Találatok a következő kifejezésre: Ezek közül a legszebb (50 db)

Ezek közül a nyelvek közül melyik a legszebb/legcsúnyább: lengyel, horvát, cseh, szlovák?

Legjobb válasz: A szlovákot tenném utolsó helyre (mondjuk érzelmi okokból...) Aztán horvát, lengyel és talán a legszebb a cseh.

A szlovákot tenném utolsó helyre (mondjuk érzelmi okokból...) Aztán horvát, lengyel és talán a legszebb a cseh.
Szerintem kb. egyenlõen szép a horvát és a lengyel. Aztán jön a cseh.És aztán a szlovák. De nagyon csúnyának egyiket se tartom. A csehet egyáltalán nem.A szlovák csak nehéz és furcsa. A horvát tetszik és a lengyel is tetszik.
Pedig a szlovák sokkal szebb, ha hallgatod, mint a lengyel. Én a felsoroltak közül a lengyelt tudom legjobban, és szeretem is, ettõl függetlenl csúnyának tartom. A cseh se valami gyönyörû igazából... a horvát szép szerintem.
én imádom a horvátot és ki nem állhatom a lengyelt. A cseh és a szlovák közötte van, bár a szlovák lágyabb és szebb a harmóniája, olyan mint a magyaré, a cseh a németre emlékezett.
Szerintem: 1. lengyel 2. horvát ... (messze lemaradva a többi) 3. cseh 4. szlovák
Szentem mind [email protected]
Nekem a lengyelben az írás tetszik, valahogy teljesen más mint ahogy a többi szláv nyelven írnak (a latin betûs írásra gondolok most, ne keverjük az orosszal). A kiejtés már más tészta, mert nagyon sok a mássalhangzó torlódás.

Fiúk! Ezek közül a női hasak közül melyik a legszebb/legszexibb? (lányok is válaszolhatnak)

1.Lapos,sovány:

Legjobb válasz: 1/2 2 egyiksem 3/1 4/1,3 5/ Ezekre nem írtam volna, h van mit fogni rajta azt hittem ,h nagyobb hasak lesznek vmivel v vmi...De ezek közül mind jó. 24/N

