Találatok a következő kifejezésre: Ezek az jók vagy nem (25 db)

Kikapcsol a gépem játék közben! Pl: a Dirt 3-nál! Mondták már sokan hogy nézzem meg az Everest-el a hőmérsékleteket! Ezek az értékek jók vagy nem? És ha nem akkor melyikkel vagy mivel van a baj?

Alaplap 23 °C CPU 36 °C 1. CPU / 1. mag 80 °C 1. CPU / 2. mag 73 °C MCP 64 °C Aux 53 °C GPU 41 °C SAMSUNG HD502IJ 33 °C Ezek az átlag adatok! Játék közben ami változik: 1. CPU / 1. mag 126 °C 1. CPU / 2. mag 109 °C

Legjobb válasz: Ha nem mér rosszul a CPU diódája, mint ahogy egyes Intelek esetében, akkor ezek nagyon magasak!!! CPU-t 100 fok fölött nem szokás üzemeltetni. A védelmi leállás 125 foknál következik be, hogy ne égjen le a processzor. Valószínû, hogy már nagyon poros a géped belseje, vagy elromlott a hûtõventilátor.

Ha nem mér rosszul a CPU diódája, mint ahogy egyes Intelek esetében, akkor ezek nagyon magasak!!! CPU-t 100 fok fölött nem szokás üzemeltetni. A védelmi leállás 125 foknál következik be, hogy ne égjen le a processzor. Valószínû, hogy már nagyon poros a géped belseje, vagy elromlott a hûtõventilátor.
Nem csoda, hogy kikapcsol, 126 foknál... Örülhetsz neki, hogy van ilyen védelem, különben már leégett volna a CPU-d. Pucold ki alaposan a port a ventilátorból, valószínûleg ez még nem fogja megoldani (de ellenõrizd így is), valószínûleg újrapasztázás, esetleg nagyobb ventilátor kell. Ha szükséges, vedd le a gép oldalát, hogy szabadon áramolhasson a levegõ.
Úristen, hogy van felfogatva az a processzor? biztos szar intel foglalat hülyén felrakva, sürgõsen szedd le az egészet, takarítsd ki, legjobb ha sûrített levegõvel, fújd ki az udvaron a hûtõt, pasztázd újra, alaposan. Amúgy azt hiszem 75 fok felett kezd el károsodni a cpu.
elõzõ, vegyél egy Cooler Master Hyper TX3 hûtõt, (4-5ezer) szinte minden foglalatra rámegy intel/amd közül, és úgy lefogja hûteni a procid, hogy még tuningolhatod is lazán. Játék közbe lesz vagy 20-25 fokos a procid..
Azért a pasztából se sokat :) abból nem kell egy tonna, csak éppen egy egészborsszemnyi, mert a túl sok nem jobb, max kifolyik, és nem is vezeti jobban a hõt.
nem mondta senki, hogy árassza el, csak kártyával oszlassa el szépen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket! Megpróbálkozom a takarítással és a pásztázással és utána leírom hogy megoldódott e a probléma! Örülnék már ha nem kapcsolna ki folyton :)
A kérdező hozzászólása: Sikerült megoldani a problémát! :) Pasztáztam a hûtõ és a proci közti részt és most már sokkal jobb a hûtés is :) Köszönöm mindenkinek!

Le akarom cserélni a régi Philips 72 cm crt tv met. Érdemes most is venni philips tv vagy ezek az újak már nem annyira jók mint a régiek?

Legjobb válasz: Persze hogy jobbak. Szerencsére nem visszafejlõdünk, hanem elõre. LED tv-t vegyél és jó nagyot, persze tárca függõ, de nem fogod megbánni, megnézed róla az elsõ pl. rajzfilmet vagy FULL HD filmet és megbánod majd, hogy miért nem elõbb vettél ilyen TV-t, persze most jól jársz mert még nagyobbat kapsz ugyanolyan áron. Én most 55 colos TV-t vennék, ha évekig kellene spórolnom rá akkor is. Samsung is kiváló, de a philipsnek is szép képe van, nem fogsz csalódni. Menj nézz körbe próbáld ki Mediamarktban és rendeld meg kisebb webshopból ahol a legolcsóbb! Akár 100.000Ft különbségek is lehetnek ugyanarra a modelre, szóval Interneten nézd az árakat ne a boltban.

