Találatok a következő kifejezésre: Ez valami Vagy csak (689 db)

A volt szerelmemmel álmodtam. Jelent ez valami, vagy csak véletlen? Hogyan tudnám kideríteni, hogy ez mit jelent?

Legjobb válasz: Semmit nem jelent. Néha elõjönnek olyan dolgok az álmokban, ami szorosan kötõdik az életünkhöz. Volt szerelem, fõnök, valamilyen vágyunk vagy valami, amitõl félünk. De ezeknek nincs sok jelentõségük.

Semmit nem jelent. Néha elõjönnek olyan dolgok az álmokban, ami szorosan kötõdik az életünkhöz. Volt szerelem, fõnök, valamilyen vágyunk vagy valami, amitõl félünk. De ezeknek nincs sok jelentõségük.
Neked kell tudnod, az álom tartalmától is függhet. Lehet még nem dolgoztad fel teljesen a szakítást, de lehet csak sokat járt mostanában a fejedben és álmodban elõjött.
azt jelenti, hogy még mindig vágysz rá, szereted

37 hetes vagyok. Normalis az hogy eggyik nap szorulasom van a masik nap hasmenesem (csak egyszer nem folyamatosan)? Eddig normalis volt es azelott sem volt vele gondom. Jelenthet ez valamit? Vagy csak ez van es kesz.

Legjobb válasz: szia! Én 35 hetes vagyok és ugyanez a gondom, már 2-3 hónapja. Általában 3 naponta megyek WC-re, szorulásom van, aztán beiktatódik egy hasmenéses nap. Érdekes, hogy ilyenkor egész nap rossz a hasam és a közérzetem is. Arra gondoltam, hogy talán a vastól, amit szedni kell. (Mondjuk engem egészen a 20. hétig emésztési problémák gyötörtek.)

szia! Én 35 hetes vagyok és ugyanez a gondom, már 2-3 hónapja. Általában 3 naponta megyek WC-re, szorulásom van, aztán beiktatódik egy hasmenéses nap. Érdekes, hogy ilyenkor egész nap rossz a hasam és a közérzetem is. Arra gondoltam, hogy talán a vastól, amit szedni kell. (Mondjuk engem egészen a 20. hétig emésztési problémák gyötörtek.)
elsõ válaszoló vagyok.Én az Elevitnek gondoltam "mellékhatására"mert mikor nem szedtem akkor rendszeresen tudtam wc-re járni....sõt mikor eljön a 3. nap már annyira tele vannak a beleim hogy a derekamba sugároz és alig birok ülni:(
szia!nekem 3 napig szorulás aztán egy nap "hasmenés"aztán újra elölrõl.....alig várom a 3.4. napot hogy végre kiürüljenek a beleim, én még csak 32 hetes vagyok kb 1 hónapja küzdök ezzel.
szia.nálam is van ilyen, de én rájöttem a mult hétvégén h mitõl:nem ittam elég folyadékot és attol volt szorulásom.3 napot szenvedtem, nem voltam egész nap itthon és nemsokat ittam-nem volt meg a szokásos 2 liter legalább-és a 4 nap itthon voltam és csak ittam mint a gödény és egyböl helyrerázódtam odabenn-na meg segitett a fál liter tej is. 26 hetes

12-14 év körüli csajok miért csináljátok ezt? Jelenthet ez valamit vagy csak véletlen lenne?

Elmentek fiúk előtt és akkor kezdtek el hangosabban nevetgélni, beszélgetni és ezt kétszer is megcsináljátok.

Legjobb válasz: Nem vagyok ilyen de ezzel fel akarnak tünni. bejössz nekik. 14/L gondolom fiu vagy

Nem vagyok ilyen de ezzel fel akarnak tünni. bejössz nekik. 14/L gondolom fiu vagy
A célja a figyelemfelkeltés! 17L ( nem volt szokásom olyat csinálni)
Figyelemfelkeltés, helyesnek tartanak ;) 13/l


Jelenthet ez valamit, vagy csak hülyeségeket álmodok?

Azt álmodtam hogy a hátsó kertünkben van egy gödör,és ebben a gödörben van egy bika ami folyamatosanpróbál kitörni/kiugrani a gödörb?l de sehogy se tud,és a gödör fala lassan elkezd ráborulni.

Legjobb válasz: Jelent valamit, azt, hogy hülyeségeket álmodsz.

