Találatok a következő kifejezésre: Ezek jó Miért kérdezte (2 db)

Angol szóbelin miért kérdezték ezeket tőlem? Annyira rossz, vagy jó volt? Vagy hogy is van ez?

Egy hete voltam egy angol szóbeli versenyen, de még nem találhatók a neten az eredmények, csak az els? hármat díjazták ill. olvasták fel. Én nagyon izgultam, pont a legvégére maradtam:( iszonyatosan stresszeltem, és véletlenül benthagytam a vizsgateremben a tollaimat, vissza mentem érte, elnézést kértem, erre megkérdezi t?lem a vizsgabiztos, hogy hány éve, heti hány órában ill. hányadik osztályos vagyok. Pedig tudhatta, hiszen abba a kategóriába voltam besorolva ahova csak az egy id?sek indulnak. Lehet, hogy azt gondolta magában, hogy mi a fenét keresek én ott? Annyira borzalmas lehettem, amiért ilyet kérdezett? már csak ezen jár az eszem, de nem tudom, hogy mire célozhatott. Kérlek írjátok le, hogy ti mit gondoltok err?l, ?szintén, de ne durvuljatok! Nagyon szépen köszönöm a véleményeket!:) Legyen szép estétek, üdv!

Legjobb válasz: Azt neked kell tudnom, hogy milyen voltál. Tudtál valamit, vagy nem.

Azt neked kell tudnom, hogy milyen voltál. Tudtál valamit, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: oh, ez nem olyan egyszerû! Mármint..nem is igazán tudom mit vártak el igazán....nem tudom, hogy mennyire voltam a többiekhez képest béna.
Utolso es elsonek nem jo lenni, akarmilyen vizsgan, interjuon. De kepzeld minden felet ide. Biztos csak egy kis beszelgetest kezdemenyezett, mivel mar nem vart senki.
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy azért mert már nem vártak, de szerintem eléggé elszúrtam:( annyira izgultam, hogy valamikor mindenféle hülyeségeket beszéltem:( szégyellem magam nagyon, mert máskor meg mindig jól mennek a dolgok írásban, és szóban is, de most már eláshatom magam:( Köszönöm a véleményt!!
Az ember mindig tanul. Ha esetleg ujbol kell vizsgaznod, akkor tudni fogod hogy mit rontottal el, nem leszel mar annyira ideges, hisz mar egyszer vegig mentel rajta. Ne legyel magaddal olyan kemeny.
A kérdező hozzászólása: igazad van, és kedves vagy, hogy írsz, segítettél! Végül is tapasztalatszerzésnek jó volt, csak már nem nagyon lesz kedvem az egész nyelvhez, fõleg ezek után szegény angol tanárom miket gondolhat rólam:( akármit csinálnék mások, de fõleg a saját szememben is csak egy béna lennék, nem vagyok jó ehhez, nincs rá eszem, most szembesültem vele, lehet, hogy még idõben.
A kérdező hozzászólása: uramisten!!!! ma tudtam meg az eredményeket 4. lettem!!! pedig azt hittem, hogy teljesen elrontottam!!!! annyira örülök, mégsem adom fel!!!!:)
Gratula!!! Idegeskedtel semmiert. Latod az utolagos beszelgetes elismeres volt. Bizz magadba, ne add fel.

Ezek jó adatok? Miért kérdezte az ultrahangos, hogy az AFP-m rendben volt-e? Valami baj lehet?

én jónak találom az értékeket, csak ez a kérdés zavart be: (

Legjobb válasz: a placenta a lepény, a másik az áramlás. szerintem ez rutinkérdés a dokik részérõl! ne aggódj!

a placenta a lepény, a másik az áramlás. szerintem ez rutinkérdés a dokik részérõl! ne aggódj!
BPD: 2 fül közti táv. Fl: comcsont hossza. A flowmetria: magzati vérkeringés. A placenta stádium is jó, azt jelenti hátso tapadású a méhlepény...jó helyen van AD az nem AC véletlen?? - ha AC akkor az haskörfogatot jelent. Nem értem a doki kérdését, de ha valami nem jot látott mondania kellett volna.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen. én sem értem, mert minden jó a lapon , akkor minek ijesztget? én is azt gondolom, ha valamit látott volna szólnia kellett volna.na majd a saját dokim megkérdezem. köszi, mégegyszer.
Szia! Gyanítom, hogy a 18-20.hét körüli genetikai UH-on voltál, oda az AFP eredményével kell menni, illetve mindig megkérdezik, hogy az AFP rendben volt-e. Semmi gond, minden rendben! sok boldogságot!
Ja, jó a szemem, most látom, hogy 33.heti volt. Szerintem csak rutinból rákérdezett.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszolónak!33hetes vagyok:D az már régen volt.
Tõlem is megkérdezte a dokim, hogy mennyi volt, bennem is megállt az ütõ. De azt mondta, minden oké, csak nem emlékezett rá. Bolondok!:) Boldog babavárást! 37 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.akkor megnyugodjak?próbálok mindenkinek boldog babavárást
Tõlem is megkérdezte a doki a 24 héten , pedig a 20 heti genetikain megbeszéltük az eredményt, szerintem csak nem emlékeznek pontosan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!