Persze hogy jobbak. Szerencsére nem visszafejlõdünk, hanem elõre. LED tv-t vegyél és jó nagyot, persze tárca függõ, de nem fogod megbánni, megnézed róla az elsõ pl. rajzfilmet vagy FULL HD filmet és megbánod majd, hogy miért nem elõbb vettél ilyen TV-t, persze most jól jársz mert még nagyobbat kapsz ugyanolyan áron. Én most 55 colos TV-t vennék, ha évekig kellene spórolnom rá akkor is. Samsung is kiváló, de a philipsnek is szép képe van, nem fogsz csalódni. Menj nézz körbe próbáld ki Mediamarktban és rendeld meg kisebb webshopból ahol a legolcsóbb! Akár 100.000Ft különbségek is lehetnek ugyanarra a modelre, szóval Interneten nézd az árakat ne a boltban.
A Philips Tv alatt hamarosan (vagy részben jelenleg is?) Funai-t kell érteni. http://prohardver.hu/hir/philips_av_funai.html Felvetõdik a kérdés, jobban járunk-e vele. Philips tv-m nem volt, de a lassan 15 éves Philips mikrofonommal meg vagyok elégedve, szépen mûködik, a fejhallgatóm 4-5 év alatt párszor landolt a földön, mire megadta magát, így a régi márkával jó tapasztalataim vannak.

Ezek az ultrahangértékek jók vagy nem?

12 hét 3 napos vagyok, amit pontosan meg tudok állapítani, de a doki azt írta, hogy 57mm hosszú es ez csak 11 hét 3 nap, pont egy héttel visszadatált. A nyakired? pedig 1mm- az most ilyenkor jó? Még egy hét múlva megyek a dokimhoz, de nem tudom örülhetek-e.

Legjobb válasz: Nyugi, én is el vagyok számolva. Kerek 17 hetes vagyok, de az uh szerint csak 15 hét 6 napos. Az 1 mm teljesen jó.

Nyugi, én is el vagyok számolva. Kerek 17 hetes vagyok, de az uh szerint csak 15 hét 6 napos. Az 1 mm teljesen jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Akkor csak most pindike egy kicsit, aztán majd nõ ugye?
Szia! Az uh gépek nem egyformán vannak beállítva, ahogy én tapasztaltam vagy másfél hét különbség is lehet köztük. Akkor szoktak a dokik aggódni, ha az eltérés több, mint 2 hét. Az 1mm-es nyakiredõ pedig teljesen jó érték.
A kérdező hozzászólása: akkor köszi, mert minden válasszal közelebb lettem a nyugodtsághoz.
Szia! Nekem a 12.heti ultrahangon csak 49mm volt a babám.Aztán rá egy hétre meg 56mm volt.Igy ultrahang szerint én is 2 hét csúszásban vagyok.Mensesem alapján most 17 hetes vagyok ultrahang alapján meg 15. De ez nem baj!!! Lehet hogy most két hét alatt behozza a lemaradást!! Ugy mint az életben is nem vagyunk egyformák...Örülj a picinek és annak hogy egészséges!! Gratulálok!!


8hetes terhes vagyok és most voltam ultrahangon és ezeket az adatokat olvastam :Gs 42mm crl 13mm fhr 150 min Ezek az adatok jónak számítanak-e a rövidítések után már utána néztem tudom mit jelent csak azt nem hogy 8hetesen jók-e ezek az értékek?

Legjobb válasz: Teljesen jok A crl az ulomagassag, 13 mm egy 7. het vegi, 8 het koruli terhessegnel szokott ennyi lenni, az fhr az a fetal heart rate, azaz a szivveres, ha jol remlik ez 140-160 kozott normalis percenkent, a gs pedig a petezsak merete, nah, mondjuk errol nem tudok nyilatkozni, hogy mennyi szokott lenni ilyenkor, nekem azt csak 6 hetesen mertek, utana mar nem. Sok boldogsagot!