Jelent valamit, azt, hogy hülyeségeket álmodsz.
Lehet beettél valami nehezet...vagy sok baromságot olvastál/néztél mostanában a tv-ben...vagy túl sok gondolat kavarog egész nap a fejedben...vagy sok probléma vesz körül, amire azt hiszed, hogy neked kell megoldást találnod...egyszerûen rossz helyen van az ágyad...esetleg próbáld megfordítani a párnádat... Az álmod konkrétan egy nagyon nagy, megoldásra váró feladat elé mutat szerintem, amit rengeteg akadály nehezít ráadásként, hihetetlen erõfeszítéseid ellenére úgy érzed, hogy maga alá gyûr az egész és nem tudsz vele megbirkózni....nem vagyok álomfejtõ, csak gondolkodom...lehet, hogy ez lehet, nem?

Homeopátia, kineziológia, Bach virágterápia, ÉFT - érnek ezek valamit vagy csak humbug az egész? Érveket és ellenérveket is szívesen olvasok!

Legjobb válasz: Sokan pontosan ezt az "ismerek olyant, akinek hatott " elméletet használják ki a csalók a reménytvesztett komoly betegek esetében, hogy az utolsó garasától is megszabadítsák.

Sokan pontosan ezt az "ismerek olyant, akinek hatott " elméletet használják ki a csalók a reménytvesztett komoly betegek esetében, hogy az utolsó garasától is megszabadítsák.
Hogy érnek e? Nézd csak meg milyen jól élnek, akik ezt ûzik.
Igen, aki hisz bennük. Az én kutyámnak is elmagyaráztam, hogy hit a lényeg és csodára meggyógyult.
Annak érhetnek valamit, aki hisz bennük. A hit csodákat tehet. A legjobban azoknak éri meg, akik ebbõl nagy hasznot húznak.
Nekem a homeopátia sokat segített, szívesebben használok homeopátiás szert, mint gyógyszert, és eddig mindig mûködött (nem gondolom, hogy placebó miatt, de ha igen, akkor is jó, hiszen a lényeg, hogy jobban legyünk). A kineziológia ismerõseim körében hatásos volt, én nem próbáltam, és a többit sem, amiket írtál. De más, úgynevezett "alternatív gyógymódokat" igen, és nekem azok is nagyon jól beváltak. Úgy gondolom, hogy nem mindegyik alternatív gyógymód hülyeség, csak a legtöbb, ezért nagyon nehéz manapság már kiválasztani a sok humbug közül azt, amelyik tényleg ér valamit. De nem lehetetlen. :)
Nekem a kineziológia hihetetlenül jól mûködött. Persze jó szakember kell hozzá, de az nekem van szerencsére. :) A kineziológia meg használja a Bach virágterápiát. EFT-t, homeopátiát nem próbáltam. Azt hiszem sokan keverik a kuruzslást és a természetgyógyászatot. Érv? Milyen érv? Nekem egészségügyi gondom nem volt, épp csak magam alatt voltam hosszú ideje. Oldáson sok mindenre rájöttem, azóta nem vagyok. Ismerek olyat, akinek a lábszárfekélye, amivel fél éve küszködött "véletlenül" a kezelés után két héttel zárult be.
Én azt mondom, hogy attól függ, hogy milyen panaszra melyiket választod, bár azt tudni kell, hogy minden betegségnek lelki eredetû okai vannak (és az öröklõdés is). Én a homeopátiát és a kineziológiát ismerem és tudom ajánlani jó szakemberrel, a Bach terápiáról pedig csak hallottam, az ÉFT-t nem ismerem.
Csak ajánlani tudom mindenkinek ezeket a gyógymódokat. A gyerekeim azóta nem betegek, amióta homeopátiát használunk, azelõtt sok volt a probléma. Aki azt gondolja, hogy ezeket a gyógymódokat haszonszerzésbõl, átveréssel ûzik, az nézzen körül a gyógyszergyártó cégek és "hétköznapi" orvosok házatáján. Félreértés ne essék, az orvosok között is nagyon sokan vannak, akik ajánlják, tanácsolják, vagy legalább elnézik az "alternatív" kiegészítést... hiszen ez mindenkinek jó. A nyitottság nem megvetendõ. Érdemes azonban szépen sorjában utánanézni a gyógymódoknak, a szakembereknek, és kiválasztani a pillanatnyilag leg"testhezállóbbat", nem érdemes "ömlesztve". Nagyon nagy felfedezések, felismerések várhatnak arra, aki nem zárkózik el feltétlenül a jó dolgoktól! (Aki elzárkózik, az csak elõítéletbõl, rugalmatlan bezárkózásból teszi, és - sajnos - valószínûleg árt magának, vagy legalábbis nem képes kihasználni lehetõségeket...)

