Találatok a következő kifejezésre: Ezek jó 24 hetesen: (6 db)

Ezek jó adatok 24 hetesen: BPD:60; AC:183; FL:42? Ilyen idősen mekkora a baba?

Azt mondák, hogy nagy a hasam és tuti nagy a babám. Írjatok már légyszi adatokat csak, hogy összehasonlítsam máséval. El?re is köszönöm :-)

Legjobb válasz: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator Ezt nézd meg s írd be az utolsó mensi napját.. és akkor kijönnek az adatok a babádról ami átlagos.. :) én még csak 23 hetes vagyok :9 és majd csak 28 hetesen megyek... miért megy mindenki minden "hónapban" titeket a doki küld????

http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator Ezt nézd meg s írd be az utolsó mensi napját.. és akkor kijönnek az adatok a babádról ami átlagos.. :) én még csak 23 hetes vagyok :9 és majd csak 28 hetesen megyek... miért megy mindenki minden "hónapban" titeket a doki küld????
Szia! Majdnem 23 hetesen volt a BPD:61 az FL:48.Az ha nagy a hasad még nem jelenti azt, hogy nagy babád lesz.A lényeg igazán az, hogy Te és a párod milyen magasak vagytok. Mi nem vagyunk alacsonyak meg is látszott az eredményeken.Igaz sajnos egy hónappal elõbb szültem így abba nem tudok segíteni, hogy mekorra lett volna. Így 2950 súlyal s 48cm volt a kisfiam amikor megszültett.
Szia, bár én még nem tartok ott, de van olyan korongom, mint a nõgyogyiknak. A bpd: teljesen tökéletes, a többi nincs rajta. Elvileg a babód 28-29 cm, és 700 g-os! Ne izgulj, minden oké lesz! További nyugodt babavárást! :)

24 hetesen már elég rosszul alszom, se oldalt nem jó sem háton. Más hogy alszik? Nem korai ez még?

Legjobb válasz: nincs ebben semmi rendkívüli-elõfordul-ezen ne emészd magad...és még változhat is-egyáltalán nem biztos,hogy így marad végig! arra figyelj,hogy ha nem oldódna meg magától,akkor is fontos,hogy kipihent legyél-napközben is aludj!

nincs ebben semmi rendkívüli-elõfordul-ezen ne emészd magad...és még változhat is-egyáltalán nem biztos, hogy így marad végig! arra figyelj, hogy ha nem oldódna meg magától, akkor is fontos, hogy kipihent legyél-napközben is aludj!
Szia. Én akkoriban rosszabbul aludtam, mint most a 39-ik héten. Nekem a szopipárna vált be, próbáld ki, nagyon sok kismamitól hallottam, hogy megkönnyíti az alvást, és szülés után is jól jön. Boldog babavárást!
Szia! Mi a 23. hétben vagyunk, és harmadik napja én is nagyon rosszul alszok. Többször felébredek forgolódok. Remélem csak túl leszünk ezen az idõszakon. Kitartás! Boldog babavárást kívánok. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Viszont nektek is:)
Szia! Énis így voltam meg terhesség elõtt mindig háton meg hason aludtam, most meg sehogy nem lehet már csak oldalt..nekem az vált be hogy a két combom közé rakok egy kispárnát a hasamhoz meg a fejem alá..így egész jó, próbáld ki hátha bejön.. Üdv. 37 hetes kismama
Én most vagyok 27.hétben nekem tegnapelõtt volt ilyen én úgy csináltam, hogy oldarra fordultam a hasamhoz raktam egy párnát a fejem a alá 2 kicsit és így nagy nehezen eltudtam aludni.Kitartás! Boldog Baba várást! 27 heteske

Ez mit jelent? Mi a méh fundusa? 24 hetesen jó az x/y?

24 hetes vagyok és a dokim ezt írta ahhoz hogy a méh fundusa x/y , 20 hetes volt k/2 ez mi?

Legjobb válasz: Méh fundus=méhtest, felsõ, széles része. A k/szám, pedig azt jelöli, hogy a köldöködtõl hány ujjnyi távolságra helyezkedik el.

Méh fundus=méhtest, felsõ, széles része. A k/szám, pedig azt jelöli, hogy a köldöködtõl hány ujjnyi távolságra helyezkedik el.


Mit jelent az ha a C3100-as? 24 hetes-en ez jó vagy nem?