Teljesen jok A crl az ulomagassag, 13 mm egy 7. het vegi, 8 het koruli terhessegnel szokott ennyi lenni, az fhr az a fetal heart rate, azaz a szivveres, ha jol remlik ez 140-160 kozott normalis percenkent, a gs pedig a petezsak merete, nah, mondjuk errol nem tudok nyilatkozni, hogy mennyi szokott lenni ilyenkor, nekem azt csak 6 hetesen mertek, utana mar nem. Sok boldogsagot!

Második hónapban vagyok a Closti szedéssel. Voltam Uh-on a 15-napon és ezeket az eredményeket kaptam. Jók ezek az eredmények? Mert sajna az orvos nem mondot semmit csak a kezembe adta a papirt. Már kettõ éve várjuk a csodát.

TAS+TVS:ép kontúrú kp telt húgyhólyag

Legjobb válasz: Igen jók ezek az eredmények! A tüszõid elméletileg nemsokára megrepednek! Én a helyedben estére elkapnám a párom! Nagyon drukkolok!

Igen jók ezek az eredmények! A tüszõid elméletileg nemsokára megrepednek! Én a helyedben estére elkapnám a párom! Nagyon drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a gyors választ. Elmondom h 2013 12 30-án voltam az ultrahangon és akkor kaptam ezeket az eredményeket. Hálla a jóistennek h 30-a óta minden 2-ik nap együtt vagyunk. Bizunk benne h a 2014-év meghozza a gyümölcsét. :)

30 hetes vagyok jok ezek az eredmények:BPD-81mm. Fl:60mm. THQ:88mm és a placenta jobb oldalt 1 fokban érett . THQ nem nagy?

Legjobb válasz: Nekem 31 hetes adataim vannak: BPD 82 mm, FL 65 mm (THQ nincs) A placentánál az a jó, ha minél kevésbé érett, mivel annál jobban tudja ellátni a babát. 0, ha még nem érett, I ha már érettebb, de ez még jó eredmény. (Késõbb lehet II., III., IV. fokban érett is, de akkor úgyis szól a doki, ha idõ elõtt elöregedne a méhlepény.) Szerintem jók az eredményeid.

Nekem 31 hetes adataim vannak: BPD 82 mm, FL 65 mm (THQ nincs) A placentánál az a jó, ha minél kevésbé érett, mivel annál jobban tudja ellátni a babát. 0, ha még nem érett, I ha már érettebb, de ez még jó eredmény. (Késõbb lehet II., III., IV. fokban érett is, de akkor úgyis szól a doki, ha idõ elõtt elöregedne a méhlepény.) Szerintem jók az eredményeid.

Van egy lány akivel nagyon szeretjük egymást, de az ő szülei nem engedik (roma vagyok, viszont a körülményeim nagyon is jók) és ugye mindig próbáltuk titokba, de kibukott a dolog. Ez már 1 éve megy. Mit tegyek, hogy engedjenek a szülei?

Legjobb válasz: Átérzem a helyzetedet. Én nem vagyok roma de votl roma származású barátnõm, akinek az apja hajtott el engem, mert szeirnte "fehér ember nem ember" és csak ki akarom használni a lányát meg csak "meg akarom kúrni" és õ ezt nem tûri... Pedig igényes lány volt, minden nap fürdöt tiszta ruhái voltak a haja sem zsiros és kifejezetten inntelligens volt. Ha az ember jól odafigyelt akkor tünhetett fel a szavajárásában néhány romákra jellemzö "tájszólás," ileltve kreol bõre volt. Na visszatérve a te ügyedre: nagyo nehéz helyzetben vagy, mert acigánybünözés nagyon elhatalmasodott itt kis hazánkban. És ezzel azt érték el hogy nem a bünösök a hibásak hanem "minden cigány" innentöl te is egy potenciális gyilkos jelölt vagy és lehet nem értesz ezzel egyet meg lehet rendes vagy de ezt sosem fogod egy szülõnek sajnos megmagyarázni, hogy te nem "olyan" vagy. itt csak azt teheted, hogy megbizol a lányban és ha ö megbizik benned akkor ketten átvészelitek ezt az idöt és a szülök lassan megbékélnek veled is ha látják, hogy a lányuk komolyan gondolja és te is. :) Sok sikert kívánok nektek :)