1/2 2 egyiksem 3/1 4/1, 3 5/ Ezekre nem írtam volna, h van mit fogni rajta azt hittem , h nagyobb hasak lesznek vmivel v vmi...De ezek közül mind jó. 24/N
A kérdező hozzászólása: légyszi ne baromkodjátok el, sokat szöszöltem vele :)
Mindegyik sovány, az utolsó 2 elmegy.
1/1 2/2 3 az összes nagyon szexi 4/3 ( a 2esen hol a felesleg?) 5/1
A kérdező hozzászólása: Ti szenvedtek fogalomzavarban...Akiken itt nincs felesleg az a második, az elsõ kategória és a harmadik kategória.Mivel rajtuk tényleg nincsen nagyon zsír, háj.a négyes és 5ös kategóriákon van.Ha nem lenne akkor definiáltabb lenne az izomzat....Nem lekövéreztem ezeket, azt sem írtam hogy hájas , a felesleget nem így kell érteni. Bár az Kim Kardashianon van felesleg bõven, és tudtommal pont az ilyen típusú nõkre mondják hogy van mit fogni rajta. http://www.google.hu/imgres?q=kim+kardashian+bikini&um=1&hl=.. http://fashionsdesigns2012.com/2011/kim-kardashian-bikini-pi.. http://www.google.hu/imgres?q=kim+kardashian+bikini&um=1&hl=..
5
Az összes, kivéve a második kategóriát, az egyáltalán nem nõies.
Az összes. De tényleg, ezek mind szép pocik, egyikkel sincs probléma. 27/F
Ne haragudj de szerintem fogalomzavarban szenvedsz. Mind lapos és vékony has. De ha ezek közül kell valasztani akkor az utolsó pontban lévõk. Mert azok is vékonyak de nem erõltetettek. A kockahas pedig itt a véglet. Mert van szép finoman kockas na az szép ezek meg testépítõk.
2-es kategória a legjobb!!
3.Vékony, izmos 22/L
Nõként nekem az izmos has tetszik, törekszem is rá, de még fitneszesként is azt mondom, hogy számottevõ "felesleg" ezek közül csak kim hasán van...
5.3 !!
A kérdező hozzászólása: én is fitnesses vagyok.Senki nem mondta hogy SZÁMOTTEVÕ zsírfeleslegrõl beszélünk.
Mind nagyon csinos de a legszebbek a 4-es kategoriaban voltak (az elso meg az utolso) az a ket has kiemelkedoen szep volt szerintem. A kockasan izmos kategoria egyaltalan nem tetszik. 28/N
Szerintem az a szép, ha vékony és izmos.De mindenkinek más jön be:) speckó én lány vagyok.....
Sziasztok :) Nekem a 4es és az 5ös tetszett mind, ezek az ideáljaim. :) Mondjuk az izmos kis felesleggel is bejön, ha nem ilyen vékony a csaj. :) Imádom a hasakat. :P
Ja bocsii, butaságot írtam, a 4es az izmos kis felesleggel. :D A 2esre gondoltam még, azokon kívül amiket leírtam. :D
Bocsi, de a 4.es max izmos, mert azon semmi felesleg nincs, még egy kicsi se... Az 5.ösön sincs mit fogni, mert õk is vékonyak:S... És igen is, tegyél fel normális képeket, akár dagik, akár nem, kategóriához illõen, mert ezekbõl csak a kockás has az, ami nem hasonlít a többi 12-re...
Én aberrált vagyok, és az izmos, netán kockás nõi has tetszik a legjobban, de ezek közül nem tudok választani, láttam már szebbeket. Talán a 2/3. A túl lapos, borda alá beesett hast nem szeretem :\ De a többi sem rossz.
Mondtam én , h nincs mit fogni azokon >.<
szerintem az 5. pontba vanessa hudgens-é (az utolsó kép) 15/L :)
bocsi, rosszul írtam. az 5. pontban az elsõ kép
A kérdező hozzászólása: MrMultiErudite Takarodj a francba légyszi :)
A kérdező hozzászólása: Hát ezektõl hájasabb hasakat már nem volt kedvem linkelni , de ha van akinek az tetszik akkor linkelheti ide nyugodtan!:)
1. Mind 2, 3 Egyik sem 4. Mind 5. Mind
1., 3., 4. -ez a 3 kategória bejön (20f)
nekem az 1es csoport jön be:) 18/f
1./2 - ha ismered a has tulajdonosát összehozhatnál vele
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?q=bikini&um=1&hl=hu&client=firef..
nekem az elsõ kategória jött be legjobban. de végül is az összes tetszett. legkevésbé a nagyon izmos nagyon kockás 26/F
Nem hájasokra gondoltam de azért 1 kis úszógumi v amit tényleg úgy meglehet markolni na mind1 azokon nem sok fogni való van sztem.
A kockás nõi has nem az esetem. 23F
5/1.
1-3-4 között nem látok sok különbséget, 4-nél pedig nem látom, hogy hol a felesleg. Ezek a legszexisebbek, utána az 5., (ahol szintén nincs sok fognivaló), és egyáltalán nem szexis a 2.
az ötös kategória hibásan van megnevezve. nincs mit fogni rajtuk. százharminc kiló alatt , nincs is jó nõ. feleségem is százötven. husi husi husi!!!!!!
A 4es kategoriatol csurog a csalam 20f
Vagy is a hármas, de azok meg így már olyanok lennének, mint a négyes. Szóval akkor csak 4es 5ös, a többit visszavonom. :D ( na ma már nem ihatok ) :D

Ezek közül a nevek közül melyik a legszebb?

Bernadett/Beatrix/Éva/Mariann

Legjobb válasz: Hát nekem sem igazán tetszik egyik sem, de ha egyet kellene mondanom a négy közül talán az Éva tetszik leginkább!

Hát nekem sem igazán tetszik egyik sem, de ha egyet kellene mondanom a négy közül talán az Éva tetszik leginkább!
Beatrix vagy Bernadett.:) A másik kettõ nem tetszik.
Gondolom mindenki más tetszik, nekem ezek közül igazán egyik sem....talán Bernadett.
Mariann
Mariann
Éva tetszik.Tetszenek a becézett formái is.Vica, Vicuska
Beatrix esetleg Bernadett.

