Találatok a következő kifejezésre: Ezek közül a legszebb név És (2 db)

Ezek közül melyik a legszebb név? És miért? Olga/Tatjána/Mária/Anasztázia

A férjemmel még nem döntöttük el,úgy gondoltam leírom ide,hogy Ti is segítsetek kicsit =) Kinek melyik név miért tetszik.A válaszokat el?re is köszöni: 30 hetes kismama :)

Legjobb válasz: szerintem a Tatjána a legjobb.vagy az Anasztázia.a többi névtõl én meghalnék.modern világot élünk.osztálytársam Mária és mindig Mariskának hívják és ez õt is zavarja.

szerintem a Tatjána a legjobb.vagy az Anasztázia.a többi névtõl én meghalnék.modern világot élünk.osztálytársam Mária és mindig Mariskának hívják és ez õt is zavarja.
Egyet értek az elõttem írónak (Már nem sértésbõl de: ) honnan jötek pont ezek a nevek ???
Akinek nem esett volna le, a kérdezõ az utolsó orosz cári család neveit írta le...
Anasztázia
most olvastam el a vezetéknevet és rájöttem hogy hülyeséget kérdeztem az elõbb, ne válaszolj, felfogtam, hogy kamu kérdés
na, mi lett? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat ! =] Amúgy a vezetéknév: Nyikolajevna (magyarosan).Orosz származású a férjem. De a picinek a keresztneve lesz elõl. Szóval így esetleg kinek, melyik név tetszik? Mert nekem az Olga Nyikolajevna , de a férjem rakaszkodik a Tatjánához...Bár úgy látom, itt is fölényben van a Tánya név :)
Amikor keresztnevet választotok mindig ejtsétek ki hangosan a vezetéknévvel együtt. pl: Tóth Olga, Tóth Tatjana, Tóth Mária, Tóth Anasztázia Van olyan keresztnév ami nevetséges, vagy kimondhatatlan a vezetéknévvel együtt. Példának itt van a sajátom: Lovász Zsanett Az "sz"-bõl a "zs"-be átfordúlni elég nehéz...
Ez érdekes! Az Olga és Mária, kicsit régimódi, ódivatú név. A Tatjána és Anasztázia pedig szinte az ellentetje. Inkább a Tatjána! De képzeld, hasonlóképp voltunk mi is, volt a Tifani nagyon sokáig úgy volt hogy ez lesz a neve, aztán hirtelen átváltottunk egy igazi régi, közönséges szokványos névre a Dórára! Soha nem gondoltam hogy Dóra lesz a lányom! De végül maradtunk a hagyományos névnél ami szépen illik a vezetéknévhez is! Így nem tartok tõle hogy különleges neve miatt hátrányban lesz!
ANASZTÁZIA!
Hmmmmm...nagyon nehéz! Nekem az ilyen oroszos hangzású nevek közül a Tamara tetszik. Ezek közül nem tudnék választani. Ja, a Mária fentebb említett okok miatt nekem sem tetszik.
ezek nagyon szép nevek mind!! nekem az Olga az abszolút kedvencem, de a legszebb az inkább az Anasztázia.
ezek a nevek az utolsó cári családból a 4 kislányé nem?:)

Melyik a legszebb és a legkevésbé szimpibb név ezek közül?

Leírnátok sorrendben? Az els? a legjobban tetsz? legyen az utolsó pedig a legkevésbé. Köszönöm!! -Barna,- Barnabás,- Benjamin- Dávid- Milán- Máté- Zakariás

Legjobb válasz: Milán,Barnabás, Barna, Benjamin, Máté, Dávid, Zakariás

Milán, Barnabás, Barna, Benjamin, Máté, Dávid, Zakariás
- Máté - Dávid - Barna - Barnabás - Benjámin - Milán - Zakariás
Milán Máté Zakariás Dávid Barna Barnabás Benjámin
A Zakariás tényleg meredek, de nem rossz! :) Becézni hogy lehet, pl. Zazu?
Milán Máté Dávid Barna Barnabás Benjamin Zakariás
Barnabás (Barna) Dávid Máté Milán Zakariás Benjamin
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) )) Nem tudom mi Zeknek becéznénk :DDD
Milán, Máté, Dávid, Benjamin ( a többi hármat nem sorolnám ide, nekem egyáltalán nem tetszenek, így nagyon sorrendet se tudok köztük felállítani:( bocsi)
1. Benjamin 2. Máté 3. Dávid 4. Milán 5. Barnabás 6. Zakariás 7. Barna
Barna, Barnabás, Dávid, Máté, Milán, Benjamin, Zakariás.
1. BArnabás 2. Máté 3. Dávid 4. Barna, Milán, Benjamin (nagyjából egyformák) 5. Zakariás
1. Dávid 2. Benjamin 3. Máté 4. Milán 5. Barnabás 6. Barna 7. Zakariás
Dávid-Milán-Máté-Barnabás-Benjamin-Barna-Zakariás De persze ez függ a vezetéknévtõl is. Jó keresgélést :-)
Máté, Barna, Benjamin, Dávid, Barnabás, Zakariás, Milán
A kérdező hozzászólása: A vezetéknév elég univerzális uh minden passzol hozzá:) )) Köszi az eddigi válaszokat!!!
Barnabás Dávid Máté Milán Barna Benjámin, Zakariás (nem tudom eldönteni melyik tetszik kevésbé, mert nekem mindkettõ ugyanannyira nem tetszik)
Barnabás, Benjámin, Zakariás, Milán, Máté, Dávid, Barna
Barnabás(az én fiam is:) ) Barna Milán(ez is listás volt) Dávid, Máté(nagyon tetszenek, de túl gyakoriak) Benjamin(aranyos, de felnõttnek már bajos) Zakariás
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek is !! :) ) Igen a Benjaminnal nekem becézés a bajom fõleg h a családban van olyan kutya is akit Benjinek hívnak :) ) Zakariás meg apának tetszik :) ) nekem kicsit meredek :)
1.hely: Milán 2.hely: Dávid, Barnabás, Barna 3.hely: Benjámin, Máté 4.hely: Zakariás
Máté, Benjamin, Dávid, Milán, Barnabás, Barna, Zakariás


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!