Találatok a következő kifejezésre: Ez valami Vagy (3903 db)

A volt szerelmemmel álmodtam. Jelent ez valami, vagy csak véletlen? Hogyan tudnám kideríteni, hogy ez mit jelent?

Legjobb válasz: Semmit nem jelent. Néha elõjönnek olyan dolgok az álmokban, ami szorosan kötõdik az életünkhöz. Volt szerelem, fõnök, valamilyen vágyunk vagy valami, amitõl félünk. De ezeknek nincs sok jelentõségük.

Semmit nem jelent. Néha elõjönnek olyan dolgok az álmokban, ami szorosan kötõdik az életünkhöz. Volt szerelem, fõnök, valamilyen vágyunk vagy valami, amitõl félünk. De ezeknek nincs sok jelentõségük.
Neked kell tudnod, az álom tartalmától is függhet. Lehet még nem dolgoztad fel teljesen a szakítást, de lehet csak sokat járt mostanában a fejedben és álmodban elõjött.
azt jelenti, hogy még mindig vágysz rá, szereted

Rossz lett a rákszűrésem! Nagyon félek, mert babát szertnénk. Befolyásolhat ez valamit, vagy árthat a babának?

Most kezdtünk el a férejmmel a babadologgal foglalkozni. Most nem várom 27-re. Ma meg jött a levél, hogy menjek vissza. Mi van ha babás vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Lehet valamit el néztek, nem volt elég a kenet ilyen már velem is volt, persze én sem tudtam mi a baj, mert azt nem írják rá. Hátha neked is valami ilyesmi. Nemrég hpv vírust találtak a kenetemben, hívtak, hogy elég nagy a baj és képzeld megcsinálták a hpv szûrést és negatív lett. (szerintem pénzcsalás az egész mert 12ezerbe került.) Ugyhogy fel a fejjel!