Ezek közül a puncik közül, szerinted melyik a legszebb?

www.rooshv.com/30-types-of-pussy

Legjobb válasz: 6 20 21... amik nem salátásak azok szépek :D nekem

6 20 21... amik nem salátásak azok szépek :D nekem
Betudnád linkelni még1x ? :p
3, 21, 25.
5, 7, 8, 9, 11, 12, 15, 18, 27, 28
Nekem 6-os van és a 21-es tetszik.
21, 25
Mindegyik szép, de legyen akkor az 1. és a 14.! Szõrösen persze! :)
ahogy nézem a 21es kiütéssel gyõzött.:) szerintem azért, mert ha ilyen rés van a combjai között, akkor tuti, hogy nem hájas.

Krizosztom, Tonuzóba, Sjám, Rombert, Krisna, Gotlíb, Hannó, Góvinda. Szerintetek melyik ezek közül a fiúnevek közül a legszebb?

Legjobb válasz: jah hogy ezek fiúnevek :D mikor a krisnához értem azt hittem milyen mûveletlen vagyok, hogy ennyire nem vágom a vallási dolgokat, majd mikor írtad, hogy fiúnevek, jót nevettem :D remélem nem Kovács a vezetéknevetek :D

jah hogy ezek fiúnevek :D mikor a krisnához értem azt hittem milyen mûveletlen vagyok, hogy ennyire nem vágom a vallási dolgokat, majd mikor írtad, hogy fiúnevek, jót nevettem :D remélem nem Kovács a vezetéknevetek :D
Mas nincs?
Ezek nevek? Nyugtass meg, hogy nem a gyerekednek akarod adni bármelyiket is! Egyik sem tetszik!
Szerintem egyik sem szép.ATYA ÉG SZEGÉNY GYEREK
Megnyugtattál :)
Engem is :)
én is megnyugodtam, hogy nem rohangál majd ilyen nevû gyerek az utcán :D
Mindegyik rettenetes. :D
Megnyugodtam:D
Nem tudok dönteni! :) Ha az lenne a kérdésed, melyik a legrondább, azonnal rávágnám, hogy az összes.
A kérdező hozzászólása: A kutyámnak is normálisabb neve van, megnyugtatlak. ;)
Akkor lehet, h rossz oldalt választottál :D Ha kutya névnek kell, akkor másik fülecskét válassz legközelebb;)
A kérdező hozzászólása: Persze, nyilván nem gyereknek kell. :) Ha majd egyszer lesz gyerekem, nem fogom ilyen nevekkel büntetni. Csak érdekelt a véleményetek. Egyébként az eredetüket nem tudom, de mind anyakönyvezhetõ. :D
Hannó vagy Rombert. De készülj fel, hogy ha Magyarországon éltek, akkor nagy csúfolódás lesz szegény gyerekkel az iskolában. Nem szokványos nevek és tulajdonképpen egyik sem tetszik.
Ez tuti kamu kérdés :D Normális ember nem választ ezekbõl. Ha igen, nem piackutat :D
Magyarországon élne a kisfiú ezekkel a nevekkel? Mert, ha igen, akkor egyiket sem adnám, mert még elolvasni is alig tudom õket. Ha külföldön éltek, akkor Rombert, esetleg.
nekem egyik sem tetszik, nagyon idegenül hangzanak számomra. milyen eredetû nevek egyébként?
Szerintem ezek közül a Rombert a legszebb, de az sem tetszik.
Ezen nevek közül én csak hármat ismerek: Sjám, Krisna és Góvinda. Aki nem érti a jelentésüket, annak ezek a nevek nem szépek, sõt semmit mondóak. Mindegyik szanszkrit eredetû szó és mindegyik egy-egy tulajdonságot jelöl. Mindhárom Istennek a nevei. Krisna azt jelenti, hogy mindenkit vonzó. Ki, ha nem Isten a legvonzóbb a világon. Sjám, helyesebben írva ¦yāma azt jelenti, hogy: fekete, égkék. Krisnát néha nevezik úgy, hogy ¦yāmasundara, vagyis a bõrszíne olyan szép, mint a frissen érkezett monszun felhõ. Góvinda, vagyis Govinda pedig azt jelenti, hogy aki gyönyört ad az érzékszerveknek és a teheneknek. Számomra ez a három név nagyon szép, mivel maga Isten jut eszembe róluk.

