Találatok a következő kifejezésre: Ezek jelek csak (232 db)

Holnap után kellene megjönnie eddig semmi jele csak fehér sűrű folyásom vabn ez most baba vagy mensi jel?

Legjobb válasz: Hát ez elég kevés infó a számunkra... pl. nem éreztél beágyazódásos tünetet? Nem volt ptefészek szurkád? Esetleg pár csepp vér nem volt a fehérnemûdön? Stb. Sajnos ez elég egyénfüggõ. Nekem amikor mensi elõtt fehér folyásom volt nem voltam terhes, viszont amikor pozitívat teszteltem áttetszõ folyásom volt. Sajnos még (drukk, hogy ne ez legyen nálad) még holnapra megjöhet a vizes folyásod. Kis türelem még és tesztelhetsz! Sok sikert!

Hát ez elég kevés infó a számunkra... pl. nem éreztél beágyazódásos tünetet? Nem volt ptefészek szurkád? Esetleg pár csepp vér nem volt a fehérnemûdön? Stb. Sajnos ez elég egyénfüggõ. Nekem amikor mensi elõtt fehér folyásom volt nem voltam terhes, viszont amikor pozitívat teszteltem áttetszõ folyásom volt. Sajnos még (drukk, hogy ne ez legyen nálad) még holnapra megjöhet a vizes folyásod. Kis türelem még és tesztelhetsz! Sok sikert!
Nálam a fehér sûrû folyás a baba jele volt:) De hozzáteszem nekem ilyen sose volt mensi elõtt.
nekem menzi jel is volt, de baba jelnél is volt. szoval pasz

Van egy helyes srác az osztályban, és megbeszéltük hogy járunk, de az volt a feltétele hogy lefekszem vele, max.1 hónap alatt, nála ez a bizalom jele. Csak a szex miatt jött össze velem?

Fáj ha elveszítem a szüzességem?

Legjobb válasz: Ha szeret, megvárja, amikor te készen állsz rá. A bizalom jele nem a szex, a bizalom nem a szexbõl alakul ki. A bizalom abból alakul ki hogy megismeritek egymást, egymás jellemét, sokat beszélgettek stb. Ne feküdj le ezzel a sráccal, ha elfogadsz egy jó tanácsot....