Szia! Lehet valamit el néztek, nem volt elég a kenet ilyen már velem is volt, persze én sem tudtam mi a baj, mert azt nem írják rá. Hátha neked is valami ilyesmi. Nemrég hpv vírust találtak a kenetemben, hívtak, hogy elég nagy a baj és képzeld megcsinálták a hpv szûrést és negatív lett. (szerintem pénzcsalás az egész mert 12ezerbe került.) Ugyhogy fel a fejjel!
Szia! Elsõ válaszoló voltam! Örülök, hogy nincs semmi baj, ugye mondtam! Nekem is azt mondták, hogy méhszáj sebem van és az akár rossz is lehet egy másik orvos meg nem is látta. Engem is ezzel riogattak Mondjuk jobb utána járni a dolgoknak, de én már rájöttem , hogy ez csak pénzcsalás. Így mehetünk a maszek rendelõbe mert ugye félünk õk meg szépen vissza élnek ezzel.
A kérdező hozzászólása: köszi
Próbáld ki a Kriston vagy az Arwen tornát. Mind a kettõ a nõi nemi szervekre koncentrál és a gyakorlatok során bõvebb véráramlást indít meg a kismedencében. Mind gyógyításra, mind megelõzésre nagyszerû. Valamint ajánlom még a -sajnos drasztikus- makrobiotikus étkezés tanulmányozgatását. A barátnõm ezzel hozta rendbe magát egy nagyon csúnya betegségbõl. Azóta is így él...bevallom nekem nincs ennyi akaraterõm az étkezéshez, de másnak még lehet.:) Örülök, hogy nincs gond!
A kérdező hozzászólása: Itt vagyok. "Jó"hírekkel. Szerencsére azt mondta az orvos, hogy nem rák, csak valamilyen hámrétegem vékonyabb, mint lehetne, de még nem gond. Nem kell kezelni, de fél év múlva feltétlenül menni kell megint szûrésre, hogy nehogy baj legyen. Azt mondt a doki, hogy hajlamos lehtek a rákra, de figyelni kell, és nem lesz gond. Hát így legyen. Köszönöm Nektek, akik megnyugtattatok és izgultatok értem. Jó köztetek lenn ezen az oldalon. Most már csak a babáért szorítsatok nekem. Üdvözlettel Anikó
Nem lesz ott semmi baj!!!!!!Hidd el!!!!!!ha annyira komyol lenne akkor már beis hivattak volna nemkellene várni szombatig!!!!!légyszi ird meg mi lett az eredmény mert izulok érted!
A kérdező hozzászólása: JAJJ, MÁR ENGEM IS NAGYON ÉRDEKEL. TISZTA IDEG VAGYOK. JÓ, MAJD MEGÍROM, REMÉLEM LESZ OLYAN KEDVEM. SZIASZTOK
Azért írd majd meg mi lett az eredménye. Engem érdekelne ;)
A kérdező hozzászólása: SAJNOS AZ EREDMÉNYÉT CSAK SZOMBAT ESTE MONDJA MEG AZ ORVOS, MERT NEM VOLT ELÉRHETÕ SZÁMÁRA. ADDIG IDEGESKEDEK. RÁADÁSUL MÉG NEM IS JÖTT MEG, AMINEK AMÚGY UGRÁLVA ÖRÜLNÉK, DE MOST EGY NAGY ADAG FÉLSZ VAN BENNEM. KÖSZÖNÖM A BIZTATÓ SZAVAKAT, NAGYON JÓL ESIK.
Ne idegeskedj! Én is hasonlóan jártam. Épp hogy csak elkezdtük a baba projectet, elmentem rákszûrésre, hogy biztos, ami biztos legyen egy friss. Nekem mindig egy héttel a vizsgálat után kell felhívnom a dokimat. Mikor az asszisztensnõje felvette a telefont. elkezdett sápítozni, hogy valami baj és doktor Úr már nagyon várta a hívásomat. Azonnal visszarendelt (de úgy, hogy most induljak azonnal még elére a rendelés végét), mert le kell venni újra a kenetet. Újabb 1 hét ideges várakozás után közölte, hogy nincs rákos elváltozás, de van egy nagyon alattomos vírus a szervezetemben, ami nekem nem is okoz panaszt, de akár már sok éve is ott lehet. Kellett szednem antibiotikumot egy hétig és evvel le is zártuk a témát. Te se gondolj rögtön a legrosszabbra. Drukkolok Neked!
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok.
Velem is elõfordult ez. És csak újból le kellett venni a kenetet, mert az elõzõ értékelhetetlen volt, mondjuk egy kis folyás, vagy egyéb ilyen apró dolog miatt. Ne izgulj, nem lesz semmi baj!
Szia! Nyugodj meg! Én pont így jártam mint te, egyik hónapban pont aznap kaptam meg a levelet, hogy gyulladást találtak a rákszûrésen, amikorra nem vártam. Kaptam kúpot meg antibiotikumot, a következõ hónapot kihagytuk (bár a doki azt mondta nem kell, de nem kockáztattunk) és következõ hónapban már tökéletes lett az eredményem. Sajna baba nincs azóta sem, de gyulladás sincs. Ajánlom a tejsavas és ezüstkolloidos irrigálást, az megelõzi a gyulladásokat, fertõzéseket, nekem bejött. :)
Nem lesz gond. Ha baj van kikezelnek, meggyógyítanak baba mellett, úgy, hogy neki nem lesz gondja. Egy ismerõsömnek 7 hónaposan lettek nagyon rosszak a petefészektumor eredményei. Hatalmas cisztát vettek ki a baba mellõl. Ez 25 éve volt. Hihetetlen, hogy mikre képes már az orvostudomány. Kalappal le, tényleg. Ugyanakkor most a legrosszabbat írtam le(mûtét), ne is gondolj erre. Vannak eltérõ eredmények, amik gyógyszeresen, ecsetelve kikezelhetõek. Sõt, olyanok is amik jönnek mennek. Mint az én CA125-ös eredményem. Elõször daganatra gyanakodtak...utána felszívódott, amit UH és vérkép is mutatott. Ne izgulj...minden jót!
semmi gond nem lessz!!!!!!hanyas lett szám szerint?
Nyugodj meg! Én már terhes voltam, amikor rossz lett a keneteredményem. Én is félve mentem vissza, aztán kiderült, hogy csak egy kis gyulladás volt, amire kaptam hüvelykúpot és aztán minden rendben ment. Se nekem, se a babámnak nem lett semmi baja! Nem lesz semmi baj!
A kérdező hozzászólása: köszi Már kisírtam a szemeimet. Kész vagyok. Már annyi rosszra gonoltam. És még gyermekem sincs...... Úgy félek.
A "menj vissza" az esetek 95 %-ában azt jelenti, hogy szennyezett volt a minta és ezért nem értékelhetõ. Meg kell ismételni. Ne aggódj elõre, amikor még nincs miért.
meglessz az a baba is hidd el!!!!!!Jó hogy most rákszûrésen voltál mert akkor ha terhes leszel nem kell menned!!!!most huzzatok bele, a baba témába:) hidd el sikerülni fog!