Szerintetek melyik lány a legszebb ezek közül a szépségverseny jelöltek közül?

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/285424_151960..

Legjobb válasz: 1. és 7.

1. és 7.
Alulról a harmadik.
6 és 8, de ezek se valami nagyon bejövösek, de ha már választani kell akkor még ök a legkevésbé agyonsminkelt és ocsmányak..
nekem a 4., mert olyan, mint egy mexikói szépségkirálynõ, plusz még a 8. A többi mû és/vagy átlagos semmitmondó.
Szerintem 6. és utolsó.
talán az elsõ
6, 8, 9, de az abszolút elsõ az utolsó:)
4, 7
2.

EZEK közül a ruhák közül szerintetek melyik a legszebb (pl. egy esküvőre)?

http://www.ever-pretty.com/product/chic-floral-printed-bowti..

Legjobb válasz: Nekem az utolsó tetszik a legjobban. 18/L

Nekem az utolsó tetszik a legjobban. 18/L
1. v utolsó :)
1. vagy utolsó.
Nekem a 3.nagyon tetszik.(fehérben)..:D
negyedik
Szia! Én a másodikra szavazok, mert hiába szép az utolsó, de szerintem sem passzol az esküvõi hangulathoz... 22N
szerintem az utolsó! tavaly nyáron voltam utoljára esküvõn és többen voltak ilyesmi ruhában (mármint szabás és színvilág tekintetében)
Elsõ vagy az utolsó a másik kettõ kilõve olyan nagymamisak sztem..:) 22/L
a 3.!
Nekem a 4. tetszik, de a 3. sem rossz!:)
A kérdező hozzászólása: Nem ezek a ruhák a kedvenceim amúgy az összes ruha közül, amiket õk árulnak, de azok közül igen, amik nagyon le vannak árazva és nem fekete-fehérek. :) Én is elsõ és utolsó párti vagyok amúgy, de pont az a bajom, hogy túlzásnak tartom a színeiket egy kis polgári esküvõre. :(
Legjobban a 4. tetszik, de az (szerintem) esküvõre nem való például. Vagyis a lagzis részen el tudom képzelni még, de egy templomi esküvõn nem. Mondjuk egy esküvõre, talán a 2.at mondanám. Az elsõ meg irtó helyes lehet bármilyen nyári programhoz
elsõ és utolsó közt nem tudnék választani:) Jó ízlésed van. 22L
3. nagyon jó 24L
Az utolsóra szavazok.
A harmadik gyönyörû. Az utolsó is szép, de nem egy esküvõre. 22L

Ezek közül a nevek közül melyik a legszebb?

Egy ideje elkezdtem azon gondolkozni, hogy amikor gyerekünk lesz, hogyan is nevezzük el. Írtam néhány példát. Kérek minden válaszolót, hogy egy fiú és egy lánynevet válasszon, amelyiket a legszebbnek gondolja a felsoroltak közül!

Legjobb válasz: Regina, Áron (tok jo, hogy az en nevem is benne van a lanynevek kozott, bar nem azt valasztottam :D)