Átérzem a helyzetedet. Én nem vagyok roma de votl roma származású barátnõm, akinek az apja hajtott el engem, mert szeirnte "fehér ember nem ember" és csak ki akarom használni a lányát meg csak "meg akarom kúrni" és õ ezt nem tûri... Pedig igényes lány volt, minden nap fürdöt tiszta ruhái voltak a haja sem zsiros és kifejezetten inntelligens volt. Ha az ember jól odafigyelt akkor tünhetett fel a szavajárásában néhány romákra jellemzö "tájszólás, " ileltve kreol bõre volt. Na visszatérve a te ügyedre: nagyo nehéz helyzetben vagy, mert acigánybünözés nagyon elhatalmasodott itt kis hazánkban. És ezzel azt érték el hogy nem a bünösök a hibásak hanem "minden cigány" innentöl te is egy potenciális gyilkos jelölt vagy és lehet nem értesz ezzel egyet meg lehet rendes vagy de ezt sosem fogod egy szülõnek sajnos megmagyarázni, hogy te nem "olyan" vagy. itt csak azt teheted, hogy megbizol a lányban és ha ö megbizik benned akkor ketten átvészelitek ezt az idöt és a szülök lassan megbékélnek veled is ha látják, hogy a lányuk komolyan gondolja és te is. :) Sok sikert kívánok nektek :)
Jövõbe látok: ez a kérdés 1 órán belül törölve lesz.
Mit cigányozol rögtön?? Mekkora primitívség már ez a XXI. században....istenem...én nem vagyok roma, teljesen magyar vagyok, de nem tudom én ezt megérteni. Mindegy, kérdésedre a válaszom: be kell a szüleinek bizonyítanod, hogy a származásod ellenére dolgos, rendes fiú vagy és szereted a lányukat. Biztosan nem lesz könnyû menet, de sok sikert kívánok hozzá!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztató szavakat !! :) Igazad van Prof. Shevy!! Soha nem fogom tudni megmagyarázni senkinek majd... de nagyon sokan vannak akik ismernek és tudják, hogy milyen vagyok. És igen az egyik kommentelõ válaszát kielégítsem, mondjuk úgy hogy nem szenvedek hiányt semmibõl! :) megdolgoztam érte, és hogy dicskedjek a 7-es bmw-m sem állt csak úgy be magától a garázsba ! Megdolgoztam érte a két kezemmel! A fehér ember nem ember szófordulatról az a véleményem hogy egy nagy hülyeség, mindegy milyen származásod van, ha megállod a helyed az életben nem lesznek gonjaid! köszönöm mg 1x a javaslatokat ! :)
Most hogy leírtad, hogy hetes BMW-d van, rajzani fognak nálad a "sose kezdenék cigókkal" kisp*csák, figyeld meg. Ez az igazi képmutatás.

Ezek az értékek jók, vagy IR? (tudom nem vagytok orvosok, de orvoshoz jövőhéten megyek és mondta hogy kiszámolja hogy IR es vagyok e) azt tudom hogy szorozza meg osztja. De azt nem tudom hogy hogyan

inzulin OGTT t. 0 min <2 mIU/l 120 min 45.5mIU/l glukoz 0 min 4.3mmol/l 120min 5.3mmol/l

Legjobb válasz: az IR a megtapadást is akadályozhatja, úgyhogy ez is lehet az egyik oka, hogy nem sikerül a baba. Nálunk például "csak" ennyi volt a baj. Nekem a tesztoszteron is rendezõdött például, de ezt már tényleg nem tudom.

