Találatok a következő kifejezésre: Ezek lehetnek a (1201 db)

lehetnek. valószínû hogy ez az oka.
Akár.De ha állandó fejfájás, az lehet egyéb egézségügyi okokból és nincs az az ember aki végig vigyorogja a napot, meg pörög ha folyamatosan fáj a feje.Szerintem menj el orvoshoz (nem *szihológushoz hanem a háziorvosodhoz) és mond el neki, vizsgáljon ki. Ha tudsz pihenj többet, vegyél ki egy kis szabit ha megteheted.Csak tipp de szerintem jót tenne.
A kérdező hozzászólása: Még egyetemre járok igy a szabi megoldhatóXDaz a baj, hogy voltam nála, és úgy gondolta az alvászavar miatt van fáradtságom , ami miatt ingerlékeny leszek és hangulatingadozásom van.ezektõl meg fáj a fejemXDadott altatót , de attól sem alszom.azt mondta, inkább nem küldene pszichiáterhez. igaz én sem szívesen mennék.
A kérdező hozzászólása: amúgy köszike.arra nem gondoltam, hogy a fejfájásból vezessem le a dolgokat.õ azzal indokolta, hogy ha heti két délután fáj a fejem, akkor a többi napon fittnek kellene lennem.
:) nincs mit.Értem.De mégsem vagy fitt.Bár errõl nem is hallottam hogy akkor fittnek kellene lenned.hm... Jobbulást kívánok!

Pár napja szexeltem egy sráccal, nem védekeztünk . Ezek lehetnek a terhesség első jelei?

Pontosan 5 napja volt az aktus. ma egésznap lázam volt és hányingerem.. Szó szerint tüzeltem.. Normális válaszokat !

Legjobb válasz: még nem lehetnek...tesztelned kell a 14.napon.(vagyis 9 nap múlva)

Még nem lehet kimutatni tudtommal, és nem is érzed, ha picurod van:) én a 6.héten jöttem rà, de a mai napig nem venném észre, teljesen tünetmentes vagyok, csak a melleim nöttek meg:) Egyébként Egyvalamit nem értek: nem tudod, hogy beléd ment-e. Hogyhogy? Még ha nem is érzed, amikor benned van, amikor kifolyik, csak észreveszed...! Meg ezzel a kiràntàsos modszerrel ne nagyon kisérletezzetek, én igy estem teherbe, és nem vagyok egyedül!! ésszel légy! Irass tablettàt, menj nögyogyàszhoz, vegyetek gumit! ezt igy sorrendben!!!
még nem lehetnek...tesztelned kell a 14.napon.(vagyis 9 nap múlva)
nem tudod, hogy teleélvezték-e a pinádat friss, omlós ondóval??? aludtál közben?
az elso jeleket tenyleg olyan 2 het mulva lehet tapasztalni , amikor mar ugye a teszt is mutatja . de amugy gyanus lehet , ha noni kezd a melled , bar az nallam akkor is gyanus jelnek lett titulalva , amikor vegulis a honap vegen sikeresen meggyozodhettem rola , h semmi gaz . ugyh meg raersz .
az elso jelekt tenyleg olyan 2 het mulva lehet tapasztalni , amikor mar ugye a teszt is mutatja . de amugy gyanus lehet , ha noni kezd a melled , bar az nallam akkor is gyanus jelnek lett titulalva , amikor vegulis a honap vegen sikeresen meggyozoghettem rola , h semmi gaz . ugyh meg raersz .
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek:) Nem félek a terhességtõl, csak kíváncsi voltam, hogy ez az lehet-e, és azért nem tudom, hogy belém ment-e mert bódult állapotban voltam..
ezek nem. egyáltalán elélveztek benned?
Ha ennyire félsz a terhességtõl, akkor inkább menj el nõgyógyászhoz. Legegyszerûbb.. vagy terhességi teszt. :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom.. Nem valószínû!
A kérdező hozzászólása: Köszi, azóta voltam orvosnál és kiderült, hogy valamiféle fertõzéses betegségem van, de azért 2. hétnél mindenképpen tesztelek!

12-én kell megjönnie, fel van puffadva a hasam, mellfeszülést még nem igazán érzek. Ezek lehetnek a terhesség jelei?

Legjobb válasz: Lehetnek igen. Várj még, és ha nem jön meg, akkor kb 15.-e körül csinálj egy tesztet majd szerintem! Sok sikert! :))

Lehetnek igen. Várj még, és ha nem jön meg, akkor kb 15.-e körül csinálj egy tesztet majd szerintem! Sok sikert! :) )
fel puffadt has lehet a menstruáció jele is de ha te babára vársz akkor az elõtem lévõhõ csatlakoznék várj még a tesztel egy kis idõt aztán majd meglátod ha össze jöt gratula
Lehetsz terhes, én 6.-ra vártam, de nem jött meg.Viszont két tesztem is nega, az egyiket egy nap kimaradás után csináltam, a másikat ma, én azt javaslom várj a teszttel!!!Én is várok.Tüneteim nekem mind megvan.Mellfeszülés nincs mindenkinél rögtön, nekem csak mensi kimaradás után 2-3 héttel jött elõ az elsõnél, most feszül és nagyobbodik.Csajszija válogatja.Sztem ne figyeld magad ennyire, mert a szervezetet nagyon könnyen be lehet csapni, sajna, és álterhességet is kiválthat bizonyos esetekben a nagy akarás.Ez nem azt jelenti, hogy álterhes vagy, csak ne akard görcsösen.Észreveszed ha jön a baba, nyugi!!!De azért szorítok!Hajrá!!!
Igen lehetnek, mindenkinél mást produkál a terhesség.