Ma lesz az esküvõm és éjszaka azt álmodtam, hogy meghal a férjem, aztán mégis magához tér. Jelent ez valamit, vagy csak túl van pörögve az agyam?

Mintha az esküvõre készülve halt volna meg, annyira fájt a szívem mindenem, hogy azt hittem, szétszakadok, ráadásul nem is találtam a testét. Aztán amikor megtaláltuk már koporsóban volt és amikor kinyitottuk, valahogy magához tért.

Legjobb válasz: [link]

[link]
Nõknek ez a legnagyobb nap életükben, ami róluk szól. Egyszerûen csak annyit jelent, hogy éjszakára sem tudtál lenyugodni, hanem járt az agyad. Én ilyen jellegû álomból inkább önbizalmat nyernék, ha hajlamos vagy kis bosszúságoknak túl nagy jelentõséget tulajdonítani (pl. esküvõi szervezési hiba: húgomék amikor kivonultak templomból ott volt egy csöves, mert nem gondolt rá senki, hogy adjon neki egy kis pénzt, azért hogy elhúzzon), az álom talán érezteti Veled azt, hogy ezek mennyire jelentéktelen dolgok az életben.
az álmoskönyvek szerint a halál jót jelent. a halált pedig a nagymama jelenti. nincs a polgári eljárás körül valami bonyodalom? esetleg a névvel?
A kérdező hozzászólása: Bonyodalom nincs, mert megtartom a saját nevem, és ezzel szerencsére a párom is egyetértett (jelenleg túl sokba kerülne minden papírt/kártyát átíratni).
Szerintem aggódsz, hogy az esküvõvel megváltozik az életetek... Majd túl leszel ezen. Az álom után úgy gondolom nem te akartad feltétlen az esküvõt(?), örülj neki, ha el szeretnének venni, ha viszont tényleg nem akarod papírral összekötni magad valakihez, ne tedd vagy várj még.
A kérdező hozzászólása: Én is akartam, különben nem tettem volna :)

Két napig fájt a fejem és utána megjött, lehetett ez előjel vagy csak front volt, vagy valami?

Legjobb válasz: 35 éve ezzel küszködöm. Nekem ez tuti elõjel, de amikor múlik el, akkor meg migrén :( Mai napig nem tudom kivédeni :( Szerencsés vagy, ha eddig nem tapasztaltál ilyet. Egyébként meg front is lehetett ! Csak ne csinálj belõle nagyobb problémát, mert akkor csak fölöslegesen agyalsz rajta, az még rosszabb. Csalán-körömvirág-cickafark teát azért tudnám ajánlani, bár olyan rossz, mint a bûn, de nagyon nagy barátja a nõknek :)))

35 éve ezzel küszködöm. Nekem ez tuti elõjel, de amikor múlik el, akkor meg migrén :( Mai napig nem tudom kivédeni :( Szerencsés vagy, ha eddig nem tapasztaltál ilyet. Egyébként meg front is lehetett ! Csak ne csinálj belõle nagyobb problémát, mert akkor csak fölöslegesen agyalsz rajta, az még rosszabb. Csalán-körömvirág-cickafark teát azért tudnám ajánlani, bár olyan rossz, mint a bûn, de nagyon nagy barátja a nõknek :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, neked meg jobbulást! :)

Ez jelent még valamit? Vagy csak unatkozik?

A volt barátom csomószor ír átlagos dolgokat, kb hogy vagy szintűeket, de sosem mondja, hogy szeretne is valamit. ez azt jelenti, hogy szeret még, csak csak unalomból irogat?

Legjobb válasz: Szerintem nem jelent semmit. Legalábbis ha akarna valamit akkor szerintem azért egy-egy apró bókot becsempészne az üzenetekbe, vagy szívecskét. Persze még akkor se biztos. Nyilván nem véletlenül volt veled, gondolom talán továbbra is kedvel, de nem hinném hogy bármit akarna. Persze ezt így ennyi alapján nem lehet szikla szilárdan kijelenteni.

Szerintem nem jelent semmit. Legalábbis ha akarna valamit akkor szerintem azért egy-egy apró bókot becsempészne az üzenetekbe, vagy szívecskét. Persze még akkor se biztos. Nyilván nem véletlenül volt veled, gondolom talán továbbra is kedvel, de nem hinném hogy bármit akarna. Persze ezt így ennyi alapján nem lehet szikla szilárdan kijelenteni.
Szerintem lépne valami konkrét dolgot, ha még szeretne Tõled valamit.Ezek az átlagos beszélgetések még nem jelentenek semmit.