Ha szeret, megvárja, amikor te készen állsz rá. A bizalom jele nem a szex, a bizalom nem a szexbõl alakul ki. A bizalom abból alakul ki hogy megismeritek egymást, egymás jellemét, sokat beszélgettek stb. Ne feküdj le ezzel a sráccal, ha elfogadsz egy jó tanácsot....
Nehogy meg tedd... dobd a francba!!!!!!
Aha, bizalom jele... én meg ezt úgy hívom, hogy csak le akar fektetni.
Te meg mond meg neki, hogy nálad meg az a szeretet jele, hogy addig vár, ameddig te jónak látod! Ha nem tetszik el lehet menni! Ezután ha elmegy, akkor nem szeret csak megakar dugni! Én vártam a barátnõmre, mivel szerettem. Õ viszont szerintem nem fog, és jobb is akkor, hogy ha inkább nem jössz vele össze! Ez nem így mûködik, hogy vagy lesz szex, vagy nem járunk... Ne add oda a szüzességedet egy ilyen vadbaromnak
Igazából nagyon gyanús. Mondhatod, hogy nálad meg az a bizalom jele, hogy nem erõlteti a szexet.
Nem mindegy neked minek a jele.Belementél vállald az alku rád esõ részét.
Max igen, de legalább szexeltél... :D A szex jó, nem elítélendõ.
Ha feltételeket szab, ráadásul ilyeneket, akkor felejstd õt el nagyon gyorsan!
Elmondom a saját példámat. 15 éves voltam amikor nagyon szerelmes voltam egy srácba, össze is jöttünk rá két hétre az egyik haverjánál kettesben maradtunk rám nézett megfogta gyengéden a kezem és azt mondta szeretkezzünk, én elmondtam neki, hogy korainak tartom, szerintem elõbb ismerjük meg egymást, erre õ azt mondta, ha nem fekszem le vele szakít velem. Én kapásból azt feleltem akkor vége. Sírva hazaszaladtam, és úgy éreztem megbántam, mert nagyon szeretem és így elvesztettem, de a büszkeségem nem engedte, hogy keressem. Egy évvel késõbb megismertem egy fiút akivel fokozatosan ismertük meg egymást, soha nem erõltetett semmit, kialakult közöttünk a bizalom, tisztelet, stb. És csak ez után feküdtem le vele. Gyönyörû volt de picit fájt és erõsen véreztem is, de õ végig gyengéd, figyelmes, és megértõ volt. Ma 22 vagyok és azóta is együtt vagyunk, szeretem, õ is engem és boldogok vagyunk együtt. Annak a srácnak azóta sem volt komoly kapcsolata, össze-vissza kavar lányokkal, persze aki buta és bedõl neki, utána siránkoznak, hogy átverte meg elhitette vele hogy szereti. Nos neked nem kell utána siránkoznod, van lehetõséged alaposan átgondolni.
100%, hogy csak a szex kell neki! Ez zsarolás! Tedd meg, mert akkor bízik benned... Ez nagy kamu szöveg!
ki akar veled cseszni hagyd a francba!!megvárja azt az egy hónapot kihasznál és
Mi ebben a zsarolás???Megmondta a srác hogy akkor lesz az õ fiúja ha ezt megígéri.Nemet mond és ennyi ha nem felel meg.
Az hogy a lelki zsarolás az más és látom neked mást jelent. A srác nem választási utat ad hanem rábeszéli. Ez zsarolás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket, de szakítottunk.
#8-as vagyok Grat!!!
#14 Az a nem korrekt és sunyiság, hogy ezt járásnak nevezné és kamuzik, hogy ez a "bizalom jele". Mindezt teszi egy szûz lánnyal.
Kedves 15:58-as! Azért nem normális a fiú, mert csak szexuális segédeszköznek kellene neki a lány. Akkor keressen olyan lányt, aki csak szexkapcsolatra vágyik!
Ééééés talált, süllyedt.
Vigyázz nehogy abba a csapdába ess h megdug és otthagy, annál nagyobb szívás nincs... elõre szólok, mert pont egy ilyen kérdés volt a mai nap is h egy 16 éves kiscsajjal lefeküdt egy 19 éves pasi és másnap otthagyta... de te tudod ha neked ez a kockázat megéri. Jah és a fiúknak (ha komoly kapcsolatot akarnak) nem sürgetik 1 hónap alatt a lefekvést hacsak ha nem egy r*bancot vagy egy szexrabszolgát akarnak. Adj neki idõt, ha ott hagy csak azért mert nem feküdtél le vele, az megérdemli h '''nem bizott benned eléggé'''. Mondhatod neki a kapcsolatot meg smárolást meg minden ilyesmit, de ha beeteted h lefekszel vele aztán mégsem az rosszabb mint ha azt mondanád rögtön h nem. A legjobb ha azt mondod h majd ha komolyabb a kapcsolat. Ha tényleg szeret és komoly kapcsolatot akar bele megy. Viszont ha nem az azt jelenti számára h idõ húzás (mondjuk 1 év) és akkor nem megy bele. Sok sikert!
Csak szexelni akar, hagyd a francba, normális fiút keress.
Normális fiú szexelni akar. Fuk logic.
#11 A normális emberek akarnak szexelni, igen. De normális fiú akinek nem CSAK szex miatt kell egy lány nem úgy kezdi a dolgot, hogy "Csak akkor járok veled ha szexelünk egy hónapon belül." Ez így elég gyanús.
Ha ennyire sürgõs neki a szex, akkor nem szeret, csak azt akarja! Ha szeretne, akkor akár éveket is várna.
Na most nekem kifejthetnétek hogy miért nem normális, sunyi az a fiú aki korrektül megmondja hogy erre van szüksége.
kis pö.csös :d
Mesélj, mi történt?