Ezek lehetnek a terhesseg jelei?

Sziasztok 4 nappal ezelott elkezdett gorcsolni a hasam mintha meg akart volna jonni csak kicsit enyhebben es a labaim is nagyon fajtak.2 nappal ezelott amikor voltam a wc-n a papiron latszott hogy veres volt inkabb olyan rozsaszines de max egy ket csepp.Azota semmi!februar 2-an kene megjojjon de mostanaba mindig kesik kb 1 hetet,Meg azt is hozza tennem hogy emelygeseim is szokott lenni meg fejfajas de mas semmi.Akkor most mi van?Remenykedhetek hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ez még lehet terhesség meg menszi elõjele is. Remény van, de azért ne éld bele magad.

Ez még lehet terhesség meg menszi elõjele is. Remény van, de azért ne éld bele magad.
vagy akár lehetett beágyazódás is, ha egy-két csepp vér volt csak...ha február 2-án kéne megjönnie, akkor kb. febr 5-én már tesztelhetsz. De ha egy hetes csúszásaid vannak, akkor még inkább adj hozzá még egy hetet és tesztelj febr 12-e körül.
A kérdező hozzászólása: Enis remenykedek hogy beagyazodas volt!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek mikor erdemes csinaljak tesztet ha nem jon meg?Varjak 12-ig?ahogy irta az elozo?

Szerintetek mennyi az esély rá hogy rendesen szülhetek? Ezek lehetnek a szülés előjelei?

35 hetes kismama vagyok, pár napja nagyon furán érzem magam! 3-4 napja a derekam is fáj e mellé párosul néha alhasi görcs mintha megakarna jönni de ez egy id? után abba marad végleg! És nagyon fáj a szemérem csontom is de van amikor menni is alig birok. Már lassan két hete megy a hasam is. E mellé néha hányinger párosul!

Legjobb válasz: Ez pontosan azt jelenti, hogy pár hét múlva szülsz. Lehet, hogy kettõ, de maximum 7 hét van hátra. Én ilyen tünetekkel, plusz elfolyt nyákdugóval még 5 hétig húztam. De miért ne szülhetnél rendesen?

Ez pontosan azt jelenti, hogy pár hét múlva szülsz. Lehet, hogy kettõ, de maximum 7 hét van hátra. Én ilyen tünetekkel, plusz elfolyt nyákdugóval még 5 hétig húztam. De miért ne szülhetnél rendesen?
Szoktál a hüvelyednél nyilalló, feszítõ érzést érezni , ami esetleg a comjaidba is sugárzik?
Azért szerintem még eltölthetne bent pár napot. Nekem a 35. héten vissza kellett tartani a szülést, én akkor még nem szerettem volna, ha elõbújik...
A kérdező hozzászólása: Hát az elsõ nekem sem volt fényes azért lettem császáros mert nem tágultam meg a mano nem birta odabent már!! Nála szivárgott csak a magzatviz semmi görcs fájások ilyesmi! Én is oxitocin infuziot kaptam de nem használt!!! Remélem most könnyebb lesz minden csak ilyeneket vele nem éreztem és fogalmam sincs mennyi lehet még hátra így hogy ezeket érzem és korábban is jött õ 3 héttel!! és a második is kicsi lány ja és nagyon lent is van a hasam is! Még a táskám sincs bepakolva de szerintem el kéne kezdenem remélem hogy már nem sok van hátra!
Csak azért kérdem, mert 2-ik terhességnél már nem ritka, h a méh-méhszáj-hüvely "rendesebben" együtt dolgozik, avagy kezd kitágulnia méhszáj, ami ugye igen jó dolog. Nekem az elsõ magzatvízelfolyásaal indult, nuku fájás, oxi, hosszú vajúdás, nehéz szülés; a másodiknál meg éreztem ezeket a feszítõ, nyíllaló dolgokat már szülés elõtt több héttel. Ugyan nem tágultam csak 1111-re, de amikor jöttek a fájások onnan már könnyû dolga volt a testemnek, a szûkre nyitott kiskaput csak ki kellett jobban "támasztania":)
A kérdező hozzászólása: Ja és inkább ilyen zsibbadás szerüt érzek a lábaimban!
A kérdező hozzászólása: Ez most lehet hülyén fog hangzani de olyan néha mintha bedugnának valamit a hüvelyembe és szét akarnának tépni alulról!!!
A kérdező hozzászólása: Igen néha néha van ilyen is olyan mintha tûvel szurkálnának a hüvelyemnél!!!!
A kérdező hozzászólása: A rendesen szülés kérdésre: Van egy lányom aki 3.5 éves és õ császárral lett!! Szeretnék rendesen szülni most! Nála sajnos semmit nem tágultam remélem most majd sikerülni fog!!
A kérdező hozzászólása: Hát remélem most már lassan ki akar bújni a drága mert nem bírom már nagyon feszült is vagyok nincs kedvem semmihez sem! Elfogyott nagyon a türelmem minden frusztrál. Pedig szedem a magne b6ot napi 3at de semmi!! Nem vagyok nyugodtabb sem feldobottabb tõle. Kicsi pocaklakó amúgy elég sokat mocorog még megvan a napi 20 magzatmozgás.
Ez második terhességed, ami legtöbbször teljesen más mint az elõzõ. Az én tapasztalatom, hogy minél többedik, annál korábban vannak "elõtörténések", és annál nehezebb, fõleg a vége idõszak. (Az én esetemben annál tovább is maradtak bent a babák) Ez még hetekig eltarthat. És csak tartson is minimum 3 hétig! Amiket érzel, a tágulás jelei, szerintem örülj neki, hiába kellemetlen, minél több van belõle, annál jobban készül a szervezeted, alakul a medence és minden. Így lesz esélyes a hüvelyi szülés, kívánom, hogy összejöjjön ezúttal! A hasmenés szerintem nem biztos hogy szervesen összefügg, de ezt nem tudom...