az IR a megtapadást is akadályozhatja, úgyhogy ez is lehet az egyik oka, hogy nem sikerül a baba. Nálunk például "csak" ennyi volt a baj. Nekem a tesztoszteron is rendezõdött például, de ezt már tényleg nem tudom.
a 120 perces mindenképp sok. 25-ig jó, na meg a 120 perces nem lehet több mint 5 szöröse a 0 percesnek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! peteérésem van, jokor is vagyunk egyutt...de mégsem sikerül a tesztoszteronom 3, 1 lett...ami elé irtak egy M betût hogy magas ha helyre jön az IR akkor a tesztoszteron is? más hormomom jó!csak az IRt vártam
Bocsi tudom nem vàlasz, de mi az az IR?
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!!!:)
3-as. Izulin rezisztencia rövidirése az Ir.

Jók a méretei? 13 hetes 1 napos vagyok ma! CRL:71mm (ez szerintem jó) BPD:24mm (ez is) FL:9mm (ez szerintem kicsi, mert 12 hetes is ennyi volt! Nem nőtt? ) TH-AC:19mm (ezt az se tudom mi? )

Tudom,hol kell megnézni,mamanet stb.,de én az él? tapasztalatokra vagyok kíváncsi!Kérlek írjatok,mert nagyon izgulok!

Legjobb válasz: Szia!Nekem 12 hetesen csak a CRL-t mérték és a tarkóredõt, szóval nem tudok érdemben segíteni. De azért egy hét alatt nem fog úgy nõni, mint a gomba, ráadásul ilyenkor még azt a 0,5-1 mm-s növekedést simán el is mérhetik. Az AC egyébként a haskörfogat. Ne parázz mindenen. Boldog babavárást.

Szia!Nekem 12 hetesen csak a CRL-t mérték és a tarkóredõt, szóval nem tudok érdemben segíteni. De azért egy hét alatt nem fog úgy nõni, mint a gomba, ráadásul ilyenkor még azt a 0, 5-1 mm-s növekedést simán el is mérhetik. Az AC egyébként a haskörfogat. Ne parázz mindenen. Boldog babavárást.
Nekem is csak a CRL-t mérték és a tarkóredõt
Szia!Én pont 13 hetesen voltam. BPD 21 mm (18-26), Thorax AP: 21x21 mm (ez e mellkas, szerintem neked is ez a TH-AC v. AP)és Femur 6 mm (8-13) és erre is azt mondta a dokim, hogy tökéletes. A számitottnak megfelelõ terhességi kor. Nyaki redõ norm. Ne izgulj! Napról napra változnak a kis cseppségeink! Miért mész ilyen sûrûn Uh-ra?
A kérdező hozzászólása: Jó, nem parázok, csak veszélyeztetett vagyok, mert sajnos gyógyszert kellett szednem még az elején, de már nem szedek, és járnom kell genetikai uh!Ez volt már az 5-ik uh-om eddig, és 20 nap múlva megyek újra!köszönöm a válaszokat!A tarkóredõ 1.1mm!Azt úgy tudom jó!
A 3.válaszoló vagyok. Nekem nem irtak tarkóredõ méretet, de itt olvasgattam más válaszokat is és az 1, 1 az tuti jó! Jó egészséget neked/nektek!
szia.én 11 hetes és 4 naposan voltam:Dés nekem sem minden érték olyan mint amit az oldalak leirnak..hisz nem minden baba egyforma.nekem a crl:47 mm, a bpd:20mm...akkor a feje nagy nekem :D...nah jo vicc, , , tudom hogy nem..:Dés a tarkóredõ:1, 1mm....azt mondta a doki minden tõkéletes-.:D
Szia! Nekem sem mondott a dokim ilyeneket (12. hetes vagyok), csak a CRL-t. Viszont elbizonytalanodtam, mert nekem azt mondták hogy a nyaki tarkóredõ 1, 5-2, 5 között jó. Akkor ebbõl mi az igazság? (nálam 2 volt)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!