Szerintetek ezek a programok, mint pl. az Asrock Xfast LAN, Asrock Xfast USB az Asrock-tól tényleg érnek valamit, vagy csak értelmetelen dolgok?

Legjobb válasz: Érnek. Persze távolról sem annyit, amennyirõl az AsRock kincstári propagandája szól, de valamivel csak el kell adni az alaplapokat. :)

Érnek. Persze távolról sem annyit, amennyirõl az AsRock kincstári propagandája szól, de valamivel csak el kell adni az alaplapokat. :)
A kérdező hozzászólása: http://www.asrock.com/mb/sticker/XFastUSB-Desc2.gif 396.28% Faster. Persze......:) http://mgnews.ru/user/avatar_image/14566/I-See-What-You-Did-.. Am értem, köszi a segítséget! :)

Ez jelenthet valamit? Vagy csak véletlen egybeesések?

Már nagyon régen, kb. 8-9 éve kaptam egy ilyen kis angyalka díszt egy általam nagyon szeretett nénitől. Amióta megkaptam, azóta a függönyömre volt tűzve. Tegnap ahogy bementem a szobámba az angyalka a földön hevert. Na mondom ezzel mi lett? Visszatettem szépen a helyére. Este mikor mentem volna aludni megint a földön volt. Többször nem is próbáltam visszatenni, eltettem a fiókomba. Ma reggel kaptam a hírt, hogy a néni, akitől kaptam tegnap meghalt. Egyszer próbálták újraéleszteni sikertelenül. Ez a két dolog összefügghet? Eddig nem nagyon hittem ezekben a dolgokban... Ja és nem kamu kérdés, a hülye válaszokkal kíméljetek légyszi, így is elég rossz a hangulatom...

Legjobb válasz: Lehet benne valami...mármint ilyen léleki rezgés,utólagos túlvilágról küldött jelek...igen...mondom ezt dacára annak,hogy ez a válaszom hamarosan szerintem 0%-ban hasznossá lesz diszkvalifikálva a az emberek túlnyomó/elsöprõ többsége által...

Lehet benne valami...mármint ilyen léleki rezgés, utólagos túlvilágról küldött jelek...igen...mondom ezt dacára annak, hogy ez a válaszom hamarosan szerintem 0%-ban hasznossá lesz diszkvalifikálva a az emberek túlnyomó/elsöprõ többsége által...
Sztem akik meghalnak, elötte elbucsuznak a leszarmazottaktol+felmenöktöl, ez valamiert nagyon fontos nekik es valoszinüleg a rokonoknak is (csak esetleg mi földi aggyal ezt nem telejsen ertjük, miert). Valoszinünek tartom, hogy az ilyen jelekkel azt akarjak tudatni, hogy bucsuzzunk el tölük magunkban, adjuk meg a modjat belül, magunkban. (?) Hogy amikor eszreveszed, h leesett, akkor nagyobb valoszinüseggel gondolsz ra, kitöl kaptad, mi is lehet vele, es akkor esetleg ha nagyon jo az intuiciod, megerezhetsz valamit vele kapcs, rahangolodhatsz, ilyesmire gondolok.
Mindkét elõttem szólóval egyetértek. Így köszönt el tõled a néni (lélekben), miután meghalt, illetve kilépett a testébõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindhármatoknak. Arra gondoltam, hogy a temetésén belerakatnám a koporsójába a kis angyalkát. Ezt meg tudnám valahogy csinálni, vagy ilyen csak a filmekben van? Még soha nem voltam temetésen.
Üzent neked, mert szeret.
Temetésen nincs nyitva a koporsó, így nem fogod tudni beletenni. Egyébként nem érdemes a koporsóban levõ dolgokkal foglalkoznod, mert már rég nem tartozik õhozzá. Ha üzensz neki, imádkozol érte, hidd el, megérzi, értékelni fogja. Õ csak így tudott üzenni neked.
A temetesen mar nem hiszem (?, bar mindent lehet, csak esetleg sertönek erezhetik a hozzatartozok, masok meg felhaboritonak???), viszont a közeli hozzatartozok a temetes elött megnezhetik az arcat - ha akkor odatenned, sztem csak azok vennek eszre, akik veled es utanad megnezik. En nem tennem oda, mert ez egy ajandek töle, amit gondolom szeretettel adott, kerdes, mit erezne? Inkabb cserebe valamit adnek, itt viszont mar nem szamitanak a kezzelfoghato dolgok: tiszta szivböl imadkoznek...stb, esetleg kesöbb a sirjara vennek kö angyalkat vagy hasonlo.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!