Ezek jelek a részéről, vagy csak pusztán véletlenek?

Felt?nt pár dolog az egyik osztálytársammal kapcsolatban. Többször is keresi velem a szemkontaktust, órán is van, hogy több másodpercig csak támaszkodik a padon és engem bámul (nem bambul, mert pislog meg "normálisan" néz). Többször beszélgetésnél megérintett pl a vállam, karom, de már máskor is, úgy helyezkedik, hogy néha-néha hozzám ér.. Párszor kérdezett fel?lem, pl hogy milyen tanuló voltam általánosban, vagy hogy tanultam-e erre meg arra az órára, holott bárki mástól is kérdezgethetné. Ezek jelenthetnek valamit, vagy csak szimplán véletlenek? Nem az a nagyon kedves, aranyos fiú, de tud az is lenni, s?t velem mindig kedves.

Legjobb válasz: Ezek jelek bizony.

Ezek jelek bizony.
Igen, tetszel neki :) Ha szimpatizálsz vele, te is jelezz neki, hogy veszed a lapot, és egy szinttel feljebb léphettek :) Magyarul elhívhat kettesbe sétálni, ilyesmire gondoltam.
Neem véletlenek, biztosan tetszel neki.
A kérdező hozzászólása: én hogyan jelezzek felé??

Szerdán kellett volna megjönnie de nem jött azóta sem, a hőm reggelente 37.4, de a tesztem minden nap negatív. Ezen kivül csak a mellbimbóm érzékenyebb kicsit. Ez a baba jele? Lehet a tesztem még pozitiv?

Legjobb válasz: A negatív teszt nem jelenti automatikusan, hogy nincs baba. A teszt akkor mutat pozitív eredményt, amikor elegendõ hcg hormon van a vizeletben. Ez egyénfüggõ is, van, akinek csak hetek múltán mutatja, van, akinek már a mensi elmaradásának napján.

A negatív teszt nem jelenti automatikusan, hogy nincs baba. A teszt akkor mutat pozitív eredményt, amikor elegendõ hcg hormon van a vizeletben. Ez egyénfüggõ is, van, akinek csak hetek múltán mutatja, van, akinek már a mensi elmaradásának napján.
A kérdező hozzászólása: Akkor az meglehet h pozitiv lesz a tesztem? Az jo ha ennyi a hQm?
várj hétfõ reggelig, a hétvége hamar elmegy, így könnyebb kivárni. Ha baba van addigra már csak kimutatja.
Szia, Nekem elég késõn mutatta ki a teszt a babát (mikor már két hetet késett), és a mellbimbóm Nekem is érzékeny, azóta is. Úgyhogy még simán lehet baba, kitartás!

Algebrai törtek. Hogy kell ezt megoldani? Nem tudtam soha a matekot és most sem értem.6ax+9a+8x+12 3ax+15a+4x+20 ez egy csak a per jel lemaradt

Legjobb válasz: Ezt nem megoldani, hanem egyszerûbb alakra hozni lehet: http://kepfeltoltes.hu/130722/4619580_www.kepfeltoltes.hu_.png Jól gondoltam, hogy ez a feladat? Így érthetõ?

Ezt nem megoldani, hanem egyszerûbb alakra hozni lehet: http://kepfeltoltes.hu/130722/4619580_www.kepfeltoltes.hu_.png Jól gondoltam, hogy ez a feladat? Így érthetõ?
A kérdező hozzászólása: Igen köszönöm:)
Nagyon szívesen. Ilyen feladatokhoz használhatod ezt a segítséget is: http://zsiga41.szaldobagyi.hu/alapok/szorzatta_alakitas.html

Nekem a minecrafton a serveremre ráakarok kapcsolódni és mindig ezt írja :vagy lost connection vagy Failed to verify username! Ezt server írja ha probálkozom. A kérdő jel csak kell :D?