12-14 év körüli csajok miért csináljátok ezt? Jelenthet ez valamit vagy csak véletlen lenne?

Elmentek fiúk előtt és akkor kezdtek el hangosabban nevetgélni, beszélgetni és ezt kétszer is megcsináljátok.

Legjobb válasz: Nem vagyok ilyen de ezzel fel akarnak tünni. bejössz nekik. 14/L gondolom fiu vagy

Nem vagyok ilyen de ezzel fel akarnak tünni. bejössz nekik. 14/L gondolom fiu vagy
A célja a figyelemfelkeltés! 17L ( nem volt szokásom olyat csinálni)
Figyelemfelkeltés, helyesnek tartanak ;) 13/l

Jelenthet ez valamit, vagy csak hülyeségeket álmodok?

Azt álmodtam hogy a hátsó kertünkben van egy gödör,és ebben a gödörben van egy bika ami folyamatosanpróbál kitörni/kiugrani a gödörb?l de sehogy se tud,és a gödör fala lassan elkezd ráborulni.

Legjobb válasz: Jelent valamit, azt, hogy hülyeségeket álmodsz.

Jelent valamit, azt, hogy hülyeségeket álmodsz.
Lehet beettél valami nehezet...vagy sok baromságot olvastál/néztél mostanában a tv-ben...vagy túl sok gondolat kavarog egész nap a fejedben...vagy sok probléma vesz körül, amire azt hiszed, hogy neked kell megoldást találnod...egyszerûen rossz helyen van az ágyad...esetleg próbáld megfordítani a párnádat... Az álmod konkrétan egy nagyon nagy, megoldásra váró feladat elé mutat szerintem, amit rengeteg akadály nehezít ráadásként, hihetetlen erõfeszítéseid ellenére úgy érzed, hogy maga alá gyûr az egész és nem tudsz vele megbirkózni....nem vagyok álomfejtõ, csak gondolkodom...lehet, hogy ez lehet, nem?

37 hetes vagyok. Normalis az hogy eggyik nap szorulasom van a masik nap hasmenesem (csak egyszer nem folyamatosan)? Eddig normalis volt es azelott sem volt vele gondom. Jelenthet ez valamit? Vagy csak ez van es kesz.

Legjobb válasz: szia! Én 35 hetes vagyok és ugyanez a gondom, már 2-3 hónapja. Általában 3 naponta megyek WC-re, szorulásom van, aztán beiktatódik egy hasmenéses nap. Érdekes, hogy ilyenkor egész nap rossz a hasam és a közérzetem is. Arra gondoltam, hogy talán a vastól, amit szedni kell. (Mondjuk engem egészen a 20. hétig emésztési problémák gyötörtek.)

szia! Én 35 hetes vagyok és ugyanez a gondom, már 2-3 hónapja. Általában 3 naponta megyek WC-re, szorulásom van, aztán beiktatódik egy hasmenéses nap. Érdekes, hogy ilyenkor egész nap rossz a hasam és a közérzetem is. Arra gondoltam, hogy talán a vastól, amit szedni kell. (Mondjuk engem egészen a 20. hétig emésztési problémák gyötörtek.)
elsõ válaszoló vagyok.Én az Elevitnek gondoltam "mellékhatására"mert mikor nem szedtem akkor rendszeresen tudtam wc-re járni....sõt mikor eljön a 3. nap már annyira tele vannak a beleim hogy a derekamba sugároz és alig birok ülni:(
szia!nekem 3 napig szorulás aztán egy nap "hasmenés"aztán újra elölrõl.....alig várom a 3.4. napot hogy végre kiürüljenek a beleim, én még csak 32 hetes vagyok kb 1 hónapja küzdök ezzel.
szia.nálam is van ilyen, de én rájöttem a mult hétvégén h mitõl:nem ittam elég folyadékot és attol volt szorulásom.3 napot szenvedtem, nem voltam egész nap itthon és nemsokat ittam-nem volt meg a szokásos 2 liter legalább-és a 4 nap itthon voltam és csak ittam mint a gödény és egyböl helyrerázódtam odabenn-na meg segitett a fál liter tej is. 26 hetes

Van a karomon egy apró, de jól kivehető köralak. (Többi lent) Jelent ez valamit, vagy én vagyok a hülye?

