.én a mensim elött 2-héttel éreztem a tüneteket.szorítok neked is, hogy az legyen!!!üdv:6-hetes kismami
Szia! Azt a szurkáló fájdalmat én is éreztem és kiderült terhes vagyok. Bár 8 napig még légy türelemmel! Csak akkor éld bele magad ha a teszt is ezt "mondja". Szoritok!
Amikor én terhes lettem, -kb. 3-4 hetesen- arra figyeltem fel elõször, hogy folyton éhes vagyok, méghozzá többnyire az éjszaka közepén. (Megoldottam sok-sok joghurttal... :-) ) A szurkáló fájdalom lehet a megduzzadt belsõ nemi szervektõl, ami terhességben szintén jellemzõ.


Múlt hétem úgy éreztem terhes vagyok. A tünetek elmúltak és a mensim se jött meg ma. A teszt negatív. Lehetek ezek ellenére babás?

Legjobb válasz: persze, hogy lehetsz. korán teszteltél szerintem. Tesztelj egy hét múlva, ha addig sem jön meg. Drukkolok neked. Hõmérsékleted hogy áll? Mérni szoktad? Nekem már vasárnap óta késik:)) Most én is a várakozó állásponton, és a reménykedés stádiumában vagyok.

persze, hogy lehetsz. korán teszteltél szerintem. Tesztelj egy hét múlva, ha addig sem jön meg. Drukkolok neked. Hõmérsékleted hogy áll? Mérni szoktad? Nekem már vasárnap óta késik:) ) Most én is a várakozó állásponton, és a reménykedés stádiumában vagyok.
A kérdező hozzászólása: Úgy tudom a hõmérõzés alapfeltétele 6 óra folyamatos alvás, amit a kisfiam nem tesz lehetõvé, mert éjszakánk 2x tutira felkel enni.Ezért csak ritkán mértem.A szokásos 36, 1-hez képest most 36, 7 de ez messze van a 37-tõl.
mindenkinél ez is más, mivel vannak olyan emberek, akiknek nem is megy fentebb a leírtadnál. Szóval ez is emberfüggõ. Ne búslakodj, korán teszteltél még! Drukkolok:) Jó, hogy neked már van egy picikéd!
A kérdező hozzászólása: A pici most 10 hónapos és nem szeretnék nagy korkülönbséget köztük. Tudom nekem nehéz lenne 2 pici de neki azt hiszem így lenne jobb.A munkahelyen se lenne mindegy hogy visszamegyek 1-2 évre, majd újra gyes.Nagyon bízom hogy most összejött.
én is szorítok neked. Az elõzõ picike mennyi idõ próbálkozás után jött össze?
A kérdező hozzászólása: A második hónapban.Most pedig az 5. hónapnál járunk próbálkozás terén.Igaz a terhesség után nagyon nehezen álltak vissza a hormonok.Vagy lehet hogy még most se.
sajna minden lehet. akkor Te nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen hamar összejött a baba.
Bocs hogy ezt mondom, de nem sok esély van, de azért szurkolok hogy kivétel legyél. Általában a 14. napon már van valami halványka csík. Persze lehet hogy még korábban vagy? Tesztelj holnapután egyet, abból már tuti a tuti.
A kérdező hozzászólása: Holnap van a 14. nap!

Tünetem szinte semmi, 3 napja késik a mensim, ma reggel teszt negativ. A hőm a ciklusom második felében 36, 2-ről 36, 8 ra ugrott és a mai napig ennyi. Lehetek ettől még terhes? Vagy ez a hő alacsony? Első hónap hogy hőmérőztem.

Legjobb válasz: Drukkolok neked, de én is igy jártam és ma reggel megjött :( A teszt ha reggel csinálod már kimutatja !! Nekem az egyik tesztem pozitiv a másik már negativ volt.

Drukkolok neked, de én is igy jártam és ma reggel megjött :( A teszt ha reggel csinálod már kimutatja !! Nekem az egyik tesztem pozitiv a másik már negativ volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!