Legjobb válasz: A szerver mappájában keresd meg a server.properties file-t és nyisd meg. Keresd meg ezt a sort: online mode: true Írd át "false"-ra és kész is.

A szerver mappájában keresd meg a server.properties file-t és nyisd meg. Keresd meg ezt a sort: online mode: true Írd át "false"-ra és kész is.
Az hülyeség... nem elég annyit át állítani
Én is ezt írtam az elõzõ, hasonló kérdésre, de leordítottak :S Teszt elõtt semmiképp se menj dokihoz!
Nekem ovuláció idején érzékeny a mellem. Ha 2 hét múlva nem várod, akkor szerintem ez az.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam én is ovu fájdalomra, de szerintem nem az! Ez elég intenzív fájdalom, feszülés! Passz, nem tudom! De az is lehet igazad van, csak most ez nem az a megszokott érzékenység! hm...
Ha két hét múlvára várod akkor még csak most eshettél teherbe v. a napokban volt pé-d. Szerintem lehet tõle de majd csak a + teszt tudja megmondani hogy valóban attól volt-e. ÁLtalánosságban a teszt környékén szoktak ilyen tünetek lenni.
A kérdező hozzászólása: Múlt hét pénteken együtt voltunk a férjemmel, tehát ez reális is lenne, csak nekem az a furi hogy ilyen hamar lenne jele a terhességnek? De hihetetlen módon fájnak olyan mintha mázsás súlyokat cipelnék 2 napja, pedig nincsenek nagy dudáim :-)! 2. hozzászóló, ne hagyd megad, ami fáj az fáj, csak jó lenne tudni mitõl! Dokihoz azt hiszem nem megyek, csak attól tartok hogy ha nem terhesség akkor bajt csinálok magamnak!
Minden ciklusban lehetnek eltérõ dolgok, szóval az hogy eddig nem volt ilyen nem jelent semmit, most lehet hogy van ovukor, terhességtõl még valóban baromi korai lenne.
2. bagyok. Mi fáj? Kinek? Nem értem..
A kérdező hozzászólása: Nekem a mellem, de most már annyira elbizonytalanodtam a válaszok olvasása közben, hogy kezdek megijedni hogy ez nem terhesség, de akkor mi????? 2 hét múlva nem várom, iszonyat fáj a mellem, mától meg émelygek.Te jó ég mi bajom lehet??? Bakker tényleg el kellett volna mennem ma dokihoz!

Honnan lehet tudni, hogy egy nőt szeret (szerelemből) egy másik nő? Ezek jelek lennének? Két hónapja ismerem. Õ hetero, csak pasijai voltak. Mig én biszexuálisnak mondom magam, de lassan már csak leszbikusnak.

Sokkal id?sebb nálam, egyedül él, nincs senkije, csak az édesanyja, aki beteg.Az els? munkanapom végén felhivott a lakására, ahol másnap hajnali 1-ig beszélgettünk. Utána ismét. Egyre többször voltam fent nála, mindig ? kért meg, hogy menjek fel. Egyszer munka közben beszólt nekem:

Legjobb válasz: Jó hogy utálja. Ferde a gyereke.