Regina, Áron (tok jo, hogy az en nevem is benne van a lanynevek kozott, bar nem azt valasztottam :D)
Zoé és Marcell, de egyébként teccik még a Kira és az Áron is.:)
Regina, Márk:)
Nekem is Lilla és Márk.
sztem Lilla és Márk
Kira és Péter :)
Linda-Márk
Attól is függ, mi a vezetéknév hozzá... De egyébként: Kira és Márk
Lilla Áron
Zoé, Emily és Márton helyett Mártin, vagy Péter
Márk szerintem nagyon szép név és még a kira:)
A elsõ fiamat Márknak hívják. Imádom ezt a nevet. A második baba jó sokára jött, 6 évig terveztük, hogy Emília lesz. Kisfiú lett õ is (Alexander). Szóval Márk és Emília!!!! :) :) :) :)
Egyik sem tetszik igazán.
Kira Márk
Kira-Márk Márk a neve a szerelmemnek is :)
Kira - Mark
Lilla-Márk
Lilla(mint én:L) és Márk. ezt add neki;)
Lilla-Péter (már vki írta, úgyhogy én is írom: én Lilla vagyok, a szerelmem meg Péter:) ) De még tetszik az Emília és az Áron.
Péter és Zoé. Kirának tuti nem hívnám a gyerekem, nem is tetszik ez a név, és Kirának hívják azt a csajt is, aki a temetõben fajtalankodott, és fényképezgették .. a 4-5 éves kisöccsét is belerángatta
lány:Linda, Lilla fiú:Márton, Péter, Áron
Zoé és Márk.
Lilla-Márk:)
Nekem a Zoé és a Márk tetszik a legjobban :)
Regina és Áron
lány: Zoé fiú : Áron , Peti
Zoé - Márk 4ever :)
Kira, Mark
Lilla, péter
Márk, Zoé :D
A kérdező hozzászólása: Még nem! =) De köszi a válaszokat! Úgy látom, aránylag tetszenek nektek! =)
Linda - Áron (: Egyébként lett baba?:D
Emília és Áron. :)
sztem Lány:Kíra vagy Lilla fiú:Márk:)
sztem egyértelmû h majdnem mindenkinek a Márk tetszik legjobban a fiúnevek közül!
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem értek egyet, hogy az összes csúnya, maximum neked nem tetszik!^^
Regina
az összes csúnya.. a kedvenceim. Lány:Beatrix Kozett Roxán Bogi Fiú:Máté Soma Alex
Regina. Péter
A kérdező hozzászólása: Az elsõ 13:10-es válaszló: A felsoroltak közül a Bélát én sem adnám semmiképpen sem, csak megnéztem, hogy tetszik-e valakinek. A többi mind szép, de a Bélát én sem bírom nagyon.
Linda, Marcell
Lilla, Áron :) de a Miranda is nagyon szép név :) csakhát mindenki 2t írt :) de nekem tetszik még - Ragina, Péter és Márk :)
Nekem tetszik a Miranda, a fiú nevek közül viszont egyik sem. A Béla különösen nem, nálunk a faluban csomó öregembert így hívnak.
Linda és Marcell vagy Zoé és Márk :)
Zoé, Áron. De azért e vezetéknév sem mindegy.
Zoé és Márk
Lilla, Péter
A kérdező hozzászólása: Szerintem ezek szebbnél szebb nevek, ezért egyáltalán nem tudok dönteni... A Miranda nem tetszik senkinek?
szerintem Emília és Márton :)
Lilla-Áron Bár a Zoé meg a Kira se jössz, csak a Zoét egy idióta anime-bõl ismerem, a Kira meg nemtom. Olyan idegen az is, de ettõl függetlenül tetszik.
Ha választani kell, akkor Kira és Márk. De nekem úgy igazán egyik sem tetszik.
a Mirandával az a bajom, hogy az üdítõitalt juttatja eszembe. a Bélával pedig az, hogy úgy hívták a családi kutyát. (Rotweiler)
Lilla Márk, Béla én imádom a Béla nevet. annyira jó. bár lehet a gyerekemnek csak második névként adnám, mert azért a legtöbben enm szeretik. eldönthetné, hogy felírja-e ide-oda, használja-e...=)
Kira, mert a kedvenc sorozatbeli karakterem neve (igaz, neki a vezetékneve), meg egyébként is szép név. A fiúnevek közül egyik se jön be, de ha muszály választani, akkor Márton, bár az meg egy olyan fiú neve, aki elég szemét hozzám idõnként. Szóval, ha nekem gyerekem lenne, ezt a kettõt választanám. Vagy esetleg Lilla.
A kérdező hozzászólása: Ohh... ez nagyon édes!^^ Köszönöm mindenkitõl a sok választ! Ha tudtok még, kérlek írjatok véleményt!
Lilla - Márk  Szerelmemet Lillának hívják, engem Márknak:)
Kira, Miranda Péter, Áron
Linda - Péter :)
Lilla Péter
Regina, Márton, Áron
Lány:Emília Fiú:Marcell
Lány: Kira vagy Linda Fiu: eggyik sem tetszik :( De ha nagyon választani kéne akkor Márk...
Marcell, Zoé