Az utóbbi id?ben észrevettem, hogy a bal karom bels? oldalán (mármint nem belül, hanem a bels? oldalon, ami kevésbé is barnul le és az embereknél mindig világosabb. Tudjátok, na) a csuklóm alatt kb. 5-6 centivel található egy kis köralak. Biztos, hogy nem heg, ugyanis soha az életben nem sérültem ott meg, és rühes sem vagyok. :D Egy kicsit elhúztam ott a b?rt, és a "motívum" nem maradt egyhelyben, szóval nem az ereimet látom. Nem kosz. Észrevettem, hogy "szára" is van, így olyan mint egy kulcs. Nem volt ott egész életemben, nemrég jelent meg. Mi ez? Valamit jelent, vagy ilyen mindenkinek van, vavy beteg vagyok?

Legjobb válasz: te vagy a kiválasztott, de viszed az egy gyûrût Mordorba. Vagy esetleg valamilyen bõrbetegség.

te vagy a kiválasztott, de viszed az egy gyûrût Mordorba. Vagy esetleg valamilyen bõrbetegség.
Valami megnyomta.
nézd meg nem apró pöttyökbõl vagy hólyagokból áll e a kör, illetve hogy belesimul e a bõrfelszínbe vagy kiemelkedik belõle. Simán lehet ekcéma is, de egy bõrgyógyász semmiképpen sem árt ha látja.
Nem csípett meg a körön belül kullancs? Mert ez a lime-kór tünete, hogy a kullancs csípés körül egy színes kör kezd nõni. Bár gondolom a kullancsot észrevetted volna.
Nézd végig a filmet, aztán lehet utána elmúlik.
Lehet fémallergiád, és, ahol hozzáért esetleg valami fém, vagy gomb, vagy csat, ott ez kialakult.
A kérdező hozzászólása: Hát én nem :D Még egyszer sem néztem végig.
Én is épp gyûrûk ura lázban égek.
A kérdező hozzászólása: Nem, mert már vagy egy hónapja ott van. A kör színe barna, mintha megégtem volna, de tuti hogy nem, ebben biztos vagyok.
A kérdező hozzászólása: Mondom, nem kullancs csípés, és nem is hólyagos. Nem emelkedik ki, egyszerûen olyan, mintha egy apró köralakban lebarnultam volna.
le volt akciózva a milka csoki vagy lejárt a szavatossága! sajnálom....
Azt jelenti, hogy viszonozta a kedvességed. Szerintem tetszel neki, és örült a virágodnak, ellenkezõ esetben nem adott volna neked csokit.
Tetszel neki :) Kérdezd meg, hogy lenne kedve tea/kávé/süti/fagyi :)

Focizás közben véletlenül úgy tette a lábát, hogy átestem rajta, és ettől nagyon elpirult a srác. Jelent ez valamit, vagy ez "normális"?

Páran fociztunk egyik nap, és a srác aki tetszik nekem, véletlenül úgy tette ki elém a lábát, hogy estem egy nagyot. :D Nem lett semmi bajom,segített felkelni,többször is bocsánatot kért,és utána mondták a többiek nekem,hogy mennyire elpirult a srác (pedig nem is tudják,h tetszik nekem).:D Ez jelenthet esetleg valamit? Hogy neki is tetszem? Vagy ez "normális",h ettől elpirul valaki? 18/L

Legjobb válasz: Rommá röhögtem volna magam rajtad :D:D:D Eltaknyolsz és még a szádba is vertem volna a farkam :D

Rommá röhögtem volna magam rajtad :D:D:D Eltaknyolsz és még a szádba is vertem volna a farkam :D
:D De megmondtad. Több nõt töcsköltem már meg, mint ahány éves vagy :)
A kérdező hozzászólása: ennyit érsz...
csak megijedt mert eluralkodott a versenyszellem rajta és félt hogy nagyot estél és most mit gondolhatsz róla :D
normális, zavarban van hogy miatta estél el
A kérdező hozzászólása: Nem leszarom, hogy hány nõt töcsköltél meg? Õk is nyilván annyit érnek, mint te. csá Többieknek köszi.
# 4 büszke vagy rá, hogy egy ribanc vagy?
Azt jelenti, hogy a srácnak kettõvel több lába van, mint amennyi szükséges lenne. Jed Sawyer
Akár jelenthet... de mennyibe kerül megkérdezni tõle?

Homeopátia, kineziológia, Bach virágterápia, ÉFT - érnek ezek valamit vagy csak humbug az egész? Érveket és ellenérveket is szívesen olvasok!