Ezek lehetnek a beágyazódás jelei?

Szokott lenni pár pms-tünetem, de ilyenek még soha! Aktus után egy héttel hirtelen nagyon rosszul lettem, mintha irtó allergiás és náthás lennék, kijött belõlem alul valami tojásfehérje állagú, nyúlós valami, de csak egyszer, és vastagabbnak érzem a hüvelyem falát, ott a bejáratnál, és nem az alhasam szurkál, hanem párszor már fel is kiáltottam, úgy nyillalgat a derekamban! Ez vajon lehet majd baba?

Legjobb válasz: lehet persze

lehet persze
Lehet, de gondolom ezt akarod hallani, és ezért írtad ki a kérdést.
nálam hasmenés volt, émelygés és has szurkák de mindenkinél más, lehet hogy ezek is beágyazódási tünetek. Nem várt után 1-2 nappal tesztelj :)

Ezek lehetnek a terhesség tünetei?

mellbimbó kiemelkedése, has fájdalma, feszülése keménysége, petefészkek fájdalma, megnövekedett étvágy. tesztet holnap veszek, nõgyógyászhoz jövõhétre kaptam idõpontot. egyébként fogamzásgátlót szedek. 18L

Legjobb válasz: igen

igen
A kérdező hozzászólása: ez komoly?:'(
Lehet, de nem biztos. A teszt többet tud majd holnap mondani, az is lehet, hogy meg fog jönni, azért vannak ezek a tünetek.
A kérdező hozzászólása: két hete múlt csak el a megvonásos vérzésem.
Szerintem nem vagy terhes, nyugi. Vegyél egy tesztet, aztán írj mi lett az eredmény!

Ezek lehetnek a lisztérzékenység tünetei?

Fáj a gyomrom és puffadok. És nem is tudok hízni sem, akármennyit eszek. Hamarosan megyek gyomortükrözésre. Doki azt mondta, hogy lehet lisztérzékeny vagyok. De egyik ismerősöm pénteken kiosztott, amikor elkérdezkedtem, hogy ezekkel a tünetekkel kizárt, hogy lisztérzékeny legyek.

Legjobb válasz: Lehetséges.

Lehetséges.
Pedig lehet.
Kedves eperke ! sápadság, pufadt has, vékony végtagok , nagyon világos széklet, hasmenés, szék rekedés vagy felváltva , hányás bõr ki pálás-(fültõ , hónalj, intim részeknél) vas, kalcium hiány a vér képben, hirtelen ennyi!
Liszt vagy tej hatása is lehet, eléggé általános.. bélfalat szokás tükrözni, egyébként tök mindegy az orvosi vizsgálat: Ha nem eszel glutént, tejet pár hétig, akkor elmúlik? Valószínûleg igen. Aki azt mondta hogy kizárt a lisztérzékenység, annak elmondhatod, hogy minden ember lisztérzékeny, csak a tünetek változók, változó súlyosságúak. Ez vagyon sajna.

Ezek lehetnek a gyomorszukulet tunetei? Milyen vizsgalattal allapithato meg?

allando gyomortajeki fajdalom, hanyinger eves utan, gyakori, nagymennyisegu sugarhanyas, nyelocsogyulladas, nagymerteku fogyas, etvagytalansag, cachexia (a gyakori hanyas miatt), hasnyalmirigy alulmukodes.

Legjobb válasz: Gyomortükrözéssel / gastroscopia/

Gyomortükrözéssel / gastroscopia/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!