Fiúk, férfiak, melyik ezen teniszezőnők közül a legszebb? Legszexibb? 22/L (Lent a nevek)

1. Maria Kirilenko 2. Ana Ivanovic 3. Daniela Hantuchova 4. Caroline Wozniacki 5. Viktoria Azarenka 6. Maria Sharapova 7. Anna Kurnyikova 8. Agnieska Radwanska 9. Elena Dementieva 10. Aranxta Rus Ha más tetszik, nyugodtan írjátok le, sorrendet is írhattok

Legjobb válasz: Egyértelmû: Ivanovic és Rus, a többi hozzájuk képest egy szatyor szar. Azarenka meg valami rettentõ ronda. Radwanskanak jó a segge, fõleg mikor rövid szoknyában tolja.

Egyértelmû: Ivanovic és Rus, a többi hozzájuk képest egy szatyor szar. Azarenka meg valami rettentõ ronda. Radwanskanak jó a segge, fõleg mikor rövid szoknyában tolja.
legalább linkelted volna mindegyiket -.-
Ezek közül a Kirilenko szerintem a legszebb. Én találkoztam egyszer vele a 2011-es Roland Garros alkalmával és nem csak hihetetlenül jól néz ki élõben, hanem nagyon kedves és közvetlen is. Megkérdeztem tõle, hogy csinálhatok-e vele egy közös képet. Oroszul kérdeztem, aminek nagyon örült. És tényleg nagyon szép élõben. Nekem õ a kedvenc. De a Maria Sharapova is nagyon szép nõ, sok meccsén voltam már. Mindkét Maria fényévekkel jobban néz ki élõben, mint a tévében.
Csaki Ana Ivanovic!
egyszer láttam egy csoki csajt (nem nézem a teniszt, nekem az túl perverz :D) de az phú
A kérdező hozzászólása: én csak egy listát adtam meg, de írtam, hogy ha van kedvenc írjátok le nyugodtan. Ezek a teniszezõnõk közt nincs színes bõrû.
ezek között van feka? mert akkor az :D
a két williams csaj bezzeg kimaradt... pedig õk a legjobb teniszezõk :)
Wozniacki az abszolút kedvencem, a többiek közül még Kirilenko.
Ana Ivanovic :)

Japánt, oroszt, vagy latint érdemes tanulnom? Melyik a legszebb ezek közül? A nehézség nem számít!

Legjobb válasz: Csak a szépség a fontos, nem a hasznosság? Csak mert ha a hasznosság, akkor a latin például azért jó, mert jól fog menni sok angol, francia, spanyol, stb. szó...

De jó egyeseknek, hogy hobbiból nyelveket tanulgatnak, én meg veszõdök 1 nyelvel is. amúgy latin
Csak a szépség a fontos, nem a hasznosság? Csak mert ha a hasznosság, akkor a latin például azért jó, mert jól fog menni sok angol, francia, spanyol, stb. szó...
Nem s*ggfej, angolra. lol még a s*ggfejt és ki kell csillagozni, fennakadt a trágárságszûrõn
LATIN!!!!!! annyira szép nyelv :)
énis latinra szavazok én spanyolul akarokmajd megtanuli:D
Szerintem a japán nagyon szép nyelv, de a latin is :) Az orosz nekem nem tetszik hangzásra.
the best: japán latin . . .
"én meg veszõdök 1 nyelvel is" A magyarra gondoltál, ugye?
A kérdező hozzászólása: A hasznosság nem számít ! :-)
A kérdező hozzászólása: Miért veszõdsz te az angollal ? Egyszerûen le kell sz*rni !Ha nem megy, tanulj más nyelvet ! Akkor a latin nyert :D
Talán azért mert kitárulna elõttem a világ ha tudnék perfektül angolul? :)
Elég nagy hülyeség, hgoy le kell szarni az angolt...a leghasznosabb nyelv a világon, csak a magyarok nagy része nem is akarja megtanulni. Meg lehet nézni a svédeket meg a finneket, majd' midnenki tud angolul, csak nem szinkronizálják a filmeket... Ha hasznos nyelvet akar valaki tanulni, akkor kezdje az angollal és folytassa a némettel ;)
A kérdező hozzászólása: Szerintem az eszperantónak több értelme lenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!