Jó hogy utálja. Ferde a gyereke.
Szerintem ez emmit sem jelent. Az anyja beteg, társaságra, támaszra vágyik. Innen a sok beszélgetés. A panziós, meg a kávézós megszólalás is csak viccelõdés szerintem.
Ismerõs a történet//arról// az oldalról.Onnan miért tûntél el?pedig sokunkat érdekelt volna ez a story.:) /már persze ha igaz/
Valami érdekes történet a másikkal nincs?:D
A kérdező hozzászólása: Hát az a helyzet, hogy õ felejtõs. Megbeszéltük a dolgokat, õ nem vágyik ilyen kapcsolatra...és "sajnálja", hogy félreérthetõ jeleket küldött. Egyébként most más valaki csinálja ugyanezeket a dolgokat velem....szintén nõ...és foggalmam sincs, hogy benne bízhatok-e. Mármint érzelmileg.
na mi a helyzet?:)
szerintem mond meg neki hogy mit érzel.. de én is kíváncsi vagyok hogy mi lesz:D én is feliratkoztam:D csak drukkolok:) :D
A kérdező hozzászólása: Nem engem utál, te nagyon "ferde"-ellenes....hanem a Nõt. Tudja, hogy vannak leszbi hajlamaim, és elfogad, mert akkor is a gyereke vagyok. Ez van...csak nehogy te is bemelegedj egyszer. Birom azokat, akik bunkók...de tudod, mindennek megvan ám az oka. Köszönöm a hasznos hozzászólásokat, amúgy. :) Arik vagytok. Már csak az a kérdés, hogyan tovább. :D
Ezek nem jelek.Félreérted.Inkább nyitva az ajtó. Nem fog ellenkezni hogy kipróbálja milyen egy nõvel.A férfiakból már biztos elege van.
Ez tök romantikus szerintem. :D Bocsi, hogy offolok, de sok sikert. ;) (Feliratkoztam a válaszokra is :D)
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam nála, mivel új (állandó) munkahelyem lett...és mondtam neki, hogy nem fogok csak délelöttös és éjszakás munkát vállalni....erre õ: A délutáni jobb lenne. Mire én: De akkor nem láthatlak téged. Erre õ: Ott van a hétvége... Mire én: De az nekem nem elég. Erre õ: Dehogynem...még sok is belõlem. Mire én: Nem....kevés. De te biztosan besokallnál tõlem. Erre õ: Dehogyis! Egyáltalán nem. Mire én: Tudod, melletted megnyugszom. Amikor a közeledben vagyok, akkor nem érdekel semmi, felõlem a világ is felrobbanhatna. Erre õ: Biztosan az aurám teszi. Aztán kikisért, majdnem smár....ölelés...fogtuk egymás kezét egy darabig...nem akart elengedni, én se õt...de muszáj volt eljönnöm. Anyám amúgy is utálja, ha Vele vagyok... :S
Ez még nem jelenti, hogy nincsenek neki is leszbikus hajlamai. Szerintem ha tudja, hogy biszex vagy, akkor nyugodtan megbeszélheted vele, hogy kezdesz kicsit többet érezni, illetve hogy zavarba hoz téged. Vesztenivalód nincs, barátnõk között fõ az õszinteség és akár még kiderülhet az is, hogy õ is többet akar.
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem tudja. Múltkor ott ültem mellette...fogtam a kezét, simogattam az ujjait. Hagyta...õ meg a hátam cirógatta. Ha pasikról van szó, mindig mondom, hogy: Nekem nem kell egy sem.... Haverom szerint tudja...mármint aki velem együtt nála dolgozik. :) Honnan tudom, hogy õ biztosan hetero? Látod...ezt nem tudom...most megfogtál. Csak sejtem, mert mindig pasit akar, aki fizet dolgokat, aki megcsinálja a férfimunkát otthon, meg akire támaszkodhat.
És õ tudja rólad, hogy leszbi vagy? Illetve miért biztos, hogy õ hetero?
Ezek tuti jelek. Valószínûleg biszex a nõ...
Amúgy ha igaz akkor ez a nõ csak hülyített igazi "szélhámos" aki játszik mások érzelmeivel.Az elszólásaiból is ezt érzem.szeret pasikat is nõket is egyaránt hülyíteni...de nekem kicsit soknak és túl "beszédesnek " tûnik a történeted ne haragudj h ezt írom.Mindenestre akár igaz akár nem jó író lenne belõled.:)

Ezek jelek, vagy csak kedvesség egyszerűen? PLS! (lent)

Mikor még nem is ismertük egymást, csak úgy köszön, aztán meg becenevet talál ki nekem, aztán meghajol és úgy enged el?re az ajtóba, sokszor néz, és egy kis szívesség után megsimogat.