Legjobb válasz: Sokan pontosan ezt az "ismerek olyant, akinek hatott " elméletet használják ki a csalók a reménytvesztett komoly betegek esetében, hogy az utolsó garasától is megszabadítsák.

Sokan pontosan ezt az "ismerek olyant, akinek hatott " elméletet használják ki a csalók a reménytvesztett komoly betegek esetében, hogy az utolsó garasától is megszabadítsák.
Hogy érnek e? Nézd csak meg milyen jól élnek, akik ezt ûzik.
Igen, aki hisz bennük. Az én kutyámnak is elmagyaráztam, hogy hit a lényeg és csodára meggyógyult.
Annak érhetnek valamit, aki hisz bennük. A hit csodákat tehet. A legjobban azoknak éri meg, akik ebbõl nagy hasznot húznak.
Nekem a homeopátia sokat segített, szívesebben használok homeopátiás szert, mint gyógyszert, és eddig mindig mûködött (nem gondolom, hogy placebó miatt, de ha igen, akkor is jó, hiszen a lényeg, hogy jobban legyünk). A kineziológia ismerõseim körében hatásos volt, én nem próbáltam, és a többit sem, amiket írtál. De más, úgynevezett "alternatív gyógymódokat" igen, és nekem azok is nagyon jól beváltak. Úgy gondolom, hogy nem mindegyik alternatív gyógymód hülyeség, csak a legtöbb, ezért nagyon nehéz manapság már kiválasztani a sok humbug közül azt, amelyik tényleg ér valamit. De nem lehetetlen. :)
Nekem a kineziológia hihetetlenül jól mûködött. Persze jó szakember kell hozzá, de az nekem van szerencsére. :) A kineziológia meg használja a Bach virágterápiát. EFT-t, homeopátiát nem próbáltam. Azt hiszem sokan keverik a kuruzslást és a természetgyógyászatot. Érv? Milyen érv? Nekem egészségügyi gondom nem volt, épp csak magam alatt voltam hosszú ideje. Oldáson sok mindenre rájöttem, azóta nem vagyok. Ismerek olyat, akinek a lábszárfekélye, amivel fél éve küszködött "véletlenül" a kezelés után két héttel zárult be.
Én azt mondom, hogy attól függ, hogy milyen panaszra melyiket választod, bár azt tudni kell, hogy minden betegségnek lelki eredetû okai vannak (és az öröklõdés is). Én a homeopátiát és a kineziológiát ismerem és tudom ajánlani jó szakemberrel, a Bach terápiáról pedig csak hallottam, az ÉFT-t nem ismerem.
Csak ajánlani tudom mindenkinek ezeket a gyógymódokat. A gyerekeim azóta nem betegek, amióta homeopátiát használunk, azelõtt sok volt a probléma. Aki azt gondolja, hogy ezeket a gyógymódokat haszonszerzésbõl, átveréssel ûzik, az nézzen körül a gyógyszergyártó cégek és "hétköznapi" orvosok házatáján. Félreértés ne essék, az orvosok között is nagyon sokan vannak, akik ajánlják, tanácsolják, vagy legalább elnézik az "alternatív" kiegészítést... hiszen ez mindenkinek jó. A nyitottság nem megvetendõ. Érdemes azonban szépen sorjában utánanézni a gyógymódoknak, a szakembereknek, és kiválasztani a pillanatnyilag leg"testhezállóbbat", nem érdemes "ömlesztve". Nagyon nagy felfedezések, felismerések várhatnak arra, aki nem zárkózik el feltétlenül a jó dolgoktól! (Aki elzárkózik, az csak elõítéletbõl, rugalmatlan bezárkózásból teszi, és - sajnos - valószínûleg árt magának, vagy legalábbis nem képes kihasználni lehetõségeket...)

Véleményetek? Bizonyít ez valamit vagy ebbõl még nem lehet megállapítani pontosan?

Ismerkedem egy lánnyal,de úgy látom hogy lehet pénzre hajt vagyis hogy fontosak neki az anyagiak de lehet tévedek.Amikor irtunk és szóba jött a tali hogy mivel megyek le hozzá azt írta hogy õ akármilyen autóba nem ül bele.Nekem egy Mazda 323 van.

Legjobb válasz: akkor hagyd a francba

akkor hagyd a francba
Akkor menj érted rollerral... csak a poén kedvéért. :D Vagy biciklivel. :p Én a helyedben adnék neki egy kis leckét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!