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/vizsgalatok/terhessegi-l.. Méhszáj értékei: 3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi 2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi 1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi 3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/vizsgalatok/terhessegi-l.. Méhszáj értékei: 3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi 2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi 1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi 3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Azt jelenti, hogy 3 ujjnyi hosszú a méhnyakad (ez jó) az elsõ számjegy alapján, a második számjegy alapján viszont a külsõ méhszájad már nyitott. Nem tragédia, ezzel nem lesz gondod, ha nem nyílik tovább, mindenféle fertõzési lehetõséget kerülj, és tartsd be az orvosod utasításait.
Nekem is ennyi volt, és még most is ennyi 37 hetesen. Ennyi. :)
Nekem 15 hetes korom óta ennyi, elsõ babával. Doki szerint simán ki lehet húzni a kiírt idõpontig, de sokat kell pihenni és nem szabad erõlködni-cipekedni. Nekem ezekbõl semmit nem sikerül betartani, most vagyunk 27 hetesek, eddig semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!Hát ép az a bajom hogy a doki nem mondott semmit, hanem én kérdeztem a védõnõt hogy mit jelent de aztmondta nem kell vele foglalkozni!Ilyenkor milyen utasitásokat szoktak adni az orvosok?
Szerintem a szokásos "pihenjen sokat, ne erõltesse meg magát" tanácsokon kívül nem mondana mást más orvos se. Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Neked is jó baba várást!!

24+4 hetes kismama vagyok, és holnap megyünk 4d-re! Jó ez az időpont? Fogunk látni mindent rendesen?

Legjobb válasz: Töléletes!Igaz én még csak 17 hetes vagyok,de én is 23-24 hetesen akarok menni,mert még akkor egybe belefér!Már láttam felvételt ismerõsnél és nagyon aranyos volt!Már egészen babás volt!

Töléletes!Igaz én még csak 17 hetes vagyok, de én is 23-24 hetesen akarok menni, mert még akkor egybe belefér!Már láttam felvételt ismerõsnél és nagyon aranyos volt!Már egészen babás volt!
Mi is 24 hetesen voltunk 4D-n. Nagyon jól látszódott mindene a kisfiamnak, kivéve az arca, mert azelõtt végig ott volt a kis lába. De már ott látszódott, h. hatalmas tappancsai lesznek. :) És ott derült csak ki, h. fiú lesz. Szerintem tökéletes ez az idõpont, biztosan nagyon élvezni fogjátok!
Nyugodtan menjetek, mi 22 hetesen voltunk másfél hete, és nagyon jó volt.Szépen látszik a kis arca, el se hiszed majd miket csinál odabent:-))Mondjuk a mi kislányunk még elég soványka volt, gondolom 2 hét is sokat jelent, de én csak ajánlani tudom:-))23 hetes kismami
Éppen 24+5 naposan voltam, mint te. Én nagyon meglepõdtem, hogy már mennyire husika. Nagyon jó pofa volt, tokéletesen látszott mindene, pont elkaptunk a buksijáról egy jó képet. hatalmas élmény volt én azóta is azt a képet nézegetem 35.hetesen.
Mi is 24 hetesen voltunk.Nagyon szép képek lettek, jol látszott mindene, de ki kellett cselezni, mert takargatta az arcát a kiscsaj.:) 34 h km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam! Azt hittem, túl korán megyünk, és még nem fogjuk normálisan látni a drágámat!

Kismamák Ti hány órát alszotok a 24-ből? 17 hetes vagyok és este 10-től alszom reggel 9-ig, mégis a kisfiammal déliálmot is alszom 2-3 órát. Ha ez nem jön össze, akkor olyan fáradt és álmos vagyok, h nem vagyok jó semmire.

Legjobb válasz: Én is alszom a gyerekekkel hétvégenként, amikor itthon vannak, amikor oviban vannak, akkor is alszom délben, örülök, ha végigalszom az éjszakákat. A fáradtság természetes állapot, fõleg ebben a mocsok idõben.

Én is alszom a gyerekekkel hétvégenként, amikor itthon vannak, amikor oviban vannak, akkor is alszom délben, örülök, ha végigalszom az éjszakákat. A fáradtság természetes állapot, fõleg ebben a mocsok idõben.
28 hetes vagyok, és este 10-tõl reggel 6-ig alszom. Akkor kelt ugyanis a fiam, de olyan vagyok, mint az õszi légy:) Plusz menni kell dolgozni, de attól még egy fél órát alhatnék, ha õurasága hagyna:) Mindenkinek mást igényel a szervezete, de teljesen normális, hogy sokat alszol:)
Mindkét terhességem alatt nagyon sokat aludtam, mig tudtam a pocakomtól, és a gyomorégéstõl. Volt olyan h este 9- tõl, reggel 9 ig aludtam, és délre is másfél órát. A második terhesség sokkal fárasztóbb volt, de lehet hogy a 2 évesem miatt volt. A déli alvást szinte soha nem hagytam ki. Most már a picike lányom is kettõ fél, és 6-7 óra alvás bõven elég. :-)
Én is 17 hetes vagyok és én is álmos vagyok egész nap, pedig sokat alszom. Este is korán fekszem, igaz én korán is kelek, mert a két gyerekem koránkelõ fajta (szerencsére koránfekvõk is). Napközben is szoktam aludni, amikor õk alszanak. Egész nap ég a szemem az álmosságtól és sokat ásítozom. Az érdekes az, hogy ennek ellenére képes vagyok bármire: takarítás, mászkálás, szóval hiába vagyok álmos, mégis olyan energikusnak is érzem magam, nna ezt ha érti valaki :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!