Legjobb válasz: Tudom kicsit, hülyén írtam le:D Eléggé_- Szimplán csak kedves...

Tudom kicsit, hülyén írtam le:D Eléggé_- Szimplán csak kedves...
Nem kell mindenben "jeleket" keresni.
Figyeld meg, hogy más csajjal is ilyen-e... Egyébként, ha többen látnak, akkor is csinálja?
A kérdező hozzászólása: Ezeket mind úgy csinálta, hogy mások is ott voltak.
És más csajjal is?:D
Igen, igen ezek bizony jelek! Biztosra veheted, hogy tetszel neki. A legtöbb ember nem kedveskedik, fõleg nem érint meg olyan embereket, akik közömbösek a számára!!!
Szerintem pedig nem jelek.
A kérdező hozzászólása: Na szóval sok haverja köztük sok lány is akikkel nyilván kedves, nem tudom eddig nem figyeltem... de akik nem a haverjai barátai azokkal nem, én sem haverja sem barátja nem vagyok, csak a tesója az osztálytársam .
Na így még jobban azt mondom, hogy csak barát..

Ez jo jel? Csak unatkozik vagy enyiszer rám gondolna?

van egy lány suliba ismertem és egyre jobb lett a kapcsolatunk nagyon sokat beszélgetünk msn en meg elébe is meg olyan helyeken érünk egymáshoz amit 2 barát nem csinál sztem de ez engem nem zavar:D meg ahogy beszélgettem vele msn en a végén mindig csak a sexr?l beszélgetünk és mindig ? hozta fel és azt mondta h le feküdne velem csak van barátja stb és azér nem akr csak mert nem akarja megcsalni a gyerekt mert utána meg sajnálná de most 2 hete szakított vele és azota még jobb let a kapcsolatunk és még mindig azt mondta hogy le akar velem feküldni és tegnap feltöltötték a teloját és én volta az els? akit felhivott aminek nagyon örültem hogy rém gondolt meg azota is folyton csörget ez azér van mert unatkozik vagy mert hiányoznék neki? mert mikor nem vagyok suliba akk mindig azt kérdi h mikor megyek már mneg menjek már majd ? meggyógyít me stb mert a többi fiu unalmas és unatkozik. most szerintetek mér csörget folyton unatkozik azér vagy másér?

Legjobb válasz: ez egy ribanc. ha a jelenlegi barátjával ezt csinálja, honnan tudod, hogy veled nem fogja? megdugod párszor, aztán lehet hogy közben más is.. :/

ez egy ribanc. ha a jelenlegi barátjával ezt csinálja, honnan tudod, hogy veled nem fogja? megdugod párszor, aztán lehet hogy közben más is.. :/
A kérdező hozzászólása: hát 13 már rég voltam ..:D am 17
Hány éves vagy?? 13? Csak unatkozik, felejtõs!!
Azt a qurva ......bass*za meg..
Tipikus [email protected] Te meg tipikus [email protected] leszel, ha leekursz egy ilyen csajt...
Húha, micsoda probléma...elõbb tanulj meg írni!!!! De meg ne dugd, légyszi!!! Amilyen hü.lye vagy, nem fogsz védekezni...nehogy többen legyetek!!!!!
szerintem is... ha ennyire vágyik rá dugd meg, nekedse lesz rossz de tartós kotont nevegyél
légy már férfi és dugjad meg istenesen
A kérdező hozzászólása: amugy ne agódj nem akarok komoly kapcsolatot vele...:)
hm hát szerintem lehet h szerelmes lett beléd ha ribanc is:) és lehet h tudatalatt miattad szakitott a pasijával is h legálisan veled lehessen:) és lehet h azért akar veled lefeküdni h így hódítson meg. amúgy sztem nem ribanc mert a barátja mellett nem ment bele a dolgokba veled.ezt vedd nála jó pontnak:) és ezt egy lány mondja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!